hebo evropsku uniju, hajmo mi tamo
Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
dallton
#876 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
hoce li biti skoro kakve kulturne obostrane razmjene izmedju bih i prijateljskih zemalja juzne amerike?
- osa
#877 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
zar bih nije imala predstavnicu.
-
dallton
#878 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
...
Last edited by dallton on 25/08/2009 23:50, edited 1 time in total.
-
dallton
#879 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
izgleda da nije, sudeci po slici gore, tj. najvjerovatnije se nije kvalifikovala ...treba provjeriti mjesto rodjenja predstavnica hrvatske i srbijeosa wrote:zar bih nije imala predstavnicu.
-
stari grad Visegrad
#880 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Kosovarke su lipe zene, a nas je predstavljala hercegovka. 
-
stari grad Visegrad
#881 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
sve mislice su lijepe. 
-
dallton
#882 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
stari grad Visegrad wrote:Kosovarke su lipe zene, a nas je predstavljala hercegovka.
- osa
#883 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
predstavnica hrvatske se zove sara ćosić, iz splita je.dallton wrote:izgleda da nije, sudeci po slici gore, tj. najvjerovatnije se nije kvalifikovala ...treba provjeriti mjesto rodjenja predstavnica hrvatske i srbijeosa wrote:zar bih nije imala predstavnicu.
-
dallton
#884 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
to je bila ironicna izjavaosa wrote:predstavnica hrvatske se zove sara ćosić, iz splita je.dallton wrote:izgleda da nije, sudeci po slici gore, tj. najvjerovatnije se nije kvalifikovala ...treba provjeriti mjesto rodjenja predstavnica hrvatske i srbijeosa wrote:zar bih nije imala predstavnicu.
- Mx
#885 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Vise slika na: http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/fo ... verse-2009BiH-x wrote:Evo Miss Kosovaima li ko sliku te misice,
Albanija i Kosovo
Meni je Albanka ljepsa...
-
dallton
#886 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
jel ovo albanija i kosovo dva oka u jednoj glavi?
-
GospodinBG
#887 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Druga pratilja a... pa i nisu se nesto otvorili Ameri, oslabio i taj cuveni lobby 
- pustopoljina
#888 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
na youtube ima finih snimaka-kosovarka je wow...meni je ljepsa od prve pratilje.
ali nigdje nema BiH predstavnice?
crnogorka je bila...onako
hrvatica je bila ljepsa dok nije preplanula .
pobjednica je prelijepa.
ali nigdje nema BiH predstavnice?
crnogorka je bila...onako
hrvatica je bila ljepsa dok nije preplanula .
pobjednica je prelijepa.
-
dallton
#889 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
moze biti, al albanci imaju vec dvije predstavnice, tj. dvije drzave, uskoro ce i trecu, tako da ce biti bar sto se tice balkana grupa s najvise predstavnika...GospodinBG wrote:Druga pratilja a... pa i nisu se nesto otvorili Ameri, oslabio i taj cuveni lobby
-
GospodinBG
#890 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Brate daltone, ne izazivaj makedonskog bratka i devojce, ce budes u golemoj lajnidallton wrote:moze biti, al albanci imaju vec dvije predstavnice, tj. dvije drzave, uskoro ce i trecu, tako da ce biti bar sto se tice balkana grupa s najvise predstavnika...GospodinBG wrote:Druga pratilja a... pa i nisu se nesto otvorili Ameri, oslabio i taj cuveni lobby
nema me neko vreme, a ti sve po starom, nista nisi napredovao, boli te uvo
-
dallton
#891 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
ma bio si ti tu, ne mozes ti bez ovoga, samo si primirio aktivnosti da ne dodje do sankcija...GospodinBG wrote:Brate daltone, ne izazivaj makedonskog bratka i devojce, ce budes u golemoj lajnidallton wrote:moze biti, al albanci imaju vec dvije predstavnice, tj. dvije drzave, uskoro ce i trecu, tako da ce biti bar sto se tice balkana grupa s najvise predstavnika...GospodinBG wrote:Druga pratilja a... pa i nisu se nesto otvorili Ameri, oslabio i taj cuveni lobby![]()
nema me neko vreme, a ti sve po starom, nista nisi napredovao, boli te uvo
sta ces, ista meta, isto odstojanje, nastavljamo dalje
-
GospodinBG
#892 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Zivot ide dalje, jedino neprijatelji su vecnidallton wrote:
ma bio si ti tu, ne mozes ti bez ovoga, samo si primirio aktivnosti da ne dodje do sankcija...
sta ces, ista meta, isto odstojanje, nastavljamo dalje
Nisam bio tu, danas sam malo iscitao neke teme, dugujes mi veceru za sengen listu, 1-0, jbg
-
dallton
#893 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
kad bude zvanicno i dok se jos nesto zavrsiGospodinBG wrote:Zivot ide dalje, jedino neprijatelji su vecnidallton wrote:
ma bio si ti tu, ne mozes ti bez ovoga, samo si primirio aktivnosti da ne dodje do sankcija...
sta ces, ista meta, isto odstojanje, nastavljamo dalje![]()
Nisam bio tu, danas sam malo iscitao neke teme, dugujes mi veceru za sengen listu, 1-0, jbg
-
pure_love
#894 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
BiH-x wrote:Evo Miss Kosovaima li ko sliku te misice,
Albanija i Kosovo
Meni je Albanka ljepsa...
pa i jedna i druga su albanka,ali ova s kosova je meni puno ljepsa
- Drug Član
#895 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Treba ojačati ZETRU. (zelenu transferzalu), e jadni smo mi dok je Sarajliji bliži šiptar kojeg ne razumije, Banjalučaninu pravoslavni Rus sa Kavkaza, a Hrvatu Australijanac katolik, nego njihov komšija/susjed koga svako jutro sreću u liftu.The Clash of Civilizations na djelu. A djevojke su stvarno mašala.dallton wrote:negdje ja napisa prije nekih 6 mjeseci da ce ceric skoro na kosovo da se "nesto dogovori"Cerić u poseti Kosovu
31. jul 2009. | 09:49 | Izvor: Beta
Prizren -- Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić boraviće od 5. do 9. avgusta na Kosovu, na poziv Islamske zajednice Kosova i Foruma bošnjaka Kosova.
Cerić će se tokom posete sastati sa kosovskim zvaničnicima i predsednikom Fatmirom Sejdiuom, navodi se u saopštenju Islamske zajednice Kosova.
U planu je poseta Bošnajcima prizrenske i opštine Dragaš, a Cerić će na Forumu Bošnjaka, bošnjačkoj krovnoj organizaciji nevladinog sektora na Kosovu, govoriti na temu "Položaj i saradnja Bošnjaka u regionu".
Očekuje se da će Forumu prisustvovati predstavnici bošnjačke zajednice iz Makedonije, Crne Gore, Sandžaka i Albanije.
Na Kosovu živi 50-ak hiljada Bošnjaka, najviše u Prizrenu, Dragašu, Peći i Mitrovici, a još toliko ih je od 90-ih napustilo domove i živi u nekoj od zapadnoevropskih zemalja, uglavnom u Švajcarskoj i Nemačkoj.
eto jest da vas nismo formalno priznali iz poznatih razloga, al ovo je ko da smo vas priznalinego sad ce cericu albanci "ponuditi produbljivanje saradnje na svim poljima" valja lobirati medju islamskim drzavama da se dalje gura nezavisnost
-
dallton
#896 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
kakav bolan clash, nema te civilizacije koju srbi predstavljaju...Drug Član wrote:Treba ojačati ZETRU. (zelenu transferzalu), e jadni smo mi dok je Sarajliji bliži šiptar kojeg ne razumije, Banjalučaninu pravoslavni Rus sa Kavkaza, a Hrvatu Australijanac katolik, nego njihov komšija/susjed koga svako jutro sreću u liftu.The Clash of Civilizations na djelu. A djevojke su stvarno mašala.dallton wrote:negdje ja napisa prije nekih 6 mjeseci da ce ceric skoro na kosovo da se "nesto dogovori"Cerić u poseti Kosovu
31. jul 2009. | 09:49 | Izvor: Beta
Prizren -- Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić boraviće od 5. do 9. avgusta na Kosovu, na poziv Islamske zajednice Kosova i Foruma bošnjaka Kosova.
Cerić će se tokom posete sastati sa kosovskim zvaničnicima i predsednikom Fatmirom Sejdiuom, navodi se u saopštenju Islamske zajednice Kosova.
U planu je poseta Bošnajcima prizrenske i opštine Dragaš, a Cerić će na Forumu Bošnjaka, bošnjačkoj krovnoj organizaciji nevladinog sektora na Kosovu, govoriti na temu "Položaj i saradnja Bošnjaka u regionu".
Očekuje se da će Forumu prisustvovati predstavnici bošnjačke zajednice iz Makedonije, Crne Gore, Sandžaka i Albanije.
Na Kosovu živi 50-ak hiljada Bošnjaka, najviše u Prizrenu, Dragašu, Peći i Mitrovici, a još toliko ih je od 90-ih napustilo domove i živi u nekoj od zapadnoevropskih zemalja, uglavnom u Švajcarskoj i Nemačkoj.
eto jest da vas nismo formalno priznali iz poznatih razloga, al ovo je ko da smo vas priznalinego sad ce cericu albanci "ponuditi produbljivanje saradnje na svim poljima" valja lobirati medju islamskim drzavama da se dalje gura nezavisnost
-
chipi
#897 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Eto Šiptari su civilizacija
Evo recimo imaš od sutra US-open(ako znaš o čemu pričam),sve vrvi od Šiptara 
-
Arber
#898 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
neznam zasto , i u cemo pricati narode Kosova nikad nije bila dijeo Srbije nit Jugosllavije mi smo bili ukupovani od srba to je istina ali na silom, a to ne znaci da mi smo hteli biti dijeo Jugosllavije , gledajte malo histroriju jer vidim da ovde ste malo se vratili u porslost onda evo vama : u Kosovo u 1982 u Kosovo populacija 90% Kosovara 7% Srba i 2% drugi nacija to je statistika kao sto su sami srbi dali kad su brojali narod u Kosovo ! i ja neznam sta hoce onij jos ?! a jos nesto cinimise da srbi hoce Kosova zato sto onij nemaju Historiju i ako imaju sve je laz pa hoce nesto realno a to jedino ako postane Kosovari
citajte narode imate sve fakte ako hocete znati za to mi Kosovari nismo dolsli iz Karpate nit Rusije mi smo bili tu jer pricamo mi u Kosovo Srpski ? ne naravno mi imamo nas jezik nasu kuluturu koja je vec davno ( Iliria,dardani,arberia) znaci nismo mi od juce nego smo bili i bicemo tu zauvjek .
nese deshironi te dini per kulutren time ateher ju lutem vizitone vendin tim ateher e mesoni realitetin e jo se cka ndegjoni ne lajme te pasdites
( ako hocete znati za nasu kulutru molim vas dodjite na posetu pa videcete realitet kakav je a ne u TV ( dnevnik) ja nemam vise sta recit samo zelim vama sve najbolje!
nese deshironi te dini per kulutren time ateher ju lutem vizitone vendin tim ateher e mesoni realitetin e jo se cka ndegjoni ne lajme te pasdites
- bijelo_dugme
#899 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Vilice ko u boksera.Bosnohercegovac wrote:Donji dio lica Kosovarke ima nešto ćudno, ne mogu objasniti. Takođže ni oči nisu najljepše.pure_love wrote: pa i jedna i druga su albanka,ali ova s kosova je meni puno ljepsa
Dok se Albanki nema šta prigovorit - prelijepa, osim možda malo naglašenije vilice.
- sodom
#900 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Sve je poznato o srpskim falsifikovanjima historije, i kosovu kao "kolijevski srpstva" i ugnjetavanju i napadanju drugih naroda kroz historiju i stalnim poturanjima o nepostojanju drugih narodnosti.Arber wrote:neznam zasto , i u cemo pricati narode Kosova nikad nije bila dijeo Srbije nit Jugosllavije mi smo bili ukupovani od srba to je istina ali na silom, a to ne znaci da mi smo hteli biti dijeo Jugosllavije , gledajte malo histroriju jer vidim da ovde ste malo se vratili u porslost onda evo vama : u Kosovo u 1982 u Kosovo populacija 90% Kosovara 7% Srba i 2% drugi nacija to je statistika kao sto su sami srbi dali kad su brojali narod u Kosovo ! i ja neznam sta hoce onij jos ?! a jos nesto cinimise da srbi hoce Kosova zato sto onij nemaju Historiju i ako imaju sve je laz pa hoce nesto realno a to jedino ako postane Kosovaricitajte narode imate sve fakte ako hocete znati za to mi Kosovari nismo dolsli iz Karpate nit Rusije mi smo bili tu jer pricamo mi u Kosovo Srpski ? ne naravno mi imamo nas jezik nasu kuluturu koja je vec davno ( Iliria,dardani,arberia) znaci nismo mi od juce nego smo bili i bicemo tu zauvjek .
nese deshironi te dini per kulutren time ateher ju lutem vizitone vendin tim ateher e mesoni realitetin e jo se cka ndegjoni ne lajme te pasdites( ako hocete znati za nasu kulutru molim vas dodjite na posetu pa videcete realitet kakav je a ne u TV ( dnevnik) ja nemam vise sta recit samo zelim vama sve najbolje!
Kosovari su zasluzili svoju slobodu, i to mnogo zahvaljujuci samim srbima, jer da ih srbi nisu toliko gnjavili, nerazjasnjena situacija bi ostala jos dugo vremena.
Doci cemo, srdacan pozdrav prijateljskom i slobodnom narodu kosova.