FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nikad_izvini

#876 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Cape wrote:
nikad_izvini wrote:
Cape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir? :mrgreen:
Pitaj malo svoje za koliko vas je Džine prodao :dance: Svoju avliju pomesti prvo, a ne viriti u tuđu :-D

Joj Bošnjaka :skoljka:
Mi svoju pomeli... :razz:

Do mene je, izvinjavam se, nije mi bila namjera da provociram ali mi se nekako ovaj smajli :mrgreen: uvijek omakne :mrgreen:

Nego ko će mi odgovoriti na pitanje? :)

Vidi drug.Mnogo mojih dobrih havera su mrtvi pitari.I kad sjednemo da cugamo, a to se desi često, oni ne pričaju o Želji, nego kukaju šta se radi u Sarajevu.S druge strane ja pričam o Želji a ne o Sarajevu.Jer smo jadni i jedni i drugi.
Sad, u redu, malo zajebancije, nije problem, al ga vi pretjerujete a ništa manji odron niste od nas.Pametniji su to shvatili pa su se o svojoj brizi zadali ;-)

Jel dobar odgovor ;-)
Cape

#877 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cape »

nikad_izvini wrote: Vidi drug.Mnogo mojih dobrih havera su mrtvi pitari.I kad sjednemo da cugamo, a to se desi često, oni ne pričaju o Želji, nego kukaju šta se radi u Sarajevu.S druge strane ja pričam o Želji a ne o Sarajevu.Jer smo jadni i jedni i drugi.
Sad, u redu, malo zajebancije, nije problem, al ga vi pretjerujete a ništa manji odron niste od nas.Pametniji su to shvatili pa su se o svojoj brizi zadali ;-)

Jel dobar odgovor ;-)
Ja sam tražio odgovor na prvo postavljeno pitanje, no nema veze, nisam ni očekivao da mi neko odgovori... :razz:

Fazon je u tome što vi odmah kukate kad vam se neko javi na vašu temu i malo vas prca. Ja ne kontam u čemu je poblem, pa uvijek je bilo prepucavanja i zajebancija između nas, i to je jedan dio tog našeg duha i zajebavanja na račun komšija. Kad god dođem na ovaj forum na vašoj temi vidim samo kukanje kako vam se pitari javljaju tu, kako je to tema za navijače Željezničara, itd. Slažem se da ima svakakvih likova, i da je zločin ko sve danas ima net, ali jbga, tako nam je kako nam je... :-D

Ja vrlo dobro znam u kakvim smo mi govnima, ali ovo nije forum na kojem ću ja o tome raspravljati. Opet kažem, imamo mi hvala Bogu gdje o tome pričati, tako da mi ovaj forum dođe isključivo kao zajebancija, a gledati vas kako ce koprcate na malu provokaciju je gušt samo takav... :mrgreen:

Budite mi pozdravljene drage moje komšinice... :razz: :mrgreen:
ined26

#878 Re: FK Zeljeznicar

Post by ined26 »

U finalu od 18 sati Olimpija - Željo

Fudbaleri ljubljanske Olimpije i sarajevskog Željezničara igraće u finalu 17. bajramskog malonogometnog turnira koji se igra u KSC Skenderija – dvorana Mirza Delibašić.
nikad_izvini

#879 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Cape wrote:
nikad_izvini wrote: Vidi drug.Mnogo mojih dobrih havera su mrtvi pitari.I kad sjednemo da cugamo, a to se desi često, oni ne pričaju o Želji, nego kukaju šta se radi u Sarajevu.S druge strane ja pričam o Želji a ne o Sarajevu.Jer smo jadni i jedni i drugi.

Jel dobar odgovor ;-)
Ja sam tražio odgovor na prvo postavljeno pitanje, no nema veze, nisam ni očekivao da mi neko odgovori... :razz:

Fazon je u tome što vi odmah kukate kad vam se neko javi na vašu temu i malo vas prca. Ja ne kontam u čemu je poblem, pa uvijek je bilo prepucavanja i zajebancija između nas, i to je jedan dio tog našeg duha i zajebavanja na račun komšija. Kad god dođem na ovaj forum na vašoj temi vidim samo kukanje kako vam se pitari javljaju tu, kako je to tema za navijače Željezničara, itd. Slažem se da ima svakakvih likova, i da je zločin ko sve danas ima net, ali jbga, tako nam je kako nam je... :-D

Ja vrlo dobro znam u kakvim smo mi govnima, ali ovo nije forum na kojem ću ja o tome raspravljati. Opet kažem, imamo mi hvala Bogu gdje o tome pričati, tako da mi ovaj forum dođe isključivo kao zajebancija, a gledati vas kako ce koprcate na malu provokaciju je gušt samo takav... :mrgreen:

Budite mi pozdravljene drage moje komšinice... :razz: :mrgreen:
Nisu male provokacije, nego su glupe provokacije.Ako pritom, nazovi navijač njanjanjeva koji bi da provocira, uopšte ne otvori temu svog voljenog kluba nekoliko dana a "visi" na temi Željezničar, postavlja se pitanje za koga on navija :skoljka:
Ima logike, zar ne ;-)

Pozdrav maleni :D
Cape

#880 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cape »

nikad_izvini wrote: Nisu male provokacije, nego su glupe provokacije.Ako pritom, nazovi navijač njanjanjeva koji bi da provocira, uopšte ne otvori temu svog voljenog kluba nekoliko dana a "visi" na temi Željezničar, postavlja se pitanje za koga on navija :skoljka:
Ima logike, zar ne ;-)

Pozdrav maleni :D
"Ima logike al nema Ibre da postavlja cijevi!" no to nije tema današnje emisije. Shvatio si ti šta sam ja rekao, ali nebitno, udri ti po svom...

Eno dotični još uvijek dijele karte, ako požuriš možda i ti dobiješ jednu, pa da pjevaš "Naš je vodja..." :mrgreen:
South Blue Mama

#881 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

Drž' te se njanje Mama is back!
@ junuz, ćiro i ostali maleni ETO MENE, ETO MENE!!! :D :D
weed

#882 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

dzipalo_junuz wrote:Ma stipu to, IZDRZI TICA!!!!!!!!
j... te on i ti njega!

stara gardo torpedashka, koliko razreda osnovne imas? :-)
weed

#883 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

Uzese nasi ovaj turnir! :thumbup:

Vidite sad torpedashima poruka! :lol:
Suicidal Siberian

#884 Re: FK Zeljeznicar

Post by Suicidal Siberian »

Jao kako je bajramishe turnir oslabio..nekada je skenderija znala biti dupke puna, a ovo danas :roll: ...pogotovo nacin igre, bunarenje i gradjenje...pogotovo Olimpija, ta ekipa je redovna mušterija mojoj ekipi u Ljubljani...sjoooooo :cry:
elSaik

#885 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Sezona spašena. Simo može ostati. 8-)
weed

#886 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

elSaik wrote:Sezona spašena. Simo može ostati. 8-)
:lol:

moRe, ali kao gledalac sa sjevera! :thumbup:
Šaner

#887 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šaner »

hladovina wrote:Uzese nasi ovaj turnir! :thumbup:

Vidite sad torpedashima poruka! :lol:

ovo vam je najveci uspjeh u zadnjih 5 godina :D
karanana

#888 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

zar postoji olimpija? ja sam mislio da se tim rasformirao i nestao prije 4-5 godina. u kojoj su ligi slovenije? nisu u prvoj.
BocaJuniors

#889 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

Image

"imam zastavu najveću u raji..." :)
abondanzieri

#890 Re: FK Zeljeznicar

Post by abondanzieri »

karanana wrote:zar postoji olimpija? ja sam mislio da se tim rasformirao i nestao prije 4-5 godina. u kojoj su ligi slovenije? nisu u prvoj.
Tada su bankrotirali i bili su izbaceni u cetvrtu ligu.Sada se nalaze na prvom mjestu u drugoj ligi i na najboljem putu su da se vrate u vrh slovenskog fudbala
dzipalo_junuz

#891 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

Mozete li pogledati nas topic? Pa kako je samo uredan i cist, kao Saikova dusa koja je poput pupoljka, lijepa i neiskvarena :D

Ova nam dode ko chat...(ili ti ga junk)

p.s Neznam sto ste se nasli uvrijedeni za ticu, pa jesam li mu ja dizo parolu "IZDRZI TICA" ili vi?

To za dzineta nide veze, on ako je prodovo, prodavo je u vrijeme agenata... :dance:
Peppers

#892 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Da zazelim dobrodoslicu i sretan povratak Mirsada Beslije u voljeni klub :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#893 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

dzipalo_junuz wrote:Mozete li pogledati nas topic? Pa kako je samo uredan i cist, kao Saikova dusa koja je poput pupoljka, lijepa i neiskvarena :D

Ova nam dode ko chat...(ili ti ga junk)

p.s Neznam sto ste se nasli uvrijedeni za ticu, pa jesam li mu ja dizo parolu "IZDRZI TICA" ili vi?

To za dzineta nide veze, on ako je prodovo, prodavo je u vrijeme agenata... :dance:
Gledam te...
elSaik

#894 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Evo da ne morate čekati DJa...
elSaik wrote:
... wrote:evo jedna rekla-kazala :-D
merdanovic u drustvu pricao kako dovodi rovcanina u torpedo na zimu,pa ako neko moze nek provjeri ali ovo je bas mahala info... :roll:
HAHAHAHAHAHA
Ubjedljivo najgluplja vijest IKADA. To onaj Rovčanin što je poslije gola na derbiju išao pred sjevernu tribinu i ljubio grb Želje i kurčio se ili neki drugi? ;)

Ne budite smiješni, nije Daka Pelak... :-D
The__Doctor

#895 Re: FK Zeljeznicar

Post by The__Doctor »

BocaJuniors wrote:Image

"imam zastavu najveću u raji..." :)
to je nista vidjeces kada Mile Kitic dodje u neku nasu diskoteku i razvije sa finom gradskom rajom veliku zastavu svog voljenog kluba FK Sarajevo :D
nadgledach

#896 Re: FK Zeljeznicar

Post by nadgledach »

ma jooook
to ce ljuba alichic da odradi svojoj raji :D

tamo dalekoooooooooooo
Baltazar_khan

#897 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Božičić :lol:
dino84

#898 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Koji ste vi pacenici...Koji pacenici...Skontao sam da nema ni habera od papeta jer bi valjda vec ovo bilo davno procisceno,nema veze,samo sam se javio vezano za koncert od "ciganina al' najlepseg".Kad pogledam ove jadne komentare kontam pa jesam li bio tog avgusta u gradu,da nisam bio u Zanzibaru mozda...Ali ne moze laz postati istina taman da je milijardu puta ponovis.Ne moze,i tacka.

Vezano za famozni koncert,koncert je odrzan i tu je krivica lopovske i sitnosicardzijske Uprave,ali Zeljini navijaci su digli glas protiv tog koncerta,to znaju svi koji su tada pratili desavanja u gradu,to znaju i svi pitari koji ovdje lupetaju.Zeljini navijaci su izdali i saopstenje tada,nisu zeljeli da Grbavica bude mjesto kica i folka i zbog toga smo odmah postali meta tekstova u Radoncicevim bljuvotinama od novina,Express je prvi udario protiv Manijaka zbog cega je na prvoj sljedecoj domacoj utakmici dignuta parola "CITAJ EXPRESS-BUDI GLUP!!!"
Ja sam pacenici bio na toj utakmici,rijec express je bas bila u crvenoj boji,a ostalo u crnoj.A lopovska Uprava bi taj koncert i sutra opet odrzala samo da uzme lovu,u to ne sumnjam.

Sto se tice vas,ne ulazim u to ko je pjevao na vasoj proslavi ispred vatre,Hanka,Rabija peta deseta ni ko je isao na koncert od Seke Aleksic.Meni je bitno da mi je jedan Tifa pjevao ispred vatre,a za Enesa Begovica mi puca neka stvar.I jeste,puno mi je srce kad vidim ovakvu sliku kao Djurinu sa Zeljinom zastavom dok pjeva "imam zastavu najvecu raji",drago mi je sto ljudi rade pjesme o Zelji,Djuro,pa evo sad i Pusenje,rahmetli Meho Puzic je otpjevao pjesmu "Naprijed Zeljo ceto plava" koja ce vjecno biti Zeljina himna,pa Djelo Jusic "Rodjen s tobom da budem" koju kad cujem na poluvremenu na Grbavici kontam da sam na Splitskom festivalu,ima jos mnogo primjera,neki su dobri neki manje,evo npr ko zna kakva ce biti melodija ove pjesme od Pusenja,mozda bude odron,ali ljudi nesto rade.Ali ne znam da je bilo ko napisao pjesmu o FK Sarajevo.Neka me neko ispravi ako grijesim.Jebi ga,karizma je zajebana stvar.

Uglavnom,javio sam se zbog ove price oko famoznog koncerta,to mozete macku o rep okaciti i prodavati maglu ljudima koji ne znaju istinu ili citaju Expresss. :thumbup:
Usput,evo da i objavim sliku da me Baltazar i drustvo koji dan ne mogu zamisliti bez posjete njihove omiljene teme ne napadnu da izmisljam,i da jednom zauvijek rijesimo neke stvari.Uzdravlje :thumbup:

Image
Image
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#899 Re: FK Zeljeznicar

Post by since1921 »

Pjesma o Sarajevu hahaha mora da se salis znam ja jednu ide

evo lopte evo igralista :roll:
al_akhisari

#900 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Tuzno je i zalosno ( a da nije, tek bi onda bilo smijesno ) to sto ovi decki, koji kao navijaju za maleni klub, provode 24 sata na stranicama posvecenim voljenog nam kluba.

Stoga, ne trosite energiju da biste im odgovarali na postove, a pogotovo ne da bi se nesto njima pravdali :(

Zanima me koliko ima istine u navodima da u zelju dolazi bivsi trener fk modrica, bozicic, odnosno ims l kakvih novina u pogledu trenera, igraca ( odlazaka, dolazaka - pouzdanih )

:thumbup:
Post Reply