Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:
Osnovna,naravno.
Ko bi čeko srednju?
Vazhno je da se mi razumijemo druzhe,a ovo shto Bondica pricha pusti je.Ne zna ona da je mene moja Ferida spasila tog blama da hodam ko djevac do 24-e!
HAVANA wrote:
Osnovna,naravno.
Ko bi čeko srednju?
Vazhno je da se mi razumijemo druzhe,a ovo shto Bondica pricha pusti je.Ne zna ona da je mene moja Ferida spasila tog blama da hodam ko djevac do 24-e!
Dobro si mi danas rekao,mogu ti otac bit.
24g,znači da sam na ekskurziji grešku napravio imao bi sina od 24g
HAVANA wrote:
Osnovna,naravno.
Ko bi čeko srednju?
Dobro si mi danas rekao,mogu ti otac bit.
24g,znači da sam na ekskurziji grešku napravio imao bi sina od 24g
Burek nikom.
Ja dvjema curicama.
Burek mi brat.
Ma malo pričali kad smo izgubili nevinost i kolika bi nam djeca bila da smo se tad zajebali pri povlačenju.
Burek nikom.
Ja dvjema curicama.
Burek mi brat.
Ma malo pričali kad smo izgubili nevinost i kolika bi nam djeca bila da smo se tad zajebali pri povlačenju.
e nikad se ne zna...sad očekujemo neki novi nick na forumu i sapunicu ....a ko da gledam naslove teme "potraga za burekom"
ja sam jednoj curi nekad proslog decembra kupio 120km cvijece i ona uz to prekide nam vezu hahaha, ja fino otisao i rekao, haj vracaj to cvijece, ko je j'ebe, al upravu ste, to te nauci lekciju kao nista..
uz to bi rekao da se ne slazem sa udaranjem zena ali na balkanu zene su iskvarene isto kao i muskarci zato shvatam muskarce koji udaraju zene, i sve ima vrlo dobar razlog, tako da razumijem sto ima nasilja nad zenama u bosni ali se ne slazem ni sa muskarcima koji samaraju zene niti sa iskvarenim zenama
zapadjeboljiodnas wrote:ja sam jednoj curi nekad proslog decembra kupio 120km cvijece i ona uz to prekide nam vezu hahaha, ja fino otisao i rekao, haj vracaj to cvijece, ko je j'ebe, al upravu ste, to te nauci lekciju kao nista..
uz to bi rekao da se ne slazem sa udaranjem zena ali na balkanu zene su iskvarene isto kao i muskarci zato shvatam muskarce koji udaraju zene, i sve ima vrlo dobar razlog, tako da razumijem sto ima nasilja nad zenama u bosni ali se ne slazem ni sa muskarcima koji samaraju zene niti sa iskvarenim zenama