Nova agresija na BIH?

Post Reply
markomilanov

#876 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Bošanjaci su ti koji imaju legitimno pravo da odlučuju o sudbini bih,da kontroslisanim ratom uz pomoć medjunarodne zajednice ukine rs, da pusti rs,il da trpi sadašnje stanje,bokiranje od hrvata i srba.
markomilanov

#877 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Kontrolisani rat bez islamskih ekstremista u cillju zbacicvanja dodika sa vlasti,i bez progona srpskog stanovništva,medjunardona zajednica bi podržala.
markomilanov

#878 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

zašto bošnjaci ne naprave paralalne veze sa opštinama sandzaka.
jao_situacije

#879 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

đikci pripremite se

zapadni mediji intenzivno počeli da pišu o paravojnim đikanskim grupama
zakonodavna tijela europskih država i sad, prihvatila izvještaje o uticaju rusa na republiko-srpskijance i herceg-bosance

ja da sam đikan kupio bih nato zastavu ili američku, i okačio je na kuću
jebeno je ako te predator pogrešno identificira :run:
markomilanov

#880 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

jao_situacije wrote:đikci pripremite se

zakonodavna tijela europskih država i sad, prihvatila izvještaje o uticaju rusa na republiko-srpskijance i herceg-bosance

a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.
Edin H.

#881 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Edin H. »

Duka Dizel wrote:Znam te likove
:-)
archi_a

#882 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave. :D
Duka Dizel

#883 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Duka Dizel »

A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
512MB

#884 Re: Nova agresija na BIH?

Post by 512MB »

Ejh ti sada ko da su rusi svemocni. Lokalni harambasa sa atomskim oruzjem, nesto u stilu pakistana i irana.
GeeTnT

#885 Re: Nova agresija na BIH?

Post by GeeTnT »

Duka Dizel wrote:A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
Lakse je nabrojat one koje jesu...
nabroj ih i videces prizore potresne
videces nesrecne i bolesne
videces cemer, smrt i jad
jao_situacije

#886 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

markomilanov wrote:
jao_situacije wrote:đikci pripremite se

a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.
eto rusa.

Image

Image

Image

nato komanda na butmiru u strahu od ruskog nosača rekla bakiru da pošalje tim izviđača sa dvogledom na svitavu i da gledaju ima li dima

valjda su došli akumulatori za migove, bilo bi dosadno da ne polete

Image

Image

šta je ovo braćo, ceo svet protiv srba
NATO preko Rumunije i Bugarske BLOKIRA dolazak "migova" u Srbiju

a i s300 je tu..

Image

niko ne sme da vas bije.
LBVIEW

#887 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

Duka Dizel wrote:
Na pitanje da li je za Republiku Srpsku rizično ako BiH postane slučaj "Mostar" zbog neusvajanja Izbornog zakona oko kog ne mogu da se dogovore Bošnjaci i Hrvati, Dodik je odgovorio da RS treba da dođe do svojih organa vlasti.

"Imat ćemo našeg člana Predsjedništva u BiH i naše zastupnike u Sarajevu. Imat ćemo Narodu skupštinu i Vladu RS-a izabranu odmah. Hoće li Bošnjaci i Hrvati doći u Sarajevo, to mene ne zanima. Nema zavrtanja ruku i `Dejtona dva` konstalacija odnosa je sasvim promijenjena", poručio je Dodik.
Najbitnije od svega.

I ovo takodje:
"Mi smo jedan narod, uskoro ćemo napraviti aneks sporazuma o specijalnim vezama, to jest deklaraciju, i opredjeliti se kao institucije i države (?) kako ćemo ubuduće podržavati afirmaciju srpskih nacionalnih prava u različitim dijelovima regiona i svijeta. Formirat ćemo fond koji će biti podrška različitim projektima u kulturi, obrazovanju, zdravstvu, koji će biti trajna adresa za sve Srbe", objasnio je Dodik.
Super, samo nastavite. :bih:
LBVIEW

#888 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

Duka Dizel wrote:A koja to država na svetu danas nije pod uticajem Rusa?
To sto vi virite iz Putinovog supka, smanjuje vam perspektivu, verujte. :lol:
A uvucite se jos jace i dublje - uspeh zagarantovan k'o onomad na Kosovu ravnom. :lol: :lol:
LBVIEW

#889 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

512MB wrote:Ejh ti sada ko da su rusi svemocni. Lokalni harambasa sa atomskim oruzjem, nesto u stilu pakistana i irana.
Hej, brko ima rusi one Suhoje, bez da trepne. :D
Sanjarko

#890 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Sanjarko »

markomilanov wrote: a šta čemo sa rusima,da se oni igraju rata na bosanskoj teritoriji.
Ne bi im to bilo pametno. Da se ne pocne i u Rusiji igrati rata. Bolje nek ne cackaju uspavanog zmaja.
512MB

#891 Re: Nova agresija na BIH?

Post by 512MB »

Eno ti ga sad, nisu ni bilderi kao sto su bili :D

"Vodja udruzenja "srbska cast": ovo je napad na moju familiju, imam prijatelja bosnjaka i albanaca, dodika ni ne poznajem... ja ssm samo humanitarac i skupljam pare za slijepu djecu"

:lol:
jao_situacije

#892 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

:lol: :lol:
PM72

#893 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

chmoljo,
Hajd dina ti-zamandalu ovu temu !
Streptokok

#894 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Streptokok »

512MB wrote:Eno ti ga sad, nisu ni bilderi kao sto su bili :D

"Vodja udruzenja "srbska cast": ovo je napad na moju familiju, imam prijatelja bosnjaka i albanaca, dodika ni ne poznajem... ja ssm samo humanitarac i skupljam pare za slijepu djecu"

:lol:
Na sta spade kuca obilica ili kako se vec zove onaj sto je pobjedio turke na kosovu.

Jos da im je jednog mudzahedina ubaciti molili bi da ih bacimo lavovima.
Streptokok

#895 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Streptokok »

archi_a wrote:Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave. :D
S tim sto im i za autobuse treba dozvola nato-a. Jedino da prokopaju tunel direktno iz rusije. Vidis da nije sve tako crno za nase uzorite susjede.
General War

#896 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono... :lol: :lol:
archi_a

#897 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Streptokok wrote:
archi_a wrote:Rusi prvo da pošalju molbu NATO snagama da im dozvole prelet iznad NATO vazdušnog prostora da bi došli do Bosne i Hercegovine! A mogu uvijek poslati snage da dođu autobusima ili da rasklope avione pa ih dopreme do srbije i tu ih ponovo sastave. :D
S tim sto im i za autobuse treba dozvola nato-a. Jedino da prokopaju tunel direktno iz rusije. Vidis da nije sve tako crno za nase uzorite susjede.
Ma mislio sam više na snage obučene u kulturnoumjetnička udruženja. Bez naoružanja, naravno.
Malo je poznato, ovim patriJotama npr. da je dodik, da bi nabavio ovih novih 300 pušaka za svoju policiju morao pisati molbu (odnosno neko ko je nadležan da piše) državi Bosni i Hercegovini i tek kada je odobrena nabavka, mogli su raspisati tender za nabavku. Svaka cijev pojedinačno je pregledana i evidentirana od strane službenika Bosne i Hercegovine, a koji su nadležni da prate uvoz ovakvih stvari. :-D
Streptokok

#898 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Streptokok »

General War wrote:Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Koliko su se ovdje neki naostrili ja mislio vec korpus forumasa spreman, a ono... :lol: :lol:
Ovo je nato prostor, a ovi uzp-ovci koji bi u varsavski pakt-sazalijevam slucaj.
horkesh

#899 Re: Nova agresija na BIH?

Post by horkesh »

General War wrote:Sta bi? opet bi da NATO oslobadja drzavu?
Vjeruj da i ja kolutam očima. Isto kao da se ništa nije naučilo 92-95, a kao prvo - uzdaje se u se i u svoje kljuse. Ja od NATO-a i vaskolikog svijeta očekujem samo da nas poliju benzinom ako ovdje bukne.
archi_a wrote: Ma mislio sam više na snage obučene u kulturnoumjetnička udruženja. Bez naoružanja, naravno.
Malo je poznato, ovim patriJotama npr. da je dodik, da bi nabavio ovih novih 300 pušaka za svoju policiju morao pisati molbu (odnosno neko ko je nadležan da piše) državi Bosni i Hercegovini i tek kada je odobrena nabavka, mogli su raspisati tender za nabavku. Svaka cijev pojedinačno je pregledana i evidentirana od strane službenika Bosne i Hercegovine, a koji su nadležni da prate uvoz ovakvih stvari. :-D
To su već zanimljive informacije. Misliš, pretpostavljam, na ove FN SCAR-ove što je nosio prvi ešalon?
archi_a

#900 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Pa naravno i ne samo na to. Svaki pištolj pojedinačno mora proći državnu komisiju za nabavke. Svala cijev pojedinačno. To ne važi samo za taj entitet, već i ovaj drugi i Brčko distrikt BiH.
I kaže nema države. Može pričat ovcama koje mašu zastavama ispred njegove bine. :D
Post Reply