ja popravio comp, eto me...brcko eto me brckooooooooooo
Brcko ;-)
-
district-beg
e dobro je masallah, ziva, zdrava...mi se opasno zabrinuli..et, sad nam e lahnulo
kad znamo da si ziva i zdrava
- infobrcko
Ma i ne moras...prvo zeznet temu pa comp..idi ba bavi se "politikom"district-beg wrote:e dobro je masallah, ziva, zdrava...mi se opasno zabrinuli..et, sad nam e lahnulokad znamo da si ziva i zdrava
![]()
-
district-beg
ooo vozdrioca...jest na prozorima u saksijamamaccarona wrote:zdra'o![]()
![]()
beze, jel mi procvalo cvijece u dvoristu?:D
ma kakvi ba, snijeg do koljena
hajd navrni na Colu
a ti info, pametnije ti je da ne pametujes
-
district-beg
o vozdra...jesil prezivila emmu, kako je proslo...da li je ona jazwa ziva, kazu da je poharalo cesku...ev mi se zabrinulimaccarona wrote:o vaj selaaaam beze![]()
jecu ji bubicice bubicacte?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene ovdje sve vene![]()
![]()
![]()
tako da
ne dolazim dok sve ne procvjeta
ej hajd nagovori infa nek stavi slike, ima ih jedno 500 slikanih ovih dana...nas kakve su dobre...imam i ja nasu ulicu
-
district-beg
ja sam ti veliki lokal- patriota, pa sam morao nesto u vezi s tim stavit...a cool je, niko ne zna sta jemaccarona wrote:sve ok citaj pp
i sve hocu da ti kazem kako me to saldaepodsjeti na profesora kavazovica
![]()
![]()
on je nama tonu prica o njemu pricao![]()
-
district-beg
ma nek ima ba, raji mrsko trazit... 
-
district-beg
opa,n vidi ove male...nejma je godinama...dobro je, makar nas ona nije zaboravila macco...nismo sami 
-
district-beg
insaallahmaccarona wrote:ma michun je zauzetaopravdano
![]()
a ona druga ce se vratitikad joj dojade ceske klopse
![]()
![]()
hihi, kod nas pjevo Cola..joj ludnice, co'jek uze 90000 za 2 sata, ja kad nekom kazem da za 25 min gasuljenja uzmem 40 KM ljudi se izbezume, a vidi ovog, ccc
-
arizona2121
#894 Re: Brcko ;-)
Koliko osnivanje novih stranaka u Brckom, a osobito ljudi koji svjesno rade na unistavanju svega dosad ucinjenog u Brckom,a sve pod motom za Bolje Brcko, rade u stvari na prevari Diajspore i njihovo vrbovanje za glasanje.
Stranke poput Dervisevica i P.Jasjaka su presli sve norme predizborne kampanje, te svojim govorima, a koristeci svoju moc na web.stranicama Brckog, ciji su i sami osnivaci (vlasnici), uveliko obmanjuju dijasporu na cije glasove racunaju.
U mnogome tome doprinose razni njihovi sateliti koji kontrolisu rad stranice.
Stranke poput Dervisevica i P.Jasjaka su presli sve norme predizborne kampanje, te svojim govorima, a koristeci svoju moc na web.stranicama Brckog, ciji su i sami osnivaci (vlasnici), uveliko obmanjuju dijasporu na cije glasove racunaju.
- new_jazzWa
#895 Re: Brcko ;-)
Et' nek' si i ti rek'o sto si im'o,i hajd' sad vooooz! Kolacici moji dragi,evo mene u gradu,tako da se ne zabezeknete kad me viditearizona2121 wrote:Koliko osnivanje novih stranaka u Brckom, a osobito ljudi koji svjesno rade na unistavanju svega dosad ucinjenog u Brckom,a sve pod motom za Bolje Brcko, rade u stvari na prevari Diajspore i njihovo vrbovanje za glasanje.
- maccarona
#896 Re: Brcko ;-)
pozdrav i tebi
-
district-beg
#897 Re: Brcko ;-)
djeste ljudi i zene, djeco, politicari...hej ba, kakve su ovo arizone, doso nama nesto pametovat...nema care ovdje politike, imas podforum "politika" i razligu..jes' cuo jazzwu..
obecala mi je kafu ovih dana, al evo ne javlja se...joj zivota majko mila,imas makar struje
sto nisi u dojcland o'sla, vidis macce..
jes ti to macco nesto ljuta na nasu jazzwu, isto ko da se nisi obradovala sto si je vidjela 
obecala mi je kafu ovih dana, al evo ne javlja se...joj zivota majko mila,imas makar struje
- Michun
#898 Re: Brcko ;-)
Ojha ljepotice (i ljepotani). Moja djezvice, pa to zvuci strasno ali nadam se da ces zaraditi brdo i po para 
- maccarona
#899 Re: Brcko ;-)
aaaaa i michunka nasla malo vremena
sve pod kontroLJ sister?
beGe, moje recenice su kratke
i skrivaju puno, puno ljubaFi
djezva je cool
djezva je zakon
djezva je moja djugajica

beGe, moje recenice su kratke
djezva je cool
-
district-beg
#900 Re: Brcko ;-)
aha, pomirile se
sasatali se forumasi u zeppelinu neki dan, ludilo bilo...skupili sergiju za jazzwu i kupili laptop da nam se javlja, et
ej michune kakvo je vrijeme tam'? treba da dodjem na ispit a ne znam kako cu se obuc
sasatali se forumasi u zeppelinu neki dan, ludilo bilo...skupili sergiju za jazzwu i kupili laptop da nam se javlja, et
ej michune kakvo je vrijeme tam'? treba da dodjem na ispit a ne znam kako cu se obuc