kako sam negiralaGeneral War wrote:Pa u drugoj temi si negirala i BiH samo sto je par sabana pitalo je li vrijeme za bosnjacku drzavu...nemoj meni te priceConnaisseur Karlin wrote:nisam negirala neciju odluku, ali kako ces danas biti jugosloven, ako nemas vlastitu drzavu jugosalvijuGeneral War wrote: Kad bi malo prosarao po temama, vidio bi da kao i postavljacica teme i ovi likovi koji negiraju ispravnu neciju odluku da se izjasnjavaju kako hoce pa i jugoslovenom, da na drugim temama negiraju i Bosanstvo, podrzavaju rasparacavanje bosne, i sta sve ne...ti nepamtis jugoslaviju, postujem...neki se sjecaju...nevidim nista lose u tome.![]()
jugoostalgija nije temato je sprat vise pdf
![]()
nikad nisam negirala Bosanstvo![]()
BiH je trenutno drzava sastavljna od dva etniteta,drzavice,a to je posljedica lose politike i brutalne opterecenosti proslosti
Jugoslovenstvo
- Connaisseur Karlin
#876 Re: Jugoslovenstvo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#877 Re: Jugoslovenstvo
Jedino sto je vrijedno pomena je reprezentacija iz 98'arzuhal wrote:
U pravu si, slažem se. Koliko god to SR Jugoslavija zvučalo i djelovalo beslovesno (dugo je i trajalo...), to je tako kako veliš.
- Edin H.
#878 Re: Jugoslovenstvo
Ja sam za sistem Enver Hoxhe - pretvaranje vjerskih institucija u biblioteke, neka omladina cita.SaraFina wrote:![]()
Još tema traje?
Zamišljam tu novu Yugu i Yugoslovene... Ono kakvog bi metalnog sklopa to bili ljudi?Koga bi birali?Ono Jelena Karleuša ministrica kulture, domet vjerovatno
- General War
#879 Re: Jugoslovenstvo
Eto, ubio si me argumentima...sta god da siBHCluster wrote:Nemas ti pojma moj "virtualni jugoslovenu".General War wrote:...kojeg Bosna nije bila dio..pa sto bi bila ista duzna?BHCluster wrote:
Koliki je ono dug BiH naslijedila od bivse drzave?
-
radostan dan
#880 Re: Jugoslovenstvo
ja samo da pitam koliko ste srba otkrili na temi?
- BHCluster
#881 Re: Jugoslovenstvo
ili 89'?_BataZiv_0809 wrote:Jedino sto je vrijedno pomena je reprezentacija iz 98'arzuhal wrote:
U pravu si, slažem se. Koliko god to SR Jugoslavija zvučalo i djelovalo beslovesno (dugo je i trajalo...), to je tako kako veliš.I mozda Dr. Iggy-Oci boje duge
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#882 Re: Jugoslovenstvo
Ova je nastala 27.04. 1992.BHCluster wrote:
ili 89'?
- SaraFina
#883 Re: Jugoslovenstvo
Idem otvoriti temu "utjecaj granda i turbofolka na novoformiranu jugoslovensku naciju 4×"Edin H. wrote:Ja sam za sistem Enver Hoxhe - pretvaranje vjerskih institucija u biblioteke, neka omladina cita.SaraFina wrote:![]()
Još tema traje?
Zamišljam tu novu Yugu i Yugoslovene... Ono kakvog bi metalnog sklopa to bili ljudi?Koga bi birali?Ono Jelena Karleuša ministrica kulture, domet vjerovatno
-
KENJAC
#884 Re: Jugoslovenstvo
...i onda drugarica Karleusa kaže : Zbog vas sam nalakirala nokte !
Ovdje se vec vode halicinogeni dijalozi !
Oprosti im bože , ne znaju šta pričaju !
- SaraFina
#885 Re: Jugoslovenstvo
Kakvih Srba? Tema je za detektiranje domaćih izdajnika namijenjenaradostan dan wrote:ja samo da pitam koliko ste srba otkrili na temi?
- SaraFina
#886 Re: Jugoslovenstvo
Po Srbiji nažalost, kad vrše ankete o daljem obrazovanju a bio je podavno viralan i neki pismeni rad... djevojčice se izjašnjavaju da žele biti sponzoruše...a dječaci dijelom zemunskog ili štajaznam kojeg mafijaśkog klana.KENJAC wrote:...i onda drugarica Karleusa kaže : Zbog vas sam nalakirala nokte !
- BHCluster
#887 Re: Jugoslovenstvo
i?_BataZiv_0809 wrote:Ova je nastala 27.04. 1992.BHCluster wrote:
ili 89'?
- General War
#888 Re: Jugoslovenstvo
Connaisseur Karlin wrote:kako sam negiralaGeneral War wrote:Pa u drugoj temi si negirala i BiH samo sto je par sabana pitalo je li vrijeme za bosnjacku drzavu...nemoj meni te priceConnaisseur Karlin wrote: nisam negirala neciju odluku, ali kako ces danas biti jugosloven, ako nemas vlastitu drzavu jugosalviju![]()
jugoostalgija nije temato je sprat vise pdf
![]()
nikad nisam negirala Bosanstvo![]()
BiH je trenutno drzava sastavljna od dva etniteta,drzavice,a to je posljedica lose politike i brutalne opterecenosti proslosti![]()
![]()
link bitte
Connaisseur Karlin wrote:
SaraFina wrote:
![]()
Ljubinka bona, kakvu ti podjelu to zagovaraš i potenciraš? ?? Razočaraćeš Arzulaha, on tebe vidi ko našeg špijuna
ja nista ne zagovrama, ali eto procitah da Bosanjci zele svoju novu teritoriju
rnomalnom svijetu je vazna cijela BiH, ali isti dio populacije je vlro nizak u BiH , nisam sigurna kako ce BiH ospatati kao drzava narednih 20 godina , ako se nastavi zivjeti sa istim stilom i tempom zivota
Ništa ne brini. Ako već hoćeš konretno doprinijeti opstanku i natalitetu... i tu ima rješenje. Žena si i bosanska 100% patriotkinja. Znaš što ti je raditi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#889 Re: Jugoslovenstvo
Pa sta i? Kaem dobra ekipa bili na Mundijalu u Francuskoj, a ti me peglas njakvim besmislenim pitanjimaBHCluster wrote:i?_BataZiv_0809 wrote:Ova je nastala 27.04. 1992.BHCluster wrote:
ili 89'?
-
KENJAC
#890 Re: Jugoslovenstvo
Kazem ti ja. Srbija je dno dna, Bogu fala pa to jos nije doslo kod nas !SaraFina wrote:Po Srbiji nažalost, kad vrše ankete o daljem obrazovanju a bio je podavno viralan i neki pismeni rad... djevojčice se izjašnjavaju da žele biti sponzoruše...a dječaci dijelom zemunskog ili štajaznam kojeg mafijaśkog klana.KENJAC wrote:...i onda drugarica Karleusa kaže : Zbog vas sam nalakirala nokte !
- SaraFina
#892 Re: Jugoslovenstvo
Djenerale, ti na svim temama ordiniraš? Plaća li SDB šta?
-
Novak20
#893 Re: Jugoslovenstvo
SaraFina wrote:![]()
Još tema traje?
Kakvog bi mentalnog sklopa bili novi Jugosloveni, možemo pretpostavljati.
Kakvog su mentalnog sklopa današnji ostvareni nacionalisti i etno svirači u banana državama ex Juge, uvjeravamo se svaki dan. Ono, koga biraju. Ono, koga i šta gledaju na koncertima, ono, koji su im dometi u privredi, nauci, književnosti, sportu itd.
- General War
#894 Re: Jugoslovenstvo
Milione, prakticno svi forumasi su Srbi...ko reko-zeko reko...a i ti nam malo licis na srbina, jer samo srbi pitaju koliko je srba otkriveno..priznajradostan dan wrote:ja samo da pitam koliko ste srba otkrili na temi?
- Edin H.
#895 Re: Jugoslovenstvo
Jelena Karleusa Mika Bosnic Nove Jugoslavije.

- Edin H.
#896 Re: Jugoslovenstvo
Pa radosni i jeste BinasrGeneral War wrote:Milione, prakticno svi forumasi su Srbi...ko reko-zeko reko...a i ti nam malo licis na srbina, jer samo srbi pitaju koliko je srba otkriveno..priznajradostan dan wrote:ja samo da pitam koliko ste srba otkrili na temi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#897 Re: Jugoslovenstvo
Trik pitanje-ko je bio selektor 98' Santrac ili Vujadin BoskovGeneral War wrote:Milione, prakticno svi forumasi su Srbi...ko reko-zeko reko...a i ti nam malo licis na srbina, jer samo srbi pitaju koliko je srba otkriveno..priznajradostan dan wrote:ja samo da pitam koliko ste srba otkrili na temi?
- BHCluster
#898 Re: Jugoslovenstvo
Pa zar nije takva vrsta teme?_BataZiv_0809 wrote:Pa sta i? Kaem dobra ekipa bili na Mundijalu u Francuskoj, a ti me peglas njakvim besmislenim pitanjimaBHCluster wrote:i?_BataZiv_0809 wrote:
Ova je nastala 27.04. 1992.
- General War
#899 Re: Jugoslovenstvo
Mislis BIA? Evo vec fiata mi iz kragujevca salju ko predujam koliko je ovo bitno uticati na mjenje forumaSaraFina wrote:Djenerale, ti na svim temama ordiniraš? Plaća li SDB šta?
Kao da sam ja otovrio temu i poceo hraljati po necjem ubjedzenju
- Connaisseur Karlin
#900 Re: Jugoslovenstvo
General War wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ja nista ne zagovrama, ali eto procitah da Bosanjci zele svoju novu teritoriju
rnomalnom svijetu je vazna cijela BiH, ali isti dio populacije je vlro nizak u BiH , nisam sigurna kako ce BiH ospatati kao drzava narednih 20 godina , ako se nastavi zivjeti sa istim stilom i tempom zivota
kopirala sam upravo svoj dio
http://forum.klix.ba/je-li-vrijeme-za-n ... #p13594130
procitaj konverzacije: moja sa SaraFinom i tvoja sa mnom , cijela 9 strannica, nigdje nisam licno pisala o podjeli