Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ridjobrki wrote:Kovalainen je odigrao za tim čuvajući leđa i praveći prostora Hamiltonu blokirajući Alonsoa. Svaka mu čast!
Koliko i kako je cuvao leđa Hamiltonu,najbolje govori cinjenica da ga je Alonso ODMAH u prvom krugu (tj.drugom zavoju) pretekao...i ne samo on vec i Vettel zajedno sa Alonsom...odron od vozaca.
Ma ja, ali se Hame odlijepio dovoljno do tad. A ovo sa prvim odlascima je bilo pravo zajebano..
P.S. Da nije Trulli cugnuo koju prije trke, nešto švera...
Kolko sam ja pratio do zadnjeg zavoja je glock bio 4 i onda prolazi 3 na ekranu i ja cekam 4og, Vettela i lewis. I onda na ekranu stoji to 3, nema 4og i kao 4 prolazi Vettel i za njim lewis. U ferrariu svi slave al onda odjednom ta promjena. Ne znam sta se desilo na 100m do cilja, al nije nest ok,
Last edited by Ali_G on 02/11/2008 19:56, edited 1 time in total.
Ali_G wrote:Kolko sam ja pratio do zadnjeg zavoja je glock bio 4 i onda prolazi 3 na ekranu i ja cekam 4og, Vettela i lewis. I onda na ekranu stoji to 3, nema 4og i kao 4 prolazi Vettel i za njim lewis. Ne znam sta se desilo na 100m do cilja, al nije nest ok
Fakat cudno...mislim,Hamilton je svakako zaslužio titulu...ali ovaj zadnji krug je bio cudan totalno.