i ne ne smijemo stati. 30 nvo od kojih su vecina izuzetno jake su nam dali podrusku. ne smijemo stati radi boljeg sutraneoxxx wrote:Da se i ja tuspasim u prvacice, tema koja me konacno navela da predjem iz "gostiju" u "domace"![]()
Nadam se da se ovo sto se desava zadnjih sedmica nece zaustaviti i svesti na 7 ljudi kao prosle godine, kad su nas s podsmijehom pratili kako se skupljamo ispred Skupstine. Ali sto je bilo bilo je, vrijeme je za nove snage i dizanje glasa protiv ovog, sada vec decenijskog javasluka koji nam priredjuju ovi "na vlasti". A vec sam pomalo pocela gubiti i nadu i vjeru da je ovom ispacenom narodu vise dosta da ih se pravi budalama. Ako se vec ne zele buniti protiv siromastva, jada i bijede.
I kontra onim promidzbenim porukama za CNN o bh turizmu, gdje izgleda da se u ovoj zemlji dobro jede i pije, ja bih sutra samo dodala: Ne, ovo je Bosna i Hercegovina.
I svaka vam cast na do sada ulozenom trudu. Eto.
PROTESTI, 23.2. U 13h, KATEDRALA
-
fixer
Last edited by fixer on 22/02/2008 16:38, edited 1 time in total.
-
teAMICA
Dobro došli svi novi članovi (sa dobrim namjerama
)!
ODOH LJEPITI PLAKATE PO MAHALI, IDDEEEMOOOO!
JEDVA ČEKAM SUTRA, KO DA IDEM NA MORE, A NE PRED KATEDRALU, TOLIKO SAM SRETNA!
I mala molbica: SVI (i novi i stari i gosti i ostali) - pazite da ko sranje ne napravi!!! Odmah prijavljujte policajcu kojekakve provokatore!
DOCI CE MASA, OVO CE BITI SUUPPEER!
JEDVA ČEKAM SUTRA, KO DA IDEM NA MORE, A NE PRED KATEDRALU, TOLIKO SAM SRETNA!
I mala molbica: SVI (i novi i stari i gosti i ostali) - pazite da ko sranje ne napravi!!! Odmah prijavljujte policajcu kojekakve provokatore!
-
jasminasab
Amazonka27, evo ostavih tvoj post kad ti je toliko vazan, iako je spamanje teme. BTW, nema potrebe da vices, ja savrseno razumijem postove napisane malim slovima.
Novi clanovima zelim dobrodoslicu i zaista me raduje sto nam se javljate, i kad sam iznervirana, vratite mi osmijeh na lice. Gostima koji ne mogu da se registruju: nije vazno da li ste se uspjeli registrovati na forum, budite sutra tamo gdje treba.
I, da podsjetim:
Leci i plakati se mogu preuzeti kod Zulejhe (prodavacice novina) ispred trznice i kod Mine u Cumezu.
Ostavio mi neko letak na auto.
Idemo ljudi... 
Novi clanovima zelim dobrodoslicu i zaista me raduje sto nam se javljate, i kad sam iznervirana, vratite mi osmijeh na lice. Gostima koji ne mogu da se registruju: nije vazno da li ste se uspjeli registrovati na forum, budite sutra tamo gdje treba.
I, da podsjetim:
Leci i plakati se mogu preuzeti kod Zulejhe (prodavacice novina) ispred trznice i kod Mine u Cumezu.
Ostavio mi neko letak na auto.
- zlatiborka
Gdje si kupio i koliko kosta?megafon wrote:I zaboravih, kupio sam megafon i vidimo se sutra!
Hocu i ja jedan!
-
barby02
Ja cu zbog mladjih clanova, koji moraju biti oslonac, tokom sutrasnjeg protesta ( da bi bilo uspjesno kao prosli put-bez papirica a pogotovo kamencica) da stavim link, da mogu procitat ako ih zanima
http://www.ks.gov.ba/index.htm
http://www.ks.gov.ba/index.htm
- atko
U PONEDJELJAK ĆE MINISTAR PRIVREDE ABID ŠARIĆ POSJETITI PRIVREDNE SUBJEKTE "BEGEX" I "DTS ŠPED" - poziv medijima
22.02.2008.godine
ODOBRENA SREDSTVA ZA SOCIJALNU ZAŠTITU, ZA LIJEKOVE I ORTOPEDSKA POMAGALA ZA RVI U KANTONU SARAJEVO
22.02.2008. GODINE
UGROŽEN RAD JU "SARAJEVO ART" I MUZIČKE OMLADINE SARAJEVO - saopćenje za medije
22.02.2008. godine
DELEGACIJA VLADE KS U POSJETI JU "DOM ZDRAVLJA KS"-informacija za medije
21.02.2008.godine
IMPLEMENTACIJA KAPITALNOG PROJEKTA NOVOG I SAVREMENOG MJERENJA STVARNOG UTROŠKA TOPLOTNE ENERGIJE - informacija za javnost
21.02.2008.godine
Eeeeee radi vlada u tri smjene zadnjih dana hahahahaha
OSTAVKE!!!
22.02.2008.godine
ODOBRENA SREDSTVA ZA SOCIJALNU ZAŠTITU, ZA LIJEKOVE I ORTOPEDSKA POMAGALA ZA RVI U KANTONU SARAJEVO
22.02.2008. GODINE
UGROŽEN RAD JU "SARAJEVO ART" I MUZIČKE OMLADINE SARAJEVO - saopćenje za medije
22.02.2008. godine
DELEGACIJA VLADE KS U POSJETI JU "DOM ZDRAVLJA KS"-informacija za medije
21.02.2008.godine
IMPLEMENTACIJA KAPITALNOG PROJEKTA NOVOG I SAVREMENOG MJERENJA STVARNOG UTROŠKA TOPLOTNE ENERGIJE - informacija za javnost
21.02.2008.godine
Eeeeee radi vlada u tri smjene zadnjih dana hahahahaha
OSTAVKE!!!
-
megafon
Pa bila bi to reklama za firmu u kojoj su prilicno odrali: 120 KMzlatiborka wrote:Gdje si kupio i koliko kosta?megafon wrote:I zaboravih, kupio sam megafon i vidimo se sutra!
Hocu i ja jedan!
Cijena je bez baterija, njihove su tek preskupe, kazu traju...
Ide 8 komada, mogu one "sa trafike"
Ali nije los megafon...
Posaljem na PP ime i lokaciju firme
-
_mubarle_
evo da i ja uradim nes konkretno,naime ja cu evo biti odgovoran za muziku, tj donijet cu cd
pa ako neko ima kakvih pjesama za koje misli da bi trebali biti neka se javi na pp...veceras su staviti spisak pjesama pa cemo glasati sta ostaviti sta izbaciti...moze???
-
shecherlema
... i veceras svi rano na spavanje; treba cuvati energiju za sutrateAMICA wrote:Dobro došli svi novi članovi (sa dobrim namjerama)!
JEDVA ČEKAM SUTRA, KO DA IDEM NA MORE, A NE PRED KATEDRALU, TOLIKO SAM SRETNA!![]()
- atko
Krivi smo mi (balasevic) na pocetku_mubarle_ wrote:evo da i ja uradim nes konkretno,naime ja cu evo biti odgovoran za muziku, tj donijet cu cdpa ako neko ima kakvih pjesama za koje misli da bi trebali biti neka se javi na pp...veceras su staviti spisak pjesama pa cemo glasati sta ostaviti sta izbaciti...moze???
Sarajevio ljubavi moja (kemo) na kraju
A izmedju malo instrumentala.... bez hip hopa samo please
-
_mubarle_
sory moira fkt malo hip hopa ,eto max 2-3 pjesmeatko wrote:Krivi smo mi (balasevic) na pocetku_mubarle_ wrote:evo da i ja uradim nes konkretno,naime ja cu evo biti odgovoran za muziku, tj donijet cu cdpa ako neko ima kakvih pjesama za koje misli da bi trebali biti neka se javi na pp...veceras su staviti spisak pjesama pa cemo glasati sta ostaviti sta izbaciti...moze???
znam da ima raje koja se protivi pjesmama tipa dosta i slicno ali takve pjesme po meni trebaju ici...ugl veceras ide konacni spisak pa cemo skontati nes do sutra
-
jos jedan Bosnjo
_mubarle_ wrote: sory moira fkt malo hip hopa ,eto max 2-3 pjesme
znam da ima raje koja se protivi pjesmama tipa dosta i slicno ali takve pjesme po meni trebaju ici...ugl veceras ide konacni spisak pa cemo skontati nes do sutra
Sinko, nemoj ovo pogresno shvatit molim te, i izvini za moj skepticizam, ali dodjes ti sa ukupno 6 komentara, samoproglasis se za muzickog urednika protesta i onda bi dan i vecer prije protesta pravio nekakve liste pjesama po "vlastitom nahodjenju" iako se ovdje prethodnih 7 dana ljudi ubise od pokusaja da se protest na ispolitizira, ne ucini nasilnim, ne udalje simpatizeri itd.
Nejde to tako moj ti.
- stochar
_mubarle_ wrote:sory moira fkt malo hip hopa ,eto max 2-3 pjesmeatko wrote:Krivi smo mi (balasevic) na pocetku_mubarle_ wrote:evo da i ja uradim nes konkretno,naime ja cu evo biti odgovoran za muziku, tj donijet cu cdpa ako neko ima kakvih pjesama za koje misli da bi trebali biti neka se javi na pp...veceras su staviti spisak pjesama pa cemo glasati sta ostaviti sta izbaciti...moze???
Dubioza - Svi u strajk
Dubioza i Frenkie - Dosta!
Frenkie - haj'mo ih rusit'
Edo - jebo vladu
Edo - Severina
Marc Bolan&T. Rex - Children of Revolution
TBF - Pljacka
TBF - Nostalgicna
Protest - Mister predsjednik
Protest - Sarajevo feeling
-
fixer
je ne vidim razlog zasto on sa 6 postova ne bi imao jednako pravo da odlucuje kao i neko sa 1000000000000. posebno na ovoj temi. ako imash vishe postova ne znaci da si vishe "gradjanin"jos jedan Bosnjo wrote:_mubarle_ wrote: sory moira fkt malo hip hopa ,eto max 2-3 pjesme
Sinko, nemoj ovo pogresno shvatit molim te, i izvini za moj skepticizam, ali dodjes ti sa ukupno 6 komentara, samoproglasis se za muzickog urednika protesta i onda bi dan i vecer prije protesta pravio nekakve liste pjesama po "vlastitom nahodjenju" iako se ovdje prethodnih 7 dana ljudi ubise od pokusaja da se protest na ispolitizira, ne ucini nasilnim, ne udalje simpatizeri itd.
Nejde to tako moj ti.
ko god dodje i da razuman argument bi trebao biti poslusan.
sad druga je stvar sto se ne slazem da trebamo pustati pjesme koje su agresivnije. smatram da himna treba da bude glavna. (neka neko dodje sa zastavom- zuto plavom) a ostale pjesme moraju da budu mirnije od hiphopa da ukazu na jad vecine ljudi na prosvjedu(pjesme sa tuznom tematikom)
i to je to. moje misljenje
-
_mubarle_
ma nikakav problem ali ja samo zelim uraditi nes konkretno,a razlog zbog kojeg imam samo tih par komentara je administracija jer mi vec 3 mjeseca nisu bili u stanju odobriti registraciju...nisam se ja proglasio urednikom niti sta slicno, nego samo vidim da niko to ne spominje i pjesme ne idu po mom vlastitom nahodjenju,procitaj moj prethodni komentar u kojem fino pise da "molim" svakoga ko ima prijedlog vezan za pjesme da mi se javi (volio bih kada bi i ti/Vi to uradio/li) a takodje sam rekao da cu veceras postaviti konacan spisak pa nek raja kaze sta im se svidja a sta ne(znaci izbor nije moj,ja cu samo sprziti te pjesme i donijeti ih sutra)...jednostavno sve sto sam zelio je uraditi nes konkretno, a ne samo govoriti trebalo je ovo,trebalo je ono, mislim da bi trebali uraditi ovako...pa sada ako moja angaziranost nekome smeta to je njegov problem...ne zamjeri stajos jedan Bosnjo wrote:_mubarle_ wrote: sory moira fkt malo hip hopa ,eto max 2-3 pjesme
Nejde to tako moj ti.