Koalicija SDP-Naša stranka

Post Reply

Koalicija SDP-Naša stranka ?

Da
180
58%
Ne
130
42%

Total votes: 310

seln

#876 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

felipe kajetano wrote:
Izvini jbg moram malo zakaciti po dijasporskoj..jace je od mene :D Naime,duboka sam ubijedjen da ljudi koji ne zive na nekom prostoru ne treba da odredjuju ljudima koji zive ko ce u ime njih voditi drzavu,opstinu itd.Evo i cijenjeni g-din Josipovic kojeg vidim jako cijenis i RH su to konacno shvatili.Oni u sustini na kraju i nemaju neki znacajan uticaj na konacni zbroj glasova bar sto se tice,ono sto mene iritira je vatreno popovanje nekom ko zivi npr.u Sarajevu i od cije egzistencija mozda ovisi o izboru kandidata od strane dijaspore koja apsolutno od toga nema nista.Mislim da se nekad i preko SA-x foruma stvara drugaciji dojam o stanju u BiH zahvaljujuci "idejama" i licnim stavovima ljudi koji su BiH napustili prije 15-20 godina jer kako sam primjetio dobra vecina forumasa je iz dijaspore.
Iritira me jer znam da nije tolika mrznja i neslaganje izmedju obicnog svijeta i da ljudi koji zive u BiH imaju sasvim drugacije stavove od ovih potonjih.

Sto se tice SDP-a..oni jos boluju od tereta proslosti i nemaju snage uvidjeti novu realnost koja je stvorena u BiH,onaj ko prvi iz FBiH bude smogao snage i smjelosti da bez straha stavi teme o RS-u na stand by,bez price o cetnicima,ustasama,fasistima i antifasistima moze napraviti neki posao u BiH.Retorika lidera SDP nije bas takva i zato ce biti uvijek stranka ogranicena na 23% teritorije na kojoj djeluje.Znaci mala stranka..bez vizije za buducnost svih u ovoj zemlji(cetnika,balija,ustasa,fasista i antifasista)
Bio sam se povukao iz diskusije ( i ne namjeravam da je opet pocinjem), ali bih rado odgovorio Vasicevom uceniku:
prvo, neko ko se nije jasno i glasno odrekao genocidne tvorevine ( a ti nisi), nema pravi UOPSTE pricati o bilo kakvim pravima. Drugo, vidim da si na najboljem putu pravne skole RS, jer bi i ti izmisljao ljudska i gradjanska prava iznova.
I ti bi, u najboljoj tradiciji RS, lisio ljude drzavljanstva, i to one koji su BiH rodjeni, odrasli i prozivjeli dobar dio zivota, a koje su tvoji idoli protjerali sa njihovih ognjista. Kao sto je kod tebe uglavnom slucaj, ne laje kuca radi sela, vec radi sebe. Tvoj prijedlog ide u pravcu da BiH izgubi nekoliko stotina hiljada aktivnih ili potencijalnih glasaca iz dijaspore, i to glasaca koji su uglavnom zivjeli na teritorije RS i koji ti eventualno mogu pomutiti planove i zakomplikovati "setuvaciju".
Samo osoba bez karaktera moze reci da dijaspora zavadja ljude u BiH, ista ona dijaspora koja je najvecim dijelom nastala kao nusprodukt nastanka RS, dakle kao posljedica klanja, silovanja i protjerivanja. Ko nas je tad zavadjao? Tada vjerovatno ni felipe Vasicano nije vikao "ko nas, bre, zavadi? da nije slucajno dijaspora", vec je se borio za "slobodu srpskog naroda da zivi oslobodjen balija i ustasa". Tada se nije pitalo o zavadi, vec pjevalo "kolji, Srbine, tako te bog pomogao i sve sto stignes jebi". Nisu onih nekoliko desetina osudjenih zlocinaca silovali 20.000 zena, vec je to vjerovatno uradilo destetak-dvadesetak hiljada srpskih vojnika (dakle, svaki cetvrti). Ko nas, bre, u to vreme zavadi, kad je dijaspora bila tek u nastajanju, created by VRS?
Ne trebam ni spominjati da je kritika SDP na istom fonu, jer se sa svim ostalim partijama mogu dogovoriti bez problema, kako smo vidjeli povodom zakona o referenduma. I mozes misliti, na tako jadnu udicu za glupe ribe se hvataju i neki koji sebi laskaju da se razlikuju od "nedemokratske SDP".
Pa, sretna rada, majstori.
vee-jay

#877 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by vee-jay »

felipe kajetano wrote: Izvini jbg moram malo zakaciti po dijasporskoj..jace je od mene :D Naime,duboka sam ubijedjen da ljudi koji ne zive na nekom prostoru ne treba da odredjuju ljudima koji zive ko ce u ime njih voditi drzavu,opstinu itd.Evo i cijenjeni g-din Josipovic kojeg vidim jako cijenis i RH su to konacno shvatili.Oni u sustini na kraju i nemaju neki znacajan uticaj na konacni zbroj glasova bar sto se tice,ono sto mene iritira je vatreno popovanje nekom ko zivi npr.u Sarajevu i od cije egzistencija mozda ovisi o izboru kandidata od strane dijaspore koja apsolutno od toga nema nista.
U slucaju BiH je tema dijaspore i njenog glasanja potpuno svejedna i samim time prenapuhana, dijaspora i ovako i onako ne glasa. A ukinuti im glas preko noci nije moguce, zato sto ljudi nisu napustili zemlju tek tako, oni su izbjeglice.

I btw. ne moze se porediti situacija izmedju BiH - BiH dijaspora i Hrv - bosanski Hrvati. Ustvari ako vec trazis usporedbu onda bi je trebao traziti na relaciji Hrvatska - Hrvatski Srbi. Ako zagovaras ukidanje glasanja BiH dijaspori onda zagovaras ukidanje glasanja hrvatskim Srbima. Po meni bi to bio veoma los potez jer se time dugorocno nagradjuje zlo.
felipe kajetano wrote: Mislim da se nekad i preko SA-x foruma stvara drugaciji dojam o stanju u BiH zahvaljujuci "idejama" i licnim stavovima ljudi koji su BiH napustili prije 15-20 godina jer kako sam primjetio dobra vecina forumasa je iz dijaspore.
Iritira me jer znam da nije tolika mrznja i neslaganje izmedju obicnog svijeta i da ljudi koji zive u BiH imaju sasvim drugacije stavove od ovih potonjih.
ne znam po cemu su moje ideje i licni stavovi losi i/li zli po, eto recimo, tebi licno. ja jesam protiv postojanja RSa, ali ne radi sebe, nego - evo ti pa stavljaj smajlije - radi svih naroda u BiH a mozda najvise Srba. i da, znam veoma dobro da je mrznja izmedju naroda umjetna, plasticna (pade mi na um zadnja scena filma (mislim) "ovo malo duse" kad mali pita: "A jel' zna kuhati?"). A o tome ko ju je doveo u BiH ne moramo pricati.
felipe kajetano wrote: Sto se tice SDP-a..oni jos boluju od tereta proslosti i nemaju snage uvidjeti novu realnost koja je stvorena u BiH,onaj ko prvi iz FBiH bude smogao snage i smjelosti da bez straha stavi teme o RS-u na stand by,bez price o cetnicima,ustasama,fasistima i antifasistima moze napraviti neki posao u BiH.Retorika lidera SDP nije bas takva i zato ce biti uvijek stranka ogranicena na 23% teritorije na kojoj djeluje.Znaci mala stranka..bez vizije za buducnost svih u ovoj zemlji(cetnika,balija,ustasa,fasista i antifasista)
Prvi dio prve recenice je istina, drugi dio nije. To je ono sto ti karakterises kao "real politiku", ja sam vec negdje napisao da vjerujem u "real viziju". Sta to SDP govori uopste o RSu? Ona napada SNSD kao stranku koja je proforme socijaldemokratska a u stvari nacionalsocijalisticka. Sad sto SNSD ima moc u RSu, da svaki napad na sebe okarakterise kao napad na RS, pa to nije do SDPa.

Ne znam sta mislis kada govoris o retorici celnika SDPa. Mislis na onu izjavu Pudarica o nacionalistima u SA kantonu? Ne, te izjave ti ne cujes. Valjda mislis na Komsiceve izjave o "nosu" i "agresiji". Misljenja sam da je izjavu o agresiji trebao drugacije formulisati, a onu o nosu -> zasto to mora da izjavljuje Komsic? Zasto se ti nisi javio (barem preko foruma) i od*ebao onog Kostunicu? Inace kakva god retorika lidera SDPa bila, ne moze se usporediti sa retorikama lidera stranaka na vlasti, a pogotovo ne onih (tj. one jedne i jedine) iz RSa.

Vjerujem i nadam se da ce SDP pobijediti na izborima. A onda cemo vidjeti koliko ce se ona baviti nacional-temama kojima se sada bavi vladajuca vlada. Sada govoriti o SDPu kao o vladajucoj stranci bez snage i smjelosti je ipak malo nelogicno, zar ne?
vee-jay

#878 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by vee-jay »

...
Last edited by vee-jay on 18/02/2010 13:26, edited 1 time in total.
felipe kajetano

#879 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by felipe kajetano »

Dobra ti ova @felipe vasicano :lol: :lol: :lol: ...odo sad sa Rajkanom na jednu kaficu...pliva mi honorar jos za prosli mjesec dzukela jedna :-D
buzzer

#880 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by buzzer »

evo ovdje http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ra+glasati jos neki forumasi raspravljaju o istom pitanju koje mori felipea. medjutim vecina njih nisu bivsi pripadnici vrs, tako da oni moralnoj lagumdzijanerskoj gromadi ne moraju polagati racune. a ti felipe, ja bih se jos nadovezao na djula zlajinog, da si coek, ocitovao bi se i o rusenju starog mosta, a bogme i dretelju... sve je to isto vlah ovo - vlah ono. a sdp je inace jedna partija u kojoj nacionalizam nema mjesta i u kojoj je svako dobrodosao. ko god nema namjeru kandidirati se za predsjednika.
felipe kajetano

#881 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

buzzer wrote:evo ovdje http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ra+glasati jos neki forumasi raspravljaju o istom pitanju koje mori felipea. medjutim vecina njih nisu bivsi pripadnici vrs, tako da oni moralnoj lagumdzijanerskoj gromadi ne moraju polagati racune. a ti felipe, ja bih se jos nadovezao na djula zlajinog, da si coek, ocitovao bi se i o rusenju starog mosta, a bogme i dretelju... sve je to isto vlah ovo - vlah ono. a sdp je inace jedna partija u kojoj nacionalizam nema mjesta i u kojoj je svako dobrodosao. ko god nema namjeru kandidirati se za predsjednika.
Jbg @buzzer pucam na visoko...nista onda od angazmana u SDP-u :-D Jedino ako bi pred kamerama FTV skruseno izdeklamovao pokajanje spram sluzenja nacistima pa da me velecasni Zlaja oslobodi grijehova i poskropi crvenom tintom i postanem zasluzan clan Kominterne...mogu me i vodati ko mecku po cirkusu..pardoniRam stranackim mitinzima..nadam se da je Zlaja izdasniji od onog prevaranta Rajka :-D
realna do boli

#882 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by realna do boli »

buzzer wrote:evo ovdje http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ra+glasati jos neki forumasi raspravljaju o istom pitanju koje mori felipea. medjutim vecina njih nisu bivsi pripadnici vrs, tako da oni moralnoj lagumdzijanerskoj gromadi ne moraju polagati racune. a ti felipe, ja bih se jos nadovezao na djula zlajinog, da si coek, ocitovao bi se i o rusenju starog mosta, a bogme i dretelju... sve je to isto vlah ovo - vlah ono. a sdp je inace jedna partija u kojoj nacionalizam nema mjesta i u kojoj je svako dobrodosao. ko god nema namjeru kandidirati se za predsjednika.
Kako je tema ovog foruma kolaicija SDP i NS ..sa ovom izjavom se ne mogu sloziti, jer je NS partija u kojoj za nacionalizam nema mjesta i moze se pohvaliti ljudima sa razlicitim nacionalnim, religiskim, ateistickim, agnosticnim odabirom i svi ljudi koji zele nesto promijeniti su dobrodosli.
lazni penzioner

#883 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by lazni penzioner »

felipe kajetano wrote:pa da me velecasni Zlaja oslobodi grijehova i poskropi crvenom tintom i postanem zasluzan clan Kominterne...mogu me i vodati ko mecku po cirkusu..pardoniRam stranackim mitinzima..nadam se da je Zlaja izdasniji od onog prevaranta Rajka :-D
Jedino ako Zlajica krene Seseljevim stopama, tj. ostane predsjednik stranke iako je u zatvoru. :lol:
realna do boli

#884 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by realna do boli »

...
felipe kajetano

#885 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

@wee-j

Govorim o retorici lidera SDP-a koji u svakodnevnoj komunikaciji spominju izlizane kliseje poput fasisti,nacisti,cetnicka klika,ustaska klika,..mi partizani..das ist walter i slicne nebuloze.Retorika koja nije uopste razlicita od retorike Milorada Dodika i njegovih pulena.Shvati da ima naroda koje to iritira i da tim postupcima SDP samo odbija glasace iz nebosnjackog korpusa.Nema kapacitet da prosiri bazu i na ostale...i zato ce tavoriti jos uvijek biti ni na nebu ni na zemlji.Svjesni su i oni mozda toga al' se boje da ce promjenom price i stavljanja nekih bitnijih stvari u prvi plan izgubiti dio clanstva a da za pocetak na drugoj strani nece toliko da dobiju pa ce izgubiti i ovo teKe firmica koje sad imaju :wink: Da je se hebati al' da ne udje jbg..ne meRe tako.

Ko su uopste likovi koji su najagilniji u SDP-u?Onaj Becirovic je meni ista ubleHa ko i Slavuj..samo palamudi bez smisla i nikakvog reda..podsjeca me na onog Kengura lika iz filma "Tito i ja".. :D Komsic kojem je misija da dokaze da je veci Bosnjak od Alije i da je ranjen od ustaskog metka..meni takve price ne trebaju apsolutno a vjerujem i masi ljudi pored mene..
seln

#886 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

Ako ja pocnem davati imena, mi cemo se morati na kraju naci da to rijesimo nozevima ili pistoljima. Izvoli me zaobici i lijeci svoje komplekse drugdje.
seln

#887 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

lazni penzioner wrote:
felipe kajetano wrote:pa da me velecasni Zlaja oslobodi grijehova i poskropi crvenom tintom i postanem zasluzan clan Kominterne...mogu me i vodati ko mecku po cirkusu..pardoniRam stranackim mitinzima..nadam se da je Zlaja izdasniji od onog prevaranta Rajka :-D
Jedino ako Zlajica krene Seseljevim stopama, tj. ostane predsjednik stranke iako je u zatvoru. :lol:
Uvijek blize cetnicima, zar ne? Tako '90, tako '95 kad ste potpisali Dejton. Tako i danas.
seln

#888 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

felipe kajetano wrote:@wee-j

Govorim o retorici lidera SDP-a koji u svakodnevnoj komunikaciji spominju izlizane kliseje poput fasisti,nacisti,cetnicka klika,ustaska klika,..mi partizani..das ist walter i slicne nebuloze.Retorika koja nije uopste razlicita od retorike Milorada Dodika i njegovih pulena.Shvati da ima naroda koje to iritira i da tim postupcima SDP samo odbija glasace iz nebosnjackog korpusa.Nema kapacitet da prosiri bazu i na ostale...i zato ce tavoriti jos uvijek biti ni na nebu ni na zemlji.Svjesni su i oni mozda toga al' se boje da ce promjenom price i stavljanja nekih bitnijih stvari u prvi plan izgubiti dio clanstva a da za pocetak na drugoj strani nece toliko da dobiju pa ce izgubiti i ovo teKe firmica koje sad imaju :wink: Da je se hebati al' da ne udje jbg..ne meRe tako.

Ko su uopste likovi koji su najagilniji u SDP-u?Onaj Becirovic je meni ista ubleHa ko i Slavuj..samo palamudi bez smisla i nikakvog reda..podsjeca me na onog Kengura lika iz filma "Tito i ja".. :D Komsic kojem je misija da dokaze da je veci Bosnjak od Alije i da je ranjen od ustaskog metka..meni takve price ne trebaju apsolutno a vjerujem i masi ljudi pored mene..
Ti ovdje mozes da balis zato sto se vecina ne upusta u diskusiju sa takvima kao sto si ti. Nemoj da te slika zavara, to pobratimstvo izdajnika bi trajalo samo do prve puske. Ako ti oni daju aboliciju zato sto im pruzis slanu ruku, to je njihov problem. I nije Komsic ranjen ustaskim metkom, vec cetnickim gelerom. I cetnicki snajper mu je ubio majku. I jos 11000 Sarajlija. Od toga 1600 djece. I danas kazes "mir, mir, SDP je kriv", i odmah skoce kalkulanti da te podrze. I jos navedu kako si osudio rusenje starog mosta i Dretelj...ma hajde? Cetnik osudio ustaske zlocine? Ma vi se pa valjda zajebavate :D
buzzer

#889 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by buzzer »

felipe kajetano wrote:Komsic kojem je misija da dokaze da je veci Bosnjak od Alije i da je ranjen od ustaskog metka..meni takve price ne trebaju apsolutno a vjerujem i masi ljudi pored mene..
decko ja te malo uzeo u zastitu a ti odmah ..... ko foka. :D jel to i ti ko i osa rijec bosnjak poimas sa pejorativnim znacenjem? meni se od komse najvise dopada ono sto je sasuo kostunjicavom. svaka mu je ko u njegosa. bez zajebancije, komso u vrhu, bogic na celu koalicije svih nenacionalistickih stranaka je recept. ali jebiga ... neda lepi.

apropos glasanja dijaspore mislim da bi trebalo uvesti obavezu glasanja. kad podju bosnje svih boja na godisnji da moraju ponijeti i na granici pokazati potvrdu da su izvrsili gradjansku duznost. ovako je svaki neiskoristen glas iz pc-a dodikov, a iz fbih reisov. nije posteno.
felipe kajetano

#890 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Opet cetnik,ustasa,geleri,topovi.....alo ba savrseno me ne intersesuje gdje je Komsic i od koga je popio geler..te price o svom bojovanju nek ostavi za raju u meHani :wink: on je i moj predsjednik i od njega ocekujem postovanje prema dijelu naroda kojem pripadam a ne konstantno omalovazavanje..u suprotnom noga u dupe..ferTik..
nosara

#891 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by nosara »

buzzer wrote:
felipe kajetano wrote:Komsic kojem je misija da dokaze da je veci Bosnjak od Alije i da je ranjen od ustaskog metka..meni takve price ne trebaju apsolutno a vjerujem i masi ljudi pored mene..
decko ja te malo uzeo u zastitu a ti odmah ..... ko foka. :D jel to i ti ko i osa rijec bosnjak poimas sa pejorativnim znacenjem? meni se od komse najvise dopada ono sto je sasuo kostunjicavom. svaka mu je ko u njegosa. bez zajebancije, komso u vrhu, bogic na celu koalicije svih nenacionalistickih stranaka je recept. ali jebiga ... neda lepi.

apropos glasanja dijaspore mislim da bi trebalo uvesti obavezu glasanja. kad podju bosnje svih boja na godisnji da moraju ponijeti i na granici pokazati potvrdu da su izvrsili gradjansku duznost. ovako je svaki neiskoristen glas iz pc-a dodikov, a iz fbih reisov. nije posteno.
S kim ti dijelis pamet... :-) Probajte medjusobni felatio, mozda se prijateljstvo pretvori u nesto vise... :D
felipe kajetano

#892 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

buzzer wrote:

Druze nemas ti razloga uzimati mene u zastitu...retorika Zeljka Komsica nije ono sto treba BiH koliko god se on tebi svidjao sa svojim stavovima....meni treba stranka ciji lidiri nisu optereceni ustasama,cetnicima i raznoraznim suprotnim ideoloskim klikama..Ovo sto radi SDP ne doprinosi uopste relaksaciji ovog drustva..

P.S.Dosao mi sef..odoh raditi :-D
Zao mi napustiti debatu jer vidim da su internet veze iz hotela "Luks" konacno prosljakale :lol: ..Djes @nosara sta mai u Spaniji :D
seln

#893 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

felipe kajetano wrote:
Druze nemas ti razloga uzimati mene u zastitu...retorika Zeljka Komsica nije ono sto treba BiH koliko god se on tebi svidjao sa svojim stavovima....meni treba stranka ciji lidiri nisu optereceni ustasama,cetnicima i raznoraznim suprotnim ideoloskim klikama..Ovo sto radi SDP ne doprinosi uopste relaksaciji ovog drustva..
Ma ja, ba... :D
Ko puca? Svi pucaju!
Vi cete nama lepo oprostiti sto ste nas ubijali, ako vam vise ne budemo dosadjivali u etnicki ociscenoj RS?
Deal?
buzzer

#894 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by buzzer »

nosara wrote:
buzzer wrote:

S kim ti dijelis pamet... :-) Probajte medjusobni felatio, mozda se prijateljstvo pretvori u nesto vise... :D
felipe ne felatio.
ovi zlajini gardisti cim cuju rjec na f odmah im felatio na pameti.
ja bas volim imati prijatelje. :sax:
lazni penzioner

#895 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

seln wrote:Uvijek blize cetnicima, zar ne? Tako '90, tako '95 kad ste potpisali Dejton. Tako i danas.

Jedini cetnici koji su nama "blizu" su oni latentni i crveni. Tipa onih koji Armiju Republike BiH izjednacavaju sa svojim zlocinackim uzorima, koji ukidaju drzavljanstva bosnjackim izbjeglicama, koji izrucuju nevine ljude, krse drzavne zakone, reketiraju itd. a sve pod parolom "srbstva i jedinstva". 8-)
buzzer

#896 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by buzzer »

seln wrote:
Ako ja pocnem davati imena, mi cemo se morati na kraju naci da to rijesimo nozevima ili pistoljima. Izvoli me zaobici i lijeci svoje komplekse drugdje.
jes to ti z(l)ajeban? :D
izvini moro sam. ne uzivam ja u svadji, ali si prvi poceo vrijedjati. hajmo se pomiriti pa zajedno opaliti po felipeu. :lol:
nosara

#897 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by nosara »

lazni penzioner wrote:
seln wrote:Uvijek blize cetnicima, zar ne? Tako '90, tako '95 kad ste potpisali Dejton. Tako i danas.

Jedini cetnici koji su nama "blizu" su oni latentni i crveni. Tipa onih koji Armiju Republike BiH izjednacavaju sa svojim zlocinackim uzorima, koji ukidaju drzavljanstva bosnjackim izbjeglicama, koji izrucuju nevine ljude, krse drzavne zakone, reketiraju itd. a sve pod parolom "srbstva i jedinstva". 8-)
Uranio, konvertit...! U kojoj si danas stranci, reci, vjere ti pradjedove...? :lol:
seln

#898 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

lazni penzioner wrote:

Da...oni koji iftare sa cetnicima, a mrtva djeca jos se ni ohladila nisu, oni koji upadaju u Maocu i hapse "bracu", plase zene i djecu (isti oni su kritikovali kad je to uradio SDP), oni koji do podne misle jedno a od podne drugo, oni koji mogu sa Krajisnikom...lista beskonacna.
seln

#899 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

Post by seln »

buzzer wrote:
seln wrote:
jes to ti z(l)ajeban? :D
izvini moro sam. ne uzivam ja u svadji, ali si prvi poceo vrijedjati. hajmo se pomiriti pa zajedno opaliti po felipeu. :lol:
Neka, hvala. Nije mi u cilju opaljivati ni po kome, jednostavno, branim moj stav.
lazni penzioner

#900 Re: Koalicija SDP-Naša stranka

nosara wrote:Uranio, konvertit...! U kojoj si danas stranci, reci, vjere ti pradjedove...? :lol:

Oh, pozdrav kolegi "nosara" i dezurnoj ekipici u centrali KP-a. :D Na stranu moje opredjeljenje, sta je ono, zvanicno pokrenuta istraga u vezi sa aferom "Zlajica, Hadzic i Hasib u borbi za partijske finansije"? :lol: :lol:
Post Reply