Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

darius_maximus wrote:
Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga? :P
Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio... ;) Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti ;) :-) :D
:D :D :D Ma složim se ja kad je ispravno, a i nisi valjda toliko lud da igraš na geteborg.

@cyprus- Sreca prati hrabre :D :D I sreca je sastavni dio igre, a u svakom slucaju treba i "znanja" da bi bio na ovoj poziciji
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
darius_maximus wrote:
Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga? :P
Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio... ;) Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti ;) :-) :D
:D :D :D Ma složim se ja kad je ispravno, a i nisi valjda toliko lud da igraš na geteborg.

@cyprus- Sreca prati hrabre :D :D I sreca je sastavni dio igre, a u svakom slucaju treba i "znanja" da bi bio na ovoj poziciji
Da. Samo se pitam čije je znanje bilo u prošlom kolu u pitanju. :oops:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:
darius_maximus wrote: Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio... ;) Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti ;) :-) :D

Da. Samo se pitam čije je znanje bilo u prošlom kolu u pitanju. :oops:
Taktika drug, taktika :D
Hantraga

Post by Hantraga »

Inter Milan - Lazio, ovaj par je bio ponudjen i u 10 kolo lige....Strana 7 one tamo druge teme...Posto je utakmica odgodjena, pretpostavljam mi smo svi dobili sisariku tada...

Da li cemo mi koji smo pogodili tu utakmicu onda, dobiti taj poen...Jel je Inter danas pobjedio 3:0. Ono cisto statistike radi :D

posto sam ja u 10 kolu to stavio kao bonus tip, na svu srecu nije mi trebalo, ali kontam, nebi bilo lose da mi se dopise jos jedan pogodjeni poen, za nedaj boze, ako budedm nekad imo isto bodova sa nekim... 8-)
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote:Inter Milan - Lazio, ovaj par je bio ponudjen i u 10 kolo lige....Strana 7 one tamo druge teme...Posto je utakmica odgodjena, pretpostavljam mi smo svi dobili sisariku tada...

Da li cemo mi koji smo pogodili tu utakmicu onda, dobiti taj poen...Jel je Inter danas pobjedio 3:0. Ono cisto statistike radi :D

posto sam ja u 10 kolu to stavio kao bonus tip, na svu srecu nije mi trebalo, ali kontam, nebi bilo lose da mi se dopise jos jedan pogodjeni poen, za nedaj boze, ako budedm nekad imo isto bodova sa nekim... 8-)
Ne. :D

Za sada, koliko sam upratio...
cyprus - and1medjed 2:1
Neelix - elSaik 1:1
Dobro je ukoliko ovako ostane... :-)
darius_maximus

Post by darius_maximus »

darius_maximus - vjecnobordo, nakon prvog poluvremena je rezultat 2:0... :D

Mislim da obojica imamo jos po 5 utakmica, bit ce napeto... ;) :-) :D
elSaik

Post by elSaik »

darius_maximus wrote:darius_maximus - vjecnobordo, nakon prvog poluvremena je rezultat 2:0... :D

@vjecnobordo - toliko o tvom znanju. :oops:
darius_maximus

Post by darius_maximus »

elSaik wrote:
darius_maximus wrote:darius_maximus - vjecnobordo, nakon prvog poluvremena je rezultat 2:0... :D

Nemoj da omalovazavas i moje znanje... :oops: :-) :D

Joj, kako sam se ja zeznuo sto se jedno kolo nisam pojavio, mislim protiv cyprusa, i to sam bio domacin... Sada bih mozda bio u vrhu... E, da su babi m***... :-) :D
cyprus

Post by cyprus »

darius_maximus wrote:
elSaik wrote:

Nemoj da omalovazavas i moje znanje... :oops: :-) :D

Joj, kako sam se ja zeznuo sto se jedno kolo nisam pojavio, mislim protiv cyprusa, i to sam bio domacin... Sada bih mozda bio u vrhu... E, da su babi m***... :-) :D
Joj, da znaš koliko sam zahvalan činjenici da baba nema m**a :D :lol: .
cyprus

Post by cyprus »

Uh, vodim 2-1 i ostalo mi još 6 utakmica sutra :D . Na finom sam putu da porazim lidera :D .
darius_maximus

Post by darius_maximus »

cyprus wrote:Uh, vodim 2-1 i ostalo mi još 6 utakmica sutra :D . Na finom sam putu da porazim lidera :D .
Sretno sutra, trebat ce i meni malo srece, da ne sustigne vjecnobordo ovaj zaotatak... :-) :D

A sto se "babe" tice, i dan danas mi je krivo, ali ne gubim nadu... ;) :D
van Basten

Post by van Basten »

Ja ako sam dobro izbrojao Hantraga i ja igramo ljepoticu kola... čini mi se da je 3:2 za mene na poluvremenu. Publika nas je ovacijama ispratila na zasluženi odmor (ovo malo da živac Neelixu izvučem sa šupljiranjem :D ) Još da su mi se poklopili talijani... ja igrao Inter 2:0 a Romu 3:0 a ono bilo obratno - 3:0 i 2:0 :-)
cyprus

Post by cyprus »

darius_maximus wrote:
cyprus wrote:Uh, vodim 2-1 i ostalo mi još 6 utakmica sutra :D . Na finom sam putu da porazim lidera :D .
Sretno sutra, trebat ce i meni malo srece, da ne sustigne vjecnobordo ovaj zaotatak... :-) :D

A sto se "babe" tice, i dan danas mi je krivo, ali ne gubim nadu... ;) :D
Sretno i tebi, al ne vjerujem da će ti trebat puno sreće, jer si gotovo sve rješio u prvom poluvremenu :D .

A za babu, ma haj nea veze, ti su me bodovi izvukli iz zone ispadanja :D , tako da sam ti zahvalan, ali jbg sam si kriv. :D
elSaik

Post by elSaik »

Financijska stimulacija igrača i Uprave cyprusove ekipe izgleda djeluje. :oops: :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Gledaj sad, svi protiv mene :-) :D
@darius- Nema teorije da te stignem, imao sam i previse stativa u prvom poluvremenu.
@elSaik- kako god, imas samo bod vise od mene i sad ces moda imati 2, al' eto, doci ces ti na moju arenu :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: @elSaik- kako god, imas samo bod vise od mene i sad ces moda imati 2, al' eto, doci ces ti na moju arenu :D
Naravno da ću doći. Doći i pokupiti sve bodove. 8-)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: @elSaik- kako god, imas samo bod vise od mene i sad ces moda imati 2, al' eto, doci ces ti na moju arenu :D
Garant :D :D :D , samo ako ne budem u mogucnosti odigrati to kolo ili se posvađam s međedom :D :D :D meni je glavni cilj opstanak, a treci sam, a tebi je titula
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote:
Garant :D :D :D , samo ako ne budem u mogucnosti odigrati to kolo ili se posvađam s međedom :D :D :D meni je glavni cilj opstanak, a treci sam, a tebi je titula
Ma ti si mala maca kakvi su ostali s kojima još moram igrati (Hantraga, međed, Jaguar, Patron). ;)
cyprus

Post by cyprus »

3:1 Titooooooooooov :D :D :D
elSaik

Post by elSaik »

Savez odlučuje prvaka?

Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 5:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.

Neelix - elSaik 1:3
cyprus - and1medjed 5:2

Lov se nastavlja...
Image
Last edited by elSaik on 06/12/2007 22:57, edited 2 times in total.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

darius, jes bilo gutavo :) i zabijem tri gola u goszima i ostanem bez bodova i nek se sad nađe onaj pametni cyprus da kaže da imam sreće. Uz ova 3 gola sam pogodio i mislim 3-4 stative :D , ali se one ne broje. Izgleda da je ovo bilo jako atraktivno kolo sa puno golova.
CESTITKE darius na pobjedi, a ja nastavljam po starom: KUĆA 3 boda, u GOSTIMA krompir.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Savez odlučuje prvaka?

Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 4:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.

cyprus - and1medjed 4:2

Lov se nastavlja...
Image
Bog sami zna jel ovdje sve regularno :roll: :roll: :roll:
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:

Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 4:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.

Nije. Umjesto 4:2 treba 5:2... :lol:

Ma nije regularno ba nimalo. Znao sam unaprijed koje ćemo parove cyprus i ja pogoditi. :lol:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:

Veliko iznenađenje u ovome kolu priredili su, niko drugi, nego menadžeri sa najjačim lobijem u NFSSax, cyprus i elSaik. Dok je prvi u potpunosti uništio možda i najbolju momčad Lige, and1medjed sa 5:2, ovaj drugi je sa dva pogotka u posljednih 20 minuta igre, obezbjedio sebi nova, izrazito važna, tri gostujuća boda.

Nije. Umjesto 4:2 treba 5:2... :lol:

Ma nije regularno ba nimalo. Znao sam unaprijed koje ćemo parove cyprus i ja pogoditi. :lol:
haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo......... :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: haj evo sad gledam sve parove koje je Neelix igro, pa skontam da je ipak sve regularno, jbg čovjek nije imao sreće: Da znaš, elSaik da pratim ova sva desavanja, pa ako bude sta sumljivo......... :D
Ne sumnjam da pratiš. :D
Samo pripazi, osjetim li kakvog puštanja međedu u vašoj tekmi, letiš iz Lige. :lol:
Post Reply