Venecuela

Post Reply
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#876 Re: Venecuela

Post by japin_mutapi »

tik tak
salik79

#877 Re: Venecuela

Post by salik79 »

zrakomlat wrote:
Samprotivsviju wrote:
Nadzornik wrote:Dvije slike koje se nikada nece vidjeti u zapadnim medijima.

Image
Ne kontam prvu sliku..
Red Army na utakmici FC Caracas - FK Velež
:lol: :lol: :lol:
sadie_forever

#878 Re: Venecuela

Post by sadie_forever »

Nevjerovatno koliko je taj zapadnjacki narod slijep,glup nije znaci namjerno su povrsni...to nikada ne istrazuje,to vjeruje tabolidima kada dodje do ovih situacija,ali kada neko objavi kako narod salje podrsku homeiniju odmah se analizira jel to narod tako mora,jel to mediji manipulisu :-)

koliko je nas narod vise osvjesten nevjerovatno,mislite da smo ovce prave su ovce na zapadu..ovdje u mojoj drzavi policija slucajno ubila djete s downowim sindromom,komentari 90%"nije policajcima lako greska je u pitanju,nisu vidjeli" la bla.....kod nas bi gorilo ja mislim.Valjda ta juznjacka vrela krv i cini da st juznije to tuznije i da kod nas jedino pali diktator ala tito ili sadam hussein
normala brate

#879 Re: Venecuela

Post by normala brate »

sadie_forever wrote:Nevjerovatno koliko je taj zapadnjacki narod slijep,glup nije znaci namjerno su povrsni...to nikada ne istrazuje,to vjeruje tabolidima kada dodje do ovih situacija,ali kada neko objavi kako narod salje podrsku homeiniju odmah se analizira jel to narod tako mora,jel to mediji manipulisu :-)

koliko je nas narod vise osvjesten nevjerovatno,mislite da smo ovce prave su ovce na zapadu..ovdje u mojoj drzavi policija slucajno ubila djete s downowim sindromom,komentari 90%"nije policajcima lako greska je u pitanju,nisu vidjeli" la bla.....kod nas bi gorilo ja mislim.Valjda ta juznjacka vrela krv i cini da st juznije to tuznije i da kod nas jedino pali diktator ala tito ili sadam hussein
Nikakve ovce na zapadu nisu što nisu u evropi ili bilo kuda, jedina je razlika u broju stanovnistva.
Point.

#880 Re: Venecuela

Post by Point. »

LBVIEW wrote:
Point. wrote:Al ovaj Nadzornik tuši na ovoj temi sunce ti poljubim. Ko da mu je Maduro ćaća. Radi li se šta u Austriji?
Za sankom u nekom crnom klubu Srba u rasejanju. :mrgreen:
:lol:
Nadzornik

#881 Re: Venecuela

Post by Nadzornik »

choxnox wrote:
Mozda "samo" 22, ali u tih 22 vecina je onih koje se nesto pitaju na globalnom nivou.
Dobro i sta sad.
On kao priznati tj. legitimni predsjednik odlazi u radnu posjetu recimo Njemackoj.
Andja ga primi i oni lijepo potpisuju bilateralne sporazume,izmedju ostalog i o 20-godisnjoj koncesiji Venecuelanskih naftnih busotina
koji potpisuje direktor Njemackog koncerna E.ON.
Zatim odlazi u USA i sa Trampom ugovara kupovinu 20 novih F-16 aviona a odmah zatim odlazi u London,ljubi se sa Terezom uz
nekoliko vrlo povoljnih kreditnih aranzmana za koje kao garant prilaze 1.2 milijarde dolara u zlatu koje se nalaze u Londonu.
Nakon obilaska vaznijih destinacija dolazi u BiH da lobuje u predsjednistvu za svoje priznanje uz razgovor u cetiri oka sa Miloradom
koji na zaprepastenje prisutnih uz osmjeh i upadljivo trljanje dlanova priznaje Guaida za predsjednika Venecuele... :-)
Nadzornik

#882 Re: Venecuela

Post by Nadzornik »

Dusa draga,evo ga,zahvaljuje se i Sjevernoj Makedoniji ne znajuci da ga juzna Makedonija ne priznaje... :D

Gracias al Gobierno de Macedonia por reconocer la lucha que estamos librando por rescatar nuestra democracia.

https://twitter.com/jguaido/status/1092623862997622784
Nadzornik

#883 Re: Venecuela

Post by Nadzornik »

Koliko je ono drzava podrzalo Asada a koliko opozicionu vladu iz turskih hotela... :?
Samprotivsviju

#884 Re: Venecuela

Post by Samprotivsviju »

LBVIEW

#885 Re: Venecuela

Post by LBVIEW »

japin_mutapi wrote:
Nadzornik wrote:Dvije slike koje se nikada nece vidjeti u zapadnim medijima.

Image
Image
ima i sloba istih slika
Pa Rusofilima je Sloba idol, samo sto ne smeju priznati. :mrgreen:
LBVIEW

#886 Re: Venecuela

Post by LBVIEW »

Point. wrote:
LBVIEW wrote:
Point. wrote:Al ovaj Nadzornik tuši na ovoj temi sunce ti poljubim. Ko da mu je Maduro ćaća. Radi li se šta u Austriji?
Za sankom u nekom crnom klubu Srba u rasejanju. :mrgreen:
:lol:
Lafo antiglobalizam= rusofilstvo je lakmus papir za nejac koja steka eure na mrskom zapadu, na crno. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#887 Re: Venecuela

Post by _BataZiv_0809 »

Nadzornik wrote:Koliko je ono drzava podrzalo Asada a koliko opozicionu vladu iz turskih hotela... :?
još malo hehe
choxnox

#888 Re: Venecuela

Post by choxnox »

Nadzornik wrote:
choxnox wrote:
Mozda "samo" 22, ali u tih 22 vecina je onih koje se nesto pitaju na globalnom nivou.
Dobro i sta sad.
On kao priznati tj. legitimni predsjednik odlazi u radnu posjetu recimo Njemackoj.
Andja ga primi i oni lijepo potpisuju bilateralne sporazume,izmedju ostalog i o 20-godisnjoj koncesiji Venecuelanskih naftnih busotina
koji potpisuje direktor Njemackog koncerna E.ON.
Zatim odlazi u USA i sa Trampom ugovara kupovinu 20 novih F-16 aviona a odmah zatim odlazi u London,ljubi se sa Terezom uz
nekoliko vrlo povoljnih kreditnih aranzmana za koje kao garant prilaze 1.2 milijarde dolara u zlatu koje se nalaze u Londonu.
Nakon obilaska vaznijih destinacija dolazi u BiH da lobuje u predsjednistvu za svoje priznanje uz razgovor u cetiri oka sa Miloradom
koji na zaprepastenje prisutnih uz osmjeh i upadljivo trljanje dlanova priznaje Guaida za predsjednika Venecuele... :-)
Ma nisi ti mene skontao do kraja. Vazniji mi je snijeg iz '04 nego desavanja u Venecueli, ali kazem da nije bitna brojka koliko je drzava podrzalo opozicionog predsjednika nego koje su drzave priznale, a priznale su one koje se nesto pitaju na svjetskoj sceni.

Isto ko sto Dacic malo-malo pa se javi kako je priznanje Kosova povukla ta i ta drzava za koju vjerovatno nikad nije cuo ni on ni 80% stanovnika planete sto u prevodu znaci - apsolutno nista.
muzicar_iz_parka

#889 Re: Venecuela

Post by muzicar_iz_parka »

Samo za društvo iz Austrije: https://www.youtube.com/watch?v=tcQ6PaAabS4
:D :D :D
paleoconservative

#890 Re: Venecuela

Post by paleoconservative »

Samprotivsviju wrote:
:lol: :lol: :lol:
Point.

#891 Re: Venecuela

Post by Point. »

Nema nam Nadzornika i Čelija čitavo jutro, da nisu odletili za Caracas kod brata Madura da uživaju na Krimskim plažama?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#892 Re: Venecuela

Post by japin_mutapi »

izrazavam zabrinutost
Nadzornik

#893 Re: Venecuela

Post by Nadzornik »

Ukrajina ne priznaje Guaida.... :?

https://regnum.ru/news/2565856.html
Sanjarko

#894 Re: Venecuela

Post by Sanjarko »

Zbog onih separatista mozda.
salik79

#895 Re: Venecuela

Post by salik79 »

Pa neka opet neko kaze da Ameri ne brinu za covjecanstvo!
Image

Kada Trumpu pocnu nabijati Kyoto i ostala sranja na nos, neka im samo ovo pokaze. Niko vise nije ucinio, niti, cini za planetu i covjecanstvo od njih.
prometheus

#896 Re: Venecuela

Post by prometheus »

https://twitter.com/i/status/1092068436962881541

Diktatura u kojoj se opozicionar samoproglasi predsjednikom, organizuje proteste protiv "diktatora", mirno spava i seta ulicom...

Maduro je najveci levat diktator u historiji, tu se slazemo.
jeza u ledja

#897 Re: Venecuela

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:Pa neka opet neko kaze da Ameri ne brinu za covjecanstvo!
Image

Kada Trumpu pocnu nabijati Kyoto i ostala sranja na nos, neka im samo ovo pokaze. Niko vise nije ucinio, niti, cini za planetu i covjecanstvo od njih.
Sta ima Zeleni? Kad si ti prije izrazavao zabrinutost zbog globalnog zagrijavanja?
Kakve ovo ima veze sa Venecuelom? Onako, procitao clanak i otvorio prvu aktivnu temu gdje se spominju medjunarodne relacije? :D

Najveci zagadjivac, ubjedljivo, u zadnjih 15-ak godina, je Kina.
Samprotivsviju

#898 Re: Venecuela

Post by Samprotivsviju »

Nesto gledam, ostao u soku na podatak da jedan Vietnam ima skoro 100 mil stanovnika :-)

Mislim za njih uvijek se govorilo u kontekstu neke male kikiriki drzavice :-)

Sad me malo i ne cudi sto su amerikanci tako lose prosli tamo :-)
salik79

#899 Re: Venecuela

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:Pa neka opet neko kaze da Ameri ne brinu za covjecanstvo!
Image

Sta ima Zeleni? Kad si ti prije izrazavao zabrinutost zbog globalnog zagrijavanja?
Kakve ovo ima veze sa Venecuelom? Onako, procitao clanak i otvorio prvu aktivnu temu gdje se spominju medjunarodne relacije? :D

Najveci zagadjivac, ubjedljivo, u zadnjih 15-ak godina, je Kina.
Evo, pomalo, bezbojni. 'ta to tebe boli klinac kada sam ja izrazavao zabrinutost? Jeste, onako procitao clanak i izabrao temu koja je pri vrhu, da podijelim s tobom.

Ima li iko jos pravo zagadjivati osim vas? :mrgreen: A 15 godina je malo u ljudskom zivotu, a kamoli u historijskom kontekstu. Ko je prije Kine drzao primat, mozes li nam hronoloski poredat?

I da, mozes li nam uporediti najveci stepen zagadjivanja Kine i SAD u datom momentu/periodu?
Last edited by salik79 on 06/02/2019 16:48, edited 1 time in total.
AleksoMKD

#900 Re: Venecuela

Post by AleksoMKD »

Samprotivsviju wrote:Nesto gledam, ostao u soku na podatak da jedan Vietnam ima skoro 100 mil stanovnika :-)

Mislim za njih uvijek se govorilo u kontekstu neke male kikiriki drzavice :-)

Sad me malo i ne cudi sto su amerikanci tako lose prosli tamo :-)
Bas su ratovali kroz istoriju. https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Vietnam

Tukli i Mongole i Kineze mada su bili okupirani vise puta.
Post Reply