spreca wrote:sudeci po broju(velicini) jeste

Tomahawk11 wrote:Zar i Fadilj, crni JThomaseJThomas wrote:al' bogami i njoj je vokri.
Potvrđena je. Ima mladež s desne strane, istu posteljinu i isti ormar u sobi.AmiĐa_Idriz wrote:S obzirom na panične neartikulisane tvitove s njene strane, biće da jeste.Cherry-Cherry wrote:Nisam čitala sve. Da li je potvrđena autentičnost pi*ke?

19 zolla..Cherry-Cherry wrote:Nisam čitala sve. Da li je potvrđena autentičnost pi*ke?
adekvatno, adekvatno
ovo je bilo za severinu ali moze i ovdje se uklopitDaffyDuck wrote:adekvatno, adekvatno
JK je podrzavala sve vrijeme LGTB, bila prva na paradi, prva u podrsci i slobodama,.. pa opet nije niko nabadao s'kim si takav si.seln wrote:Ok, da napravimo saldo: medju jadnim balkanskim jet setom skoro da nema nikoga ko nije imao neku aferu.
Godine, spol, bracno stanje, vjera, nacija.... apsolutno nevazno, jebali su se svi uzduz i poprijeko.
Svaki balakanski "celebrity" smatra da mu je sveta duznost da malo jebucka okolo, jer za boga miloga, on/ona je popularan/a.
Tako gledano, ni ovo ne bi bilo vrijedno spomena, u najboljem slucaju vijest za jednu naslovnicu (1/16 stranice, donji desni ugao) i dva-tri dana pisanja.
Takodje, nije JK ni prva ni posljednja zena od cetiri banke koja posumnja u svoju privlacnost, pa je potvrdjuje aferom sa nekim levatom, cak i ako je u pitanju takva slina kao sto je Vranjes. Dakle, cemu ovolika medijska buka?
Pa, vjerovatno zbog toga sto se JK do sada javljala na svaku temu (oni famozni "strucnjaci opste prakse" o kojima sam vec jednom pisao), bilo da se radi o vakcini, vanjskoj politici ili sjetvi krmnog bilja u timockom okrugu.
No, najvazniji razlog ove javne egzekucije je: JK se obicno ne slaze se srpskom politikom i ne smatra srpske 'eroje pravim 'erojima. Zbog toga je srpstvo sada sa uzivanjem razvlaci po svim mogucim medijima, jer se tu ne radi o Karleusi; oni zapravo Karleusu nabijaju na nos "domacim izdajnicima", a bogami i spoljnim neprijateljima, tipa Bosnjaci, Hrvati, Montenegrineri, Siptari, Hotentoti...
zato @radosni nama sada moralnu vertikalu (citat @radosni) potura pod nosu... look, Bosniaks, bili ste istog misljenja sa jednom kurvom.
Cinjenica je: je li Aca kresnuo zenu najboljeg prijatelja, je li Saban Cucu, a Vranjes Jecu... tice se samo njih.
Da ne govorim o mizoginiji koja samo tako prsti iz pojedinih komentara.
I naravno, svi seksualno frustrirani, "joooj, jarane, kako sam ja nekad jebavo".
cyprus wrote:Let's get too political![]()
Jelena je prototip FGR-aSve nešto fol priča protiv Dodika i sličnih, a vamo se kara sa četnikom... E taki su vam i ovi iz Naše stranke i SDP-a
Jel mi dobro naravoučenje?
nekako sam ocekiveo okretanje ove teme nakon pages 2 u tom pravcu. to da je politika kurva svi znamocyprus wrote:Let's get too political![]()
Jelena je prototip FGR-aSve nešto fol priča protiv Dodika i sličnih, a vamo se kara sa četnikom... E taki su vam i ovi iz Naše stranke i SDP-a
Thorgerson wrote:

Uradila je lifting;:) nije za prepoznatiThorgerson wrote:
Dosoodno. Hajmo radije o feminizmu. Ono pravi muskarac pokazuje osjecaje, ne stidi se,... a kad zaplace - pi*ka.cyprus wrote:Let's get too political![]()
i usput, pleonazam.hAZNADAR wrote:
Ili jos bolje - velicina nije bitna,.... a kad pukne tikva - aaaa mali kurcic.
Tako si i za Sevinu mislio, paaaa...mO k3 wrote:Da mi je neko reko da ću JK “ribicu” da vidim reko bi mu bježi budalo
Sve je dobro dok Majkicka ne pokaze svoju.mO k3 wrote:Da mi je neko reko da ću JK “ribicu” da vidim reko bi mu bježi budalo