Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Smrcak15

#876 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

neon-x wrote:Po mojoj nekoj internet analitici koja se korisiti za marketing istrazavanja i dosta je precizna Mirsad, Denis i Fahrudin su gotovo izjednaceni na vrhu uz minimalnu razliku Fahre nad Denisom i jos manje Denisa nad Mirsadom, zatim dolazi Sefik sa poprilicnim zaostatkom a sa ogromnim zaostatkom dolazi Sepic. Ostale kandidate analitika gotovo i ne registruje.

Analiza je radjena za proteklih 30 dana. Dakle ovim se mjeri ucestalost spominjanja na drustvenim mrezama, portalima, broj pretrazivanja na Google itd.. Koliko je ovo korisna analiza za procjenu rezultata na izborima ne znam ali govori da je barem kad je internet prisustvo u pitanju Mirsad itekako u igri.

Sigurno da ovakva analiza ima dosta manjkavosti poput toga da se kandidati ne spominju uvijek u kontekstu izbora i cesto mogu biti spominjani u negativnom kontekstu niti se moze odvojiti propagandno djelovanje. Pogotovo mislim da se ovo odnosi na Radoncica tako da bi njemu sigurno trebalo znacajno umanjiti procenat.
citam komentare onih koji podrzavaju Hadzikadica, to je nevjerovatno kako ga narod gotivi, samo sto ne pocnu doviti Bogu za njega da pobjedi, covjek je najveca pozitiva u politici od rata po mom misljenju....nemoguce je imati onakve komentare za politcare drugih partija, sda, sdp, sbb i ostale...tacno se Hadzikadic gotivi na nivou Mesije

gledam intervjuje Hadzikadica i Izetbegovica, hadzikadic pri zemlji covjek, skroman, od naroda vidi se , dobra bosanska neiskvarena dusa, poslije gledam intervju Izetbegovica, kako covjek samo bahato najavljeuje pobjedu SDA to je nevjerov vatno, uz arogantnost samo takvu, pa barem da kaze pa eto moguce je da i izgubimo ili tako nesto u tom fazonu, malo skromnosti, ali jok....
Bloo
Globalna šefica

#877 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:
Bloo wrote: Opet on siluje logiku.
Kakvo vam je misljenje oko Falatara?
moje misljenje je da bi Falatar i Hadzikadic u predsjednistvu bilo najveci pozitivni dogadjaj u politici od rata do sad.
Falatar kao kandidat je fenomenalan, ja evo da nemam hadzikadica ja bi glasao za Falatara da mi daju, nema veze sto je hrvat jer me interesuje kvalitet i sto mislim da je dobar za BiH.

kad se narod u BiH otarasi nacionalizma (hebo ih nacionalizam sviju redom) i pocnu se birati kandidati tipa Falatar i Hadzikadic tad ce tek BiH prodisati i gradjani mogu ocekivati bolje dane.
:mrgreen:
Kad se...
Amer3000

#878 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

Smrcak15 wrote:
Kikibombona wrote:
NeDirajSirotinju wrote:Glasao bih za ovog čovjeka da ne moram glasati za Komšića jer mi je preče da dušmanin ove zemlje ne bude u predsjedništvu.
Covic i Komsic su dusmani ove zemlje. I jedan i drugi su bili u predsjednistvu. Razlika izmedju njih, iz perspektive bosanskog covjeka, je nikakva. Nista pozitivno nisu uradili, samo steta. Ljudi masovno odlaze iz BiH, sva tri copora + Bosanci.

Izetbegovic, Dodik, Ivanic, Covic i Komsic = osovina zla. Zive jedni od drugih. Covic donosi glasove Komsicu - Komsic donosi Covicu. Spirala zla i ludila. Normalni ljudi to vise ne mogu podnijeti i masovno odlaze. Ostat ce samo debili, pa ce se i oni uhvatiti noge kada bankrotiramo, kada rate budu neotplative, kada se urusi penzioni sistem, kada ne bude novca za budzetske korisnike itd.

Meni je svejedno koje zlo ce pobijediti, koja personifikacija proslosti, Komsic ili Covic.

Mirsad Hadzikadic predstavlja nesto novo, covjek govori o buducnosti. On bi bio pocetak necega. Da se izvucemo iz govana treba dosta Mirsada i dosta vremena.

Ako izaberemo Bakira, Zeljka ili Draga, potonut cemo jos dublje u govna. Izgubit cemo jos nekoliko dragocjenih godina, povecati zaduzenost, ostati mentalno u devedesetim, otjerati desetine hiljada produktivnih Bosanaca itd.

20 godina biramo dusmane i nije nam dosta. Izgleda da cemo dusmane do smrti birati, samo da napakostimo ANAMO onim. Jebo takav zivot. Hvatat se Njemacke.
Kada se ja i Kikibombona slazemo oko Mirsada Hadzikadica onda znaj te narode da je taj covjek pravi za Bosnu, jer smo ja i Kikibombonica suste suprotnosti. Pa nase slaganje oko toga je dokaz da je hadzikadic pravi izbor.
Hadzikadic zna da nadje zajednicku rijec/interes za sve nas i to mu je jedna od najboljih vrlina. Sve cesce cujem i vidjam da se ljudi koji se ne mogu organski slazu oko Hadzikadica. Niti za jednog kandidata ili politiku se ne moze reci da je takve stvari krase.
insomnia78

#879 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by insomnia78 »

Bloo wrote:
Smrcak15 wrote:
Bloo wrote: Opet on siluje logiku.
Kakvo vam je misljenje oko Falatara?
moje misljenje je da bi Falatar i Hadzikadic u predsjednistvu bilo najveci pozitivni dogadjaj u politici od rata do sad.
Falatar kao kandidat je fenomenalan, ja evo da nemam hadzikadica ja bi glasao za Falatara da mi daju, nema veze sto je hrvat jer me interesuje kvalitet i sto mislim da je dobar za BiH.

kad se narod u BiH otarasi nacionalizma (hebo ih nacionalizam sviju redom) i pocnu se birati kandidati tipa Falatar i Hadzikadic tad ce tek BiH prodisati i gradjani mogu ocekivati bolje dane.
:mrgreen:
Kad se...
Evo i ja se otarasio. Glasacu za Zeljka. Nema veze sto je hrvat
Smrcak15

#880 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

facebook stranica
Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres
Image
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... tion=group

tu dolaze najnoviji intervjui, posjete, komentari na desavanja u BiH itd

HADŽIKADIĆ SE PREDSTAVIO SANJANIMA
"Poseban akcenat treba staviti na razvoj ekonomije kao ključne spone koja će povezati razjedinjeno bosanskohercegovačko društvo. Privredu treba pokrenuti kroz niz ekonomskih reformi koje trebaju rasteretiti poslodavce," izjavio je Mirsad Hadžikadić za Sana RTV neposredno pred početak susreta sa Sanjanima održanog 2. avgusta u Sanskom Mostu.
Image
Image
Novak20

#881 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Novak20 »

Kad malo prokontam, Mirsad radi isti posao koji bi radio u SAD. Drži predavanja po učionicama za honorar.
neon-x

#882 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

Novak20 wrote:Kad malo prokontam, Mirsad radi isti posao koji bi radio u SAD. Drži predavanja po učionicama za honorar.
Jos ako uspije onemoguciti ljigavog Becirovica da udje u Predsjednistvo treba mu dati dupli honorar ;)
Novak20

#883 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Novak20 »

neon-x wrote:
Novak20 wrote:Kad malo prokontam, Mirsad radi isti posao koji bi radio u SAD. Drži predavanja po učionicama za honorar.
Jos ako uspije onemoguciti ljigavog Becirovica da udje u Predsjednistvo treba mu dati dupli honorar ;)
Uopšte ne sumnjam, SDA je široke ruke. :D
Banksy

#884 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

Novak20 wrote:
neon-x wrote:
Uopšte ne sumnjam, SDA je široke ruke. :D
Tačno, ali uzeće on 20 glasova i Džaferoviću.
Što možda i jeste plan SDA...
Kikibombona

#885 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Ovako se SDA & surogati i SDP & surogati od rata naovamo odrzavaju na vlasti.

Glas za normalnog kandidata = glas za SDA i HDZ - porucuje nam SDP
Glas za normalnog kandidata = glas za HDZ i KOS - porucuje nam SDA

Trebamo do smrti glasati za njih? Do bola jeftina manipulacija. Svi su bili na vlasti i pokazali kakva su bagra. Izmedju njih nema nikakve razlika, potpuno je svejedno ko ce biti na vlasti. Nazalost, na njihove maipulacije i podvale ce jos dugo padati zatucan i nepismen narod. Vec su pocele price: 'ne damo ni pedalj BiH' i slicna predizborna sranja. Nemaju nista drugo ponuditi. Ne mogu rijecima opisati koliko mi se gade.

Glas za Hadzikadica ili Falatara = glas protiv udruzene bagre koja nas vodi 20 godina - glas protiv SDA, SDP, HDZ, te njihovih izroda.
mrjasmin

#886 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

Kikibombona wrote:Ovako se SDA & surogati i SDP & surogati od rata naovamo odrzavaju na vlasti.

Trebamo do smrti glasati za njih? Do bola jeftina manipulacija. Svi su bili na vlasti i pokazali kakva su bagra. Izmedju njih nema nikakve razlika, potpuno je svejedno ko ce biti na vlasti. Nazalost, na njihove maipulacije i podvale ce jos dugo padati zatucan i nepismen narod. Vec su pocele price: 'ne damo ni pedalj BiH' i slicna predizborna sranja. Nemaju nista drugo ponuditi. Ne mogu rijecima opisati koliko mi se gade.

Glas za Hadzikadica ili Falatara = glas protiv udruzene bagre koja nas vodi 20 godina - glas protiv SDA, SDP, HDZ, te njihovih izroda.
Bravo, to je to. :bih: :bih:

Samo jos da dodam da izgovori tipa "nemam za koga glasat" ne piju vode sada kada imamo za koga glasati. Ja zivim u Svedskoj i ovdje se spremaju izbori. Vjerujte mi da je Hadzikadic kandidat kakvog nema ni jedna zemlja kao Svedska.

IMAMO za koga glasati.
Amer3000

#887 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

neon-x wrote:Po mojoj nekoj internet analitici koja se korisiti za marketing istrazavanja i dosta je precizna Mirsad, Denis i Fahrudin su gotovo izjednaceni na vrhu uz minimalnu razliku Fahre nad Denisom i jos manje Denisa nad Mirsadom, zatim dolazi Sefik sa poprilicnim zaostatkom a sa ogromnim zaostatkom dolazi Sepic. Ostale kandidate analitika gotovo i ne registruje.

Analiza je radjena za proteklih 30 dana. Dakle ovim se mjeri ucestalost spominjanja na drustvenim mrezama, portalima, broj pretrazivanja na Google itd.. Koliko je ovo korisna analiza za procjenu rezultata na izborima ne znam ali govori da je barem kad je internet prisustvo u pitanju Mirsad itekako u igri.

Sigurno da ovakva analiza ima dosta manjkavosti poput toga da se kandidati ne spominju uvijek u kontekstu izbora i cesto mogu biti spominjani u negativnom kontekstu niti se moze odvojiti propagandno djelovanje. Pogotovo mislim da se ovo odnosi na Radoncica tako da bi njemu sigurno trebalo znacajno umanjiti procenat.
Vjerujem da je dobra analiza i drago mi je da je tako . Hadzikadiću ide dobro promocija preko interneta. Nadam se da će uspjeti doći i do glasačkog tijela koji nije toliko prisutan na internetu.

Brzinski sam preletio broj lajkova svih kandidata na Facebooku i koliko vidim neki su ih sakupljali godinama i to su standardna glasačka tijela. Malo me je iznenadio Šepić ali kontam da je to dio nezadovoljnog djela SDA. Kako god Hadzikadiću raste popularnost iz dana u dan, sve brze i brze, dok kod ostalih kandidata imam osjećaj da je to standardna stranačka mašinerija i lajkanje po instrukcijama.

Hadžikadić cilja na one koji nikad nisu glasali i ako njih uspije pokrenuti, a ide mu odlično, biće i odličan rezultat + usput glasovi od ljudi koji su uvidjeli da je Hadžikadić najkvalitetniji kandidat i odustali od onih za koje već godinama glasaju. Nadam se da će oni koji su dobili posao zato što su podobni da će naći razloga da glasaju drugačije - da bar njihovoj djeci bude bolje!
mrjasmin

#888 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

Da napravimo usporedbo broj pratilaca na facebook-u.

Senad Sepic: 40.000
Becirovic: 20.000
Dzaferovic: 9.621
Mirsad Hadzikadic: 6.319

Velika je steta sto Sepic i Becirovic nisu izasli i podrzali Hadzikadica i odustali od svoji kandidatura. Tek tada bi se SDP i Nezavisni blok pokazali da stvarno hoce promjene. Ovako se sve svodi na licni interes.
Amer3000

#889 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

mrjasmin wrote:Samo jos da dodam da izgovori tipa "nemam za koga glasat" ne piju vode sada kada imamo za koga glasati. Ja zivim u Svedskoj i ovdje se spremaju izbori. Vjerujte mi da je Hadzikadic kandidat kakvog nema ni jedna zemlja kao Svedska.

IMAMO za koga glasati.
Ovo mi je pravo drago čuti, ali me ne iznenađuje! Toliko me je oraspoložio Hadžikadić otkako je obznanio svoju kandidaturu. Definitivno najbolji kandidat! :bih:
halo_ba

#890 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by halo_ba »

Amer3000 wrote:
mrjasmin wrote:Samo jos da dodam da izgovori tipa "nemam za koga glasat" ne piju vode sada kada imamo za koga glasati. Ja zivim u Svedskoj i ovdje se spremaju izbori. Vjerujte mi da je Hadzikadic kandidat kakvog nema ni jedna zemlja kao Svedska.

IMAMO za koga glasati.
Ovo mi je pravo drago čuti, ali me ne iznenađuje! Toliko me je oraspoložio Hadžikadić otkako je obznanio svoju kandidaturu. Definitivno najbolji kandidat! :bih:

Novak20

#891 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Novak20 »

Kako ovaj Amer3000 uvijek ima 50 postova ? Ne radi brojčanik na forumu ili je neki trik ? :?
Smrcak15

#892 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Kikibombona wrote:Ovako se SDA & surogati i SDP & surogati od rata naovamo odrzavaju na vlasti.

:thumbup: nesposbone nacionalisticke stranke koje neznaju pojednostavit obicnu pisljivu birokratiju da bi privukli investitore ne trebaju biti blizu vlade

zato glasajmo za najkopetentnije osobe koje su krocile na politicku scenu, a to su Hadzikadic i Falatar

kada bi hrvati i bosnjaci radili malo vise zajedno na preuredjivanju federacije, da poboljsaju klimu i krenu sa promjenama na bolje
Smrcak15

#893 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Amer3000 wrote:

IMAMO za koga glasati.
da to je tacno, ni svedska nema politicara ovakvog kalibra kao sto je Hadzikadic

samo cu ti ovo reci, Stefan Löfven, glavni u vladi Svedske je po struci varioc :-) pa ako se moze varioc sporediti sa onim CV:om Hadzikadica to ni u najludjima snovima nemoguce. Samo sto svedska ima sistem, pa svi moraju po tom sistemu nekom da furaju.
halo_ba

#894 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by halo_ba »

Smrcak15 wrote:
Amer3000 wrote:

IMAMO za koga glasati.
da to je tacno, ni svedska nema politicara ovakvog kalibra kao sto je Hadzikadic

samo cu ti ovo reci, Stefan Löfven, glavni u vladi Svedske je po struci varioc :-) pa ako se moze varioc sporediti sa onim CV:om Hadzikadica to ni u najludjima snovima nemoguce. Samo sto svedska ima sistem, pa svi moraju po tom sistemu nekom da furaju.
Premijer je varilac, dakle, u Svedskoj nema nikoga sa fakultetskom diplomom. :-)
Otvori prozor da malo izadje lafina.
Smrcak15

#895 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

halo_ba wrote: Premijer je varilac, dakle, u Svedskoj nema nikoga sa fakultetskom diplomom. :-)
Otvori prozor da malo izadje lafina.
ima sa diplomom, ali sa onakvim CV kao Hadzikadic u vladi nema.
Kikibombona

#896 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

mrjasmin wrote:Da napravimo usporedbo broj pratilaca na facebook-u.

Senad Sepic: 40.000
Becirovic: 20.000
Dzaferovic: 9.621
Mirsad Hadzikadic: 6.319

Velika je steta sto Sepic i Becirovic nisu izasli i podrzali Hadzikadica i odustali od svoji kandidatura. Tek tada bi se SDP i Nezavisni blok pokazali da stvarno hoce promjene. Ovako se sve svodi na licni interes.
Becirovic je SDP-eov vojnik. Njegova stranka je dio problema u BiH. Nikad nista nisu uradili. Odrzavaju se na vlasti plivajuci na kvazi-gradjanskoj prici, sjecanju na Tita i konfrontaciji sa SDA, HDZ i SNSD. Uz to, uhljebili su prilican broj poltrona na raznim nivoima vlasti i u stranckim firmama. SDP ima redovnih i sigurnih 50 000 glasaca taman da sutra poruce: 'bosanski narode, jebavali smo vas sve ove godine i to cemo nastaviti raditi'. Poltronstvo, interesne grupe i zatucanost.

Sto se tice Sepica, on je istupio iz SDA sto je dobar korak. Svi zasluzuju novu sansu. Medjutim, ja mu jos nd vjerujem. Isto tako se SBB posvadjao sa maticnom strankom - SDA, pa ih sada gledam kako u vijecu moga grada disu kao jedan. Obicni prevaranti i manipulatori.

Mirsad Hadzikadic uopste nema konkurenciju. Izbor je lagan. A svako ko glasa za smradove iz SDA, SDP, DF, SBB je zadovoljan postojecom situacijom u BiH i zeli da ovako nastavimo. Ili je glup i povodljiv.
Smrcak15

#897 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Denic Becirovic, prefesor Historije
https://hr.wikipedia.org/wiki/Denis_Be%C4%87irovi%C4%87
Diplomirao je 1998. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Tuzli. Iste godine je imenovan predsjednikom Foruma mladih SDP-a BiH. Te godine zaposlio se u Srednjoj ekonomskoj školi u Tuzli gdje je također predavao povijest.

Senad Sepic, profesor Historije
https://en.wikipedia.org/wiki/Senad_%C5%A0epi%C4%87
Šepić's parliamentary biography indicates that he was a member of the Faculty of Philosophy at the University of Sarajevo from 1997 to 2003, working as a history teacher.

Fahrudin Radoncic, novinar
https://bs.wikipedia.org/wiki/Fahrudin_ ... %8Di%C4%87
Profesionalni je novinar i urednik od 1978. godine. Od 1983. do 1988. godine, bavio se profesionalno društveno-političkim radom. Od 1990. godine, radio je kao novinar i analitičar – komentator sedmičnika "Danas". Iste godine objavio je knjigu "10.000 dana robije" o kršenju ljudskih prava.

Sefik Dzaferovic, pravnik
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0efi ... rovi%C4%87
Nakon toga upisao se na Pravni fakultet u Sarajevu gdje je diplomirao 1979. Nakon što je diplomirao radio je u pravosudnim i policijskim institucijama. Od 1979. do 1986. radio je u Općinskom sudu, a od 1986. do 1992. bio je sudac Okružnog suda u Zenici.

Mirsad Hadzikadic, (Zavrsio Harvard na temu kako se mijenjaju drustva)
https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografija
Osnivač i predsjednik Savjetodavnog vijeća za Bosnu i Hercegovinu u Vašingtonu i Bosanskohercegovačko-američke akademije nauka i umjetnosti, dr. Hadžikadić trenutno obnaša funkciju izvršnog direktora analitičkih programa iz oblasti Analitike na svim koledžima Univerziteta Sjeverne Karoline u Šarloti. Dobitnik je nagrade za životno djelo udruženja informacionih tehnologija na nivou savezne države Sjeverne Karoline i grada Šarlote. U centar svakog svog društvenog djelovanja stavlja nauku, razvoj i izvrsnost.

Ključne oblasti ekspertize dr. Hadžikadića u kojima ima više od 30 godina radnog iskustva su informacione tehnologije, uključujući akademska i industrijska zaduženja. Nakon što je doktorirao iz oblasti računarske tehnike na Southern Methodist Univerzitetu u SAD, gdje je boravio kao Fullbright stipendista, 1987. dr. Hadžikadić pridružio se Univerzitetu Sjeverne Karoline u Šarloti, SAD. Njegovo istraživanje obuhvata oblasti analitike, kognitivnih nauka, medicinske informatike i kompleksnih adaptivnih sistema.

Autor je preko pedeset naučnih radova u međunarodnim i američkim časopisima, konferencijama i simpozijima. Objavio je tri knjige, organizirao mnoge međunarodne konferencije i glavni je urednik za naučni časopis iz oblasti politike i kompleksnih sistema. Dr. Hadžikadić je vodio timove ili bio dio istraživačkih timova koji su projektovali modele i simulacije ekonomskih, zdravstvenih, bioloških, finansijskih, političkih i društvenih problema.

Dr. Hadžikadić je bio direktor Medicinske informatike i Ortopedske informatike u Carolinas Healthcare System organizaciji od 1991. do 1997. i menadžer u Deloitte and Touche Consulting organizaciji u 1998. godini. Postao je dekan Fakulteta za računarsku tehniku 1998. godine i osnivački dekan fakulteta za Informacione tehnologije 2000. godine na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Šarloti. Prije deset godina postao je i osnivački direktor Instituta za kompleksne sisteme 2008. godine.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mirsad_Ha ... kadi%C4%87
In 1984, he moved to the United States, receiving a degree at Harvard by 1987.[2]

Pa vi narode prokontajte kome dati glas ;-)
halo_ba

#898 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by halo_ba »

Smrcak15 wrote:
In 1984, he moved to the United States, receiving a degree at Harvard by 1987.[2]

Da trazim nekoga ko ce mi djeci davati dodatne casove, ne bi bilo sumnje... prvi izbor bi bio Mirsad.
Amer3000

#899 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

Novak20 wrote:Kako ovaj Amer3000 uvijek ima 50 postova ? Ne radi brojčanik na forumu ili je neki trik ? :?
Evo pišem da vidim hoće li biti 51. Izvinjavam se zbog nepotrebnog postanaj :D
General War

#900 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

halo_ba wrote:
Smrcak15 wrote:

Da trazim nekoga ko ce mi djeci davati dodatne casove, ne bi bilo sumnje... prvi izbor bi bio Mirsad.
:lol:
Locked