HAVANA wrote:amrica wrote:Je li taj Deni bio plav i hod'o po Kaktusu?
Da ti nisi otišla na Denija Peterkovica...iz Topa?
Nemam pojma ko je taj Deni iz Topa, samo Tifu znam.
A nekako mi u glavi zuji Deni Velesici plav,.... ma sklerozitis
HAVANA wrote:amrica wrote:Je li taj Deni bio plav i hod'o po Kaktusu?
Da ti nisi otišla na Denija Peterkovica...iz Topa?
Evo me nazad, jebo li me reis... Jesi vidio sto ti je taj Mustafa velecasni... kakva je to keladzu, da ja radi njega svako malo popijem ban...HAVANA wrote:A moj chisume ,dje si ?Muha mi u svedskoj na putu,ti u banovicima...Jeba te reis
![]()
cava wrote:Muha, da nije možda Pašić, imena se ne mogu sjetitimuha_sa wrote:
Havanaaaa--jebo te gazda Aramisaevo cio dan kontam kako se zvao
znam da je gacanin al da me ubijes imena ne mogu da se sjetim
![]()
hajd-dosta od mene--ovi me Swedi jashu
Chisum wrote:Evo me nazad, jebo li me reis... Jesi vidio sto ti je taj Mustafa velecasni... kakva je to keladzu, da ja radi njega svako malo popijem ban...HAVANA wrote:A moj chisume ,dje si ?Muha mi u svedskoj na putu,ti u banovicima...Jeba te reis
![]()
![]()
Nego gdje smo ono stali? Koja godina?
tad se vec za peMziju spremaloHAVANA wrote:Chisum wrote:Evo me nazad, jebo li me reis... Jesi vidio sto ti je taj Mustafa velecasni... kakva je to keladzu, da ja radi njega svako malo popijem ban...HAVANA wrote:A moj chisume ,dje si ?Muha mi u svedskoj na putu,ti u banovicima...Jeba te reis
![]()
![]()
Oooo ,kako bi u pernici?![]()
Vazda si sklon bio...nema labavo...jebo keladžu
![]()
![]()
Stali smo negdje oko 89g...
Jeste...Isli smo skupa u razred, poginuo na trebevicu.Nekako s proljeća wrote:strong69 wrote:Ja znam ove starije... Tog Denijala konkretno ne znam ali prije rata se sjecam jedne solidne ekipe koju su cinili braca Prco i Musi, zatim Muha, Aldin, rahmetli Koka, Buco...drag_gost wrote:Ima li neko da je znao raju s Velesica ovdje??
Uploaded with ImageS.us
Rahmetli Koka je Komarica Mirsad, je li tako @strong69?!
Campara, jebem ga mahnitaChisum wrote:cava wrote:Muha, da nije možda Pašić, imena se ne mogu sjetitimuha_sa wrote:
Havanaaaa--jebo te gazda Aramisaevo cio dan kontam kako se zvao
znam da je gacanin al da me ubijes imena ne mogu da se sjetim
![]()
hajd-dosta od mene--ovi me Swedi jashu
Znaci imao sam pravo da je Gacanin, ali nisam siguran da je Pasic... znam da je bio narodnjak i da je znao i da zapjeva tu i tamo.
To Muha!muha_sa wrote:Campara, jebem ga mahnitaChisum wrote:cava wrote:
Muha, da nije možda Pašić, imena se ne mogu sjetiti
Znaci imao sam pravo da je Gacanin, ali nisam siguran da je Pasic... znam da je bio narodnjak i da je znao i da zapjeva tu i tamo.![]()
HARISF--nista se ne smij vec daj prilog temi
Bilo je lijepo... stekao sam mnogo novih drugara.HAVANA wrote:Chisum wrote:Evo me nazad, jebo li me reis... Jesi vidio sto ti je taj Mustafa velecasni... kakva je to keladzu, da ja radi njega svako malo popijem ban...HAVANA wrote:A moj chisume ,dje si ?Muha mi u svedskoj na putu,ti u banovicima...Jeba te reis
![]()
![]()
Oooo ,kako bi u pernici?![]()
Vazda si sklon bio...nema labavo...jebo keladžu
![]()
![]()
Stali smo negdje oko 89g...
Koja je je ovo slika bila? Bio sam na sluzbenom putu, pa ne upratih, jebiga.Nekako s proljeća wrote:strong69 wrote:Ja znam ove starije... Tog Denijala konkretno ne znam ali prije rata se sjecam jedne solidne ekipe koju su cinili braca Prco i Musi, zatim Muha, Aldin, rahmetli Koka, Buco...drag_gost wrote:Ima li neko da je znao raju s Velesica ovdje??
Uploaded with ImageS.us
Ni ja nisam vidio sliku a ni pitanje od strane "Nekako s proljeca" pa se izvinjavam... Bio sam na putu. Ali Jazzer je dao odgovor. Ako moze ova slika opet...Chisum wrote:Koja je je ovo slika bila? Bio sam na sluzbenom putu, pa ne upratih, jebiga.Nekako s proljeća wrote:
Hvala ti druze za ovu sliku! Kokinu sliku nemam ali ako vidim Repu (buraza njegovog) zamolicu ga da mi da neku...Nekako s proljeća wrote:
Uploaded with ImageShack.us
Imate li neku sliku od rahmetli Mirsada- Koke, prije ili iz rata. Može porukica...
petra pan wrote:Eh ljudi,
cijeli dan evo citam postove...oni s pocetka su bezveze (o pakašima je bezveze diskutovati).Sad nikako mi nije izlazio Aramis iz glave i sjetih se da ga je drzao cika Mićo. hArmoniku sviro.
Imam srecu da sam dijete covjeka sa sarajevskog asfalta (Muha ga je u jednom postu spomenuo) koji mi je mnoge price ispricao i što mi je covjek koji mi je haman ko otac ekipa iz Starog sata. ovi postovi mi uljepsase dan i mogu reci da samo zalim sto nisam zivjela u to neko doba kad je prava zajebancijA bila i pravi mangupi bili (bez potezanja oruzja). drago mi je sto "zalutah" na ovaj forum i hvala na vasim sjecanjima..nadam se da necete "presusiti" ovu temu.