Moderators: _BataZiv_0809, anex
Naleti u TS pa ces da vidis sta je sve moguceado-šampion wrote:Gornji red: osmica, sedmica E38, trica E36, petica E34
Srednji red: E9 (preteca sestice), E3 (preteca sedmice), trica E46, Z3
Donji red: sestica E24 (prva), petica E12 (prva, prije FL s uskim stopkama), trica coupe E92, sestica E63.
Ne kontam sta fali kecari, ja imam istu, meni izgleda odlicno. Za razliku od naredne buljave. Ne moze biti M135i jer ova nije postojala kao M135i. Mozda je 130i.

A čemu služe ove polugice ispod središnjih ventilacionih otvora u C-klasi:amar1994 wrote:hm , pa bas zbog toga mi je bmw bolji , jednostavan unutra i fizicke kontrole klime
...

klima , al maleno , kolut je zakonSeawolf wrote:A čemu služe ove polugice ispod središnjih ventilacionih otvora u C-klasi:amar1994 wrote:hm , pa bas zbog toga mi je bmw bolji , jednostavan unutra i fizicke kontrole klime
...
Mercedes-AMG C 43 4MATIC (MoPf) je u svemu malo bolji od BMW 340i xDrive i tako će ostati sve dok se ne pojave G20 i G21.Bullet Tooth Tony wrote:Jedno konkretno pitanje momci ... sta bi odabrali:Dmecka 4 milje skuplja .. ... znaci izmedju ova dva i samo ova dva
... ni Volvo niti Audi novi nit ista
![]()
![]()
Neki drugi BMW, neku drugu mečku, ... možda, ali ovaj sa 64 PS manje od ove mečke, ... teško.konektovan wrote:Bmw jede mecku,.....ž
Nisu isti bavarski i svapski konji...........Seawolf wrote:Neki drugi BMW, neku drugu mečku, ... možda, ali ovaj sa 64 PS manje od ove mečke, ... teško.konektovan wrote:Bmw jede mecku,.....ž
Jeste na njemackom ali nije njemacki cjenovnik ... nije bitno ... mogao bi izvuci jedno 4-5 k eura na mercedesu ... na BMWu ne bih mogao toliko ali bila bi razlika ....Seawolf wrote: S tim što su ovo cijene iz njemačkog cjenovnika i siguran sam da se na cijenu BMW-a može dobiti značajno veći popust nego na cijenu Mercedes-AMG-a, te da razlika u realizovanim cijenama vrlo lako može otići i do 6.000 do 7.000 EUR.
Ako možeš dobiti veći popust na Mercedes-AMG-u, nego na BMW-u, onda ne bi trebalo biti dileme.Bullet Tooth Tony wrote:Jeste na njemackom ali nije njemacki cjenovnik ... nije bitno ... mogao bi izvuci jedno 4-5 k eura na mercedesu ... na BMWu ne bih mogao toliko ali bila bi razlika ....Seawolf wrote: S tim što su ovo cijene iz njemačkog cjenovnika i siguran sam da se na cijenu BMW-a može dobiti značajno veći popust nego na cijenu Mercedes-AMG-a, te da razlika u realizovanim cijenama vrlo lako može otići i do 6.000 do 7.000 EUR.