Uci ce ba Dulja kad ovi sto se oprastaju budu izlaziliLogovan wrote:Nastić![]()
Duljevića je trebao uvrstiti u prvih 11, jer je jedan od onih koji se mora što brže uigrati sa ovim standardnim, Džeko, itd. Valjda će dobiti neku veću minutažu.
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#876 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
-
Bazinga1234
#877 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nećeleškarenje wrote:Uci ce ba Dulja kad ovi sto se oprastaju budu izlaziliLogovan wrote:Nastić![]()
Duljevića je trebao uvrstiti u prvih 11, jer je jedan od onih koji se mora što brže uigrati sa ovim standardnim, Džeko, itd. Valjda će dobiti neku veću minutažu.
- leškarenje
#878 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
DobroBazinga1234 wrote:Nećeleškarenje wrote:Uci ce ba Dulja kad ovi sto se oprastaju budu izlaziliLogovan wrote:Nastić![]()
-
lakilaka
#879 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
prosinecki mora jos puno znoja proliti ako zeli nesto napraviti. tanko je ovo.
- BarbaDue
#880 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Roberte brate nisam ni znao da imaš onoliko škembe
Pa šta je ono 
- manijak1
#881 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
jagnjetinaBarbaDue wrote:Roberte brate nisam ni znao da imaš onoliko škembePa šta je ono
-
last mohicans
#882 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Šta ce drugo, sa Salemom hoda po janjetini.BarbaDue wrote:Roberte brate nisam ni znao da imaš onoliko škembePa šta je ono
- kakotakonikako
#883 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Salem ce mu doci glave. On cuva svoju guzicu, a selektori su samo potrosna roba. Koji kreten.last mohicans wrote:Šta ce drugo, sa Salemom hoda po janjetini.BarbaDue wrote:Roberte brate nisam ni znao da imaš onoliko škembePa šta je ono
- BarbaDue
#884 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne znam ko je Selam ali sam ovako
kad sam mu vidio škembe. Nekako mi to puno govori o treneru. Kome on da pokaže išta sa onakvim stomakom. Jedino ako je kakav fiziološki poremećaj u pitanju, ako nije razočaran sam.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#885 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Čuj ne znaš Salema ProlićaBarbaDue wrote:Ne znam ko je Selam ali sam ovakokad sam mu vidio škembe. Nekako mi to puno govori o treneru. Kome on da pokaže išta sa onakvim stomakom. Jedino ako je kakav fiziološki poremećaj u pitanju, ako nije razočaran sam.
- agent_zero
#886 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nisam zadovoljan generalno, pomaka ima u odnosu na prethodnog kvazistručnjaka, ali opet može i mora bolje.
Smeta mi forsiranje Kodre, lik je totalno beskoristan, a šansa se nikako ne daje Prevljaku.
Očigledno mi poslije Misketa više igre prema naprijed nemamo.

Smeta mi forsiranje Kodre, lik je totalno beskoristan, a šansa se nikako ne daje Prevljaku.
Očigledno mi poslije Misketa više igre prema naprijed nemamo.
- Muhamed Đakmić
#887 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Prevljak nije ni bio u kadru za jučerašnju utakmicu, u nedjelju je igrao posljednji meč domaćeg prvenstva u Austriji.
Inače, mislim da se zasad iskristalisao početni tim za septembarske utakmice lige nacija, iako je moguća pokoja alternativa:
Begović, desni bek Vranješ, lijevi Kolašinac, štoperi Zukanović i Bičakčić, vezni red Cimirot, Bešić i Pjanić, krila Višća i Duljević, napadač Džeko. Ima naravno alternativa, ali bojim se da je ovo najbolje što trenutno imamo na raspolaganju. S tim da je pozicija Begovića fakat upitna.
Inače, mislim da se zasad iskristalisao početni tim za septembarske utakmice lige nacija, iako je moguća pokoja alternativa:
Begović, desni bek Vranješ, lijevi Kolašinac, štoperi Zukanović i Bičakčić, vezni red Cimirot, Bešić i Pjanić, krila Višća i Duljević, napadač Džeko. Ima naravno alternativa, ali bojim se da je ovo najbolje što trenutno imamo na raspolaganju. S tim da je pozicija Begovića fakat upitna.
- BarbaDue
#888 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jbga, ja pročitah SELAMTomahawk11 wrote:Čuj ne znaš Salema ProlićaBarbaDue wrote:Ne znam ko je Selam ali sam ovakokad sam mu vidio škembe. Nekako mi to puno govori o treneru. Kome on da pokaže išta sa onakvim stomakom. Jedino ako je kakav fiziološki poremećaj u pitanju, ako nije razočaran sam.
- cyprus
#889 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Zašto "bojim se..."? Nije valjda da nisi zadovoljan sa onim čime raspolažemo?Muhamed Đakmić wrote:...Begović, desni bek Vranješ, lijevi Kolašinac, štoperi Zukanović i Bičakčić, vezni red Cimirot, Bešić i Pjanić, krila Višća i Duljević, napadač Džeko. Ima naravno alternativa, ali bojim se da je ovo najbolje što trenutno imamo na raspolaganju...
Nego, zašto se nigdje ne spominje Prcić? Koliko sam skonto, odigro je ove sezone dosta utakmica za vrlo solidni Rennes... Znam da dosad u reprezentaciji nije pokazao skoro ništa, ali možda mu treba dat priliku u dvije-tri ozbiljne utakmice, da vidimo da li može išta biti od njega...
-
channel10
#890 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pored Prcica fali i Krunic u vezi.
A sto se tice žutog, bojim se da on neće ništa napraviti i da će potrošiti ove zadnje godine Dzeke i Pjanica.
Moje mišljenje i ne želim ulaziti u bilo kakvu raspravu oko ovoga.
A sto se tice žutog, bojim se da on neće ništa napraviti i da će potrošiti ove zadnje godine Dzeke i Pjanica.
- mayab
#891 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
channel10 wrote:Pored Prcica fali i Krunic u vezi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#892 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bešić, Cimirot i Pjanić je ono najbolje što mi imamo u sredini. Prcić, Krunić...oni trebaju za klupe.
Sve su prilike da će Prosinečki igrati 4-3-3, tako da ne može drugačije.
-
Bazinga1234
#893 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Krunic igra u Empoliu centralnog veznog tako da je i on legitimna opcija za prvih 11, a Prcic je zamjena za Pjanica.Tomahawk11 wrote:Bešić, Cimirot i Pjanić je ono najbolje što mi imamo u sredini. Prcić, Krunić...oni trebaju za klupe.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#894 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nisam bas siguran u ovom trenutku da je Cimirot ispred Prcica. Dovoljno je samo pogledati koju ligu igra jedan a koju drugi i sve ti se kazeTomahawk11 wrote:Bešić, Cimirot i Pjanić je ono najbolje što mi imamo u sredini. Prcić, Krunić...oni trebaju za klupe.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#895 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Zavisi šta gledaš. Ako je opcija defanzivni vezni, onda nije.hrasno38 wrote:Nisam bas siguran u ovom trenutku da je Cimirot ispred Prcica. Dovoljno je samo pogledati koju ligu igra jedan a koju drugi i sve ti se kazeTomahawk11 wrote:Bešić, Cimirot i Pjanić je ono najbolje što mi imamo u sredini. Prcić, Krunić...oni trebaju za klupe.
Bešić - Cimirot - Pjanić
Ako ideš na nešto ofanzivniju varijantu, onda može sa Prcićem.
- manijak1
#896 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kontam neće ih napast prekosutra Sjeverna Koreja
pa da mi udarimo
ako ništa , navijaće za nas 
- Altsa
#897 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sasvim moguce prema dosad prikazanom.channel10 wrote:A sto se tice žutog, bojim se da on neće ništa napraviti i da će potrošiti ove zadnje godine Dzeke i Pjanica.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#898 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Neozbiljno je praviti bilo kakav sud na konto prijateljskih utakmica. Koliko, tri utakmice?
- manijak1
#899 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Malo višeTomahawk11 wrote:Neozbiljno je praviti bilo kakav sud na konto prijateljskih utakmica. Koliko, tri utakmice?
SAD
Mehico
Bugarska
Senegal
Crna Gora
Žuta braća sa Juga
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#900 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
I sve prijateljske, je li tako?manijak1 wrote:Malo višeTomahawk11 wrote:Neozbiljno je praviti bilo kakav sud na konto prijateljskih utakmica. Koliko, tri utakmice?
SAD
Mehico![]()
Bugarska
Senegal
Crna Gora
Žuta braća sa Juga![]()
![]()
![]()
![]()