darius_maximus wrote:Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio...Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga?Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti
![]()
![]()
@cyprus- Sreca prati hrabre
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
darius_maximus wrote:Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio...Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga?Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti
![]()
![]()
Da. Samo se pitam čije je znanje bilo u prošlom kolu u pitanju.vjecnobordo wrote:darius_maximus wrote:Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio...Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga?Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma složim se ja kad je ispravno, a i nisi valjda toliko lud da igraš na geteborg.
@cyprus- Sreca prati hrabre![]()
I sreca je sastavni dio igre, a u svakom slucaju treba i "znanja" da bi bio na ovoj poziciji
Taktika drug, taktikaelSaik wrote:Da. Samo se pitam čije je znanje bilo u prošlom kolu u pitanju.vjecnobordo wrote:darius_maximus wrote: Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio...Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma složim se ja kad je ispravno, a i nisi valjda toliko lud da igraš na geteborg.
@cyprus- Sreca prati hrabre![]()
I sreca je sastavni dio igre, a u svakom slucaju treba i "znanja" da bi bio na ovoj poziciji
Ne.Hantraga wrote:Inter Milan - Lazio, ovaj par je bio ponudjen i u 10 kolo lige....Strana 7 one tamo druge teme...Posto je utakmica odgodjena, pretpostavljam mi smo svi dobili sisariku tada...
Da li cemo mi koji smo pogodili tu utakmicu onda, dobiti taj poen...Jel je Inter danas pobjedio 3:0. Ono cisto statistike radi![]()
posto sam ja u 10 kolu to stavio kao bonus tip, na svu srecu nije mi trebalo, ali kontam, nebi bilo lose da mi se dopise jos jedan pogodjeni poen, za nedaj boze, ako budedm nekad imo isto bodova sa nekim...
Nemoj da omalovazavas i moje znanje...elSaik wrote:@vjecnobordo - toliko o tvom znanju.darius_maximus wrote:darius_maximus - vjecnobordo, nakon prvog poluvremena je rezultat 2:0...
Mislim da obojica imamo jos po 5 utakmica, bit ce napeto...![]()
![]()
Joj, da znaš koliko sam zahvalan činjenici da baba nema m**adarius_maximus wrote:Nemoj da omalovazavas i moje znanje...elSaik wrote:@vjecnobordo - toliko o tvom znanju.darius_maximus wrote:darius_maximus - vjecnobordo, nakon prvog poluvremena je rezultat 2:0...
Mislim da obojica imamo jos po 5 utakmica, bit ce napeto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj, kako sam se ja zeznuo sto se jedno kolo nisam pojavio, mislim protiv cyprusa, i to sam bio domacin... Sada bih mozda bio u vrhu... E, da su babi m***...![]()
Sretno sutra, trebat ce i meni malo srece, da ne sustigne vjecnobordo ovaj zaotatak...cyprus wrote:Uh, vodim 2-1 i ostalo mi još 6 utakmica sutra. Na finom sam putu da porazim lidera
.
Sretno i tebi, al ne vjerujem da će ti trebat puno sreće, jer si gotovo sve rješio u prvom poluvremenudarius_maximus wrote:Sretno sutra, trebat ce i meni malo srece, da ne sustigne vjecnobordo ovaj zaotatak...cyprus wrote:Uh, vodim 2-1 i ostalo mi još 6 utakmica sutra. Na finom sam putu da porazim lidera
.
![]()
![]()
A sto se "babe" tice, i dan danas mi je krivo, ali ne gubim nadu...![]()
GarantelSaik wrote:Naravno da ću doći. Doći i pokupiti sve bodove.vjecnobordo wrote: @elSaik- kako god, imas samo bod vise od mene i sad ces moda imati 2, al' eto, doci ces ti na moju arenu
Ma ti si mala maca kakvi su ostali s kojima još moram igrati (Hantraga, međed, Jaguar, Patron).vjecnobordo wrote:GarantelSaik wrote:Naravno da ću doći. Doći i pokupiti sve bodove.vjecnobordo wrote: @elSaik- kako god, imas samo bod vise od mene i sad ces moda imati 2, al' eto, doci ces ti na moju arenu![]()
![]()
, samo ako ne budem u mogucnosti odigrati to kolo ili se posvađam s međedom
![]()
![]()
meni je glavni cilj opstanak, a treci sam, a tebi je titula

Bog sami zna jel ovdje sve regularnoelSaik wrote:Savez odlučuje prvaka?
Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 4:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.
Neelix - elSaik 1:3
cyprus - and1medjed 4:2
Lov se nastavlja...
Nije. Umjesto 4:2 treba 5:2...vjecnobordo wrote:Bog sami zna jel ovdje sve regularnoelSaik wrote:Savez odlučuje prvaka?
Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 4:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.
cyprus - and1medjed 4:2![]()
![]()
haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo.........elSaik wrote:Nije. Umjesto 4:2 treba 5:2...vjecnobordo wrote:Bog sami zna jel ovdje sve regularnoelSaik wrote:Savez odlučuje prvaka?
Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 5:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.
cyprus - and1medjed 4:2![]()
![]()
![]()
Ma nije regularno ba nimalo. Znao sam unaprijed koje ćemo parove cyprus i ja pogoditi.
Ne sumnjam da pratiš.vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo.........