Nova agresija na BIH?
-
markomilanov
#876 Re: Nova agresija na BIH?
Bošanjaci su ti koji imaju legitimno pravo da odlučuju o sudbini bih,da kontroslisanim ratom uz pomoć medjunarodne zajednice ukine rs, da pusti rs,il da trpi sadašnje stanje,bokiranje od hrvata i srba.
-
markomilanov
#877 Re: Nova agresija na BIH?
Kontrolisani rat bez islamskih ekstremista u cillju zbacicvanja dodika sa vlasti,i bez progona srpskog stanovništva,medjunardona zajednica bi podržala.
-
markomilanov
#878 Re: Nova agresija na BIH?
zašto bošnjaci ne naprave paralalne veze sa opštinama sandzaka.
- jao_situacije
#879 Re: Nova agresija na BIH?
đikci pripremite se
zapadni mediji intenzivno počeli da pišu o paravojnim đikanskim grupama
zakonodavna tijela europskih država i sad, prihvatila izvještaje o uticaju rusa na republiko-srpskijance i herceg-bosance
ja da sam đikan kupio bih nato zastavu ili američku, i okačio je na kuću
jebeno je ako te predator pogrešno identificira
zakonodavna tijela europskih država i sad, prihvatila izvještaje o uticaju rusa na republiko-srpskijance i herceg-bosance
-
markomilanov
#880 Re: Nova agresija na BIH?
a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.jao_situacije wrote:đikci pripremite se
- Edin H.
#881 Re: Nova agresija na BIH?
Duka Dizel wrote:Znam te likove
-
archi_a
#882 Re: Nova agresija na BIH?
Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave. 
-
Duka Dizel
#883 Re: Nova agresija na BIH?
A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
- 512MB
#884 Re: Nova agresija na BIH?
Ejh ti sada ko da su rusi svemocni. Lokalni harambasa sa atomskim oruzjem, nesto u stilu pakistana i irana.
- GeeTnT
#885 Re: Nova agresija na BIH?
Lakse je nabrojat one koje jesu...Duka Dizel wrote:A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
nabroj ih i videces prizore potresne
videces nesrecne i bolesne
videces cemer, smrt i jad
- jao_situacije
#886 Re: Nova agresija na BIH?
eto rusa.markomilanov wrote:a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.jao_situacije wrote:đikci pripremite se

nato komanda na butmiru u strahu od ruskog nosača rekla bakiru da pošalje tim izviđača sa dvogledom na svitavu i da gledaju ima li dima
valjda su došli akumulatori za migove, bilo bi dosadno da ne polete

šta je ovo braćo, ceo svet protiv srba
NATO preko Rumunije i Bugarske BLOKIRA dolazak "migova" u Srbiju
a i s300 je tu..

niko ne sme da vas bije.
- LBVIEW
#887 Re: Nova agresija na BIH?
Super, samo nastavite.Duka Dizel wrote:Najbitnije od svega.Na pitanje da li je za Republiku Srpsku rizično ako BiH postane slučaj "Mostar" zbog neusvajanja Izbornog zakona oko kog ne mogu da se dogovore Bošnjaci i Hrvati, Dodik je odgovorio da RS treba da dođe do svojih organa vlasti.
"Imat ćemo našeg člana Predsjedništva u BiH i naše zastupnike u Sarajevu. Imat ćemo Narodu skupštinu i Vladu RS-a izabranu odmah. Hoće li Bošnjaci i Hrvati doći u Sarajevo, to mene ne zanima. Nema zavrtanja ruku i `Dejtona dva` konstalacija odnosa je sasvim promijenjena", poručio je Dodik.
I ovo takodje:"Mi smo jedan narod, uskoro ćemo napraviti aneks sporazuma o specijalnim vezama, to jest deklaraciju, i opredjeliti se kao institucije i države (?) kako ćemo ubuduće podržavati afirmaciju srpskih nacionalnih prava u različitim dijelovima regiona i svijeta. Formirat ćemo fond koji će biti podrška različitim projektima u kulturi, obrazovanju, zdravstvu, koji će biti trajna adresa za sve Srbe", objasnio je Dodik.
- LBVIEW
#888 Re: Nova agresija na BIH?
To sto vi virite iz Putinovog supka, smanjuje vam perspektivu, verujte.Duka Dizel wrote:A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
A uvucite se jos jace i dublje - uspeh zagarantovan k'o onomad na Kosovu ravnom.
- LBVIEW
#889 Re: Nova agresija na BIH?
Hej, brko ima rusi one Suhoje, bez da trepne.512MB wrote:Ejh ti sada ko da su rusi svemocni. Lokalni harambasa sa atomskim oruzjem, nesto u stilu pakistana i irana.
- Sanjarko
#890 Re: Nova agresija na BIH?
Ne bi im to bilo pametno. Da se ne pocne i u Rusiji igrati rata. Bolje nek ne cackaju uspavanog zmaja.markomilanov wrote: a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.
- 512MB
#891 Re: Nova agresija na BIH?
Eno ti ga sad, nisu ni bilderi kao sto su bili
"Vodja udruzenja "srbska cast": ovo je napad na moju familiju, imam prijatelja bosnjaka i albanaca, dodika ni ne poznajem... ja ssm samo humanitarac i skupljam pare za slijepu djecu"

"Vodja udruzenja "srbska cast": ovo je napad na moju familiju, imam prijatelja bosnjaka i albanaca, dodika ni ne poznajem... ja ssm samo humanitarac i skupljam pare za slijepu djecu"
-
PM72
#893 Re: Nova agresija na BIH?
chmoljo,
Hajd dina ti-zamandalu ovu temu !
Hajd dina ti-zamandalu ovu temu !
- Streptokok
#894 Re: Nova agresija na BIH?
Na sta spade kuca obilica ili kako se vec zove onaj sto je pobjedio turke na kosovu.512MB wrote:Eno ti ga sad, nisu ni bilderi kao sto su bili![]()
Jos da im je jednog mudzahedina ubaciti molili bi da ih bacimo lavovima.
- Streptokok
#895 Re: Nova agresija na BIH?
S tim sto im i za autobuse treba dozvola nato-a. Jedino da prokopaju tunel direktno iz rusije. Vidis da nije sve tako crno za nase uzorite susjede.archi_a wrote:Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave.
- General War
#896 Re: Nova agresija na BIH?
Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono...

Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono...
-
archi_a
#897 Re: Nova agresija na BIH?
Ma mislio sam više na snage obučene u kulturnoumjetnička udruženja. Bez naoružanja, naravno.Streptokok wrote:S tim sto im i za autobuse treba dozvola nato-a. Jedino da prokopaju tunel direktno iz rusije. Vidis da nije sve tako crno za nase uzorite susjede.archi_a wrote:Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave.
Malo je poznato, ovim patriJotama npr. da je dodik, da bi nabavio ovih novih 300 pušaka za svoju policiju morao pisati molbu (odnosno neko ko je nadležan da piše) državi Bosni i Hercegovini i tek kada je odobrena nabavka, mogli su raspisati tender za nabavku. Svaka cijev pojedinačno je pregledana i evidentirana od strane službenika Bosne i Hercegovine, a koji su nadležni da prate uvoz ovakvih stvari.
- Streptokok
#898 Re: Nova agresija na BIH?
Ovo je nato prostor, a ovi uzp-ovci koji bi u varsavski pakt-sazalijevam slucaj.General War wrote:Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono...![]()
- horkesh
#899 Re: Nova agresija na BIH?
Vjeruj da i ja kolutam očima. Isto kao da se ništa nije naučilo 92-95, a kao prvo - uzdaje se u se i u svoje kljuse. Ja od NATO-a i vaskolikog svijeta očekujem samo da nas poliju benzinom ako ovdje bukne.General War wrote:Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono...![]()
To su već zanimljive informacije. Misliš, pretpostavljam, na ove FN SCAR-ove što je nosio prvi ešalon?archi_a wrote: Ma mislio sam više na snage obučene u kulturnoumjetnička udruženja. Bez naoružanja, naravno.
Malo je poznato, ovim patriJotama npr. da je dodik, da bi nabavio ovih novih 300 pušaka za svoju policiju morao pisati molbu (odnosno neko ko je nadležan da piše) državi Bosni i Hercegovini i tek kada je odobrena nabavka, mogli su raspisati tender za nabavku. Svaka cijev pojedinačno je pregledana i evidentirana od strane službenika Bosne i Hercegovine, a koji su nadležni da prate uvoz ovakvih stvari.
-
archi_a
#900 Re: Nova agresija na BIH?
Pa naravno i ne samo na to. Svaki pištolj pojedinačno mora proći državnu komisiju za nabavke. Svala cijev pojedinačno. To ne važi samo za taj entitet, već i ovaj drugi i Brčko distrikt BiH.
I kaže nema države. Može pričat ovcama koje mašu zastavama ispred njegove bine.
I kaže nema države. Može pričat ovcama koje mašu zastavama ispred njegove bine.