Stadion: Bilino Polje, Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#876 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jos kad se zavrsi trening centar, repka i definitivno ode iz Sarajeva i to totalno!

- Distortion
#877 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Dosta je više patnje u Hrasnici i treniranja po onom blatnjavom terenu. Sarajevo nema normalan teren na kojem ce igraci trenirati (no hard feelings). Zenica je i bez ovog FIFA centra imala sve uslove da igrači treniraju na Kamberoviću (da biraju hoće li umjetnu travu ili ne + hotel odmah uz terene.
Kontaju ovi iz saveza neka još malo Sarajeva...
Dobrodošli u Zenicu ZMAJEVI, sljedeci put totalno
-
lajkujMe
#878 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Distortion wrote:Dosta je više patnje u Hrasnici i treniranja po onom blatnjavom terenu. Sarajevo nema normalan teren na kojem ce igraci trenirati (no hard feelings). Zenica je i bez ovog FIFA centra imala sve uslove da igrači treniraju na Kamberoviću (da biraju hoće li umjetnu travu ili ne + hotel odmah uz terene.
Tuzno ali istinito
- ExNihilo
#879 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Kad će pojedinci na ovoj temi + dobar dio javnosti skontati da abjuracija potpisana na Bilinom polju nije bila na području današnjeg stadiona?
Čak sam morao s wikipedija članka o stadionu brisati taj imbecilizam.
-
belfy
#880 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
tuzno? zasto?lajkujMe wrote:Distortion wrote:Dosta je više patnje u Hrasnici i treniranja po onom blatnjavom terenu. Sarajevo nema normalan teren na kojem ce igraci trenirati (no hard feelings). Zenica je i bez ovog FIFA centra imala sve uslove da igrači treniraju na Kamberoviću (da biraju hoće li umjetnu travu ili ne + hotel odmah uz terene.
Tuzno ali istinito
vjerovatno nije. to nikada sa sigurnoscu necemo znati, ali isto tako je tesko znati kako od Zovika posta Zenica... tako da to i nije tema ove emisije.Ellinor wrote:Kad će pojedinci na ovoj temi + dobar dio javnosti skontati da abjuracija potpisana na Bilinom polju nije bila na području današnjeg stadiona?![]()
![]()
P.S. mislim da je ovo prvi put da se javljam na temu sporta, a to je vjerovatno znak da je tema otisla dovoljno u stranu da se uguram...sto i nije ok.
Last edited by belfy on 24/03/2013 00:16, edited 1 time in total.
- samo_ti
#881 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nemoj da si tuzanBHF_Manijak wrote:Jos kad se zavrsi trening centar, repka i definitivno ode iz Sarajeva i to totalno!![]()
Sljedece godine, u ovo vrijeme, do Zenice ce ti autom trebati 45 min
Taman se malo provozas, odgledas tekmu, i kuca. Fin provod bude
Do tada se nadajmo da stadion barem malo prosire, da nas se kane muke sa kartama, Centar je zavrsen, a i Zenica ce se jos malo cestovno modernizovati
-
lajkujMe
#882 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Tuzno je zato sto je to "Reprezentacija Zemlje" a igra uvijek samo u jednom gradu tako da ljudi moraju putovati dugo i moliti se za karte da vide repku.
Ja bi najradije vidjao kako repka igra u Zenici, Sarajevu, Mostaru, Tuzli pa sto da ne i u Banja Luci.
A na ove manje vazne tekme cak u manjim gradovima kao sto su Bihac i slicno
Ja bi najradije vidjao kako repka igra u Zenici, Sarajevu, Mostaru, Tuzli pa sto da ne i u Banja Luci.
- Not My Idea
#883 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
eis u Banja Luci 
-
lajkujMe
#884 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Not My Idea wrote:eis u Banja Luci
Da Da cak bi prizeljkivao da bude sto vise tekmi tamo odigrano da se jednom zauvjek kaze da to nije Srbija nego BIH to zamisljam slicno kao kad pas pisa na drvo da kaze da je to njegovo drvo/teretorija
Dodik bi plako ko malo dijete kad bude vidio da nemoze to da sprijeci.
- luckylaka
#885 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jal u Listici(sigurnije je na Palama)Not My Idea wrote:eis u Banja Luci
-
Rob_Atl
#886 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Daj pretjerujete cuj u Bihacu, pa od kako smo se rijesili govana iz saveza i od kad ne bojkotujemo tekme nije nikad bilo ispod 10 000 , samo Sarajevo i Zenica dolaze u obzir u buduce
-
lajkujMe
#887 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Bilo bi 10.000 ljudi u Bihacu komplet Bihac bi dosao da vidi spektakl zato sto toga gore nema bar ne u ovoj mjeri.Rob_Atl wrote:Daj pretjerujete cuj u Bihacu, pa od kako smo se rijesili govana iz saveza i od kad ne bojkotujemo tekme nije nikad bilo ispod 10 000 , samo Sarajevo i Zenica dolaze u obzir u buduce
Uostalom to ja zamisljam kao BIH vs San Marino prijateljska ne BIH vs Njemacka
- Not My Idea
#888 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
*ebe se meni za njihove komplekse sto ne zive u SrbijilajkujMe wrote:Not My Idea wrote:eis u Banja Luci
Da Da cak bi prizeljkivao da bude sto vise tekmi tamo odigrano da se jednom zauvjek kaze da to nije Srbija nego BIH to zamisljam slicno kao kad pas pisa na drvo da kaze da je to njegovo drvo/teretorija
Dodik bi plako ko malo dijete kad bude vidio da nemoze to da sprijeci.
ali preko moje/nase reprezentacije se te stvati ne trebaju rjesavat, dokazivat, ubjedjivat
- Logovan
#889 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
lajkujMe@ I ja bih rado želio da reprezentacija igra u više gradova a ne samo u Sarajevu i Zenici ali realno sve su to naše puste želje. Mislim da si i ti svjestan da od toga nema ništa.
-
lajkujMe
#890 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Naravno da sam svjestan jbg nemamo mi 500 miliona km da napravimo 5 ultra modernih stadiona_terminaš_ wrote:lajkujMe@ I ja bih rado želio da reprezentacija igra u više gradova a ne samo u Sarajevu i Zenici ali realno sve su to naše puste želje. Mislim da si i ti svjestan da od toga nema ništa.
-
Djubre_
#891 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nemoguce je da jedna reprezentacija igra na vise mjesta. Nije to KUD (kulturno umjetnicko drustvo) pa da ide od grada do grada i igra kolo.
Pogledaj, top 5 liga. Svi klubovi imaju extra stadione. Pa gdje im igra reprezentacija? Jedan-dva stadiona max.. dakle u buducnosti, igrat ce se samo u sarajevu i zenici.
Sent from my GT-i9001
Pogledaj, top 5 liga. Svi klubovi imaju extra stadione. Pa gdje im igra reprezentacija? Jedan-dva stadiona max.. dakle u buducnosti, igrat ce se samo u sarajevu i zenici.
Sent from my GT-i9001
-
lajkujMe
#892 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Sumnjam iskreno ako se grad Sarajevo malo ne trzne i obezbjedi osnovne uslove za repku i navijace. Necemo na oranicama igrati, na kosevu gdje 35000 ljudi zvuci kao 100 ljudi.andr0id wrote:Nemoguce je da jedna reprezentacija igra na vise mjesta. Nije to KUD (kulturno umjetnicko drustvo) pa da ide od grada do grada i igra kolo.
Sent from my GT-i9001
- Distortion
#893 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Rekao sam vec jednom i opet cu ponoviti. Reprezentacija ce igrati u Zenici jer je Zenica ulozila mnogo u ovaj stadion i stvorila sve preduslove za odigravanje kvalifikacionih utakmica. Trenutno, jedino Bilino polje ispunjava uslove i dok god je tako igrat ce se na njemu.
Kad ostali dođu na taj nivo ona mozemo pricati o drugim stadionima a dotad...
-
Djubre_
#894 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Rekao sam u buducnosti. To znaci,ako naprave grbavicu kosevo svejedno.. do tada zenica.. samo sto je zenica sad jos dalja od sarajeva.. trening centar..
Tereni, ograda, tribina, press, kafic, fitness, sauna, svlacionice, reflektori, i 24 dvokrevetne sobe.. uslovi boli glava..
Sent from my GT-i9001
Tereni, ograda, tribina, press, kafic, fitness, sauna, svlacionice, reflektori, i 24 dvokrevetne sobe.. uslovi boli glava..
Sent from my GT-i9001
-
lajkujMe
#895 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Da uslove ispunjava sve, ali mi se sam stadion "estetski i po velicini" ne svidja.Distortion wrote:Rekao sam vec jednom i opet cu ponoviti. Reprezentacija ce igrati u Zenici jer je Zenica ulozila mnogo u ovaj stadion i stvorila sve preduslove za odigravanje kvalifikacionih utakmica. Trenutno, jedino Bilino polje ispunjava uslove i dok god je tako igrat ce se na njemu.
Elem zato sto 2 tribine stadiona (sjever i jug) izgledaju kao da je neko bagerom nanio zemlju i reko evo tribina, a Istok zato sto izgleda kao da su lokalni majstori dosli uzeli blokova i zazidali nesto nalik tribini i rekli evo vam
Bilino Polje izgleda kao 3 u 1, tri razlicite vrste dizanja stadiona upakovane u jedan.
I sto je mali prima samo 12.000 ljudi juce mi se stranac ismijavao zasto ne igramo na velikom stadionu.
-
belfy
#896 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
uvijek neko mora dugo putovati, a neko moliti za kartu. gdje god da se igra to nisu argumenti. sto se drugog dijela tice ima podforum "Ljubav i seks" gdje se raspravlja koja bi zena zeljela biti musko i obratno. po tema za svako. nema potrebe to svoditi ovamo...lajkujMe wrote:Tuzno je zato sto je to "Reprezentacija Zemlje" a igra uvijek samo u jednom gradu tako da ljudi moraju putovati dugo i moliti se za karte da vide repku.
tek sada vidjeh ovo:
sta se tebi svidja nije bitno. bitno je sta se uspjelo ostvariti.lajkujMe wrote:Da uslove ispunjava sve, ali mi se sam stadion "estetski i po velicini" ne svidja.
Elem zato sto 2 tribine stadiona (sjever i jug) izgledaju kao da je neko bagerom nanio zemlju i reko evo tribina, a Istok zato sto izgleda kao da su lokalni majstori dosli uzeli blokova i zazidali nesto nalik tribini i rekli evo vam
Bilino Polje izgleda kao 3 u 1, tri razlicite vrste dizanja stadiona upakovane u jedan.
I sto je mali prima samo 12.000 ljudi juce mi se stranac ismijavao zasto ne igramo na velikom stadionu.
te tribine i jesu upravo tako napravljene. sta je cudno da zadovoljavaju kriterije?
ne prima 12k, nego malo vise, ali po svemu sudeci ubrzo i vise. nego sto tim strancima ne objasnis da ovo nije Brazil nego Zenica? i zasto potrebe jedne stotine hiljada nisu kao milionske?
Last edited by belfy on 24/03/2013 00:57, edited 1 time in total.
- Logovan
#897 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ama koji klinac više provlačite tu priču da 35.000 ljudi zvuči kao 100, da ne valja atmosfera, da se na Hasetovom stadionu igrači ne mogu naložiti kao u Zenici, za dobru atmosferu ne smije biti atletska staza itd, itd??lajkujMe wrote: Sumnjam iskreno ako se grad Sarajevo malo ne trzne i obezbjedi osnovne uslove za repku i navijace. Necemo na oranicama igrati, na kosevu gdje 35000 ljudi zvuci kao 100 ljudi.
Sve su to priče za malo djecu, pa čak ni oni više ne bi trebali "progutati" te priče o glupoj atmosferi.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#898 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Vise izlizana floskula je ta "teorija".
Mogao bih se sloziti da nije isto kada na Bilinom Polju bude 10 000 i na kosevu 10 000..ali samo radi blizine terenu. Ali ta prica da je 35 000 nedovoljno da se napravi ludilo i odlicna podrska na stadionu, to je cista glupost.
Pofgeldajte derbi na Kosevu. pogledajte evropske utakmice Sarajeva i Zeljeznicara...to je vasiona i dimenzija iznad bilo koje utakmice reprezentacije, pa i na Bilinom
. Shvatam da klupski navijaci nsu isto kao vecinom simpatizeri koji podrzavaju reprezentaciju, cast izuzetcima..ali kako god okrenes 13000 ili 35000 jednostavno nije isto, bez obzira na atletsku stazu.
Ali nebitno. Zelim naglasiti, posto ce vjerovatno biti pojedinaca koji ce moj post protumaciti kao takav, ja ZAISTA nemam nista protiv toga da reprezentacija sve svoje utakmice igra u Zenici. Cisto da se razumijemo.
Mogao bih se sloziti da nije isto kada na Bilinom Polju bude 10 000 i na kosevu 10 000..ali samo radi blizine terenu. Ali ta prica da je 35 000 nedovoljno da se napravi ludilo i odlicna podrska na stadionu, to je cista glupost.
Pofgeldajte derbi na Kosevu. pogledajte evropske utakmice Sarajeva i Zeljeznicara...to je vasiona i dimenzija iznad bilo koje utakmice reprezentacije, pa i na Bilinom
Ali nebitno. Zelim naglasiti, posto ce vjerovatno biti pojedinaca koji ce moj post protumaciti kao takav, ja ZAISTA nemam nista protiv toga da reprezentacija sve svoje utakmice igra u Zenici. Cisto da se razumijemo.
-
belfy
#899 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
ma, libero, nije bit uopste atmosfera vise, nego sta je ko uspio napraviti. sramotno je za Sarajevo da Zenica pravi bolje i vise i to je bit svega. na utakmicama kao zadnjoj ce uvijek to, i samo to, biti reprezentativno. zasto ljudi gadjaju metu okolo? barem na forumu to mogu reci jasno i glasno.
i u svojoj predzadnjoj recenici sigurno nisi iskren. naravno da je bitno gdje reprezentacija igra.
P.S. popio malo nocas, ne zamjerite...
i u svojoj predzadnjoj recenici sigurno nisi iskren. naravno da je bitno gdje reprezentacija igra.
P.S. popio malo nocas, ne zamjerite...
-
MightyMatch
#900 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Gringo k'o gringolajkujMe wrote:Da uslove ispunjava sve, ali mi se sam stadion "estetski i po velicini" ne svidja.Distortion wrote:Rekao sam vec jednom i opet cu ponoviti. Reprezentacija ce igrati u Zenici jer je Zenica ulozila mnogo u ovaj stadion i stvorila sve preduslove za odigravanje kvalifikacionih utakmica. Trenutno, jedino Bilino polje ispunjava uslove i dok god je tako igrat ce se na njemu.