kako nema, prosla pored golmana, igrac intera je nije dirao tako da je pasivni offside, nego ne rece ti nista za robinhaNeelix wrote:kakve to veze ima sto se odbila od igraca chieva?
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
C'è solo l'Inter
#876 Re: Inter
- Neelix
#877 Re: Inter
pitao sam na nekoj temi - jel ruka isla prema lopti ili obrnuto? nisam vidio snimak.C'è solo l'Inter wrote:kako nema, prosla pored golmana, igrac intera je nije dirao tako da je pasivni offside, nego ne rece ti nista za robinhaNeelix wrote:kakve to veze ima sto se odbila od igraca chieva?
apsolutno nema veze da li je loptu dirao igrac protivnickog tima ili ne...ako je igrac intera na bilo koji nacin uticao na igru (dovoljno je da golman ili odbrambeni igrac nije mogao vidjeti loptu od njega), a loptu je prema njemu uputio njegov saigrac, od koga god se ona odbila - offside je.
- Obuca9
#878 Re: Inter
...
- Neelix
#879 Re: Inter
jesi li siguran?hz__semir wrote:...
tom logikom bi napadac mogao stati ispred odbrambenog igraca i tijelom ga sprijeciti da prodje i izbije loptu.
- Neelix
#880 Re: Inter
sta bi 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#881 Re: Inter
Što ti je kad se dva čovjeka razumiju pogledomNeelix wrote:jesi li siguran?hz__semir wrote:...
tom logikom bi napadac mogao stati ispred odbrambenog igraca i tijelom ga sprijeciti da prodje i izbije loptu.
- Neelix
- Obuca9
#883 Re: Inter
Greška u koracimaNeelix wrote:jesi li siguran?hz__semir wrote:...
-
C'è solo l'Inter
#884 Re: Inter
znam, sad na sudiji je da procjeni da li je uticao na igru ili neNeelix wrote:pitao sam na nekoj temi - jel ruka isla prema lopti ili obrnuto? nisam vidio snimak.C'è solo l'Inter wrote:kako nema, prosla pored golmana, igrac intera je nije dirao tako da je pasivni offside, nego ne rece ti nista za robinhaNeelix wrote:kakve to veze ima sto se odbila od igraca chieva?
apsolutno nema veze da li je loptu dirao igrac protivnickog tima ili ne...ako je igrac intera na bilo koji nacin uticao na igru (dovoljno je da golman ili odbrambeni igrac nije mogao vidjeti loptu od njega), a loptu je prema njemu uputio njegov saigrac, od koga god se ona odbila - offside je.
a mene fascinira da ti vise pratis i analiziras igru Intera nego milana
-
extraordinary
#885 Re: Inter
Eno traži predsjednik Fudbalskog saveza Italije da se uvede videotehnologija radi Robinhovog gola. Ipak nije bio čistNeelix wrote:sta bi
-
internazionale
#886 Re: Inter
simpatizer, inače boja fesa boja dresa...Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da ovo prica navijac kluba u kojem igra materazzi![]()
pocisti seljacine u svojoj avliji
a o seriji C vrlo skoro....samo sto se to odnosi na tvoj jadni klub.
ne mogu da vjerujem da ovo priča navijač kluba koji je još 1980 izbačen u drugu ligu
al' što imate predsjednika...
- ratata
#887 Re: Inter
ne obaziri se na njega, treba razumijeti frustracije, puno je vode proteklo Drinom otkad je njegov klub osvojio Skudetointernazionale wrote:simpatizer, inače boja fesa boja dresa...Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da ovo prica navijac kluba u kojem igra materazzi![]()
pocisti seljacine u svojoj avliji
a o seriji C vrlo skoro....samo sto se to odnosi na tvoj jadni klub.
ne mogu da vjerujem da ovo priča navijač kluba koji je još 1980 izbačen u drugu ligu
al' što imate predsjednika...
- Neelix
#888 Re: Inter
-
extraordinary
#889 Re: Inter
Pa objektivno kad sagledaš, sad bez bilo kakvog podbadanja, Milan je sjena onoga što je bio kad su osvojili zadnju Ligu prvaka. S ovakvom ekipom teško će se naosvajati trofeja, treba tu još miliona i miliona uložiti, a ako Berlusconi završi u zatvoru ( sve su prilike da hoće ), ne znam baš kako će ulagati. Ne ginu i njima bogati šeici.Neelix wrote:sta'no napisa, e naso je ciji ce navijac milanu o trofejima popovat
![]()
![]()
![]()
- Language
#890 Re: Inter
inter paca amala 
- Language
#892 Re: Inter
pa ko je onaj golman ...iz koje je on laboratorije izasao.....samo sam se bezveze iznervirao ...ali bit ce gusto bit ce 0:2......a i samo jedan napadac ne ideee
- Partijaner
#893 Re: Inter
Ovo je nula sta vas ceka u Minhenu. Nadigrani ste u Milanu, jos gore vam slijedi na Allianz Areni. 
- belafonte
#894 Re: Inter
Ma ovo je situacija Pukla p....
Sad se mora Inter otvoriti još više i to pred punom Alianz Arenom, Leonardo je kao trener donio tu filozofiju ofanzivne igre i to se ne može odmah usaditi u ekipu koju su prije Leonarda vodili treneri sa defanzivnijom logikom, također je donio i taktičku naivnost u odnosu na Gaala sve ovo kao da ide na volej Bayernu, ubici iz kontre, željan osvete - petarda Interu ne gine...
Sad se mora Inter otvoriti još više i to pred punom Alianz Arenom, Leonardo je kao trener donio tu filozofiju ofanzivne igre i to se ne može odmah usaditi u ekipu koju su prije Leonarda vodili treneri sa defanzivnijom logikom, također je donio i taktičku naivnost u odnosu na Gaala sve ovo kao da ide na volej Bayernu, ubici iz kontre, željan osvete - petarda Interu ne gine...
-
leo karan
#895 Re: Inter
jebiga, van gaal ga je takticki nadmudrio
sto i nije neko iznenadjenje jer holandjanin nije bas od jucer, a leonardo jeste
a plus sto je interu sinoc falio jos jedan igrac u napadu
steta sto ga primise
onako kasno pogotovo
da je ostalo 0-0, bilo bi svega u minhenu
sto i nije neko iznenadjenje jer holandjanin nije bas od jucer, a leonardo jeste
a plus sto je interu sinoc falio jos jedan igrac u napadu
steta sto ga primise
onako kasno pogotovo
da je ostalo 0-0, bilo bi svega u minhenu
-
extraordinary
#896 Re: Inter
Ofanzivniju igru je igrao Mourinho sa Interom nego Leonardo. Stanković, Cambiasso, Motta, Zanetti i Sneijder u veznom redu, ispred njih samo Eto'o. To nikako ne ide. Inter je samo na silu prilazio golu Bayerna, nije bilo nijedne dobro odigrane akcije. Najčešće su Ranocchia i Lucio ispucavali loptu. Veliki promašaj Leonarda sinoć da ne uvidi koliko je Dejo bio suvišan na terenu i da uvede Pandeva umjesto njega, a čak je i Sneijdera mogao zamijeniti Coutinhom. Na kraju krajeva, što da ne? Ni Coutinho ni Pandev sigurno ne bi mogli gore odigrati od Sneijdera i Stankovića.belafonte wrote:Ma ovo je situacija Pukla p....
- ratata
#897 Re: Inter
to ti je evropski i svjetski klupski sampionLanguage wrote:pa ko je onaj golman ...iz koje je on laboratorije izasao.....samo sam se bezveze iznervirao ...ali bit ce gusto bit ce 0:2......a i samo jedan napadac ne ideee
- Language
#898 Re: Inter
ja ispadoh kao da navijam za one kobasicare
....forzaaaaa inter 0:2