Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sociolog wrote:Ima li ovdje raje sto ce ici u Torino? TREBALI bi napraviti fin transparent,zahvale Italijanima i njihovom narodu za pomoc,kad niko nije htio....PRVI SU DOSLI 1996 I PRUZILI NAM RUKU, u najjacem sastavu kao Viceprvaci svijeta, ako imamo obraza i postenja
To je obaveza saveza prije svega. Mislim da bi se to moglo organizovati kad dodju kod nas na Kosevo pred pocetak utakmice neki im poklon fin predati. Samo da ne budu kolaci
Evo kaze ova na dnevniku da je ekipa Nove BH otputovala u Italiju. Jadna nam majka otisao Baho tamo Bit ce cijelo poluvrijeme o tome gdje je do sada putovao i kakve je utakmice gledao i koga je sve sreo..
RtrnOfSalisbury wrote:cemu zabrinutost, eno mancini reko da je siguran da je bih protiv finske imala samo los dan, znaci prepo se talijan sto znaci da bih dobija
Mustang1 wrote:Evo kaze ova na dnevniku da je ekipa Nove BH otputovala u Italiju. Jadna nam majka otisao Baho tamo Bit ce cijelo poluvrijeme o tome gdje je do sada putovao i kakve je utakmice gledao i koga je sve sreo..
Mustang1 wrote:Evo kaze ova na dnevniku da je ekipa Nove BH otputovala u Italiju. Jadna nam majka otisao Baho tamo Bit ce cijelo poluvrijeme o tome gdje je do sada putovao i kakve je utakmice gledao i koga je sve sreo..
Znaci opet ce srati o jednim te istim stvarima.
Kad krene pričat o stadionu i koliko su para potrošili, i šta bi mi mogli da su nama te pare..
Sociolog wrote:Ima li ovdje raje sto ce ici u Torino? TREBALI bi napraviti fin transparent,zahvale Italijanima i njihovom narodu za pomoc,kad niko nije htio....PRVI SU DOSLI 1996 I PRUZILI NAM RUKU, u najjacem sastavu kao Viceprvaci svijeta, ako imamo obraza i postenja
To je obaveza saveza prije svega. Mislim da bi se to moglo organizovati kad dodju kod nas na Kosevo pred pocetak utakmice neki im poklon fin predati. Samo da ne budu kolaci
morel bih nekako potplatit sudije iako mancini kae da je bih haman pa opasnija od brazila, spanije, francuza itd. doduse nije to naglas reko al moglo se naslutit izmedj redova