Eurosong 2008
Moderator: _BataZiv_0809
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#876 Re: Eurosong 2008
Poenta je da je eurosong glupost,i namjestaljka,......
Prije neki dan sam rekla drugarici da ce Rusija pobjediti,kaze ona nema sanse,nevalja pjesma.....Ej znala sam to prije 2 dana jer sam cula da je pobjeda namjestena
Prije neki dan sam rekla drugarici da ce Rusija pobjediti,kaze ona nema sanse,nevalja pjesma.....Ej znala sam to prije 2 dana jer sam cula da je pobjeda namjestena
- 406coupe
#877 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
From Wikipedia:
Ireland holds the record for the most number of wins, having won the Contest seven times—including three times in a row in the mid 1990s. In joint second place with five wins each are France, Luxembourg and the United Kingdom. The United Kingdom holds the best record at the Contest in terms of average scoreboard position; having finished in the top two in 20 out of 53 Contests (1956–2008).
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision#.22Big_Four.22
Ireland holds the record for the most number of wins, having won the Contest seven times—including three times in a row in the mid 1990s. In joint second place with five wins each are France, Luxembourg and the United Kingdom. The United Kingdom holds the best record at the Contest in terms of average scoreboard position; having finished in the top two in 20 out of 53 Contests (1956–2008).
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision#.22Big_Four.22
- tranquil
#878 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
Pa ja, bili nekad na vrhu, i sada kada gube, sve su im drugi krivi.
Ima nešto i u tome. Takmičenje preko 10 godina nema nikakvog smisla (mada je i dalje nažalost popularno). Ali pjesme sa kojima Britanci izlaze su zadnjih nekoliko godina odron, tako da ne znam što se žale.
Ima nešto i u tome. Takmičenje preko 10 godina nema nikakvog smisla (mada je i dalje nažalost popularno). Ali pjesme sa kojima Britanci izlaze su zadnjih nekoliko godina odron, tako da ne znam što se žale.
- Saraybosna
#879 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
Puši kurac Wogan
-
gulas
#880 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
A to kao ranije nije bilo politike?LuckyLuck wrote: Terry Wogan koji ovo takmičenje za BBC komentariše još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća izjavio je kako je znao da će Rusi biti politički pobjednici od samog početka.
hajde Wogan odjebaus....
A i nek se malo potrude. Jer bez obzira na pojavu naklonosti prema komsijskim takmicarima, ocigledno je koliko se bivse komunisticke zemlje vise trude od zapadnjaka.
-
LuckyLuck
#881 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
ma dobro nije ni ovaj španac loš bio baš mi se svidjela pjesma 
samo ima čovjek pravo evrosong je postao šarenilo nemojte sad bit subjektivni zbog lake...
nekako svake godine isti tonovi sve neke iste pjesme nekako je sve to ižvakano...
glupost čista
glupo je samo što se tome pridaje toliki značaj (kod nas je to izgleda od nacionalnog značaja) a nemamo nikakvu korist cak i kad bi pobijedili
gledao sam na RTS-u kako se u beogradu ljudi cude, nigdje nikog po ulicama a dani u kojima se evrosong odrzava...
trgovci se zale da nisu vidjeli neke fajde od "silnih" turista...
to je par hiljada ljudi u dvorani koji pred kamerama izgledaju kao da ih je milion
sve je to jedna velika Šarena laža
samo ima čovjek pravo evrosong je postao šarenilo nemojte sad bit subjektivni zbog lake...
nekako svake godine isti tonovi sve neke iste pjesme nekako je sve to ižvakano...
glupo je samo što se tome pridaje toliki značaj (kod nas je to izgleda od nacionalnog značaja) a nemamo nikakvu korist cak i kad bi pobijedili
gledao sam na RTS-u kako se u beogradu ljudi cude, nigdje nikog po ulicama a dani u kojima se evrosong odrzava...
to je par hiljada ljudi u dvorani koji pred kamerama izgledaju kao da ih je milion
-
gulas
#882 Re: Eurosong 2008
Covjek me odusevio, malo sam procacko po netu o njemu, lik je car i definitivno nije za druzenje sa ovim silikonskim spodobama. Neki komentator rece da su se on i Laka pravo zgotivili, ne cudi me, obojica su skroz druga dimenzija.Jaguar84 wrote:Ima li neki link za francusku pjesmu?Beton je prava veselica
Evo Sebastianov zadnji album koga interesuje:
http://rapidshare.com/files/95861098/Se ... uality.rar
- stulic
#883 Re: Eurosong 2008
Eh jesi genijalac, pa Rusija je mjesecima glavni favorit na svim kladionicama. Ovdje nisu placali vice od 2.10 za pobjedu a nakon drugog polufinala spustili na 1.8.aida05 wrote:Poenta je da je eurosong glupost,i namjestaljka,......
Samo budale su mogle misliti da neko drugi moze da pobjedi.
Cuj namjestena
Last edited by stulic on 25/05/2008 15:43, edited 1 time in total.
-
gulas
#884 Re: Terry Wogan: Eurosong nije što je nekad bio
Pa ne znam bas... mogu ti reci da su svi hoteli bili puni, bukvalno nije bilo slobodne sobe, kafane prepune... Ne kazem da je cudo, ali ipak mislim da se isplati dobiti organizaciju.LuckyLuck wrote:ma dobro nije ni ovaj španac loš bio baš mi se svidjela pjesma
glupost čista
- le piaf
#885 Re: Eurosong 2008
kijameta wrote: Sto se tice organizacije 0 bodova,naprimjer bio je jedan lapsus cini mi se da ga niko dosad nije zamijetio,naprimjer kada ide prikaz svih pjesmi sa brojem sa glasanje,svi izvodzaci imaju kompletan telefonski broj a BiH,samo broj nastupa.Kada je prvi put krenuo kolaz,mislio sam slucajno ali i drugi i treci put i svaki put od 25 izvodzaca,svi imaju kompletan telefonski broj sa brojem nastupa a BiH samo broj nastupa.Provjerite,slobodno.Ako je tehnicka greska,onda organizacija 0 bodova. A ako nije,onda 0 i dalje ali ocekivano.
- stulic
#886 Re: Eurosong 2008
I ona zjaka Dusica sto se javljala kaze welcome to the Belgrade, pa ebem mu misa zar nisu mogli naci nekog ko zna osnovna pravila Engleskog. Nije losa vako though 
- zambaklija
#887 Re: Eurosong 2008
meni baš drago šo nismo pobjedili ,sic,
srbijancima dali pobjedu pa im onda uzeli kosovo.....šta bi nama uzeli da smo pobjedili....PC...lol
Hej raja nije mi nikako jasno što smo se mi onako klali i ubijali,rušili itd.....kada se onako volimo sve po 12 points
da to nije ona ko se loli taj se bije

srbijancima dali pobjedu pa im onda uzeli kosovo.....šta bi nama uzeli da smo pobjedili....PC...lol
Hej raja nije mi nikako jasno što smo se mi onako klali i ubijali,rušili itd.....kada se onako volimo sve po 12 points
da to nije ona ko se loli taj se bije
- stulic
#888 Re: Eurosong 2008
Mora da si premlad da shvatis, sacekaj kad porastes malo.zambaklija wrote: Hej raja nije mi nikako jasno što smo se mi onako klali i ubijali,rušili itd.....kada se onako volimo sve po 12 points![]()
-
Benighted
#889 Re: Eurosong 2008
Ma nista,ko sto fino pokazuje grafika koju je napravio vrijedni forumash - treba zabranit glasanje (ili bar davanje max bodova) za zemlje sa kojima granicis i gotovo...
A sada moj licni pobjednik (a vjerujem mnogi ce se slozit da je i sveukupni) :
Sebastien Tellier - Divine (Francuska)
http://rs97.rapidshare.com/files/100403 ... Divine.mp3

A sada moj licni pobjednik (a vjerujem mnogi ce se slozit da je i sveukupni) :
Sebastien Tellier - Divine (Francuska)
http://rs97.rapidshare.com/files/100403 ... Divine.mp3
- pustopoljina
#890 Re: Eurosong 2008
pa D belgrejd ,if you know what i mean. velkam to D belgrejd
ovako...prvo-ja sam fuj bruka neobavijestena. jerbo sam u austriji i ovi ovdje nisu glasali.tako da...hercika me strefila kad sam vidjela da ispred rednog broja pjesme nema nikakvih brojeva. drugo-odmah zvala u holandiju/nizozemsku da kazemo-de,bolan,salji i za nas-dodjemo vam
nisam zadovoljna sa lakom na desetom mjestu ,jer su bolje svirali,neg'sto su bili placeni. tj.ok dijaspora,komsiluk...ali sam stvarno mislila da ce ljudi "prepoznati" da to nije "just another eurosong" i da ce nam to primjereno ocijeniti... francuska mi je isto bila dobra,al'bas bas...i naravno, bugarska,koja nije ni prosla pulufinale.
inace srpska pjesma mi je bila bolja nego proslogodisnja,ali mi proslogodisnja nije bila za pobjede. lane moje je trebalo da pobijedi. hrvatska pjesma mi je bila bas dobra i neobicna,i jedna od boljih,koje su dosad slali na eurosong. turska...hehe...ciji je onaj,ima'l mu ko broj telefona??? izrael,svaka mu dala,a i fino pjeva
spanija
da se kladimo,da ce se pustati ovo ljeto na plazama?
zakljucak-moraju skontati novi nacin glasanja,jerBO ,stvarno nije bas zabavno...
show je bio fe-no-me-na-lan i ona haljina sa ruzama je prelijepa na onoj jovani, sa engleskim su bili losi,a sa francuskim
ne razumiju francuski nikako.
najgori voditelji su bili ipak oni sa onom zenskom od prije koju godinu-estonija,letonija...ona vristeca...mislila sam svima ce case i naocale u dvorani popucati.
hajde dragi narode-pa dogodine imali drugi sistem glasanja i opet dobru pjesmu.
ovako...prvo-ja sam fuj bruka neobavijestena. jerbo sam u austriji i ovi ovdje nisu glasali.tako da...hercika me strefila kad sam vidjela da ispred rednog broja pjesme nema nikakvih brojeva. drugo-odmah zvala u holandiju/nizozemsku da kazemo-de,bolan,salji i za nas-dodjemo vam
nisam zadovoljna sa lakom na desetom mjestu ,jer su bolje svirali,neg'sto su bili placeni. tj.ok dijaspora,komsiluk...ali sam stvarno mislila da ce ljudi "prepoznati" da to nije "just another eurosong" i da ce nam to primjereno ocijeniti... francuska mi je isto bila dobra,al'bas bas...i naravno, bugarska,koja nije ni prosla pulufinale.
inace srpska pjesma mi je bila bolja nego proslogodisnja,ali mi proslogodisnja nije bila za pobjede. lane moje je trebalo da pobijedi. hrvatska pjesma mi je bila bas dobra i neobicna,i jedna od boljih,koje su dosad slali na eurosong. turska...hehe...ciji je onaj,ima'l mu ko broj telefona??? izrael,svaka mu dala,a i fino pjeva
zakljucak-moraju skontati novi nacin glasanja,jerBO ,stvarno nije bas zabavno...
show je bio fe-no-me-na-lan i ona haljina sa ruzama je prelijepa na onoj jovani, sa engleskim su bili losi,a sa francuskim
najgori voditelji su bili ipak oni sa onom zenskom od prije koju godinu-estonija,letonija...ona vristeca...mislila sam svima ce case i naocale u dvorani popucati.
hajde dragi narode-pa dogodine imali drugi sistem glasanja i opet dobru pjesmu.
- pustopoljina
#891 Re: Eurosong 2008
hvala za francuze-pogodila sam pse i macke isprve. goran bregovic... sad... ja vjerujem da bi se i sam dino merlin rado tamo pojavio samo da su ga pozvali
goran bregovic je taj koji je u europi popularizovao balkan sound i srpske i rumunske trube...vise je on bio pravi gost tamo nego novak i divac. a jeste li vidjeli divca? joj,koja legenda! pis zivi kad sam vidjela njega i joksimovica 
- sojka
#892 Re: Eurosong 2008
Imadoh nesrecu da ovaj post procitam sa cudjenjem. Tako mlada djevojka sa toliko staromodnog zvocanja u tonalu???Imala sam (ne)srecu i to cudo da gledam.oliicenje globalisticko - imperijalistickih teznji ka nametanju novokomponovane , globkulture , koja za cilj ima ubijanje identiteta i teritorijalnog suvereniteta .....ops , greska......"teritorijalni suverenitet" mi se provukao iz navike.......malih naroda, a narocito onih ponosnih, samosvesnih, , kao sto smo mi ,......dokazani borci protiv globalistickih teznji evropskih dushmana i anglosaksonskih zlikovaca
Ovo navodi da se pitamo da li smo gledali istu Evroviziju i odakle tolika mrznja i frustracija?
Da li ti zbog ideje globalizma tj. multikulturalnosti i priblizavanja drugim civilizacijama i zemljama kroz pjesme, prestajes da postojis?
Gubi li se identitet kroz nove spoznaje i mogucnosti dozivljavanja nove svijesti identiteta? Globalizam mi je preteska
rijec- ono sto se ispoljava je da su mnogi ucesnici Evrovizije predstavljali svoje zemlje na engleskom jeziku sa ciljem
da ih razumiju. Za mnoge zemlje sam se zapitala- fantastican nastup, jos samo da mi je znati prevod pjesme... Kroz to
ne prestaje da postoji tvoj jezik. Ukoliko mislis da je jezik kriterij samo dokaz autenticnosti- navodim jedan je od mnogih
faktora koji igraju ulogu.
Gledala si krimi? Ili si ga kao takvog dozivljala? Zakljucak koji sam izvukla da svi imaju pravo za izbor, a kada jeGledajuci onaj galamatijas stranih spijuna , placenika, i ubacenih elemenata, prerusenih u pjevace , muzicare, pa bogami i novinare iz cijele Evrope, shvatila sam da se radi o perfidnoj , dugo kovanoj zavjeri protiv Bosanskog naroda, njegovih vjecitih teznji za slobodom, i naravno , ocuvanjem vjekovnih ognjista ......
ukus u pitanju ne vrijedi raspravljati. Istok simaptice sa njima svojstvenim melosima, Zapad njima, Jug sa njihovim,
Balkan... Svi polazu vrijednost na drugi kriterij- rockeri rocku...itd..
......Shvatila sam , da je pobeda Marije Sherifovicnamjestena , samo da bi se strani posmatraci , preruseni u stotine novinara , infiltrirali u srbiju , u najosetljivijim momentima stvaranja nove "patriJotske vlade " , ne bi li tu rovarili i bushkali u ime izdajnika i placenika na prostorima ex Juge.....
A sta sve tu nisam vidjela.....od pedera, tranverstita,, narkomana ....Evropa je poslala svoje nakazne predstavnike , da pokvare nasu omladinu , dugo pazljivo odgajanu na Hnkinim,Halidovim ,Cecinim pjesmama ....cvijet nase mladosti, koji je rekao NE , evropi i njenim "vrijednostima"
Ali, smirivalo me, sto sam pretpostavila da ce brojne nacionalno svjesne organizacije i partije , patriJote i rodoljubi , sprijeciti tu sramotu ...paradu evropejstva u sred Beograda..znaci na prostorima nase ex drzave.....ali , avaj.......na moj uzas , nigdje momaka iz "stormfronta'familije navijaca", " obraza " i ostalih nasih dika i ponosa ,nasih branitelja i cuvara od svjetskih probisvjeta i placenika.......Kada sam vidjela Laku da pjeva, samo sam cekala nekog celavog momka , niskog cela, odlucnog pogleda da izadje da isutira istog, ....ali.....nista......
Zatim , na moj uzas , na bini su se smjenjivali sve neprijatelj do neprijatelja.........Nisam mogla da vjerujem svojim ocima...
Pederi su posebna prica.....gomila sareno ofarbanih likova , vrcka buljama po "areni" , a nigdje "obrazovaca" da ih isutiraju, iskidaju bejzbol palicama,pobiju govna pederska....
....a toliko se obecavalo......bruka jedna.......
Shok je bio potpun , kada sam vidjeo Holandjane ...MOJE tradicionalne neprijatelje koje mi odvedose momka koji mi je zatresao koljena, kako im dozvoljavaju da igraju, a da se pri tom nisu ogradili od Haga, tog suda, koji je osnovan samo radi srba..........
Stravican utisak su pojacavale zastave raznih zemalja, koje su sve veche vitlali neki domaci izdajnici ....kao sto je i taj MOJ..tako se tu vidjelo i britanskih , i holandskih i belgijskih, ruskih i bjeloruskih zastava........da ti muka pripadne
[/quote]nigdje arapska da zavijori.. ..bruka !!!!!!
Ocekivala sam cijelo vece da na binu izadju barem predstavnici Dubaija,i Maroka.....nasih saveznika......nema veze sto nisu evropske drzave, ali mi smo podjednako okrenuti i istoku i zapadu.......nema kod nas ...samo EU i niko vise,,,
Ali.......na zalost , opet razocarenje.........
Elem,odustala sam i izasla , osamucena od onolike kolicine evrope ....., ljudi, od onoliko bolja i muzike moze da vam pozli.....Evropa u svom najgorem izdanju , u sred Srbije ......doduse ,ne na kosovu , nego u beogradu........previse evrope , za jedan slobodarski , nebeski narod koji joj je rekao NE !!!
Sreca nasa da ne idemo na EP , pa necemo morati da ugostimo neprijatelje
Nece ovi nasi dozvoliti ovakve evro blamaze u Sarajevu , dok su on glavi i odgovorni...
Sramis li se ti ? Ovoliko smeca iznijeti pred ljude?? Vidim obracena je veoma istancana paznja i vjerodostojna kritika umjetnosti i kvalitet pjesama!
Ima li muzike tu? Gledas li ti Evroviziju ili Afroviziju? Rat uzivo?
Moracu te razocarati mnogi bi se i prilivama sa drugih kontinenata obradovali,
za razliku od tebe koja si protiv multikulture, i uzivali, a opet bi "mahalala".
Strasno i sramno za tako jednu mladu damu.
Last edited by sojka on 25/05/2008 17:12, edited 3 times in total.
-
luciferino
#893 Re: Eurosong 2008
Glasanje...kao i uvijek. Sad mi je jasno zašto Irci šalju ćurke.
Laka je bio odličan, Francuz me je oduševio, Azerbejdžan je bio upečatljiv, Izrael također, a ostalo srednja žalost.
Najvjerovatnije više nikada neću gledati Eurosong. Mrzim kada mogu predvidjeti rezultate.
Laka je bio odličan, Francuz me je oduševio, Azerbejdžan je bio upečatljiv, Izrael također, a ostalo srednja žalost.
Najvjerovatnije više nikada neću gledati Eurosong. Mrzim kada mogu predvidjeti rezultate.
- sojka
#894 Re: Eurosong 2008
Ko kaze? Poenta ti je vrh..aida05 wrote:Poenta je da je eurosong glupost,i namjestaljka,......
Cula sam i ja da je Rusija moguci favorit od Nijemaca i razlicitih izvora...sve
pjesme smo unaprijed mogli cuti. Ha i pobijedili su, jer su pogodili dusu
Evrope i odusevili publiku... Ovo ti kazem neovisno od mog favorita Turske koji je
dobio najvise glasova od Njemaca.
Glasove sam ipak dala Laki i Jeci.
Cestitam pobjedu!
Sta sad? Zavjera? Ili je dusa Balkana pobijedila?
Moze li ovako ni sve susjedne zemlje nisu bille izmedju sebe blakonaklone:
Njemacka sa samo 14 bodova od toliko komsija... Zatim Skandinavija...
To crnoslutno, politicko uvjerenje u pjesmi, sportu, umjetnosti ostavimo po strani,
jer se traze talenti. Ni tu se ne moze stati uprkos toga sto su sve zemlje ulozile
trud da se pokazu sa najljepse strane, koje svakako imaju.
- sojka
#895 Re: Eurosong 2008
Moderatori....
vrijeme za akciju..
vrijeme za akciju..
- Baby Jane
#896 Re: Eurosong 2008
Pa, mogu ti reci da je upravo to i razlog zasto su poslali Dustina. Irska je 7 puta pobijedjivala na Eurosongu, ali otkako su poceli ovi ostali "majmunisati", i otkako se politika uvukla, ljudi skontali da je to vise samo zezancija, pa na to naravno i odgovorili zezancijom.luciferino wrote:Glasanje...kao i uvijek. Sad mi je jasno zašto Irci šalju ćurke.
Inace, tako lijep dogadjaj se pretvorio u cirkus, sto je jako tuzno....Zivio komsiluk!
-
omar little
#897 Re: Eurosong 2008
A, ovaj, kako se ti osjecas nakon sto si sve ovo napisala odgovarajuci na post koji, vise nego ocito, kipi od sarkazma i ironije? Nek me @aida ispravi ako sam je pogresno razumjela.sojka wrote: Imadoh nesrecu da ovaj post procitam sa cudjenjem. Tako mlada djevojka sa toliko staromodnog zvocanja u tonalu???
Ovo navodi da se pitamo da li smo gledali istu Evroviziju i odakle tolika mrznja i frustracija?
Da li ti zbog ideje globalizma tj. multikulturalnosti i priblizavanja drugim civilizacijama i zemljama kroz pjesme, prestajes da postojis?
Gubi li se identitet kroz nove spoznaje i mogucnosti dozivljavanja nove svijesti identiteta? Globalizam mi je preteska
rijec- ono sto se ispoljava je da su mnogi ucesnici Evrovizije predstavljali svoje zemlje na engleskom jeziku sa ciljem
da ih razumiju. Za mnoge zemlje sam se zapitala- fantastican nastup, jos samo da mi je znati prevod pjesme... Kroz to
ne prestaje da postoji tvoj jezik. Ukoliko mislis da je jezik kriterij samo dokaz autenticnosti- navodim jedan je od mnogih
faktora koji igraju ulogu.
Gledala si krimi? Ili si ga kao takvog dozivljala? Zakljucak koji sam izvukla da svi imaju pravo za izbor, a kada je
ukus u pitanju ne vrijedi raspravljati. Istok simaptice sa njima svojstvenim melosima, Zapad njima, Jug sa njihovim,
Balkan... Svi polazu vrijednost na drugi kriterij- rockeri rocku...itd..
Sramis li se ti ? Ovoliko smeca iznijeti pred ljude?? Vidim obracena je veoma istancana paznja i vjerodostojna kritika umjetnosti i kvalitet pjesama!
Ima li muzike tu? Gledas li ti Evroviziju ili Afroviziju? Rat uzivo?
Moracu te razocarati mnogi bi se i prilivama sa drugih kontinenata obradovali,
za razliku od tebe koja si protiv multikulture, i uzivali, a opet bi "mahalala".
Strasno i sramno za tako jednu mladu damu.
Ili tebi smeta kad se dira hmm...doticna drzava? I baj d vej, ako je tebi Eurovizija velicanstveni primjer multikulture onda...
- sojka
#898 Re: Eurosong 2008
omar little,
mislis da mi je prijatno procitati ovakvo nesto? Naprotiv.
Ne osjecam se ni sada lijepo kada sam to rekla. Nevezano je za drzavu,
ali komentara o muzickom dojmu nije bilo. Ni komentara pa makar outfita koji
su nosili, nista, bas nista vezano za Evroviziju.Ni minimalno nije
pisala o Evroviziji.
To bi sada trebalo proci i nepazeno? Opravdati kada i nije.
Nazalost-NE!
Kako bi se Evropa i svi ucesnici Evrovizije osjecali da procitaju
ovako nesto???
Veoma je dobronamjerna.
mislis da mi je prijatno procitati ovakvo nesto? Naprotiv.
Ne osjecam se ni sada lijepo kada sam to rekla. Nevezano je za drzavu,
ali komentara o muzickom dojmu nije bilo. Ni komentara pa makar outfita koji
su nosili, nista, bas nista vezano za Evroviziju.Ni minimalno nije
pisala o Evroviziji.
To bi sada trebalo proci i nepazeno? Opravdati kada i nije.
Nazalost-NE!
Kako bi se Evropa i svi ucesnici Evrovizije osjecali da procitaju
ovako nesto???
Veoma je dobronamjerna.
Last edited by sojka on 25/05/2008 22:56, edited 2 times in total.
- Fresh_Prince
- bijelo_dugme
#900 Re: Eurosong 2008
I to 2-3 pita isto kaze, koda ima po dva Bograda u svakoj drzavistulic wrote:I ona zjaka Dusica sto se javljala kaze welcome to the Belgrade, pa ebem mu misa zar nisu mogli naci nekog ko zna osnovna pravila Engleskog. Nije losa vako though
A i ona sto je bosanske poene davala, ko da je djelila novine 15 godina
Zar nemeremo ljepsu nac?
Sledece godine Laku