Samo jos da pozdravim stare/nove sampione
GLORY GLORY MAN UNITED...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Najbolji su mi ovi kriticari koji navijaju za klub kojeg je ovaj isti Liverpool PODERAO na njihovom OLd Traffordu, sad navijaju za druge i kritikuju. Ne provaljuj se, vi ste slijedeci u CL-u, poderace vas Arsenal ko papir. A onda idem na finale sa BarcelonomBetter Man wrote:ne može Arshavin dati koliko tarabe arsenala mogu primiti. Arsenal uopće nema odbranu. tri puta voditi i sva tri puta prokockati vodstvo je žalosno. Još treba da prime peti gol i izgube idioti.
Pa ista je stvar i sa Arsenalom, svi golovi su iskljucivo greske odbrane. Silvestre je krampa samo takva, znam da je bio jeftin ali nije njega rumeni skot bezveze pustio da ide, on je svoje odradio. Toure isto tako. Sagna je danas bio los, cim je malo pauzirao danas kao da je prvi put izasao na teren. Odbrana se obavezno mora mjenjati i to odrijesiti kesu a ne kupovati ove izradjene cheapere, na tome Wengeru najvise zamjeraju svi.robijas_ wrote:kao fanatik Liverpoola,razocaran sam.protiv Chelsea a i Arsenala smo primili po 4 gola sto je najvise krivica Liverpoolove odbrane.ne mogu da vjerujem da ovakav tim ima ovakvu odbranu![]()
![]()
![]()
2 gola u sudijskom vremenu ...LSD wrote:Nevjerovatno šta je Arsenal dozvolio sebi na kraju,u sudijskom vremenu su primili 2 gola i zamalo i treci![]()
Kakva 2 gola? Pa 3:3 je bilo u 72. minuti. Prenijelo te, bilo je previse golovaLSD wrote:Nevjerovatno šta je Arsenal dozvolio sebi na kraju,u sudijskom vremenu su primili 2 gola i zamalo i treci![]()
Ja gluposti.robijas_ wrote:kao fanatik Liverpoola,razocaran sam.protiv Chelsea a i Arsenala smo primili po 4 gola sto je najvise krivica Liverpoolove odbrane.ne mogu da vjerujem da ovakav tim ima ovakvu odbranu![]()
![]()
![]()
Pa odbrane kod Arsenala nije ni bilo fakticki...ništa nisu mogli zaustaviti,ko je zaustavljao napade i šuteve to je bio Fabianski jer nema odbrane...totalni propuh...tri puta voditi i na kraju spašavati i onaj jedan bod je bruka i sramota za klub kao što je Arsenal...tu se mora odriješiti kesa i dovesti 2-3 kvalitetna stopera ako se misli praviti neki ozbiljniji rezultata dogodine,sa ovim panjevima pozadi ce ih Manchester razmontirati.shadow wrote:Pa ista je stvar i sa Arsenalom, svi golovi su iskljucivo greske odbrane. Silvestre je krampa samo takva, znam da je bio jeftin ali nije njega rumeni skot bezveze pustio da ide, on je svoje odradio. Toure isto tako. Sagna je danas bio los, cim je malo pauzirao danas kao da je prvi put izasao na teren. Odbrana se obavezno mora mjenjati i to odrijesiti kesu a ne kupovati ove izradjene cheapere, na tome Wengeru najvise zamjeraju svi.robijas_ wrote:kao fanatik Liverpoola,razocaran sam.protiv Chelsea a i Arsenala smo primili po 4 gola sto je najvise krivica Liverpoolove odbrane.ne mogu da vjerujem da ovakav tim ima ovakvu odbranu![]()
![]()
![]()
shadow wrote:Najbolji su mi ovi kriticari koji navijaju za klub kojeg je ovaj isti Liverpool PODERAO na njihovom OLd Traffordu, sad navijaju za druge i kritikuju. Ne provaljuj se, vi ste slijedeci u CL-u, poderace vas Arsenal ko papir. A onda idem na finale sa BarcelonomBetter Man wrote:ne može Arshavin dati koliko tarabe arsenala mogu primiti. Arsenal uopće nema odbranu. tri puta voditi i sva tri puta prokockati vodstvo je žalosno. Još treba da prime peti gol i izgube idioti.
Pa Arsenal je igrao bez 5-6 prvotimaca.Plavih_11 wrote:Samo treba jos dodati da je Arsenal igrao bez Van Persija i Adebajora. Sa njima dvojicom Arsenal je puno puno jaci i nece Manchesteru biti lako .. Ne kazem da nece Manchester proci ali nece biti lako ...
Koliko imaš godina?cikcanga wrote:Normalno da si prizeljkivao pobjedu svog zemljaka Rusa.sinus wrote:Moram kazati da sam priželjkivao da Arsenal pobijedi, ali i neriješen rezultat je dobar...Sama utakmica bila je solidna, puna golova, sve u svemu odlična predstava...mada ništa bolja od one Chelsea - Liverpool ali eto nekome ta utakmica nije valjala vragu, dok je ova obilovala "fenomenalnim" potezima i akcijamaali kao što rekoh odlična utakmica i šteta što Arsenal nije pobijedio...
ma prenos laganiPlavih_11 wrote:2 gola u sudijskom vremenu ...LSD wrote:Nevjerovatno šta je Arsenal dozvolio sebi na kraju,u sudijskom vremenu su primili 2 gola i zamalo i treci![]()
![]()
![]()
Looserpool nece ni u slj. 20 godina osvojit prvenstvo.(citaj najjace takmicenje na svijetu)Better Man wrote:shadow wrote:Najbolji su mi ovi kriticari koji navijaju za klub kojeg je ovaj isti Liverpool PODERAO na njihovom OLd Traffordu, sad navijaju za druge i kritikuju. Ne provaljuj se, vi ste slijedeci u CL-u, poderace vas Arsenal ko papir. A onda idem na finale sa BarcelonomBetter Man wrote:ne može Arshavin dati koliko tarabe arsenala mogu primiti. Arsenal uopće nema odbranu. tri puta voditi i sva tri puta prokockati vodstvo je žalosno. Još treba da prime peti gol i izgube idioti.
Samo se nadaj, jer nada umire posljednja. Bude li vam odbrana kao večeras, možete komotno predati utakmicu. Rezultat itekako odgovara Manchesteru, koji ako pobjedi ide na +3, a ima će još jednu utakmicu manje. Mislim da Liverpool nema šta da traži više kad je u pitanju titula. Utakmica je bila odlična, a Arshavin je bio fantastičan večeras i zasluženo igrač utakmice.
Znam ja to sve ... Ali sa ovok dvojicom gore je razlika u igri .. A i Liverpool je igrao bez Gerrarda .cikcanga wrote:Pa Arsenal je igrao bez 5-6 prvotimaca.Plavih_11 wrote:Samo treba jos dodati da je Arsenal igrao bez Van Persija i Adebajora. Sa njima dvojicom Arsenal je puno puno jaci i nece Manchesteru biti lako .. Ne kazem da nece Manchester proci ali nece biti lako ...
shadow wrote:Najbolji su mi ovi kriticari koji navijaju za klub kojeg je ovaj isti Liverpool PODERAO na njihovom OLd Traffordu, sad navijaju za druge i kritikuju. Ne provaljuj se, vi ste slijedeci u CL-u, poderace vas Arsenal ko papir. A onda idem na finale sa BarcelonomBetter Man wrote:ne može Arshavin dati koliko tarabe arsenala mogu primiti. Arsenal uopće nema odbranu. tri puta voditi i sva tri puta prokockati vodstvo je žalosno. Još treba da prime peti gol i izgube idioti.
Ne zelim da odgovaram na ova provokatorska pitanja i zamolio bih te da ne zacatavas temu.sinus wrote:Koliko imaš godina?cikcanga wrote:Normalno da si prizeljkivao pobjedu svog zemljaka Rusa.sinus wrote:Moram kazati da sam priželjkivao da Arsenal pobijedi, ali i neriješen rezultat je dobar...Sama utakmica bila je solidna, puna golova, sve u svemu odlična predstava...mada ništa bolja od one Chelsea - Liverpool ali eto nekome ta utakmica nije valjala vragu, dok je ova obilovala "fenomenalnim" potezima i akcijamaali kao što rekoh odlična utakmica i šteta što Arsenal nije pobijedio...
Koliko bolan imaš godina?cikcanga wrote: Ne zelim da odgovaram na ova provokatorska pitanja i zamolio bih te da ne zacatavas temu.
Hvala.
Kako gas ide?
Kome je UEFA mijenjala pravila da igra u LP?drama wrote:shadow wrote:Najbolji su mi ovi kriticari koji navijaju za klub kojeg je ovaj isti Liverpool PODERAO na njihovom OLd Traffordu, sad navijaju za druge i kritikuju. Ne provaljuj se, vi ste slijedeci u CL-u, poderace vas Arsenal ko papir. A onda idem na finale sa BarcelonomBetter Man wrote:ne može Arshavin dati koliko tarabe arsenala mogu primiti. Arsenal uopće nema odbranu. tri puta voditi i sva tri puta prokockati vodstvo je žalosno. Još treba da prime peti gol i izgube idioti.
najbolji su mi ovi sto navijaju za klub koji se k'o malo dig'o a ni'dje ih nije bilo kad je arsenal bio .urcina,
kad nisu mogli dat' gola, kad su njihove utakmice bile patnja ziva, neka bezidejna igra sa pasevima dok se ne dodje
do 20 metara od gola i onda lopta nazad pa onda ponovo pas... i tako 90 minuta.... na kraju 2 suta na go a k'o neki klub...
il' kad im je bilo prpa hoce l' uopste u LP pa se pratile igre strasne aston vile...
al' nema veze, ove godine se pravi sampionski tim za slijedecu godine.... k'o zadnjih 5 godina...
Arsenal vec 13 godina,otkako je Wenger preuzeo ekipu,igra ubjedljivo najljepshi fudbal u Premiershipu,ALI pod uslovom da su mu glavni igrachi zdravi.Medjutim,"prokletstvo" Arsenala jeste upravo u tome shto je Wenger menadzer u pravom smislu te rijechi koji pazi na svaku funtu, i ne dozvoljava dubioze u svom prorachunu,a to se placa redovnom borbom za 3. ili 4. mjesto,na zhalost.drama wrote:
najbolji su mi ovi sto navijaju za klub koji se k'o malo dig'o a ni'dje ih nije bilo kad je arsenal bio .urcina,
kad nisu mogli dat' gola, kad su njihove utakmice bile patnja ziva, neka bezidejna igra sa pasevima dok se ne dodje
do 20 metara od gola i onda lopta nazad pa onda ponovo pas... i tako 90 minuta.... na kraju 2 suta na go a k'o neki klub...
il' kad im je bilo prpa hoce l' uopste u LP pa se pratile igre strasne aston vile...
al' nema veze, ove godine se pravi sampionski tim za slijedecu godine.... k'o zadnjih 5 godina...
Ja vise volim odbranu u punoj postavi jer je ona glavni faktor u odezbjedivanju posjeda lopte koji je potreban daPlavih_11 wrote:Znam ja to sve ... Ali sa ovok dvojicom gore je razlika u igri .. A i Liverpool je igrao bez Gerrarda .cikcanga wrote:Pa Arsenal je igrao bez 5-6 prvotimaca.Plavih_11 wrote:Samo treba jos dodati da je Arsenal igrao bez Van Persija i Adebajora. Sa njima dvojicom Arsenal je puno puno jaci i nece Manchesteru biti lako .. Ne kazem da nece Manchester proci ali nece biti lako ...