Slike vaših kućnih ljubimaca

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
stricru

Post by stricru »

[quote="Bumbar amstaff"]e vidi ludjaka sa 5 mjeseci
http://img531.imageshack.us/my.php?imag ... 539xa9.flv[/

quote]
sada je stara 3 meseca,a ono je snimak od pre mesec dana....
prava je ludaca,znaci ne moze da miruje ni 5 min.,najbolja je kad spava
stricru

Post by stricru »

Phia wrote:Evo Cicko pozdravlja Pirgu i ode spavati (oprao je noge ;) ) i zahvaljuje se na tom poljupcu. :D :-)

Image
slika je ekstra,kraj,nema dalje.... :lol:
Bumbar amstaff

Post by Bumbar amstaff »

stricru wrote:
Bumbar amstaff wrote:e vidi ludjaka sa 5 mjeseci
http://img531.imageshack.us/my.php?imag ... 539xa9.flv[/

quote]
sada je stara 3 meseca,a ono je snimak od pre mesec dana....
prava je ludaca,znaci ne moze da miruje ni 5 min.,najbolja je kad spava
nemoj tako!!!!!
pa sada su najsladji, dok su maleni i blesavi.Sto vise stare,to su mirniji i ozbiljniji, zato iskoristi priliku da se gnjavis sa njom, da se ganjate i maltretirate.U Augustu mi stize kujica staffa, ne mogu je docekati, cim bude neka slikica, postavicu.
evo jos jedan snimak ludog staffa.Ovo se desava poslje svakog jela, i to zovemo zuta minutahttp://img531.imageshack.us/my.php?imag ... 556bb5.flv
Sogan

Post by Sogan »

auuuu zar nismo malo presli granicu sa tim dijalogom i uzajamnim pusucima dvaju incestoidno slicnih macaka (mnozina od macak) :roll:

Hajmo sad natrag na temu:

Cuke rules!!! :D:D
stricru

Post by stricru »

ha,ha,ha... :lol:
sve mi je to tako poznato,to valjanje,skakanje.....samo sto moja kuca redovno spava na ledjimai uziva da se valja po plocicama,valjda joj je tu hladnije,pa onda legne na stomak i rasiri sve cetiri.... :roll: ...posavicu jednu takvu sliku kad je uslikam..... :-) pre nekako su joj kupirane usi pa mi sad izgleda kao celava.... :roll: ...videces uskoro
tech10

Post by tech10 »

Image
Shot with X400,D580Z,C460Z at 2007-07-21
Sogan

Post by Sogan »

tech10 wrote:Image
Shot with X400,D580Z,C460Z at 2007-07-21
Tech jel' ovo tvoj ker? :D Il si ga posudio od jarana za izlazak u park nebil' sta opalio :D ker :D
tech10

Post by tech10 »

Toplo, toplo... Ovo ja da se ushlepam nashim forumashicama, vidim pale se na ove kucne mezimce. :D
Sogan

Post by Sogan »

tech10 wrote:Toplo, toplo... Ovo ja da se ushlepam nashim forumashicama, vidim pale se na ove kucne mezimce. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

veci domet bi imao da napravis foto-reportazu kako slucajno nailazis na jedno malo neuhranjeno mace sto cmili iz korpe za smece u po parka gdje si prethodno izasao da citas knjigu, i ti ga uz prikladan soundrack izvadis, malo protreses, nahranis na licu mjesta i na kraju ga udomis :D zadnja slika nek bude kako macak zadovljno sjedi na tvom kancelarijskom stolu a iza tebe, kroz prozor, slucajno se vidi audi 6 :D
tech10

Post by tech10 »

Sad si mi dao ideju. Evo za pocetak slike jednog sarajevskog macka snimljenog na Bascarsiji prilikom posjete Sarajevu u junu. Mislim da sam sa ovim ucinio pozitivan pomak kod Phie, Mircerke, dinchy84 i jos nekih. :D

Image
Shot with DSC-W55 at 2007-07-21
Bumbar amstaff

Post by Bumbar amstaff »

stricru wrote:ha,ha,ha... :lol:
sve mi je to tako poznato,to valjanje,skakanje.....samo sto moja kuca redovno spava na ledjimai uziva da se valja po plocicama,valjda joj je tu hladnije,pa onda legne na stomak i rasiri sve cetiri.... :roll: ...posavicu jednu takvu sliku kad je uslikam..... :-) pre nekako su joj kupirane usi pa mi sad izgleda kao celava.... :roll: ...videces uskoro
Spava na ledjima,jer joj je vruce po stomaku kada se zaigra, a znam kako izgleda kada se rasiri, malo lici na mrtvu zabu.Kada si joj kupirala usi,i gdje, Moze li jedna slikica gdje se vide kako su kupirane usi?
Phia

Post by Phia »

tech10 wrote:Sad si mi dao ideju. Evo za pocetak slike jednog sarajevskog macka snimljenog na Bascarsiji prilikom posjete Sarajevu u junu. Mislim da sam sa ovim ucinio pozitivan pomak kod Phie, Mircerke, dinchy84 i jos nekih. :D

Image
Shot with DSC-W55 at 2007-07-21
Ja ne vidim ništa pozitivno u tome!Jesi ga poveo kući ili barem nahranio? :roll: :-)
Phia

Post by Phia »

Evo malo i nas i našeg babuke. :D

Image
Image
tech10

Post by tech10 »

Phia wrote: Ja ne vidim ništa pozitivno u tome!Jesi ga poveo kući ili barem nahranio? :roll: :-)
Soganeeeeee, upomoc! Sta cu sad da odgovorim? Fino si me navukao. :lol:
Sogan

Post by Sogan »

tech10 wrote:
Phia wrote: Ja ne vidim ništa pozitivno u tome!Jesi ga poveo kući ili barem nahranio? :roll: :-)
Soganeeeeee, upomoc! Sta cu sad da odgovorim? Fino si me navukao. :lol:
Pa Tech hebem ga ja budni malo kreativan :-) U mom scenariu Phia bi najradje cula da si ga jasta neg udomio, vakcinis'o i upis'o u skolu :D Mozda bi joj bila prihvatljiva i varijanta koja manje vuce na laz, recimo da si macetu rek'o da se ne mice i odletio do najblizeg granapa, kupio cat-wish-familijarno pakovanje happy-cat-de luxe mix sa tunjevinom, potocnom pastrmkom i pticijim mlijekom :D ali kad si se vratio njega vise nije bilo i jedino sto ti je preostalo jeste ova fotka kao uspomena na taj romanticni susret u vreloj sarajevskoj noci :D

Uglavnom, ni u kojem slucaju ne spominji Kineze :D

Sretno! :thumbup:
tech10

Post by tech10 »

Phia, odma' sam otrc'o da macetu kupim nesto hape, ali kada sam se vratio (sav zadihat) nije ga bilo tamo i sada mi je ostala samo ova forografija da me uvijek podsjeca na taj divni trenutak koji cu uvijek nositi u mom srcu. BTW, sliku sam stavio kao wallpaper. :D
Sogan

Post by Sogan »

tech10 wrote:Phia, odma' sam otrc'o da macetu kupim nesto hape, ali kada sam se vratio (sav zadihat) nije ga bilo tamo i sada mi je ostala samo ova forografija da me uvijek podsjeca na taj divni trenutak koji cu uvijek nositi u mom srcu. BTW, sliku sam stavio kao wallpaper. :D
Odlicno Tech!!! :thumbup:

E sad moras biti oprezan :D Ne smijes odmah u sagu o macetu poceti ubacivati pricu o sexu :D Mislice Phia da si ugrozen :D
tech10

Post by tech10 »

Znaci da jos cekam i to plasiram tamo negdje na kraju (joj ko ce to docekat')? :D
Sogan

Post by Sogan »

tech10 wrote:Znaci da jos cekam i to plasiram tamo negdje na kraju (joj ko ce to docekat')? :D
Jesi gledao mozda Spinn City? :D E ti si Stuart :D
tech10

Post by tech10 »

Hajde bolje i to nego Paul Lassiter. :-D
Sogan

Post by Sogan »

Tech, evidentno je da se Phia ne javlja :D i zato moras preci na plan B :D:D

Moras spasiti neku zivotinju, nema ti druge :D Ne bukvalno, naravno :D mozes to i aranzirati :D ali bitno je da se fotografije pojave ovdje :D

Haj' sad na pos'o! :D

P.S. Ne gubi nadu, hrabre sreca prati :D
stricru

Post by stricru »

Bumbar amstaff wrote:
Spava na ledjima,jer joj je vruce po stomaku kada se zaigra, a znam kako izgleda kada se rasiri, malo lici na mrtvu zabu.Kada si joj kupirala usi,i gdje, Moze li jedna slikica gdje se vide kako su kupirane usi?
evo je .... :-)
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age014.jpg
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age013.jpg
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age011.jpg
usi su kupirane pre dve nedelje,a ja sam iz Srbije tako da mislim da ti nista ne znaci gde je odradjena intervencija,predpostavljam da to moze da uradi veterinar kao u mom slucaju.... :roll:
Bumbar amstaff

Post by Bumbar amstaff »

stricru wrote:
Bumbar amstaff wrote:
evo je .... :-)
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age014.jpg
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age013.jpg
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... age011.jpg
usi su kupirane pre dve nedelje,a ja sam iz Srbije tako da mislim da ti nista ne znaci gde je odradjena intervencija,predpostavljam da to moze da uradi veterinar kao u mom slucaju.... :roll:
jaooooooooooooo!
PRESLATKA JE!!!
slatke su joj usi,dobro da nisu skroz sasjecene.
Pogledacu kod veterinara ovdje,ima ih par dobrih,bojim se da mi ne neprave ruglo od kuceta.
jeli morala nositi drzace (fitzbajne-tako nesto), i koliko dugo?
stricru

Post by stricru »

nije nosila nikakve drzace,same su se ispravile.... :)
samo je imala konce jedno deset dana,vecina je sama ispala,a ostalo sam joj ja skinula,nije potreban nikakav poseban tretman.... :-)
a tebi preporucujem da nadjas neku sliku psa kao model, i pokazes coveku koji ce to odraditi.... :-) SRECNO
dizzy_devil

Post by dizzy_devil »

Moja retrivercina od godinu i 2 mj, :D

Image

Image

Image

Image
Post Reply