eh sad,akok sam vec na forumu,treba iskoristiti vrijeme pa sresti kapacitete ,jel takoMuhamed Đakmić wrote:Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše
intelektulani kapaciteti,javite se
eh sad,akok sam vec na forumu,treba iskoristiti vrijeme pa sresti kapacitete ,jel takoMuhamed Đakmić wrote:Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše
oj pa gdje mene nadje...da ti dam broj...pa ces ti meni poruku preko vibera jel...sta cu sad kuku meni...USAblues wrote:Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum
umal' ne rekoh...dale cooper wrote:Treba i tebe kakva uhvatiti u mašinu.Capajebo wrote: Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"![]()
Samo retki nađu retkeVelkoski wrote:Kako sam ja odmah znao da si kapacitetMuhamed Đakmić wrote:Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše
Ne zovem ja ... Ured stani ... Ti si prva na kafu pozvalaDigla_da_kreci wrote:oj pa gdje mene nadje...da ti dam broj...pa ces ti meni poruku preko vibera jel...sta cu sad kuku meni...USAblues wrote:Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum
respo spasavaj situaciju, zovi meee na kafuuu![]()
bjez tamo ne podgrijavaj situacijuCapajebo wrote:Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"
a gusti?Muhamed Đakmić wrote:Samo retki nađu retkeVelkoski wrote:Kako sam ja odmah znao da si kapacitetMuhamed Đakmić wrote:Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše
A....najebo si frajko, a?Capajebo wrote:umal' ne rekoh...dale cooper wrote:Treba i tebe kakva uhvatiti u mašinu.Capajebo wrote: Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"![]()
gusti su na janjetiniCapajebo wrote:a gusti?Muhamed Đakmić wrote:Samo retki nađu retkeVelkoski wrote:
Kako sam ja odmah znao da si kapacitet
Ma jok ba, stipu nju, nesto ljuta na mene pa samo provociradale cooper wrote: A....najebo si frajko, a?Izvini nisam znao.
![]()
A evo i Niemand kaže da razgulim. Tako loše?
A dobar je naziv afere, moras priznatDigla_da_kreci wrote:bjez tamo ne podgrijavaj situacijuCapajebo wrote:Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"
neko rece istina boli i izgleda nije pogrijesioberenice wrote: Ko god da je, bas je dosadan.
E Bogati de mi reci jel' tebi ikako smijesan ovaj fazon "a gusti?". Cisto da provjerim nestoVelkoski wrote:gusti su na janjetiniCapajebo wrote: a gusti?![]()
e, niko nije spomen'o todda na temi, pa ću ja sada, da se ne naljuti
nije jarane, glup je.Capajebo wrote:E Bogati de mi reci jel' tebi ikako smijesan ovaj fazon "a gusti?". Cisto da provjerim nestoVelkoski wrote:gusti su na janjetiniCapajebo wrote: a gusti?![]()
e, niko nije spomen'o todda na temi, pa ću ja sada, da se ne naljuti![]()
Velkoski wrote: nije jarane, glup je.![]()

Mene ba nako ljudski upozoravo i veli niemand, sta god da se desi, bez obzira na sve, nikad nemoj upoznavati forumase. Ikad. Ikakve. Eto, 'nas dokle je.dale cooper wrote:
A....najebo si frajko, a?Izvini nisam znao.
![]()
A evo i Niemand kaže da razgulim. Tako loše?
nisam te ja zvala na kafu, nego respi(supercali) rekla da me on spasiUSAblues wrote:Ne zovem ja ... Ured stani ... Ti si prva na kafu pozvalati ces samo slike Iz Belgije postavljati na forumu ... Strogo poslovno ...
Da ne padne kitovanjeMuhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa
e jesi kloc...Capajebo wrote:Velkoski wrote: nije jarane, glup je.![]()
e onda dovi za mene.... pali brat...
Hmmm, meni se uvijek činilo da Niemand žargonski rečeno has a thing for you.Capajebo wrote:Ma jok ba, stipu nju, nesto ljuta na mene pa samo provociradale cooper wrote: A....najebo si frajko, a?Izvini nisam znao.
![]()
A evo i Niemand kaže da razgulim. Tako loše?![]()
sta cu sad same traze kafuDigla_da_kreci wrote:
respo spasavaj situaciju, zovi meee na kafuuu![]()
ti neka toplana samo pominjes muskarceVelkoski wrote:
gusti su na janjetini![]()
i od mene čestitke, uživao samMuhamed Đakmić wrote:Čestitke bratu BHF_Manijaku za novi poslovni poduhvat, nisam nikad ni sumnjao u njega
ja ti ne biramsupercali wrote:ti neka toplana samo pominjes muskarceVelkoski wrote:
gusti su na janjetini![]()
onaj ti brat
ne idem ja s tobom na pivu ni da na suprotnim tribinama sjedimo a kamoli za istim stolom
Što bolan?Muhamed Đakmić wrote:Joj dale, sad ću te morat slomiti