Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
GandalfSivi

#876 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by GandalfSivi »

Tek mi je sada krivo sto protiv Turaka ne odigrasmo hrabrije, nego se onako povukosmo ko zadnje p....

Nego, onaj Dzeko nije normalan uopste. Dize glavu, zategnu i dade ga kao da je zicer mrtvi bio, a ne onako teska situacija. 10 puta sam pregledao gol i jos ne mogu da vjerujem da ga je onako nonsalantno dao.
Onaj Bajramovicev gol mi je drag kao da sam ga jao dao, koliko je samo zasluzio da ga da. A da ne spomenem kako ju je maherski potkopao.
Mnogi pricaju protiv Berberovica, i jeste imao fula, ali mu se mora priznati da se bori cijelu utakmicu. Mislim da je pretrcao najvise (zajedno sa Ibricicem).
Mravac katastrofa. Kod prvog gola nije blokirao pas, pa je jos Ibricic zakasnio, pa je poslije toga jos jednom ispao, pa i penal napravi. Stvarno ne mogu da vjerujem da boljeg nemamo.
Jahic pojacanje, kratko i jasno. Isto vazi i za Nadarevica.
Fanatikosi rade ono na sta su nas vec navikli, i koliko god mogu zeznuti reprezentaciju, oni su jedini koji nas podsjecaju kakva nam stoka sjedi u NS. Da nije njih, sada bi smo euforicno kontali kako imamo najbolji NS na svijetu ( ne bi nam bilo prvi put).
Ibisevic onako osrednje cijelu utakmicu, dok nije vrisnuo jooooooj na treci gol, pa je malo podigao atmosferu.
Marjan Mijajlovic. Hm, ne samo da sam se zabrinuo da ce ga srce opaliti, nego je i mene bezze nalozio, haman mi nije pozlilo. Nije normalan lik, uopse.

I za kraj, samo da pozdravim legendu sa zastavom na sred terena, najjaci je :)
BHCluster

#877 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by BHCluster »

Nista se nebrinite Savez ce da plati 35 000 Svicarskih Franaka i to je to, jer je nas hebeni savez Belgijski savez na vrijeme upozorio i oni su na stadionu za nase NAVIJACE napravili kavez a i policija ih je pretresla znaci nije do nas nego do Belgije.
BarbaDue

#878 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by BarbaDue »

KPNCTNJAH wrote:Emir Spahić, kapiten naše fudbalske A reprezentacije, najvjerovatnije, neće igrati protiv Belgije u srijedu na stadionu „Bilino polje“.

On se povrijedio nakon jednog od brojnih grupih duela „crvenih đavola“, zbog čega je selektor Mirsolav Ćiro Blažević bio primoran zamijeniti ga Adnanom Mravcem u 60. minutu utakmice koju smo dobili sa 4:2 na „Cristal areni“ u Genku.
„U ovom trenutku mogu reći da se osjećam loše i da ću teško moći igrati u srijedu u Zenici. Neizmjerno mi je žao zbog toga. Ukoliko bude postajala ikakva mogućnost da igram pod injekcijama igraću na „Bilinom polju“, ali ovaj put ne vjerujem da ću moći i pored ogromne želje“, istakao je Spahić večeras u genku za --- SPAM ---, te naglasio:

„Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Odigrali smo odličnu utakmicu i rasturili ih. Ovom prilikom preklinjem naše navijače da više ne pale baklje na stadionima, jer malo je falilo da sudija Valentin Ivanov prekine utakmicu u Genku. Molio sam ga da to na uradi, bilo je na granici prekida. To nikome ništa neće pomoći, samo nam može škoditi. Na civiliziran način treba se boriti i za promijene koje su neophodne u našem fudbalu“.

Prema posljednjim informacijama koje stižu iz sjedišta UEFA, Disciplinska komisija, najvjerovatnije, po hitno postupku očitovaće se već danas (nedjelja, 29. marta) o bakljadi na „Cristal areni“. Za nadati se da nas neće sankcionisati sa igranjem utakmice u srijedu u Zenici bez prisustva publika?!
To je mozda i bolje nego rizikovati da zbog par glupana prekinu utakmicu!
atko

#879 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by atko »

Marijan siri neku ludjacku energiju da me na momente plasi majke mi :-) :) :D
ChupoJasa

#880 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ChupoJasa »

Image
Mahalac

#881 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mahalac »

Dajte Gaziju s ljiljanima, mora da je neko snimao tekmu
Mezzo-x

#882 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mezzo-x »

Meho Kodro

#883 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Meho Kodro »

Globus wrote:Gdje su sad oni sto su prozivali igrace zbog alkohola :D ajd sad im nosite po gajbu piva hahaha
Prije svakog meca po gajbu piva i litru rakije, nek se nadje :D
Meho Kodro

#884 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Meho Kodro »

Stari wrote:
Mozda me je malo ponijela atmosfera , mozda sam popio koju casu vise ...kako god....usudjujem se tvrditi da su momci nocas odigrali najbolju utakmicu otkako je reprezentacija BiH osnovana kao fudbalska reprezentacija jedne neovisne zemlje. Dabogda me demantovali u srijedu pa da u Zenici odigraju takvu partiju spram koje ova sto smo je nocas gledali bude samo blijeda sjena. Bila je dakako lijepa utakmica 0:2 onomad u Kopenhagenu , pa i u Oslu naravno, pa trica na Kosevu protiv Danaca takodjer....ali ovakvu eleganciju u igri BiH reprezentacije - protiv trvdog i svima nezgodnog protivnika - ja mislim da do sad nismo imali priliku gledati otkako kao ekipa postojimo.

Momci hvala za fantasticnu predstavu. Moje divljenje i dugoki naklon.
Potpis
BHCluster

#885 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by BHCluster »

Marjan Mijajlović - Zmaj
Image
:bih:
zalizani

#886 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zalizani »

Mahalac wrote:Dajte Gaziju s ljiljanima, mora da je neko snimao tekmu
zaiskali ste.... :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#887 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -LIBERO- »

".....pokazi nasu zastavu,tako i treba..."
"..bezi,bezi da te ne uhvate......."

Koji je to ludjak ovaj Marjan... :lol: :lol: :lol:
-danTe-

#888 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

zalizani wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kralj :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
marjan jos ludji...bezi,bezi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Životinjić

#889 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Životinjić »

zalizani wrote:Pandza je krvolok :D,stvarno lik nedaje pardona,nebitno ko,gdje i šta.
Po meni, najbolji pojedinac.
BHCluster

#890 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by BHCluster »

A ako nama nesto urade sta ce onda biti sa Srbijom kakva su oni sranja napravili napravili u Rumuniji!
Last edited by BHCluster on 29/03/2009 01:09, edited 2 times in total.
1941.

#891 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by 1941. »

Stari wrote:Mozda me je malo ponijela atmosfera , mozda sam popio koju casu vise ...kako god....usudjujem se tvrditi da su momci nocas odigrali najbolju utakmicu otkako je reprezentacija BiH osnovana kao fudbalska reprezentacija jedne neovisne zemlje. Dabogda me demantovali u srijedu pa da u Zenici odigraju takvu partiju spram koje ova sto smo je nocas gledali bude samo blijeda sjena. Bila je dakako lijepa utakmica 0:2 onomad u Kopenhagenu , pa i u Oslu naravno, pa trica na Kosevu protiv Danaca takodjer....ali ovakvu eleganciju u igri BiH reprezentacije - protiv trvdog i svima nezgodnog protivnika - ja mislim da do sad nismo imali priliku gledati otkako kao ekipa postojimo.
Potpisujem i to krvlju.Pamtim i ja sve te dobre utakmice,ali ovako nešto do sada nisam vidio.
Dodao bih još i ovakav pozitivan naboj,od komentatora preko igrača i trenera pa do ljudi u gradu.Nikad do sada.
Mezzo-x

#892 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mezzo-x »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih: :bih:
hahahhahaha ko je ovaj Marjan ?
Covjek je otkacen 100% hahahahahahahha
Mahalac

#893 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mahalac »

zalizani wrote:

Hvala mnogo :mrgreen:
Meho Kodro

#894 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Meho Kodro »

pirmin wrote:
Meho Kodro wrote:GOLOVI
Svi golovi

Prvi i treci su erotika ziva - treba ih pustati u kasne sate :D :D
Ma svi su erotika :-D
Mezzo-x

#895 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mezzo-x »

1941. wrote:
Stari wrote:Mozda me je malo ponijela atmosfera , mozda sam popio koju casu vise ...kako god....usudjujem se tvrditi da su momci nocas odigrali najbolju utakmicu otkako je reprezentacija BiH osnovana kao fudbalska reprezentacija jedne neovisne zemlje. Dabogda me demantovali u srijedu pa da u Zenici odigraju takvu partiju spram koje ova sto smo je nocas gledali bude samo blijeda sjena. Bila je dakako lijepa utakmica 0:2 onomad u Kopenhagenu , pa i u Oslu naravno, pa trica na Kosevu protiv Danaca takodjer....ali ovakvu eleganciju u igri BiH reprezentacije - protiv trvdog i svima nezgodnog protivnika - ja mislim da do sad nismo imali priliku gledati otkako kao ekipa postojimo.
Potpisujem i to krvlju.Pamtim i ja sve te dobre utakmice,ali ovako nešto do sada nisam vidio.
Dodao bih još i ovakav pozitivan naboj,od komentatora preko igrača i trenera pa do ljudi u gradu.Nikad do sada.
To se moramo Ciri zahvaliti....................kako li ce tek igrati kada se vrate Ibisevic, Salihovic... :bih: :bih: :bih:
Vozdra raja :-)

#896 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

zalizani wrote:
:lol: :bih:

Poljem se siri misris ljiljana!! :dance:
ChupoJasa

#897 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ChupoJasa »

Image
Večeras ispred Vječne vatre.... LUDILO
pike

#898 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by pike »

joj ovaj sa zastavom je car :lol: :lol: :lol: a komentator jos ludji... :lol: :lol: :lol:
Hrast

#899 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Hrast »

Ha ha ha ha koja legenda.. :D pjan ko letva :D
Vozdra raja :-)

#900 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

pike wrote:joj ovaj sa zastavom je car :lol: :lol: :lol: a komentator jos ludji... :lol: :lol: :lol:
kaze: bjezi bjezi da te ne uhvate...
:lol: :lol: :bih:
Locked