1 - I meni je bilo sumnjivo kako Vedo lako dijeli ''žive lopte'' i daje pasove unazad .... ima tu nešto...hrasno38 wrote:Jel ti zivis u nekoj informacionoj blokadi pa nisi u stanju provjeriti stvari prije nego ih napises. Vedad Ibisevic za Hertu u ovoj sezoni odigrao 3 utakmice ....dao jedan gol i podjelio jednu asistenciju. Fakat imate oci ali ili necete da vidite ili ste fakat slijepi kod njih. Ne mogu Vedo i Edin nista igrati ako nema veznog reda i krila....jednostavnop to je tako u fudbalu ne kod nas nego svugdje izuzev u ekipi gdje igraju Mesi, Nejmar ili Ronaldo. Nas vezni red veceras nije dao ni jednu jedinu postenu loptu prema napadacima a vali i ni prema krilima. Pjanic i Cimirot su kao i cijela ekipa bili izgubljeni a oni su motor ekipe Mi smo veceras igrali 4-2-3-1 nidje veze sa vezom i 1 - Vedo je fakat bio zavaljen do bola a Edin totalno odsjecen ali bas totalno sto naravno ne znaci da ne treba da skace na glavu kad igra za reprezentaciju.It_is_a_Leclerc wrote:Meša Baždarević ima dužan Vedadu Ibiševiću par desetaka hiljada eura.
Ja ne vidim drugi razlog za forsiranje i guranje ovog smetala u prvih 11. Da je umjesto njega na teren izvesti veš mašinu, pa možda bi se nešto od nje i odbilo. Ovaj je u takvoj formi da, što ne upropasti, i ne popravi.
U ovoj ekipi se veceras nesto desilo a brod je poceo da pusta nakon one nesrece u Grckoj u zadnjim sekundama utakmice. I ja zaista ne znam zasto mesa nije odmah reagovao nakon prvog gola jer se tada vec vidjelo kuda sve vodi ali iskren da budem ja mislim da je Mesa izgubljen bez francuza jer francuz je ocito onaj koji puno vise zna o trenerskom poslu.
Kad sam napisao "kakvi navijaci takvi igraci" prije svega sam mislio da je zaista degutantno pljuvati po igracima koji u vecini utakmica daju sve od sebe i uvijek za reprezentatvni dres igraju srcem. Ali jebaji ga nije svaki dan isti i ne moze svaku utakmicu isto ali to ne znaci da im se radi toga treba jebati mater. I Edin i Vedad su za ovu reprezentaciju dali dosta a Edin za sada nemjerljivo sa bilo kojim drugim igracem i ako nista bilo bi pristojno saslusati ako nista sta kapiten kaze o vecerasnjem debaklu.
Ovo veceras sve strasno smrdi i nasi igraci su izgledali kao da nisu htjeli da igraju! Razlog.....nebitan ali ako je tacno onda se zaista treba apsolutno svima zahvaliti. Ponovit cu jos jednom Kolasinac je igrac koji ima "100" klizecih po utakmici....koji trci za svakom loptom ko mahnit...veceras to nije radio a zasto meni nije jasno. Pasovi izmedju igraca su nedostoji cifara kojima su placeni u klubovima jer su se lopte odbijale od njih kao od kamenja.....pa imali smo u drugom poluvremenu konstantnu setnju kroz nas kazneni prostor sto nikada do sada nije bilo jer ako nista islo se na klizeci pa su se pravili penali, kartoni......veceras kartone dobili na sredini Pjanic i Hodzic...igraca ajde da kazemo iz napada![]()
2 - Svi smo mogli cuti Mesu da vice kako da se igra i da ga niko ne jebe ni za suhu sljivu i da igraju totalno drukcije. Sve ovo jako jako smrdi!!!
2 - Upravo zbog ovog drug sam i napisao SMJENA GENERACIJA .... da je Meša uveo mlade igrače i da su izgubili vjerujem da nebi bilo ni pola kritika kao sa ovim ''prekaljenim igračinama''