US presidential election - Trump vs Hillary
-
Fudo387
#876 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ok, mrzi me da to otvaram, zato pitam.
- commendatore
#877 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
pa sto se upustas u raspravu ako "te mrzi"Fudo387 wrote:Ok, mrzi me da to otvaram, zato pitam.
- ultima_palabra
#878 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Da li je John F. Kennedy ratni zločinac?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#879 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
taktika svi su isti, ogadi normalnim ljudima izbore, a vojska konzervi će naravno glasati... toliko puta već viđeno "u naske"...ultima_palabra wrote:Da li je John F. Kennedy ratni zločinac?
- Point.
#880 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Jos kad bi neko objasnio zbog cega je Hillary ratni zlocinac?
- burgundy
#881 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
650 000 hiljada jao,CNN otpustio Donu Brazile zato sto je unaprijed prosljedjivala pitanja za Hilary za debatu.Svugdje je borba za vlast ali ovo je stvarno van svakih normi.
- Gojeni H
#882 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Sreca nisu je ni nasminkali da izgleda znatno starije nego sto jeste.Black swan wrote:
Sjoj, ovi mestara-amatera.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#883 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
meni je dovoljno bila vijdeti
ljepše izgledaju fizički radnici u njegovim godinama
oni što se hrane salamom najeftinijim sirom i pivom u devet ujutro
a rade na fasadi od 6
ljepše izgledaju fizički radnici u njegovim godinama
oni što se hrane salamom najeftinijim sirom i pivom u devet ujutro
a rade na fasadi od 6
- Truba
#884 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
svi su oni ratni zločinci po komandnoj odgovornostiPoint. wrote:Jos kad bi neko objasnio zbog cega je Hillary ratni zlocinac?
apsolutno svi koji imaju veze s politikom, odlučivanjem i vojskom
- burgundy
#885 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Black swan wrote:svi su oni ratni zločinci po komandnoj odgovornostiPoint. wrote:Jos kad bi neko objasnio zbog cega je Hillary ratni zlocinac?
- Point.
#886 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Za sto je tacno Hillary odgovorna?Black swan wrote:svi su oni ratni zločinci po komandnoj odgovornostiPoint. wrote:Jos kad bi neko objasnio zbog cega je Hillary ratni zlocinac?
- commendatore
#887 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
od cetalja sa ovog foruma gori su tvrdi zagovaraci rigidne fasisticke americke politike kojoj po njima nista ne fali..... cak bi se usudio reci da ih skoro nista ni ne razlikuje jbt.... obzirom na razmjere terora i ubijanja za koje je USGOV odgovorna....
nemam apsolutno nista protiv ljudi koji vole ameriku - i sam sam takav.... al da poltronski ignorises svako njihovo drzavno nedjelo, teror, fasizam, ratne zlocine, niz ratova u zadnjih 100 godina je previse....
to sto pobjednici sebi dozvole da drugima postavljaju standarde i pisu istoriju i namecu pravila - ne znaci da su savrseni - nego ih nista skoro ne razlikuje ni od nacisticke njemacke.....
nemam apsolutno nista protiv ljudi koji vole ameriku - i sam sam takav.... al da poltronski ignorises svako njihovo drzavno nedjelo, teror, fasizam, ratne zlocine, niz ratova u zadnjih 100 godina je previse....
to sto pobjednici sebi dozvole da drugima postavljaju standarde i pisu istoriju i namecu pravila - ne znaci da su savrseni - nego ih nista skoro ne razlikuje ni od nacisticke njemacke.....
- Point.
#888 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
- apsidejzi
#889 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ni druga strana nije nista bolja samo je drugog predznaka tako da je planeta u govnima kako god. Mada, ako cu posteno gledat, draze mi je da su americki i ruski predsjednik u dobrim odnosima nego da su u napetim odnosima. Prvo, lakse bi dogovorili rjesenje sukoba u Siriji a ne bi se natezali ni oko nas. Pitanje Bosne ponajvise ovisi o odnosu te dvije zemlje kad je geopolitika u pitanju. Ako ce Trump biti dobar sa Putinom meni bi draza bila njegova pobjeda. Od moralisanja nemam koristi a od dobrih odnosa sad i rusije imam. Treba bit praktican.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
- Truba
#890 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
isto za što i obama đerđ buš klinton i svi ostali od osnivanja amerikePoint. wrote:Za sto je tacno Hillary odgovorna?Black swan wrote:svi su oni ratni zločinci po komandnoj odgovornostiPoint. wrote:Jos kad bi neko objasnio zbog cega je Hillary ratni zlocinac?
pokolji i ubijanja u zemlji i inozemstvu
- commendatore
#891 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
zabranjeno je i sad nista bolje nije - jos ti uzmu par stotina dolara unaprijed pa ako ti odobre odobre..... al zato nekim cudom ta prijateljska drzava primi cetnika kamaru....i onomad i ovomad.....Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Last edited by commendatore on 02/11/2016 12:01, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#892 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Od nekog za koga je Dario Kordic mucenik, pokajnik i lik koji je pronasao Boga, nisam ni ocekivao nista pametnije od ove drljavine.Black swan wrote:
isto za što i obama đerđ buš klinton i svi ostali od osnivanja amerike
pokolji i ubijanja u zemlji i inozemstvu
Moralna gromada, pa to ti je.
- hrle1976
#893 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Od svega se mozes u Usa sacuvati, alimod tog usa seljackog mentaliteta nikako. Da odes tamo kao dr. droktora ces za koju godinu postati glup ko tocak, tamo se ispiraju mozgovi ko majice na cetrifugi.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Tvoj komentar je zivi dokaz. Izvini bez uvrede, nisi ti kriv sto si tamo, moj savjet bizi odatle sto prije, bolje je u Kirgistanu nego u najboljem kvatu u Usa.
Fast food society.
Ljudi su tamo glupi, ako se tamo odseli postaje takodje glup. Nikoga to nije postedilo na duze staze. Bio sam tamo jedno krace vrijeme, tacnije tri godine, plus par puta na skroz kratko. Od 100 ljudi 1 zna sjeverno od Usa je Kanada a juzno Mexico.
I ovi izbori su dokaz. Od 350 miliona oni su sveli na ovo dvoje kandidata
Last edited by hrle1976 on 02/11/2016 11:51, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#894 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Čak i ako neko podržava ovo što Trump zagovara, ostaje pitanje kako biti siguran u to ako on bude izabran. Mislim, frajer jedno govori a drugo radi čitav svoj život. Ako je Hillary lažov, on je baron Munchausen.apsidejzi wrote:Ni druga strana nije nista bolja samo je drugog predznaka tako da je planeta u govnima kako god. Mada, ako cu posteno gledat, draze mi je da su americki i ruski predsjednik u dobrim odnosima nego da su u napetim odnosima. Prvo, lakse bi dogovorili rjesenje sukoba u Siriji a ne bi se natezali ni oko nas. Pitanje Bosne ponajvise ovisi o odnosu te dvije zemlje kad je geopolitika u pitanju. Ako ce Trump biti dobar sa Putinom meni bi draza bila njegova pobjeda. Od moralisanja nemam koristi a od dobrih odnosa sad i rusije imam. Treba bit praktican.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Sa Hillary znaš šta dobijaš, nastavak prethodnih 8 godina koje i nisu bile toliko loše za USA. Sa ovim je kompletna neizvjesnost.
- Point.
#895 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Volio bih i ja da su americki i ruski predsjednici u dobrim odnosima, ali to se odnosi na dva normalna predsjednika a ova dvojica to sigurno nisu.apsidejzi wrote:Ni druga strana nije nista bolja samo je drugog predznaka tako da je planeta u govnima kako god. Mada, ako cu posteno gledat, draze mi je da su americki i ruski predsjednik u dobrim odnosima nego da su u napetim odnosima. Prvo, lakse bi dogovorili rjesenje sukoba u Siriji a ne bi se natezali ni oko nas. Pitanje Bosne ponajvise ovisi o odnosu te dvije zemlje kad je geopolitika u pitanju. Ako ce Trump biti dobar sa Putinom meni bi draza bila njegova pobjeda. Od moralisanja nemam koristi a od dobrih odnosa sad i rusije imam. Treba bit praktican.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Sto se tice nas samih, velina je vjerovatnoca da Putin, stari KGB agent i dugogodisnji namazani politicar, prevesla naivnog i neiskusnog Trumpa u vezi Balkana. Trump vjerovatno ne zna ni razliku izmedju Slovenije i Slovacke, kamoli da zna nesto o nasim prilikama. Vjerujem da Putin Trumpa moze veslati dok sa tetom Hillary nije bas tako lako. Ona bar zna na karti naci Sarajevo.
- ultima_palabra
#896 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Jeste, on je u Americi i ustao je u 5 ujutru da se s nama raspravlja.hrle1976 wrote:Od svega se mozes u Usa sacuvati, alimod tog usa seljackog mentaliteta nikako. Da odes tamo kao dr. droktora ces za koju godinu postati glup ko tocak, tamo se ispiraju mozgovi ko majice na cetrifugi.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Tvoj komentar je zivi dokaz. Izvini bez uvrede, nisi ti kriv sto si tamo, moj savjet bizi odatle sto prije, bolje je u Kirgistanu nego u najboljem kvatu u Usa.
Fast food society.
Ljudi su tamo glupi, ako se tamo odseli postaje takodje glup. Nikoga to nije postedilo na duze staze. Bio sam tamo jedno krace vrijeme, tacnije tri godine, plus par puta na skroz kratko. Od 100 ljudi 1 zna sjeverno od Usa je Kanada a juzno Mexico.
I onda neko ovako pametan naziva 350 miliona ljudi glupima
- Truba
#897 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
a treći ono ne zna šta je aleppohrle1976 wrote:Od svega se mozes u Usa sacuvati, alimod tog usa seljackog mentaliteta nikako. Da odes tamo kao dr. droktora ces za koju godinu postati glup ko tocak, tamo se ispiraju mozgovi ko majice na cetrifugi.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Fast food society.
-
sumirprimus
#898 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
mozda se tek vratio iz kafane...
vest koust
vest koust
- Point.
#899 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Izmisljas. Prosle sedmice se moja rodica, sa tipicnim muslimanskim imenom, vratila sa dvohefticnog putovanja po istoku USA. Osim normalne procedure po ulasku u zemlju, nista joj nije bilo ili da su je ekstta pregledavali, kamoli da su joj zabranili ulazak.commendatore wrote:zabranjeno je i sad nista bolje nije - jos ti uzmu par stotina dolara unaprijed pa ako ti odobre odobre..... al zato nekim cudom ta prijateljska drzava primi cetnika kamaru....Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
-
Fudo387
#900 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ako su svi koji zive ovdje glupani kakvim ih opisujes, mo's misliti kakav je tek onda ostatak Planete koji ne smije prdnit a da se prvo ne zapita sta ce mu glupani na to reci.hrle1976 wrote:Od svega se mozes u Usa sacuvati, alimod tog usa seljackog mentaliteta nikako. Da odes tamo kao dr. droktora ces za koju godinu postati glup ko tocak, tamo se ispiraju mozgovi ko majice na cetrifugi.Point. wrote:A sta da radim? Da podrzavam sarlatanskog soumena koji bi zabranio muslimanima ulaz u Ameriku, samim tim meni a vjerovatno i tebi? Da podrzavam covjeka koji smatra ratnog zlocinca Putina haverom, koji je od malena operisan od stvarnog zivota i koji se prema zenama ponasa kao zadnje pseto?
Fast food society.