Meni nije dobro majke mi čitajući i gledajući ovo što se dešava u Srebrenici.

Je.bote ne mogu ni da zamislim kako je Bošnjacima koji su sad tamo.. Ovo ne smije ostati na ovome, pa na ALJ bilo nakon izbora prikazuju autobusi, auta iz Srbije, one čete otvoreno govore da nisu iz Sebrenice, ali da su došli da glasaju da pobijedi srpski kandidat, psuju novinarima, tjeraju ih ccc. Nisu to Srebreničani koji žive u Srbiji, već baš Srbijanci dovedeni da glasaju. Zanima me kako?? Zašto se nešto ne uradi po tom pitanju? Srebreničani, izdajice koji su glasali po SA itd su nebitni ba, Duraković bi i bez njih pobijedio, ali kako kad Srbi rade sve ovo!?
A Bakiru, cijelom SDA i Radončiću je.bem sve najmilije, daBogda im svima za lijeka zatrebalo, da nemaju šta da jedu, pi.čke one izdajničke. Diče se pobjedom u Centru i izmišljaju nake abnormalne rezulate, da su SDA i SBB pobjednici izbora, to je važno, a niko ni ne spominje Srebrenicu. Neka su oni Sarajevo osvojili. Ništa nisu uradili da podrže Durakovića, niti su se oglasili povodom ovoga. DaBogda ih noćne more Srebreničkih majki ubile, Bakira prvog. I oni mi neku priču o Bošnjaštvu prosipaju, da nije njih bilo, Bošnjaci bi sad bili jači nego ikad i ne bi nas četnici je.bali 20 godina poslije rata i to tamo gdje su genocid izvršili...