nedostatak seksa?d2 wrote:loš seks ?portfast wrote:Chuj ??Prpa.ba wrote: Ne mora covjek biti pijan da bi bio idiot i kriminalac...
Koji je glavni uzrok tucnjava ? Koji je glavni uzrok saobracajnih nesreca ??
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- karanana
#876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nevinost u seksu?karanana wrote:nedostatak seksa?d2 wrote:loš seks ?portfast wrote:
Chuj ??
Koji je glavni uzrok tucnjava ? Koji je glavni uzrok saobracajnih nesreca ??
- Skyfox
#878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
neiskustvopici wrote:nevinost u seksu?karanana wrote:nedostatak seksa?d2 wrote:
loš seks ?
- chuchumbamayumbe
#879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sve u svemu, hronicna nejebica?!

- HAVANA
#880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Chuj ??d2 wrote:Ne mora covjek biti pijan da bi bio idiot i kriminalac...portfast wrote:Pa ti se onda sa tom ironijom ogrni kad kroz grad prolaziš. Možda te zaštiti od kakvog pijanog idiota..
Koji je glavni uzrok tucnjava ? Koji je glavni uzrok saobracajnih nesreca ??[/quote]
loš seks ?
Podhitno ukinuti loš seks
- portfast
#881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma da okrenimo na šegu.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
opet najsmješnije mi je kad čujem da je turbo folk uzrok problem. na to moram samo
on nije uzrok, on je posljedica. i ja volim Deep Purple pa se ne rokam heroinom... čak štaviše ja sam fino dijete
elem, gledah na BHT temi dana onu pametnu tetu sociologa što priča ekavicom koja veli: poremećen sistem vrijednosti u kojima se kriminalci ne kažnjavaju. štaviše, glorificiraju se. i tako na istoj ravni imaš "dobre" i "loše". a loši mnoooooogo brže ostvaruju ono o čemu pubertetlije i malo stariji sanjaju: moć i pare (u stvari, prije bih rekao slavu nego moć)...
kratko i jasno...
i pametno nadasve

on nije uzrok, on je posljedica. i ja volim Deep Purple pa se ne rokam heroinom... čak štaviše ja sam fino dijete
elem, gledah na BHT temi dana onu pametnu tetu sociologa što priča ekavicom koja veli: poremećen sistem vrijednosti u kojima se kriminalci ne kažnjavaju. štaviše, glorificiraju se. i tako na istoj ravni imaš "dobre" i "loše". a loši mnoooooogo brže ostvaruju ono o čemu pubertetlije i malo stariji sanjaju: moć i pare (u stvari, prije bih rekao slavu nego moć)...
kratko i jasno...
i pametno nadasve
- HAVANA
#883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
[quote="Chmoljo"]opet najsmješnije mi je kad čujem da je turbo folk uzrok problem. na to moram samo
Soldier of fortune!!! Deep Purple
Ja bi ove turbo folkere zatvorio u sobu i neprestano im puštao ovu pjesmu.
Možda bi i oni postali fina djeca
-
uhljug_s_koseva
#884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
babyline wrote:uhljug_s_kosevas, svasta si ti ovdje ispostiraohaj sta konstruktivno postaj pls
- Chmoljo
#885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jok, jok, ja bi Child in Time sa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikim zvučnicima i treblom odvrnutim do kraja... po mogućnosti refren više puta ponavljatiHAVANA wrote:Chmoljo wrote:opet najsmješnije mi je kad čujem da je turbo folk uzrok problem. na to moram samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
on nije uzrok, on je posljedica. i ja volim Deep Purple pa se ne rokam heroinom... čak štaviše ja sam fino dijete![]()
ili možda ipak onu Kumbaya stvar
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onaj mali Robert sto je zapalio staricu opet uhapsen zbog pokusaja da udavi neku zenu,pri pokusaju otimanja njene tasne!
Aferim!Cekamo njegov slijedeci poduhvat jer ce vjerovatno vec od sutra opet biti na slobodi.
Jebem ti ovakvu zemlju.
Aferim!Cekamo njegov slijedeci poduhvat jer ce vjerovatno vec od sutra opet biti na slobodi.
Jebem ti ovakvu zemlju.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo sad citamgrunt wrote:Onaj mali Robert sto je zapalio staricu opet uhapsen zbog pokusaja da udavi neku zenu,pri pokusaju otimanja njene tasne!
Jebem ti ovakvu zemlju.
I ne razumijem kakvi su to zakoni zaboga, pa daj strpajte tu zivotinju u popravni,ako vec ne moze u zatvor!
- Cholina_Lokica
#888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo ga vec 3 put hapse koliko se sjecam poslije ubistva... i niko ni habera...grunt wrote:Onaj mali Robert sto je zapalio staricu opet uhapsen zbog pokusaja da udavi neku zenu,pri pokusaju otimanja njene tasne!
Jebem ti ovakvu zemlju.
to bi se neko osevapio da ga ubije
- Chmoljo
#889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ujedi gaDile wrote:ovo ga vec 3 put hapse koliko se sjecam poslije ubistva... i niko ni habera...grunt wrote:Onaj mali Robert sto je zapalio staricu opet uhapsen zbog pokusaja da udavi neku zenu,pri pokusaju otimanja njene tasne!
Jebem ti ovakvu zemlju.
- homo_sapiens
#890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bio je "pod pojačanim mjerama socijalne zaštite" već više od pola godine. Ko je instituicija koja je morala da vrši pojačane mjere, ko su osobe koje su odgovorne za nepostojanje adekvatne ili pojačanih mjera.Dile wrote:ovo ga vec 3 put hapse koliko se sjecam poslije ubistva... i niko ni habera...grunt wrote:Onaj mali Robert sto je zapalio staricu opet uhapsen zbog pokusaja da udavi neku zenu,pri pokusaju otimanja njene tasne!
Jebem ti ovakvu zemlju.
U Akcionom planu Strategije protiv maloljetničke delikvencije, u mjerama prevencije, stoji (po sjećanju) da su Ustanove obavezne da odmah formiraju liste u vode evidenciju maloljetnih prijestupnika .... (Plan usvojen u proljeće, 2008. godine.).
Šta su te institucije i odgovorne osobe radile sve vrijeme do proljeća 2008. godine ? Snose li i oni odgovornost za smrt nekoliko sugrađana u protekloj godini?
- Cholina_Lokica
#891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma pod kolikim god da je nadzorom, cinjenica je da niko ne moze vrsiti nadzor 24h dnaevno, i pratiti ga u stopu. on je slobodan da hoda po ulici, i dzaba sva prica, za takve kretencice od djece nema pomoci. treba ga zatvoriti, sto znamo da se nije desilo... tako da sav pojacani nadzor i slicne karafeke nemaju uticaja. sve da sluzba soc. rada obavlja perfektu funkciju u svemu tome, sumnjam da bi uspjeli sprjeciti tako nest..
- to sam ja
#892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma mali je bolestan ocigledno...za njega je Jagomir
- Skyfox
#893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zatvor!to sam ja wrote:Ma mali je bolestan ocigledno...za njega je Jagomir
- Chmoljo
#894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a kada bi čika policajac razbio to derište digle bi se sve moguće nevladine organizacije da zaštite morrona
hint: sjetite se premlaćivanja onog Mrše, čini mi se...
zaiskali ste...
hint: sjetite se premlaćivanja onog Mrše, čini mi se...
zaiskali ste...
- to sam ja
#895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma sudili bi mu ko maloljetniku...pustili bi ga za 3 god. a u ludaru fino, onu zatvorenog tipa...nikad nece izaci...Skyfox wrote:zatvor!to sam ja wrote:Ma mali je bolestan ocigledno...za njega je Jagomir
-
delightful
#896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
probuseni dolar, opomena.
- Skyfox
#897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nema takve ustanove kod nas... koliko znam...to sam ja wrote:Ma sudili bi mu ko maloljetniku...pustili bi ga za 3 god. a u ludaru fino, onu zatvorenog tipa...nikad nece izaci...Skyfox wrote:zatvor!to sam ja wrote:Ma mali je bolestan ocigledno...za njega je Jagomir
- Baltazar_khan
#898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Najjači su ovi delegati sa komentarima na saxovoj stranici.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090102038
- VR6
#899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kod nas je najveci problem jer niko nizasta nije odgovoran. Kad se bude znalo ko je odgovoran tacno - imenom i prezimenom za to sto se nista ne poduzima, tad ce mozda i biti nesto. Do tada, zaboli ove u vladi klinac za sve, imaju dobre plate, njihova djeca i rodbina ce se vozati okolo u kakvom Audiju Q7 i sl, tako ih taj klosar i nece dirati. To im dodje kao da ne zive u istoj drzavi kao ostali, a sto njih ne moze zakaciti, to ih i ne brine.
- amrica
#900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Baltazar_khan wrote:Najjači su ovi delegati sa komentarima na saxovoj stranici.