HŠK Zrinjski Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cappy_tempo

#876 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by cappy_tempo »

ČikaJosip wrote:
Edin_Sarajevo wrote:Reci mi molim te PO KOJEM ZAKONU U 3PM???
Što če ti ovakve riječi u tekstu, nisi se valjda nasekirao???

Inače, mislim na to da policija djeluje po zakonu dopustila bi postavljanje zastave hrrvatskog naroda u BH i ne bi to smatrala provokaciom.
posto vi niste hrvati nego katolici koji zive u drzavi Bosna i Hercegovina pa se jedino mozete zvati bosnjacima,bosnje,hercegovci kako hocete onda zastava koja predstavlja drugu drzavu i ratna sranja se moze smatratati provokacijom ali kao sto ti vec jedan rece da su vam pustili onda ne bi bili majorizirani. aj sad trkom kod covica pa sredi da opet uletite na teren i da se bez problema vratite na "tribinu" :mrgreen:
mrtva kokoš

#877 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by mrtva kokoš »

ČikaJosip wrote:Sinoć da nije bilo sudca odnjeli bi Želji sva tri boda. A da je bilo policije po zakonu, navijači bi odgledali utakmicu do kraja (navijači Zrinjskog)
a kako to znaju navijaci koji nisu odgledali utakmicu do kraja ??
bato99

#878 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

bod sa grabavice je tu , šteta mogla su sva tri(penal po meni nije bio ali eto...),
dino84

#879 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by dino84 »

Penal je bio i to ne iz aviona nega sa Marsa bukvalno,a o onoj smijuriji od vaseg penala protiv Olimpica se vec moze pricati...
Fino pogledati usporeni snimak na 13:42 i prvo povlacenje za dio dresa sa brojem 5,a onda vracanje povucenog dreasa uz tijelo igraca,ko ne vidi corav je.

http://www.rdv.ba/portal/sports/news/?id=949

A sada mnogo bitnija stvar...

Sramota za ovaj portal je uopste to da vi imate temu na ovom istom portalu,znaci navijaci koji su osvjedocene ustase koje su to ponovile ko zna koliko puta,graficki na transparentima,vizuelno na stadionu,skandiranjem,gdje god dodjete se takmicite sa Skriparima u mrznji prema ovoj drzavi u kojoj jedete hljeb i zivite,bijednici jedni bijedni,sanjajte Herceg Bosnu do kijametskog dana i prelazite do smrti na Doljanima granicu sa lijepom vasom...
Do tada sa vjerom u boga i poglavnika svoga sto vam i pise na onoj tribini razgulite sa ovog foruma ako ikako mozete i sirite fasisiticki smrad po poskocima i ostalim kamenjarsko mozdano zatucanim hercegovackim portalima koji siju mrznju prema svemu sto je normalno u ovoj drzavi...

U zdravlje i nadam se da cete se svaki put provesti ovako na nasem stadionu kad onako orgijate,jos da vas RA hoce prebiti usput na Stupu prije toga a onda i poslije da utvdite gradivo,milina :thumbup:
Last edited by dino84 on 25/08/2011 13:11, edited 1 time in total.
iskustvo11

#880 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by iskustvo11 »

dino84 wrote:Penal je bio i to ne iz aviona nega sa Marsa bukvalno,a o onoj smijuriji od vaseg penala protiv Olimpica se vec moze pricati...
Fino pogledati usporeni snimak na 13:42 i prvo povlacenje za dio dresa sa brojem 5,a onda vracanje povucenog dreasa uz tijelo igraca,ko ne vidi corav je.

Sramota za ovaj portal je uopste to da vi imate temu na ovom istom portalu,znaci navijaci koji su osvjedocene ustase koje su to ponovile ko zna koliko puta,graficki na transparentima,vizuelno na stadionu,skandiranjem,gdje god dodjete se takmicite sa Skriparima u mrznji prema ovoj drzavi u kojoj jedete hljeb i zivite,bijednici jedni bijedni,sanjajte Herceg Bosnu do kijametskog dana i prelazite do smrti na Doljanima granicu sa lijepom vasom...
Do tada sa vjerom u boga i poglavnika svoga sto vam i pise na onoj tribini razgulite sa ovog foruma ako ikako mozete i sirite fasisiticki smrad po poskocima i ostalim kamenjarsko mozdano zatucanim hercegovackim portalima koji siju mrznju prema svemu sto je normalno u ovoj drzavi...

U zdravlje i nadam se da cete se svaki put provesti ovako na nasem stadionu,jos da vas RA hoce prebiti usput na Stupu,milina :thumbup:
Toplo se preporučuješ. :D
dino84

#881 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by dino84 »

Toplo se preporucujem.
iskustvo11

#882 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by iskustvo11 »

dino84 wrote:Toplo se preporucujem.
Zašto?
megaman4

#883 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by megaman4 »

Ja vaš klub ne mogu organski podnijeti, gdje god dođete BELAJ, a još lažete svakojakim saopštenjima. Čim se vi ne želite ograditi od ovakiv fašistoidnih navijača, znači niste ništa bolji. Ali skočit će vam to na nos jednom, samo polahko..
bato99

#884 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

dino84 wrote:Penal je bio i to ne iz aviona nega sa Marsa bukvalno,a o onoj smijuriji od vaseg penala protiv Olimpica se vec moze pricati...

U zdravlje i nadam se da cete se svaki put provesti ovako na nasem stadionu kad onako orgijate,jos da vas RA hoce prebiti usput na Stupu prije toga a onda i poslije da utvdite gradivo,milina :thumbup:
druže izađi nekad iz te avlije i popij pivu,umij se, dođi sebi :thumbup:
iskustvo11

#885 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by iskustvo11 »

megaman4 wrote:Ja vaš klub ne mogu organski podnijeti, gdje god dođete BELAJ, a još lažete svakojakim saopštenjima. Čim se vi ne želite ograditi od ovakiv fašistoidnih navijača, znači niste ništa bolji. Ali skočit će vam to na nos jednom, samo polahko..
A ti ko neka institucija ne možeš podnijeti Zrinjski ili kao pojedinac? Svejedno kako god i šta ćemo sad. Možda ti treba izaći u susret jer organi ti ne podnose druge ili nešto treće. Pojasni.
veljaca

#886 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by veljaca »

Pjevalo se:
- mi smo ustase ....
- sarajevo ispod trebevica, bice opet cvijece pavelica .....
- jebemo sarajevo, jebemo zelju, jebemo i bosnu cijelu .....

Povod nije bila nikakva zastava - nego ovo pjevanje a i pripremljeni transparent koji se trebao pokazati - koji je kada je policija krenula - ekspresno zapaljen ....

To je prava istina - jer sam sve ovo vidio sa udaljenosti 20-30 metara ( sa Sjevera Grbavice ) ....

Btw - ovako trebaju proci svi oni koji negiraju Drzavu Bosnu i Hercegovinu i velicaju fasizam ....

:bih:
dino84

#887 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by dino84 »

Rekao bih ti vrlo rado za sto se preporucujem ali ne vrijedi puta u Banovica ako uopste neko i prati stanje da ovom smradu od topica.
Imate pozdrav kolektivno svi ne iz glavnog grada nego iz CIVILIZACIJE,hadalji ustaski.U stvari,tesko mi je pronaci pravu rijec posto se vi ponosite sa tim da ste ustase i fasisti.

p.s. Zastava hrvatskog naroda u BiH,tugo moja...

Evo kod mene puno Hrvata fakat u haustoru idem ih pitati koja je to zastava-

Do tada,uz smokve,trio Mate Bulic Skoro Thompson,uz poglavnika skripe i ustase,uz 15 godina vjestacke istorije na okupiranom stadionu gdje je bio sabrini centar za odvodjenje ljudi u logore,uz zapaljene autobuse i molotovljeve koktele,uz batine koje ste fasovali i fasovat cete nadam se i ubuduce uz sinocnje orgijanje,imate kazem pozdrav iz CIVILIZACIJE.

Nadam se sto skorijem ukidanju ovog topica na ovom portalu jer je za mene isto kao kad bi na Sa x-u svoj pdf imali Hitlerovi jugendi,ravnogorski cetnicki pokret,pokret obraz i ostala gamad.Potpuno isto.

p.s. Bato u neboderu sam a ne u avliji,a s tobom bi je uvijek popio jer si normalan covjek.
Last edited by dino84 on 25/08/2011 13:35, edited 1 time in total.
iskustvo11

#888 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by iskustvo11 »

veljaca wrote:Pjevalo se:
- mi smo ustase ....

Povod nije bila nikakva zastava - nego ovo pjevanje a i pripremljeni transparent koji se trebao pokazati - koji je kada je policija krenula - ekspresno zapaljen ....

To je prava istina - jer sam sve ovo vidio sa udaljenosti 20-30 metara ( sa Sjevera Grbavice ) ....

Btw - ovako trebaju proci svi oni koji negiraju Drzavu Bosnu i Hercegovinu i velicaju fasizam ....

A to znači. Imalu su ekstremistički tranparent koji kako kažeš nisu pokazali :D ali se trebvao valjda pokazati :D a ipak nije i koji je ekspresno zapaljen. A tige i ekstremista ali nema veze.
Što se pjevanja tiče mali milion puta se tekbiralo alahu pod bijelim brijegom od strane multikulti navaijača pa nisu istjerivani.
Dobro ti ipak imaš malu dozu realnosti pa možeš organski podnijeti druge :-D
zli_hordas

#889 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zli_hordas »

ovi iz zrinjskog veci zagrepcani od BBB :bih:
karanana

#890 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by karanana »

sta je pisalo na tom zapaljenom transparentu/paroli ili kako li se vec to zove?

edit: ma ustvari, briga me. skrecemo s teme i moderator ce ovo izbrisati kao sto je radio i ranije. i vjerovatno opravdano.
kukumakanjem im se samo daje moral i povod da to ponovo urade. proci ce ih, a gdje pravna drzava ima kontrolu, neka ih se malo ispendreci i to je to, a ne da se mi palimo.
veljaca

#891 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by veljaca »

iskustvo11 wrote:
veljaca wrote:Pjevalo se:
- mi smo ustase ....

A to znači. Imalu su ekstremistički tranparent koji kako kažeš nisu pokazali :D ali se trebvao valjda pokazati :D a ipak nije i koji je ekspresno zapaljen. A tige i ekstremista ali nema veze.
Što se pjevanja tiče mali milion puta se tekbiralo alahu pod bijelim brijegom od strane multikulti navaijača pa nisu istjerivani.
Dobro ti ipak imaš malu dozu realnosti pa možeš organski podnijeti druge :-D
Mislim da nisi dobro shvatio ..... :mrgreen:
Povod nije bila nikakva zastava - nego pripremljen transparent ( ko kaze da je ekstremni - ja nisam to rekao )- koji je kada je policija posla da reaguje poslije guranja jednog od redara od strane ultrasa - odmah zapaljen i on je izazvao tu rekaciju policije i izbacivanje sa tribina ( naravno glavni pokretac svemu su bile fasisticke pjesme - pjevaj ti o vjerskom poglavaru ( bilo katolickom, bilo pravoslavnom, bilo isalmskom ) ali ne mozes o fasistickom - to je razlika ) .....
A pendreci su primjenjivani samo prema onima koji su bjezali po isticnoj tribini ....

Ovo ti je istina - a ti kako zelis .....

Charuga
Globalni moderator

#892 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Charuga »

A sto ste se rasirili po temama. Neka ovo napisano stoji ali svaki naredni post koji ne bude vezan za fudbal/nogomet i Zrinjski ce biti obrisan a pisac istog sankcionisan.
gonič zmajeva

#893 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by gonič zmajeva »

pape wrote:
chinese_water wrote:
Zwanziger wrote:Sta ti znaci ovo HŠK?
Hrvatsti (FA)Šističko-športski Klub
@chinese_water, .... ban na 7 dana.
šta znači GOŠK :?: :?:
bato99

#894 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

gonič zmajeva wrote: šta znači GOŠK :?: :?:
GOŠK (gabelski omladinski športski klub)
bato99

#895 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

idemo sad isprašiti Zvijezdu kući pa u Banja luku se nadigravat sa Borcem...još kad bi jednom bili u najboljem sastavu ali u ovoj ligi je to nemoguće
gonič zmajeva

#896 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by gonič zmajeva »

Omladinski :-D
Pa mogli bi tako i na wikipediji napisati.
Hvala brate :thumbup:
ČikaJosip

#897 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by ČikaJosip »

Fino vrijeme će biti, očekujem solidno popunjen stadion protiv Zvjezde. I barem 2-3 lopte u zvjezdinoj mreži.
bato99

#898 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

ČikaJosip wrote:Fino vrijeme će biti, očekujem solidno popunjen stadion protiv Zvjezde. I barem 2-3 lopte u zvjezdinoj mreži.
šta je ovo afrika jebote ima 100 c...ako ovako bude u nedjelju jebo majku ako će iko moć potrčat još smo iskartonirani drama...ali ne sumnjam u pobjedu :thumbup:
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#899 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by 1pajdo »

ultima_palabra wrote:
ČikaJosip wrote:Sinoć da nije bilo sudca odnjeli bi Želji sva tri boda. A da je bilo policije po zakonu, navijači bi odgledali utakmicu do kraja (navijači Zrinjskog)
Da je Željo odigrao 30% svojih mogućnosti, uzeo bi bar dva razlike. Ovaj Zrinjski je preloša ekipa, recimo ekipa koja je izgubila 3:1 u maju je bila za klasu bolja.
Ali nije odigrao, Zrinja je zaslužio pobjedu, ali nema veze dobar je i bod. :thumbup:
ultima_palabra

#900 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by ultima_palabra »

1pajdo wrote:
ultima_palabra wrote:
Da je Željo odigrao 30% svojih mogućnosti, uzeo bi bar dva razlike. Ovaj Zrinjski je preloša ekipa, recimo ekipa koja je izgubila 3:1 u maju je bila za klasu bolja.
Ali nije odigrao, Zrinja je zaslužio pobjedu, ali nema veze dobar je i bod. :thumbup:
Nisam siguran da je ekipa koja tri puta pogleda prema protivničkom golu zaslužila pobjedu, ali nema veze, nismo je ni mi zaslužili.

Ali neće svaka ekipa biti ovako darežljiva, što je Olimpic već pokazao :D Zrinjskog ove sezone ni sudije ne mogu ugurati u Evropu.
Post Reply