hAZNADAR wrote:Otvorio forum, vidio da je na temi o rezervnom sastavu u RS zadnji odgovor od славянинa.
I prije otvaranja razmisljao da li to pljuje ili nesto drugo.

hAZNADAR wrote:Otvorio forum, vidio da je na temi o rezervnom sastavu u RS zadnji odgovor od славянинa.
I prije otvaranja razmisljao da li to pljuje ili nesto drugo.

Hajvan wrote:pro-cetnicka kanalizacija se sjatila

LBVIEW wrote:U Chicagu ste najjaci.славянин wrote:Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regijiHajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga![]()

Ma meci ti sta hos, ona raja tamo vas ignorise, kad i ako zakuhate razbice vas ko zvecku. Jaci su od vas, u svakom pogledu.славянин wrote:Hajvan wrote:pro-cetnicka kanalizacija se sjatila
Mos se ti zajebavat, al momcino bolje ti je da hodas tamo po prnjavoru i vices ne treba nam ovo ljudi.славянин wrote:Samo naprijed , i nemoj da gadjate nekretnine artiljerijom i vecim kalibrima steta je
Samo naprijed kazemFudo387 wrote:Mos se ti zajebavat, al momcino bolje ti je da hodas tamo po prnjavoru i vices ne treba nam ovo ljudi.славянин wrote:Samo naprijed , i nemoj da gadjate nekretnine artiljerijom i vecim kalibrima steta je
Lako se zajabavat, samo, nabice vas nogom sve u sumadiju. Kolko sam ja skonto bas ste im dokurcili.
eh, koliko li je ovdje na forumu "pacifista" koji bi bez razmisljanja uzeli kamu u ruke i nastavili popunjavati masovne grobnice iz devedesetih tijelima dobrijeh bosnjana. naravno i oni takodje iz cisto higijenskih i zdravstvenih razloga. kako nan evo objasnise ovi iz manjeg entiteta.Hajvan wrote:pro-cetnicka kanalizacija se sjatila
drmaju mi kavez ovi koji sami sebe negiraju iz teme u temu, pa ne znaju jesu li dosli ili posli , jel im bila odbrana ili je sve bilo unaprijed dogovoreno, kada je u jednoj temi tvrditi da je bio moguc napad na Felatice " mlacenje tudjim po gloginjama "a u drugoj temi " samo da su politicari dali odradilo bi se " , sto se ujedaju za guz*icu iz teme u temu jer nema zlatnih kasika i borackih penzija za kojima je ta ista guz*ica zinula pa im sada svako krivPM72 wrote:decembar2017 wrote:
I krajisnici su dobrovoljno dolazili na Igman kada su sarajlije bjezali sa njega ali vidim da se to zaboravilo ali nema veze vec mi je smijesno ovo o nekoj odbrani od 150 000 srba i 20 000 naoruzanih kada nam tvoj dragi haver " bio tu , znam sta je bilo " tvrdi da je sve vec bilo dogovoreno krajem 1991, sto bi se reklo da nije bilo ni agresije a prema tome ni odbrane. Tako da ne moze i jare i pare, odaberi, ili si ti u pravu pa je bilo agresije i odbrane ili ti je haver u pravu pa je bilo sve dogovoreno unaprijed tako da od agresije i odbrane nije bilo nista.
Odaberi , nemoj da se kao i u slucaju Faletica provaljujes , kada po temi i potrebi tvrdis prvo kako se nije moglo da zauzme pa nabrajas sve one razloge sto nije moglo a onda poslije na nekoj politickoj temi prozivas politicare sto nisu dali hrabrim sarajlijama da jurisaju na skladiste jel ko fol bilo samo pitanje volje i dopustenja vrha![]()
Ko ti drma kavez? šta je s tobom?
bilo je postavljeno jednom lokacije posjeta na ovom forumu po drzava i bilo je oko 20 % iz srbije i hrvatske , znaci 1 od 5 forumasa iz tih drzava a da ne spominjemo one iz dodikistana i dragistana, a kako se predstavljaju ima ih na prste jedne ruke, sve sami almiri, mustafe, prvoborci Armije i MUP-a koji guslaju propagandu iz beograda i zagrebainsomnia78 wrote:Ih koliko bi tek isplivalo neutralnih i pacifista sa drzavljanstvom manjeg entitetaPM72 wrote:Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
Ovo me podsjeti na famozne Velušićedecembar2017 wrote:
drmaju mi kavez ovi koji sami sebe negiraju iz teme u temu, pa ne znaju jesu li dosli ili posli , jel im bila odbrana ili je sve bilo unaprijed dogovoreno, kada je u jednoj temi tvrditi da je bio moguc napad na Felatice " mlacenje tudjim po gloginjama "a u drugoj temi " samo da su politicari dali odradilo bi se " , sto se ujedaju za guz*icu iz teme u temu jer nema zlatnih kasika i borackih penzija za kojima je ta ista guz*ica zinula pa im sada svako kriv
Nije ni to losa ideja. U KS-u bi mogli sami sebe izdrzavati kad bi naplacivali pogresno parkiranje i sl. A, ipak bi prosli i nekakvu obuku sa oruzjem.General War wrote: E pa to je to, ljudi ne kontaju da valja ici na drinu i savu a ne cucat u haustoru. 1500 policajaca samo mogu pokrit ceste da naplacuju kazne i eventualno ako kakve demonstracije izbiju da ima narod sta gadjati.
Potpuno ne shvataju sta je cilj, ako je cilj...a nije.
Upravo ovo je srz. Srbima je cilj i na tome rade da narode u BiH sto vise posvadjaju i podijele, jer onda imaju punu podrsku svog naroda da se otcijepe, a stvaraju i klimu kod Bosnjaka da budu spremni da ima kazu "Haj'te vise, ne mozemo ni mi ovo vise izdrzati.".lajkujMe wrote:A znate li uopce sta je srz problema?
Sta vi mislite zasto se srbi ponasaju tako kako se ponasaju. Otvoreno rade na tome da ih Bosnjaci mrze srbi svakako vec mrze sve bosansko, prijete odcjepljejem, negiraju drzavu, blokiraju itd.
Milorada Dodika i komplet rukovodstvo RS i Vucic s svojom skupinom su ubijedjeni da Bosnjaci nemaju snage, motiva ni oruzja da se bore na eventualno odcjepljenje.
Njihova sopstvena mitomanija i laz s same njih uvjerili da su oni neka sila na balkanu da oni mogu sve a imaju veoma lose misljenje o bosnjackoj eliti a tu mislim da oni svi misle da su bosnjaci mujo, suljo i fata.
Tu je kriva i bosnjacka vlast koja za mir ponizava sebe i narod. Popustajuci, ne reagirajuci a boga mi ni planirajuci dugorocne planove.
Da je SDA bila mudra vec 96 bi krenula dugorocna faza reintegracije srba i hrvata u bosansku komponentu.
Ne bi se mozda puno napravilo ali bi dugorocno to bilo rjesenje za ovu drzavu.
Glavni problem BIH nije to sto Srbija hoce dio Bosne, sto Hrvatska hoce dio bosne, nego sto nasi hrvati i srbi misle da su im te zemlje matić da su im prijatelji i da je to njihova sudbina.
A nimalo patriotizma prema svojoj drzavi na tome se trebalo raditi samo tako se moze stvoriti unutrasnja stabilnost tada nam ni amerika ne bi mogla nista a kamoli neka Srbija ili Hrvatska.
Jest da policija ima svoj budjet, ali nema ves sve ide na budjet kantona...pa onda vidis vozni park policije i vozni park kantonalnih institucija.DrugaGimnazija wrote:Nije ni to losa ideja. U KS-u bi mogli sami sebe izdrzavati kad bi naplacivali pogresno parkiranje i sl. A, ipak bi prosli i nekakvu obuku sa oruzjem.General War wrote: E pa to je to, ljudi ne kontaju da valja ici na drinu i savu a ne cucat u haustoru. 1500 policajaca samo mogu pokrit ceste da naplacuju kazne i eventualno ako kakve demonstracije izbiju da ima narod sta gadjati.
Potpuno ne shvataju sta je cilj, ako je cilj...a nije.
Fakat ispade bošnjaci zaoštrili odnose.mishic wrote:Ovaj drugogimnazijalac kao da je s marsa pao...
Umjesto dva velikodržavna projekta koji su krivi za nesreću Bosne I Bošnjaka on krivca nađe među Bošnjacima.
Pa gospodine lahko je reći da treba okupiti probosanske ove ili one ali te takve koje bi trebalo okupiti teško je naći. Čak i onaj procenat takvih koji postoji ne smije tako olahko da to izrazi jer ga "njegovi" nabiju nogom u prkno. To je proces koji je obesmislio sve probosansko od politike do Armije i mnogih drugih stvari a siguran sam najmanju krivicu za to snose sami Bošnjaci.
Ima onih koji nasjednu na te provokativne nećemo ovo nećemo ono ali generalno u čitavoj Jugoslaviji nije bilo integrativnijeg faktora od Bošnjaka. Pa kada si već gimnazijalac, ma koji, pokaži da si šta naučio u toj gimnaziji