Ne, nemogu a da ne prokomnetarisem ovo sa posebnim osvrtom na ovo sto sam podebljao. Sexualno svetili ? Moram priznati da ne znam sta bi ovaj izraz trebao znaciti. Jel to znaci da ima ljudi koji na neki nacin vide sex kao vrstu osvete ...nekome ili necemu...cijenjeni forumski dopisnice imam utisak da ...uprkos cinjenici da ja ni izbliza nisam osoba koja ima previse znanja i (svjezih) iskustava u tom podrucju....ti je neko ispricao nesto vrlo pogresno o toj stvari koja se zove sex. Dozvoli da te uputim na neke od forumskih dopisnika koji o tome znaju znatno vise ... no da ne bi bilo da ti ostajem duzan odgovor.la mela wrote:Pa ima ih jos koji bi se seksualno svetili i polno opstili na Semirovoj piramidi, dizali muzeje u zrak, prijetili (wells, el-bosniaco, hrasno38). Visokobrazovani i tolerantni rodoljubi.
Sex ...to je nesto lijepo...njezno i obicno ne oznacava akt neprijateljstva naprotiv...a kamoli osvete. Pokusaj se nekome sexualno osvetiti pa ces vidjeti da je to nemoguce....osim ako nisi od onih ...znas vec kojih.