Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- shake69
#876 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mes´cini Laktashenko ako izgubi od Ivanicu Mladene izgubit ce zbog ove afere Dragicevic.
- mO k3
#877 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
julisiz es grant wrote:Znači očito je policija umiješana, i nisam bez razloga postao link na ovu temu na topic "Treba li policija više udarati", gdje se isti oni koji podržavaju oca od ubijenog, vatreno se zalažu da treba.mO k3 wrote:Davor kaze da ih 15 iz interventnog voda policije tuklo i mucilo Davida
Upravo gledam live gdje daje intervju i tvrdi da ga je policija 23.03 ubila u zgradi mupa , da je pravi baja u manjem cetnitetu lukac ....
Kontam onda gdje je bila banjaluka devdesetih , kada su se "balije" ganjale banjalukom i trpale u crveni kombi ?? ...
- Šunj
#878 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Banja Luka je bila vozac crvenog kombijamO k3 wrote:julisiz es grant wrote:Znači očito je policija umiješana, i nisam bez razloga postao link na ovu temu na topic "Treba li policija više udarati", gdje se isti oni koji podržavaju oca od ubijenog, vatreno se zalažu da treba.mO k3 wrote:Davor kaze da ih 15 iz interventnog voda policije tuklo i mucilo Davida
Upravo gledam live gdje daje intervju i tvrdi da ga je policija 23.03 ubila u zgradi mupa , da je pravi baja u manjem cetnitetu lukac ....
Kontam onda gdje je bila banjaluka devdesetih , kada su se "balije" ganjale banjalukom i trpale u crveni kombi ?? ...
- mO k3
- mO k3
#880 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davida je ubio taj isti sistem, policija koji je proganjao bosnjake u bl devedesetih ....
- CPT
#881 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a otac je bio aktivan dio tog sistema.... ono kad karma opali samarmO k3 wrote:Davida je ubio taj isti sistem, policija koji je proganjao bosnjake u bl devedesetih ....
- mO k3
#882 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
CPT wrote:a otac je bio aktivan dio tog sistema.... ono kad karma opali samarmO k3 wrote:Davida je ubio taj isti sistem, policija koji je proganjao bosnjake u bl devedesetih ....
-
breuer
#883 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
tj. spirala nasilja koju sad ne mogu obuzdatimO k3 wrote:Davida je ubio taj isti sistem, policija koji je proganjao bosnjake u bl devedesetih ....
- mO k3
-
swanfilter
#885 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Po Dodika ovaj slucaj gori od NATO bombardovanja ...
- mO k3
-
raskoljnikov06
#887 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neregistrirani wrote:http://interview.ba/vijesti/item/9932-b ... cijelu-noc
Cuj samo naslova: "Napadnuta grupa.....". Kad ispod, od "nepoznate" osobe. Ludnica. I sta nam jos urednik nudi, nepoznat pod navodnicima sto ce reci da je poznat. Kome li je Boze poznat? Ne rece nama magrcima ni sa cim je napao grupu, motkom? kakvim oruzjem? Objektivno novinarstvo, nema sta.
Ja ne znam al Davor Dragicevic vec mjesecima tvrdi da zna ko mu je ubio sina a svaki put postavlja pitanje ko je ubio Davida. Nije mi jasno. Davor Dragicevic je vise puta ponavljao da mu nece uci u glavu, Iskreno, kada bi se takvo sta i moglo, ja licno bi to odbio, ne iz mrznje ili bilo kojeg slicnog razloga, cisto iz straha.
- mO k3
#888 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Taj sistem koji mu ja ubio sina je 1992 proganjao Bošnjake po banjaluci
- Janjicar
#889 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije ni to za svakog, moraš biti malo inteligentniji da bi mogao pratiti ovaj slučaj. Vjerovatno je za tebe ovaj slučaj poput Nuklearne Hemije, teško ti shvatiti neke stvari.raskoljnikov06 wrote:Neregistrirani wrote:http://interview.ba/vijesti/item/9932-b ... cijelu-noc
Cuj samo naslova: "Napadnuta grupa.....". Kad ispod, od "nepoznate" osobe. Ludnica. I sta nam jos urednik nudi, nepoznat pod navodnicima sto ce reci da je poznat. Kome li je Boze poznat? Ne rece nama magrcima ni sa cim je napao grupu, motkom? kakvim oruzjem? Objektivno novinarstvo, nema sta.
Ja ne znam al Davor Dragicevic vec mjesecima tvrdi da zna ko mu je ubio sina a svaki put postavlja pitanje ko je ubio Davida. Nije mi jasno. Davor Dragicevic je vise puta ponavljao da mu nece uci u glavu, Iskreno, kada bi se takvo sta i moglo, ja licno bi to odbio, ne iz mrznje ili bilo kojeg slicnog razloga, cisto iz straha.
- dragma
- Vozim: Pješe
#890 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma ubijali su ih na ulici isto kao da se radi o kerovima a ne o ljudima, bez imalo milosti. U Banja Luci, Bijeljini, Prijedoru, Foči....mO k3 wrote:julisiz es grant wrote:Znači očito je policija umiješana, i nisam bez razloga postao link na ovu temu na topic "Treba li policija više udarati", gdje se isti oni koji podržavaju oca od ubijenog, vatreno se zalažu da treba.mO k3 wrote:Davor kaze da ih 15 iz interventnog voda policije tuklo i mucilo Davida
Kakv crveni kombi drug moj....
- Maraschino
#891 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Stevandicevdragma wrote:
Ma ubijali su ih na ulici isto kao da se radi o kerovima a ne o ljudima, bez imalo milosti. U Banja Luci, Bijeljini, Prijedoru, Foči....
Kakv crveni kombi drug moj....
- Maraschino
#892 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Otvoreno pismo Lavrovu: "Pomozite poniženim građanima RS"
Banjaluka -- Grupa “Pravda za Davida” uputila je otvoreno pismo ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu koj večeras stiže u BiH.
“Poštovani gospodine Lavrov,
S obzirom na to da dolazite u posetu Republici Srpskoj i da treba da se sastanete sa ljudima koje smo mi izabrali da rade u našim institucijama za svoj narod, a koji to ne čine, žeimo da Vas obavestimo da u gradu, u koji sutra stižete, na glavnom gradskom trgu već šest meseci stoje obespravljeni građani.
Ti građani traže samo da se uhapse i privedu zločinci koji su u martu ove godine monstruozno ubili momka od 21 godinu. Ti građani su podrška izmrcvarenoj porodici Dragičević, čije dete je ubijeno.
Vi, gospodine Lavrov, dolazite u zemlju u kojoj je demokratija nepoznat pojam, u kojoj institucije štite kriminalce, u kojoj se ubijaju i zlostavljaju deca. Ako zaista želite da vidite gde ste došli, onda Vas pozivamo da dođete i razgovarate sa mirnim i dostojanstvenim građanima, a ne sa ljudima koji su i sami saučesnici u zataškivanju istine o ubistvu jednog nevinog, mladog života.
Naša deca su ugrožena, naši životi su ugroženi, ti ljudi koji Vas pozivaju na lažnu predstavu o stanju u našoj zemlji su nam već poručili da će nas "ukolniti" kao neprijatelje države nakon održavanja izbora 07.10.
Mi volimo svoju zemlju, mi želimo da u njoj živimo, samo želimo vladavinu prava i zakona, jer smo sada trenutno daleko od toga.
Gospodine Lavrov, pomozite obespravljenim i poniženim građanima Republike Srpske. Vi dolazite iz jedne demokratske zemlje, pomozite nam da i mi sa svojom decom živimo u isto tako uređenoj zemlji. Pravda za Davida”, navodi se u pismu.
Da podsetimo, otac stradalog mladića Davida Dragićevića dao rok policiji Srpske da do 25. septembra uhvate ubice njegovog sina. Posle toga "preuzima stvari u svoje ruke".
- Point.
#893 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Lavrov da dolazi iz demokratske zemlje? 
Jebem ti i demokratiju kad je svako svojata.
Ma hajte molim vas.
Ma hajte molim vas.
- Janjicar
#894 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa ne možeš ga pozivat da ti pomogne i odmah osudjivat ? Nema smisla.Point. wrote:Lavrov da dolazi iz demokratske zemlje?
Ma hajte molim vas.
- Maraschino
#895 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
VASKOVIĆ SAZNAJE: Uhapšen saučesnik u prikrivanju LIKVIDACIJE Davida Dragičevića
Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalni djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci.
Vijesti
Prije 50 min
0
Piše: Slobodan Vasković
Uprava krim policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhapsila je prije nekoliko časova lice A.K., koje je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom.
Ova vijest potvrđena mi je iz dva izvora. Riječ je o osobi bliskoj Đorđu Rađenu.
Prema mojim informacijama, sumnja se da je A.K. "montirao snimke videonazora", ali se ne precizira kojeg ili kojih.
A.K. je, prema tvrdanja mojih izvora, osumnjičen da je jedan od saučesnika u prikrivanju Likvidacije Davida Dragičevića.
Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalni djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci.
Pitanje je zašto nisu uhapšeni Dragan Lukač, Željko Karan, Dalibor Vrećo, Darko Ćulum i brojni drugi..., koji su mjesecima lagali?!
Isti izvori trde da je u Ilićevoj Upravi za organizovani kriminal nastao pravi haos nakon što su saznali da je A.K. uhapšen. Oni su bili najaktivniji u prikrivanju zločina, ubica i nalogodavaca.
- mO k3
- mO k3
#897 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
1700 ljudi gldaju loive sa trga...
-
Neregistrirani
-
swanfilter
#899 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kakav krimi triler. Al rezija i scenarij ... Slabo, veoma slabo ...
- JThomas
#900 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
kako se ne sjetiše da kažu da je nestalo struje pa se pobrisalo...
ovo je pamet da ti stane šta se radi. ovdje službenu radnju poduzimaju dva "neslužbena" lica. hajd' ti uzmi nekoga da to presnimi pa nama donesi. i jedno ide u pritvor, drugo ne ide. jer treba reći da mu je david opljačkao kuću...
ovo je pamet da ti stane šta se radi. ovdje službenu radnju poduzimaju dva "neslužbena" lica. hajd' ti uzmi nekoga da to presnimi pa nama donesi. i jedno ide u pritvor, drugo ne ide. jer treba reći da mu je david opljačkao kuću...