Imaš i pravo! Ja tebe neću staviti na ignor nego nashadowblade wrote:Ako ti smeta moje pisanje stavi me na ignore. Nemam namjeru diskutirati sa nekim tko jedino zna optuživati, etiketirati, a piše neargumentirano. Ja pokušavam u svakom svom upisu iznijeti neke činjenice. Stavio sam tebe i frkenzija na ignore listu tako da ne smetamo jedni drugima. Preporučujem i vama dvojici isto.PM72 wrote:shadowblade,
Jesi li ti plaćen za propagandu? Ja sam davno naveo da se divim vukovarskim braniteljima i da prema njima imam veliki respekt ali počeo si pregoniti.Kao da radiš za Ministrarstvo obrane RH,tačnije,propagandni odjel.
Kad dođem na Vukovar.com ili internet ratnici croatia,pa počnem palamuditi i pisati hvalospjeve o uspjesima živiničkih osa ili džamijskih golubova iz Kalesije,onda me etiketiraj kako ja "optužujem i pišem neargumentovano".Metka opalio nisi a znaš koliko je ko imao municije u okviru.Isto kao i moj komšija Suljo K.Znao je gdje je koja linija pala ili gdje će biti napad a nije odmakao dalje od haustorskih gelendera.Još da je imao internet...ma hajde.