Dan (i) nakon referenduma u RS

Post Reply
BHCluster

#876 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by BHCluster »

Sad kad optuze @Chmoljo da simpatizer SDA... :lol:
developer10

#877 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by developer10 »

KB9 wrote:najbolji su ovi cetalji kad se osile po forumu :lol:
Đikani :D :D
sumirprimus

#878 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by sumirprimus »

vozii misko
155_mm

#879 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

izgleda da nije samo micko puko psihicki poslije ankete. i ona njegova sirotinja izgleda puca. pa u nedostatku mogucnosti lijecenja dolaze na ovaj forum da bar malo ublaze te fustracije.

dok je kacavenda bio aktivan znao im je za lijeka.
doktor78

#880 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by doktor78 »

Alfons Kauders wrote:Dugo, ali bas dugo, nije bilo ovoliko kmechanja... Ocito radimo nesto kako treba? :D

Od Nezavisnih do Poskoka, suze se liju, a nesto se kao prijeti. Drugim rijecima, cini se jos malo pa gotovo

Kome je sudjeno da bude jeban, samom mu gace spadaju... A belegije su odavno naostrene/repetirane...
Kome se ne gadi, neka ode na blog Rajka Vasica. Nema vise onog bezobrazluka i drcnosti, samo kuknjava kako je pravosudje u BiH pod politickim utjecajem.
Alfons Kauders

#881 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Alfons Kauders »

Adnanos

#882 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Adnanos »

Jel' istina da je rezultat sudija u novembru prosle godine bio 5 za , 4 protiv, dok je sad 7 za a 2 protiv?
Ako je istina, pretpostavljam da su Hrvati promjenili glas?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#883 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by KatarinaKosaca »

Adnanos wrote:Jel' istina da je rezultat sudija u novembru prosle godine bio 5 za , 4 protiv, dok je sad 7 za a 2 protiv?
Ako je istina, pretpostavljam da su Hrvati promjenili glas?
da
statixx

#884 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by statixx »

emmir1

#886 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by emmir1 »

http://www.rtvbn.com/3835026/tomic-dodi ... potjernica

E ovo me zanimalo.

Znači niko njega neće hapsit, dođi u Sarajevo ili crvena potjernica.
Streptokok

#887 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Streptokok »

emmir1 wrote:http://www.rtvbn.com/3835026/tomic-dodi ... potjernica

E ovo me zanimalo.

nadležnost je sipa-e da ga privide, ali mislim da će na kraju podviti rep i doći u tužilaštvo.
ne možeš raspisati crvenu potjernicu a lik ti u dvorištu. i ko biva neko drugi bi ga trebao hapsiti jer ti ne smiješ.
mO k3

#888 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by mO k3 »

Streptokok wrote:

E ovo me zanimalo.

nadležnost je sipa-e da ga privide, ali mislim da će na kraju podviti rep i doći u tužilaštvo.
ne možeš raspisati crvenu potjernicu a lik ti u dvorištu. i ko biva neko drugi bi ga trebao hapsiti jer ti ne smiješ.
Kako ne možeš , naravno da možeš
FAP mashina

#889 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by FAP mashina »

155_mm wrote:
dok je kacavenda bio aktivan znao im je za lijeka.
to se kaze, bio im je guzici Ćep :D
stari grad Visegrad

#890 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by stari grad Visegrad »

Neka glasa ko za koga hoce u rs. Ne bih o tome. Nego sam pogledao dijelove dupelizackog programa "cirilica" a gost bio dodik (naravno reklama pred izbore), tj. nisam mogao odgledati sve, vec preskao, smucilo mi se. Iste nacisticke ratno-huskacke price kao 92., mi i oni tamo strasni grozni, samo sto nas ne pobiju, masa lazi, dodoik laze i izvrce istinu u svakoj recenici, a za publuku doveli djevojcice iz srednje skole. Zalosno. U drugim zemljema se pred izbore govori o ekonomiji, zdravstvu, skolstvu, penzionerima itd. on njima govori o muslimanima, bla, bla, bla. Nemam rijci, kako je to ne savremeno, ne logicno, ne konstruktivno, ne za neku bolju boducnost, nemam rijeci... Ne znam da li da prije zalim tu djecu u rs ili svu djecu u BiH.
Last edited by stari grad Visegrad on 29/09/2016 13:31, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#891 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Tomahawk11 »

E ovo me zanimalo.

Nikola 29.09.2016 12:45

Nije li Sarajevo oslobodilo sve svoje ratne zlocince ,pa zasto Dodik da im vjeruje na osnovu cega Zaboravite ljudi nema Ljubavi i zajednice na silu Bosna nije i ne moze biti jedna ,ima tri naroda a Sarajevo i Arape gura da budu cetvrti konstitutivni narod ,RAZUMJETE VI TO GOSPODO
:lol: :lol: :mrgreen:
BHCluster

#892 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by BHCluster »

Dodik dao novinarima na uvid prijavu naslovljenu na Tužilaštvo BiH
Na početku sjednice Predsjedništva SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik RS i predsjednik te stranke, dozvolio je fotoreporterima i snimateljima da fotografišu prijavu koja je naslovljena na Tužilaštvo BiH. Nije poznato ko će sve potpisati ovu prijavu, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema tekstu prijave, osobe koje je potpišu podnose prijavu protiv sebe "kao osumnjičenog", jer su kao saučesnici i saradnici Miliorada Dodika učestvovali u organizaciji i provođenju referenduma o Danu RS.

"Prilikom priprema za provođenje referenduma pozivao sam porodicu, prijatelje, drugove i poznanike da izađu na referendum. Kao olakšavajuću okolnost mi možete uzeti to što su oni i prije toga donijeli odluku da glasaju na referendumu zbog čega moje ubjeđivanje nije bilo potrebno. Moram vam priznati još nešto, a vi to slobodno uzmire kao otežavajuću okolnost, ponosno sam izašao na referendum i još ponosnije odabrao da branim dan republike i RS. Priznajem da je u mom saučesništvu sa Miloradom Dodikom učestvovalo još 677.721 lice u RS, Srbiji i dijaspori", navodi se u trsktu prijave.

Sjednica Predsjedništva SNSD-a počela je u 12 časova u Banjaluci u Kulturnom centru Banski dvor, a od 13 časova počinje sjednica Glavnog odbora ove stranke.
Kakav bot... :lol:
stari grad Visegrad

#893 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by stari grad Visegrad »

Tomahawk11 wrote:

E ovo me zanimalo.

Nikola 29.09.2016 12:45

Nije li Sarajevo oslobodilo sve svoje ratne zlocince ,pa zasto Dodik da im vjeruje na osnovu cega Zaboravite ljudi nema Ljubavi i zajednice na silu Bosna nije i ne moze biti jedna ,ima tri naroda a Sarajevo i Arape gura da budu cetvrti konstitutivni narod ,RAZUMJETE VI TO GOSPODO
:lol: :lol: :mrgreen:
Dodik: " na jednom skupu u Sarajevu nedavno razgovarano o tome da dobiju status četvrtog konstitutivnog naroda... " :-) :-)

I to uslo u predizbornu kamapnju... :lol:
Danguba

#894 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Danguba »

BHCluster wrote:
Dodik dao novinarima na uvid prijavu naslovljenu na Tužilaštvo BiH
Na početku sjednice Predsjedništva SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik RS i predsjednik te stranke, dozvolio je fotoreporterima i snimateljima da fotografišu prijavu koja je naslovljena na Tužilaštvo BiH. Nije poznato ko će sve potpisati ovu prijavu, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema tekstu prijave, osobe koje je potpišu podnose prijavu protiv sebe "kao osumnjičenog", jer su kao saučesnici i saradnici Miliorada Dodika učestvovali u organizaciji i provođenju referenduma o Danu RS.

"Prilikom priprema za provođenje referenduma pozivao sam porodicu, prijatelje, drugove i poznanike da izađu na referendum. Kao olakšavajuću okolnost mi možete uzeti to što su oni i prije toga donijeli odluku da glasaju na referendumu zbog čega moje ubjeđivanje nije bilo potrebno. Moram vam priznati još nešto, a vi to slobodno uzmire kao otežavajuću okolnost, ponosno sam izašao na referendum i još ponosnije odabrao da branim dan republike i RS. Priznajem da je u mom saučesništvu sa Miloradom Dodikom učestvovalo još 677.721 lice u RS, Srbiji i dijaspori", navodi se u trsktu prijave.

Sjednica Predsjedništva SNSD-a počela je u 12 časova u Banjaluci u Kulturnom centru Banski dvor, a od 13 časova počinje sjednica Glavnog odbora ove stranke.
Kakav bot... :lol:
Danas se u Haagu sudi Dabicu i pisonji a nikada nece doci do Cede koji je realizovao njihova zlodjela, tako da...UZP sa Dodikom, Karanom, Cubrilovicem, Cvijanovickom...ma ne treba vise. :izet:

p.s. koja je ckapi, jos malo pa ce se kriti ispod zenine suknje.
Streptokok

#895 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Streptokok »

mO k3 wrote:
Streptokok wrote:

E ovo me zanimalo.

Kako ne možeš , naravno da možeš
mislim da ipak neće moći. to se radi kada se ne zna gdje ej odbjegla osoba. u ovom slučaju se zna, i treba otići po njega. dakle, ili će podviti rep ili će biti uhapšen.
Mirza007

#896 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Mirza007 »

Znalo se da je nula moralna ali ovakva pizda od onolikog covjek........nevjerovatno.
ze kalanga

#897 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by ze kalanga »

Alfons Kauders wrote:
ze kalanga wrote:Ja sam prvi rekao da je Bakirova neracionalnost apsolutno sjajno došla Miloradu. :izet:
Bojim se da covjek koji je juce ustvrdio kako smo se sami granatirali bas i nije mjerodavan kada je racionalnost u pitanju. :D
Amputirati drugome neizgovorene stvari je baš razočaravajuće.
Nadam se da neće postati univerzalan metod ispoljavanja animoziteta. Ne bi trebalo, jer po prirodi nisam od onih koji necivilizovanim sredstvima učestvuju u diskusiji.

Stojim iza izrečenog o Bakirovom političkom koraku zvanom 9. januar.
Point.

#898 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Point. »

ze kalanga wrote:
Nadam se da neće postati univerzalan metod ispoljavanja animoziteta. Ne bi trebalo, jer po prirodi nisam od onih koji necivilizovanim sredstvima učestvuju u diskusiji.

Smatras li da je referendum o nezavisnosti BiH bio demokratski cin kao i nedjeljni referendum?
statixx

#899 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by statixx »

ze kalanga wrote: Amputirati drugome neizgovorene stvari je baš razočaravajuće.
Nije amputirati vec obrezivati...

Oni dolaze...Obrezali smo više od milion i nećemo stati...http://** No links **.ba/clanak/22671/obrezali-sm ... cemo-stati
ze kalanga

#900 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by ze kalanga »

Point. wrote:
ze kalanga wrote:

Smatras li da je referendum o nezavisnosti BiH bio demokratski cin kao i nedjeljni referendum?
Kad se izvineš, dobićeš odgovor.
Post Reply