Nego, onaj Dzeko nije normalan uopste. Dize glavu, zategnu i dade ga kao da je zicer mrtvi bio, a ne onako teska situacija. 10 puta sam pregledao gol i jos ne mogu da vjerujem da ga je onako nonsalantno dao.
Onaj Bajramovicev gol mi je drag kao da sam ga jao dao, koliko je samo zasluzio da ga da. A da ne spomenem kako ju je maherski potkopao.
Mnogi pricaju protiv Berberovica, i jeste imao fula, ali mu se mora priznati da se bori cijelu utakmicu. Mislim da je pretrcao najvise (zajedno sa Ibricicem).
Mravac katastrofa. Kod prvog gola nije blokirao pas, pa je jos Ibricic zakasnio, pa je poslije toga jos jednom ispao, pa i penal napravi. Stvarno ne mogu da vjerujem da boljeg nemamo.
Jahic pojacanje, kratko i jasno. Isto vazi i za Nadarevica.
Fanatikosi rade ono na sta su nas vec navikli, i koliko god mogu zeznuti reprezentaciju, oni su jedini koji nas podsjecaju kakva nam stoka sjedi u NS. Da nije njih, sada bi smo euforicno kontali kako imamo najbolji NS na svijetu ( ne bi nam bilo prvi put).
Ibisevic onako osrednje cijelu utakmicu, dok nije vrisnuo jooooooj na treci gol, pa je malo podigao atmosferu.
Marjan Mijajlovic. Hm, ne samo da sam se zabrinuo da ce ga srce opaliti, nego je i mene bezze nalozio, haman mi nije pozlilo. Nije normalan lik, uopse.
I za kraj, samo da pozdravim legendu sa zastavom na sred terena, najjaci je