Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fordas
#876 Re: FK Sarajevo
Pa sta ako se vraca, takav tip igraca. Zadnji put kad se vratio zabio je dosta golova, imao nekoliko kljucnih asistencija (recimo Kup protiv Sirokog oba gola) a niti jednom mu se nije moglo prigovoriti na borbenosti i zalaganju. Nisam protiv njega, ni najmanje
- M_e_m_o
-
dino_sara
#878 Re: FK Sarajevo
misim da je Alen Avdic jedino pojacanje i provjereno ime
- zlaataan
#879 Re: FK Sarajevo
Koji rezultat očekujete protiv Slobode ?
Ja očekujem 2:0
Ja očekujem 2:0
- KPNCTNJAH
#880 Re: FK Sarajevo
Bilo kakva pobjeda, jos bez primljenog gola i bilo bi savrseno, ali pitanje je ko bi mogao dati gol(ove) za nas 
-
Nacelnik
#881 Re: FK Sarajevo
Nece ga zabiti niko....
Moja prognoza 0-0

Moja prognoza 0-0
-
Nacelnik
#882 Re: FK Sarajevo
Ovi ce na terenu da glume zvijezdice te ce zbog toga i ispasti,mada bih volio da bude drugacije...... 
- rado_vidjen
#884 Re: FK Sarajevo
nekih 2.500. navijaca na Kosevu, iako ih najocajniji komentator svih vremena, pretvori u 5.000.
0-1, trenutno
stay tuned for more news
....
0-1, trenutno
stay tuned for more news
-
Danss
#885 Re: FK Sarajevo
Gledao utakmicu na BHT i mogu reci da je Sarajevo bilo bolja ekipa, ma blaga je rijec bolja
, Sloboda osim datog gola nista
, izuzmemo li valjanje po terenu
Cini mi se da bi ove sezone moglo biti interesantno, bar po rez u prvom kolu...
Cini mi se da bi ove sezone moglo biti interesantno, bar po rez u prvom kolu...
- armin071
#886 Re: FK Sarajevo
Igra odlicna, ma ne znam kad je Sarajevo imalo vise sansi na jednoj tekmi. Golovi ce doci... Ako pola od ovoga udje u cetvrtak Helsinborgu ne gine petica:)
- PasHon1
#887 Re: FK Sarajevo
Strasno su odigralil.
2 precke,stativa,izbijena s linije.
Kad ne ide ne ide.
Horde kao i uvijek (Y)
Alaim je dosao na Sjever,eto kazu da u Cetvrtak idemo dalje,pa se i ja nadam.
2 precke,stativa,izbijena s linije.
Kad ne ide ne ide.
Horde kao i uvijek (Y)
Alaim je dosao na Sjever,eto kazu da u Cetvrtak idemo dalje,pa se i ja nadam.
- zalizani
#888 Re: FK Sarajevo
Evropski tim odigrao rutinski protiv raspoloženih
gostiju sa sjevera drage nam BiH. 
-
radijator
#889 Re: FK Sarajevo
Šteta, ali dobro ipak je ovo samo zagrijavanje za četvrtak. Zadovoljan sam igrom, sve ovo što večeras nije ušlo vratiće se protiv Šveđana siguran sam. Uz huk sa sjevera, koji je večeras bio veličanstven, AGAIN, biće to još jedno prelijepo bordo veče.

-
Fordas
#890 Re: FK Sarajevo
Pa ja sam prilicno zabbrinut ovom igrom, ne znam kako je izgledalo na TV ali toliko prilika promasiti je...nemam rijeci. Daj Boze da nam se ovo vrati na dobro protiv sveda. Po ko zna koji put se pokazalo dqa ne mozemo igrati protiv bunkera, sto je inace 'staroslovensko' ime za Slobodu. ovo sto je Sloboda demonstrirala vecer je bruka i sramota, toliko valjanja i destrukcije od prve minute ja u zivotu nisam vidio. Nije mi jasno kako jedan trener - ili neko ko sebe zove trenerom - moze dopustiti sebi tako nesto da od igraca trazi bacanje po terenu od prve minute. Stvarno, jadno i bijedno.
Ali, sta je tu je, svakom se prije ili kasnije dogodi 'sloboda' pa tako nisam previse iznerviran
Ali, sta je tu je, svakom se prije ili kasnije dogodi 'sloboda' pa tako nisam previse iznerviran
- PasHon1
#891 Re: FK Sarajevo
Ja nisam skont'o sta se desilo kad se onaj kreten iz Slobode valj'o na centru. Nasi su nastavili da igraju,pa je otisla u aut.Fordas wrote:Pa ja sam prilicno zabbrinut ovom igrom, ne znam kako je izgledalo na TV ali toliko prilika promasiti je...nemam rijeci. Daj Boze da nam se ovo vrati na dobro protiv sveda. Po ko zna koji put se pokazalo dqa ne mozemo igrati protiv bunkera, sto je inace 'staroslovensko' ime za Slobodu. ovo sto je Sloboda demonstrirala vecer je bruka i sramota, toliko valjanja i destrukcije od prve minute ja u zivotu nisam vidio. Nije mi jasno kako jedan trener - ili neko ko sebe zove trenerom - moze dopustiti sebi tako nesto da od igraca trazi bacanje po terenu od prve minute. Stvarno, jadno i bijedno.![]()
I onda mu sudija pridje,ovaj nije ust'o i oni samo nastavise :S
I onda opet sudija dolazi do njega i on se smilova i napusti teren.
Zuti,crveni gdje je to bilo?
Sta se desilo
-
Fordas
#892 Re: FK Sarajevo
Nista, hajvan se izvrnuo, sudija prisao vidio da mu nije nista i trazio od njega da ustane, ovaj nije htio i tako je to trajalo pune 4 minute. Kad se konacno smilovao seljak da ustane pokazao mu je samo zuti
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#893 Re: FK Sarajevo
Kao sto je odjekivalo na kraju tekme .."...igraj Saraj'vo,nema veze..."
Jer,kako kritikovati igrace koji pojedu suparnicku momcad na terenu,i koji daju svoj maksimum.
U cetvrtak svi na Kosevo da izbacimo te "evropljane"
,a onda svi u Modricu po tri boda. 
p.s sudija je trebao dati crveni karton onom klocu sto je lezao i nije htjeo da ustane,a kada mu je sudija dao zuti kao nesto skace i buni se...ma za crveni kartin ,i to hladnoooo
Jer,kako kritikovati igrace koji pojedu suparnicku momcad na terenu,i koji daju svoj maksimum.
U cetvrtak svi na Kosevo da izbacimo te "evropljane"
p.s sudija je trebao dati crveni karton onom klocu sto je lezao i nije htjeo da ustane,a kada mu je sudija dao zuti kao nesto skace i buni se...ma za crveni kartin ,i to hladnoooo
-
Fordas
#894 Re: FK Sarajevo
Iskreno, mene je najvise Buco razocarao. Umjesto da na poluvremenu isamara bijednike zbog valjanja te da se publici koja ga je godinama dizala u nebesa oduzi jednom lijepom i dopadljivom igrom, oni u nastavku jos gori! Pa ti reci da to nije do trenera... cuvena tuzlanska skola fudbala 
-
herbion
#895 Re: FK Sarajevo
Prve su utakmice zajebane,volja je postojala a uigranost jako zabrinjavajuca.Neka je sretno ali niste nista posebno.
-
Fordas
#896 Re: FK Sarajevo
Pa mozda su i svedi upravo to zakljuciliherbion wrote:Prve su utakmice zajebane,volja je postojala a uigranost jako zabrinjavajuca.Neka je sretno ali niste nista posebno.
- Drina Light
#898 Re: FK Sarajevo
It's amazing !
-
The 51st State
#899 Re: FK Sarajevo
sve vec prezvakano samo u cetvrtak da se ponovi igra kao protiv ovih "fudbalskih seljaka" iz tuzle i bice to udure...
- strong69
#900 Re: FK Sarajevo
Ma igra se ne mora ponoviti. Samo da zabijemo gol (ja zadovoljan jednim golom i pobjedom od 1:0) i nema problemaThe 51st State wrote:sve vec prezvakano samo u cetvrtak da se ponovi igra kao protiv ovih "fudbalskih seljaka" iz tuzle i bice to udure...