Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lindjo
ne bi ja da vas bacam u trosak
nego...neki dan zatekoh se na Vojnickom...i spazih predivan pejsaz
:
kontenjer ...
...i na njemu pise:prilog za pitare ...
odazvah se namah
...sevap je
odo ja pajkit i sanjat...
morete i vi...o tituli

nego...neki dan zatekoh se na Vojnickom...i spazih predivan pejsaz
kontenjer ...
odazvah se namah
odo ja pajkit i sanjat...
Last edited by lindjo on 22/10/2006 03:41, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
Djeco draga, vi jos uvijek mislite ovo zajebancija.
Mogu vam samo reci da ce te nam nedostajati dogodine, cak mi nece biti ni merak da vas podjebajem...
Hajmo sada svi nauciti pjesmicu:
druga liga, koga briga...
Mogu vam samo reci da ce te nam nedostajati dogodine, cak mi nece biti ni merak da vas podjebajem...
- GandalfSivi
Djeco draga, vi jos uvijek mislite ovo zajebancija.
- GandalfSivi
Aj svega ti, opisi mi osjecaj kako je to izgubiti utakmicu...lindjo wrote:sanaj i ti...titulu i l.p....najtmers
-
shadow
zaboravio si da je pola sjevera na Kosevu isto sto i pola stadiona na grbavicilindjo wrote: dzabe sjever,prvi na tabeli,i opet skoro pola sjevera zjapi prazno,o istoku da ne govorim..
sta hoces, bio je tv prenos, tekma i rezultat vec dogovoreni
-
Celicna_saka
Papek ne zna da je posjeta na sugavici za derbi bila cirka 11000 i to kad se nategne,a juce je na kosevu bilo cirka 7000 do 8000 tako da ni on ne zna sta bulazni. Pola sjevera je krcat jug pametnom dosta.shadow wrote:zaboravio si da je pola sjevera na Kosevu isto sto i pola stadiona na grbavicilindjo wrote: dzabe sjever,prvi na tabeli,i opet skoro pola sjevera zjapi prazno,o istoku da ne govorim..![]()
![]()
sta hoces, bio je tv prenos, tekma i rezultat vec dogovoreni, dosta ovih 8000 koliko je bilo. Sampioni idu dalje a vi...vi ste sutra opet zadnji, landzo majstore horde su uz tebe
-
Santos
Dony misu mali nemoj tako da mi se obracas drsko da imam proljev sad bi te po...... Misu jedan kad sam se ja maro zajedno sa Sirkom Puzom Ramljakom sa ostalim ti si dudlo cuclu.Ne protiv njih nego sa njima protiv ostalih.I nemoj vise da mi se obracas.Nevolim miseve a pravim pitarima skidam kapu.MIRAN BRNJA.
-
SHOCK
Ono je bio pasivni ofsajd koji i ne treba nigdje da se svira. Turković nije uticao na igru, a bilo je jasno ko dan da je lopta upućena na desnu stranu a ne njemu. Ono ni najbolje sudije ne bi svirale kao ofsajd.mostarac wrote:a da ne govorim o golu iz offside-a dubokog ko Tihi okean.
Toliko
-
Santos
Mi starija generacija Manijaka i Hordi smo za vas izmislili i navijanje i gostovanja i marisane.Vi mladzi ste mali misevi.Vi nebi imali damu nikad koja smo mi imali niti cete imat.Klikera osutajte najbolje bi bilo.Nemojte da poredite ovo sad i ono prije rata.Pudlice ne provociraj nego ako imas sta reci.
- Krigla_Sa
Izvini zahebani,nismo te odmah prepoznali,inace se nebi javljali na temu,nebi smjeli...Santos wrote:Mi starija generacija Manijaka i Hordi smo za vas izmislili i navijanje i gostovanja i marisane.Vi mladzi ste mali misevi.Vi nebi imali damu nikad koja smo mi imali niti cete imat.Klikera osutajte najbolje bi bilo.Nemojte da poredite ovo sad i ono prije rata.Pudlice ne provociraj nego ako imas sta reci.
Smiri ba dozivljaj,sta tersas terso jedan,ako ne znas za navijacka prepucavanja idi ba kroz vils,malo prosetaj,ispusi se,negdje sjedi na klupicu i procitaj novine,samo pazi da ih ne treses jer znas i sam dalje ...
- Krigla_Sa
I sta sad,jeli treba da budem ko oni da bi mogao s tobom diskutovati,jeli mi trebaju oni biti idoli ako zelim navijati za sarajevo.Santos wrote:Nisam ja zaheban ali kad vas sad vidim mogu rec da sam i bio.Evo samo cu vasih faca da se sjetim Kico Djine Sirko Puza necu dalje to su bile face a ne ovi novi sto se furaju.Omladino tanki ste na svim nivoima.
To sto su oni bili face bili su sebi,sto si se marisao s njima marisao si se za svoj ceif,ako se time ponosis i ako mislis da zbog toga treba da zasluzujes posebno postovanje onda izvini, ali si plitak.
-
Santos
Nije to u pitanju.U pitanju su pojedinci koji se kurce sa trenutacnim stanjem u fudbalu.Mi najaci mi najbolji.Pa gledate li fi fudbal.Pa imali igraca da valja.I onda kurcenje sampioni i ostalo.Ja boga molim da ispadnemo od Zvijezde u kupu zato sto to nismo zasluzili i sto ce nam se mozda nedo bog nastelit.O marisanama nije to ponos nego da se zna ko je ko.Nije mogo svako srat po Sarajevo kao sad sto se radi.To mi neide uglavu.
- Krigla_Sa
To jeste ali evo npr ja sam bio mali kada me je tata vodio da gledam susica i nazalost ne sjecam se, ono sto sam vidio na tv-u i sto mi tata prica o njemu to jedino i znam,ja bih sve dao da danas ima npr jedan susic zbog kojeg ce doci 20 000 ljudi ili jedan osim,da ne bude da samo o svojima pricam 
Hebi ga,fudbal nam je takav kakav je,uzas zivi i znam da je ljudima koji su gledali susica,osima,papeta,bazdarevica presmijesno gledati zukica,cocalica ihtijarevica (jos ga zovu pape, hej!! ?) i znam da su danasnje ekipe u rangu prijasnjih kantonalaca.
Ali sta ces,mi mladji koji volimo fudbal smo osudjeni da pratimo ovu ligu i normalno je da se malo prepucavamo
Valjda ce doci i bolji vakat...
Hebi ga,fudbal nam je takav kakav je,uzas zivi i znam da je ljudima koji su gledali susica,osima,papeta,bazdarevica presmijesno gledati zukica,cocalica ihtijarevica (jos ga zovu pape, hej!! ?) i znam da su danasnje ekipe u rangu prijasnjih kantonalaca.
Ali sta ces,mi mladji koji volimo fudbal smo osudjeni da pratimo ovu ligu i normalno je da se malo prepucavamo
Valjda ce doci i bolji vakat...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
@Krigla, .... ja sam bio mali kada je mene moj tata vodio da gledam Haseta, bio je klasa. Onda sam odrastao i imao sam privilegiju gledati Papeta. To je stvarno bila rapsodija. Bio je mag, carobnjak. Taj uzitak posmatranja utakmice sa Susicem u glavnoj ulozi se ne moze rijecima opisati. To se samo moglo dozivjeti.Krigla_Sa wrote:To jeste ali evo npr ja sam bio mali kada me je tata vodio da gledam susica i nazalost ne sjecam se, ono sto sam vidio na tv-u i sto mi tata prica o njemu to jedino i znam,ja bih sve dao da danas ima npr jedan susic zbog kojeg ce doci 20 000 ljudi ili jedan osim,da ne bude da samo o svojima pricam
Treba se pogledati (link) kako je to majstor radio. Ovo sto imamo danas je kao nekada Pofalicki - Vrbanjusa, sa napomenom da je i Pofalicki imao jednog Kilketa. Ovi danasnji nemaju nista i nikoga.
http://www.youtube.com/watch?v=g07i3txneQ8&NR
-
mostarac
Onaj igrac nije bio u pasivnom offside-u i nemoj nam svima govoriti da smo slijepi kod ociju i onaj igrac je isao prema naprijed a ne prema nazad tj. tako je uticao na igru jer nije izlazio iz offside-a nego isao naprijed i na kraju je dao gol. Sve sudije svijeta ukoliko taj igrac postigne pogodak sviraju offside, osim u nas naravno.SHOCK wrote:Ono je bio pasivni ofsajd koji i ne treba nigdje da se svira. Turković nije uticao na igru, a bilo je jasno ko dan da je lopta upućena na desnu stranu a ne njemu. Ono ni najbolje sudije ne bi svirale kao ofsajd.mostarac wrote:a da ne govorim o golu iz offside-a dubokog ko Tihi okean.
Toliko
Na kraju jedno pitanje za pitare:
da li bi vise volili gledati iduce godine Zepce ili Zelju?
Neka Zeljo nikad ne bude gost tamo gdje je Velez bio i neka se Zelji a ni Sarajevu nikad ne dogodi ono sto se nama desilo. Ja se nadam da ce Velez dati u Mostaru Zelji bodove spasa, iako su nas Sarajevo i Zeljo mogli ostaviti u ligi, pa su nas dobili, ali nema veze. Ja se nadam da ni Sarajevo ni Zeljo u ovoj cobanskoj ligi nikada nece doziviti ono sto smo mi dozivili, a to je da dodju divlji (seljacki klubovi) i otjeraju pitome.
-
DONY
Santos wrote:Dony misu mali nemoj tako da mi se obracas drsko da imam proljev sad bi te po...... Misu jedan kad sam se ja maro zajedno sa Sirkom Puzom Ramljakom sa ostalim ti si dudlo cuclu.Ne protiv njih nego sa njima protiv ostalih.I nemoj vise da mi se obracas.Nevolim miseve a pravim pitarima skidam kapu.MIRAN BRNJA.
Nemoj "cika Santos" molim te ........
-
DONY
vjerovatno si ti "stariji Manijak" za nekoga,ali u" moje vrijeme" Manijaci i Horde zla nisu niti postojali,pokusaj sracunati koje je to vrijeme....ako to nije za tebe "Visa Matematika".........Pitaj@papeta on ce ti objasniti.....Santos wrote:Mi starija generacija Manijaka i Hordi smo za vas izmislili i navijanje i gostovanja i marisane.Vi mladzi ste mali misevi.Vi nebi imali damu nikad koja smo mi imali niti cete imat.Klikera osutajte najbolje bi bilo.Nemojte da poredite ovo sad i ono prije rata.Pudlice ne provociraj nego ako imas sta reci.
Samo se zezam moj santos,jer mene ovaj fudbal uopste ne interesuje,jer sam se nagledao Legendi ala HASE,PAPE,OSIM.......i dobrih igraca kao....Mesa,Faruk.....itd.....ne sikiraj se previse ...i ne pali se na ovaj seljacki nizerazredni fudbal....uzivaj kad ti je Bog dao Svicu.......malo mezice..dobre muzike....lagano..
puno pozdrava
- Salko sto je u vodu skako
nek bude sta hoce CELIK ce biti sampion!!!!!!
-
SHOCK
Mislim da nisi u pravu za to što se tiče ofsajda, koji jeste bio pasivan jer ako se igrač ne nalazi tamo gdje je lopta upućena, mislim da i ne mora biti u kretanju prema nazad, bitan je trenutak kad je lopta upućena Turkoviću da postigne gol, i tu je sve jako čisto.mostarac wrote:Onaj igrac nije bio u pasivnom offside-u i nemoj nam svima govoriti da smo slijepi kod ociju i onaj igrac je isao prema naprijed a ne prema nazad tj. tako je uticao na igru jer nije izlazio iz offside-a nego isao naprijed i na kraju je dao gol. Sve sudije svijeta ukoliko taj igrac postigne pogodak sviraju offside, osim u nas naravno.SHOCK wrote:Ono je bio pasivni ofsajd koji i ne treba nigdje da se svira. Turković nije uticao na igru, a bilo je jasno ko dan da je lopta upućena na desnu stranu a ne njemu. Ono ni najbolje sudije ne bi svirale kao ofsajd.mostarac wrote:a da ne govorim o golu iz offside-a dubokog ko Tihi okean.
Toliko
Na kraju jedno pitanje za pitare:
da li bi vise volili gledati iduce godine Zepce ili Zelju?
Neka Zeljo nikad ne bude gost tamo gdje je Velez bio i neka se Zelji a ni Sarajevu nikad ne dogodi ono sto se nama desilo. Ja se nadam da ce Velez dati u Mostaru Zelji bodove spasa, iako su nas Sarajevo i Zeljo mogli ostaviti u ligi, pa su nas dobili, ali nema veze. Ja se nadam da ni Sarajevo ni Zeljo u ovoj cobanskoj ligi nikada nece doziviti ono sto smo mi dozivili, a to je da dodju divlji (seljacki klubovi) i otjeraju pitome.
Mislim da znaš odgovor na to pitanje za pitare. Sa ostalim se slažem.