Zahiragić opet jaše

Post Reply
Banksy

#876 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

broj dva wrote:Zahiragic je djete ovog vremena.
Podoban, arogantan,bahat, prazne glave, opterecen vjerskom formom (ne vjerom, samo formom, da izgleda da se vjeruje) i daleko ce dogurati.
Jednog dana i on ce svoju djecu legalno a bez konkursa zaposljavati.
Tačno. Dijete i slika vremena.
dust in the wind

#877 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dust in the wind »

Banksy wrote:
broj dva wrote:Zahiragic je djete ovog vremena.
Podoban, arogantan,bahat, prazne glave, opterecen vjerskom formom (ne vjerom, samo formom, da izgleda da se vjeruje) i daleko ce dogurati.
Jednog dana i on ce svoju djecu legalno a bez konkursa zaposljavati.
Tačno. Dijete i slika vremena.
neuk, poglup, željan slave, nemoralan, uporan u svojim idejama i kada lupeta... slika i prilika kretena :-)
Seyfo

#878 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Zahson je garant neki Zahid, Zahir, Zakir kojeg je Hare (kako mu Zahson tepa) onomad nekoć pomilovao po glavi i tako mu tepao. Možda mu je čak i pružio nastavak nargile i rekao"NA". To je u Zahsonu, inače indidvidui bez ideja i ikakve šanse da ikad stvori novu vrijednost egzistenciju i opstanak,tj. mjesto pod suncem, stvorilo svjetlo na kraju tunela, tj.nadu da će možda zaslužiti da bude Haretov ahbab i na taj način jednog dana doći do uhljebljenja, prisustva na stranačkim iftarima i pijankama, kafama poslije džume isl. Ovo je njegova kontribucija tim ciljevima ali ga je moderator osujetio.
Očekujemo paljbu po islamofobnom moderatoru.
nema me tamo

#879 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

On je on..

Znam ga ja takav je on tip da bi se registrovao samo da piše..
Decko do prije 5 godina nije znao sastaviti recenicu, ne bi ga nigdje bilo da mu nije bilo mamice...
Sve je to njemu završeno i kroz osnovnu i srednju siguran sam sve u cilju ovog sad da se probija preko islama..
Sto samo glupa tipa poput njega i zna..

Taj je u ranoj mladosti nosao sataru sa sobom, mislite da se zajebavam?
Ne, ne zajebavam se..
Dr. Kuca

#880 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Satarom ga zahsone :lol: :lol: cuj zahson, zvali ga sataras u srednjoj.
Vitezanin

#881 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Vitezanin »

Ima li igdje dostupan statut SPUS-a kao i spisak članova? Kako to da nikad ne čujemo glasove drugih nego samo ovog debila koji se svakako svakim istupom bavi pitanjima koja veze nemaju s potrebama studenata? Gdje su ti ljudi i šta rade i zašto su u SPUS-u? Kako se određuju potrebe studenata tj. prioriteti? Gdje su brojevi, statistike, istraživanja o potrebama i stanju?

Također, još nikad nisam vidio, a niti čuo, da se ijedno vodstvo studentskih organizacija bavi pitanjima kojim se bavi ovaj Zahiragić - ukucate ga na Youtube i vidite par nekakvih izlaganja o državnosti, vjeri, potrebama vjernika ili čemu već. Kakve to veze ima s potrebama studenata Univerziteta u Sarajevu? I kako njegovi nastupi pomažu studentima da poprave svoj status i uvjete školovanja? Tako što će imati izlaganje o referendumu u RS-u?!

Znači, nigdje veze s vezom, nikakve!
KB9

#882 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

Nacrt Zakona o visokom obrazovanju jednoglasno je usvojen od svih zastupnika skupštine Kantona Sarajevo. On sa sobom donosi velike promjene koje će u potpunosti promjeniti koncept studiranja i povećati obim prava studenata. Jedna od najvećih promjena je finansijska intergracija univerziteta u Sarajevu.
"Na ovaj način će po prvi put Ministarstvo imati mogućnost nadgledanja svih finansija , odnosno imat će informacije koliko novca se nalazi na fakultetima, što do sada nije bio slučaj. Svakako dobra stvar za studente je da će nakon završetka srednje škole moći predavati na više fakulteta prilikom pokušaja upisa na iste. Tako će studentima u mnogome biti olakšan upis, pogotovo onima koji nisu uspjeli da se upišu u prvom roku na fakultet koji su željeli", riječi su Maria Vukasovića zastupnika u skupštini Kantona Sarajevo.

Novi zakon sa sobom donosi stavku kojom će se regulisati odlazak profesora u penziju, što će automatski osloboditi prostor za mlađi kadar na tim pozicijama. Jedan ako tako možemo reći od propusta koje ima novi zakon je što se nije povelo računa o regulisanju studentskog standarda. Mario Vukasović je pokrenuo inicijativu kojom bi se smanjile cijene samofinansirajućeg studija na Medicinskom, Stomatološkom i Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Ova inicijativa nije mogla naći svoje mjesto u novom Zakonu , jer su fakulteti ustanove koje regulišu povećanje cijena studija koje na kraju Vlada odobrava ili ne, a upravo je to precizirano i u novom zakonu o visokom obrazovanju.

"Sve će opet biti regulisano odlukom Vlade, pa i ovom slučaju samofinansirajućeg studija na Medicinskom, Stomatološkom i Farmaceutskom fakultetu. Vlada je u mogućnosti da se donese odluku o smanjenju tih cijena. Kod nas su pojedini fakulteti u velikoj dubiozi. Konkretno "Farmacija" je u dugovima nekih šest ili sedam miliona KM, osim toga protiv računovođe se vodi postupak da je pronevjerio oko million KM, a kako bi se ti dugovi smanjili najlakše je studentima povećati cijenu studiranja. To ne treba da se radi na taj način", izjavio je Vukasović za Source.

Može se reći da su u izradi novog zakona učestvovali i studenti. Haris Zahiragić predsjednik studentskog parlamenta UNSA izjavio je za Source da ipak ima još odluka za koje će se iz ovog studentskog udruženja zalagati. Međutim, usvajanjem ovog novog zakona napravljen je korak naprijed u riješavanju problema u ustanovama visokog obrazovanja.

"Do sada je bio slučaj su često profesori odlazili na druge fakultete kako bi predavali, a međuvremenu bi ih asistenti mijenjali i držali predavanja. Ta mogućnost više ne postoji, a propisane su i sankcije za takvo nešto. Hoćemo da vratimo profesore među studente i koncept ovog zakona je da su studenti u fokusu, jer profesori su dobro plaćeni za svoj posao pa treba i da ga odrađuju na korektan način", govori Zahiragić

Kao predsjednik studentskog parlamenta Zahiragić je prije nekoliko mjeseci iznio zahtjev kako bi se donijela odluka da se petkom u vrijeme džuma namaza ne zakazuju ispiti i predavanja zbog vjerskih sloboda.

"Sloboda vjere je visoko podignuta na ljestvicama Evropske konvencije o ljudskim pravima, a džuma je vjerska obaveza. Te stvari bi trebale biti regulisane između Islamske zajednice i države BiH, jer katolička i pravoslavna crkva su već potpisale ugovor s državom BiH kojim su regulisana njihova prava i vjerske slobode. S druge strane, Islamska zajednica je spremila tekst koji je Vijeće ministara usvojilo, ali stavovi u predsjedništvu se kao i u svemu pa ni po ovom pitanju nisu poklopili, tačnije članovi predsjedništva iz hrvatskog i srpskog naroda nisu htjeli potpisati takav ugovor. Ali mi nećemo odustati od naših zahtjeva, jer želimo dokazati da smo mi kao visokoškolska ustanova izvan političkih i međunacionalnih previranja i da poštujemo slobode i prava svih , pa tako i vjerskih zajednica, zaključio je Haris Zahiragić.

kakvo govedo :lol:
zli_hordas

#883 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zli_hordas »

Bizon obicni on je samo za šume da vuče balvane,glava teleća original koja se samo gura naprijed bez obzira na cijenu ne znam koji su ga studenti izabrali posto ne vjerujem da je on slika naših studenata.Kabadahija seoski ala predsjednik sarajevo taksija ko da ga je on pravio obraza očito nema a boga se ne boji jer je veliki formalni vjernik zna sve hadisa napamet šta god da uradi ima hadis da to djelo opravda povraća mi se od ovakvih neljudi.
kamberovica polje

#884 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kamberovica polje »

Image
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Image
kudrilo

#885 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Ovakav :-) se jednom radja. Ukoliko posjetite profil njegovog brata, vidjećete da griješim u prvoj rečenici. :run:
jasko_ba

#886 Re: Zahiragić opet jaše

Post by jasko_ba »

Ubjedljivo najveci debil ove godine sto se pojavio.
aratet

#887 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

jasko_ba wrote:Ubjedljivo najveci debil ove godine sto se pojavio.
Licno smatram da je na drugom mjestu, brat mu je ispred.
Pandakonda

#888 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Pandakonda »

:D :D :D

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#889 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

nema me tamo wrote:On je on..

Znam ga ja takav je on tip da bi se registrovao samo da piše..
Decko do prije 5 godina nije znao sastaviti recenicu, ne bi ga nigdje bilo da mu nije bilo mamice...
Sve je to njemu završeno i kroz osnovnu i srednju siguran sam sve u cilju ovog sad da se probija preko islama..
Sto samo glupa tipa poput njega i zna..

Taj je u ranoj mladosti nosao sataru sa sobom, mislite da se zajebavam?
Ne, ne zajebavam se..
Izmedju ostalog nikakv student i intelektualno podosta inferioran u odnosu na dosta studenta njegove generacije. Cisto stranacko govedo koje se na nalazi na stranackoj praksi "kako biti sto drskiji i bezobrazniji prema svojim sugradjanima"......Mladji pandam Miloradu Dodiku!!!...i sto je najvaznije totalno neregularno izabran na celo studenata poznatim vec isprobanim muckama SDA kuhinje!
tranquil

#890 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

Ovako se rugati sugrađanima koji nemaju vode, nula od čovjeka, nemoralna četnička pogan. Samo su se oni ovako ismijavali mukama ljudi koje su držali bez vode.

Jeblo ga tuširanje, ne zna gotovan da ljudi koriste vodu i za druge stvari, da su ljudi koji imaju bebe ostali sa neopranim flašicama. Koristi vodu samo kada se tušira, i to ne nedjeljom. Govno jedno zlatnokašikaško pogano smrdljivo, četnik obični neobrijani lijeni.

Nevjerovatno devijantno i bolesno ponašanje, kao da je brat blizanac Vojislavu Šešelju. Kakav ološ!

A najgore od svega je što smo sve ovo zaslužili - pa i "ono".
Last edited by tranquil on 11/12/2016 23:39, edited 2 times in total.
kudrilo

#891 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Ali kakav mozak moraš biti da ti prva asocijacija na "nema vode u nedelju" bude "tad se komunjare kupaju"...
kamberovica polje

#892 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kamberovica polje »

kudrilo wrote:Ali kakav mozak moraš biti da ti prva asocijacija na "nema vode u nedelju" bude "tad se komunjare kupaju"...
Nema tu mozga...to je dijagnoza zvana SDA.
I za vrijeme"prljavih komunjara" ovaj balavi neandertalac ne bi mogao raditi na visokoj peći a kamoli biti predsjednik studentske udruge.
smijesni_ste

#893 Re: Zahiragić opet jaše

Post by smijesni_ste »

Mnogo poraznija činjenica od ovih glupana je broj njihovih 'friendsa' i 'lajkova' na ovu i druge gluposti :(
kudrilo

#894 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Ja odavno govorim da što frajera više prozivaju ovi koji su protiv njega, toliko on dobija i onih koji ga hvale i brane.

Zato što levati kontaju da ga napadaju mrzitelji islama, Bosne i Bošnjaka.
¤ jelena ¤

#895 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ¤ jelena ¤ »

Čuj, molim te, izdresirala ih bivša država jeftinom strujom u nedjelju pa su sad na aparatima jer nema vode....u nedjelju? :lol: :lol:

E, blago (izdresiranim?!) roditeljima na ovako pametnom potomku...
belfy

#896 Re: Zahiragić opet jaše

Post by belfy »

Chmoljo wrote:
zahson wrote:

Šta je BAGRO. Ove i ovako vijesti, incijative kojih je dosta bilo, ne prolaze na ovom topicu? Ni traga im ni glasa?
Ovo je post za pljuvanje momka, kojem do koljena niste. Plačite, i uživajte u učmalosti sopstvenih života anonimusi smrdljivi..
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» zahson

trajno
eto, i Zahirovic Son ode... :( valja mu novi profil praviti...
KB9

#897 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

evo na drugoj minuti negdje govedo dok je bilo fanaticni navijac sarajeva :lol:
Bodkin

#898 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bodkin »

kamberovica polje wrote:Image
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Image
KAkav pacijent jebote zivot. Ne znam jel vise tuzno ili smijesno sto on vodi studente
Henry Chinaski

#899 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Henry Chinaski »

Kakav bolesnik. Ja pokušao da shvatim ono za ispite petkom ali valjda ne zna kad treba da ušuti.
Ne znam da li je jadnije što mu se više sviđa isključivanje vode od komunističkog kupanja nedjeljom ili to što ne zna da su se studenti u "diktatorkom režimu" bunili za milion stvari, a sad (pod njegovom vlašću) znaju samo da skinu gaće i da se naguze.
ultima_palabra

#900 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

kudrilo wrote:Ali kakav mozak moraš biti da ti prva asocijacija na "nema vode u nedelju" bude "tad se komunjare kupaju"...
To i ja sinoć razmišljam... mislim da za tu bolest nema lijeka osim prijekog suda.
Post Reply