Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

Nadzorna_ploca

#876 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

Tz je odlicna naspram SA i ZE.
Mohamad Sissoko

#877 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

Haman wrote:Image

Ima ona nartodna " nikad nje kasno", ali i ona druga ", obecanje ludom radovanje", pa ti sad izvedi zakljucak. To sto se neki daju varati nije moj nego njihov problem. Za njih je slogan " Tuzla isperd svih" tvdnja i istna a za mene laz. " Tuzla ispred svih" po dimu koji udisu njeni gradjani zbog toga sto vlast ne cini nista da to sprijeci. Slijepci dim ne vide ali bi ga mogli osjetiti culom mirisa ako i ono nije unisteno dugogodisnjom konzumacijom otrova iz dima. I jos jedan naroda izreka " ko za bolje ne zna, bolje i ne trazi".
Nije to nadleznost gradonacelnika.Njegovo je panonika, malo ono asfalta oko "Opstine" i 'vak jos po nesto sto on prizna kao nadleznost.
Ima ona cuvena Jasminova, bolje je sacekat da sunce otopi snijeg i sacuvat 200 hiljada maraka, i ovdje...sacekajte proljece ba pa ce vjetrovi i veca temperatura da rjesi problem...a za sve ostalo..."nije moja nadleznost". :mrgreen:
SkyLimit

#878 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by SkyLimit »

Haman je trebao odmah reći šta ga žulja, "crvena" Tuzla, a ne ići okolo sa nekakvim smogom.
spreca

#879 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by spreca »

SkyLimit wrote:Haman je trebao odmah reći šta ga žulja, "crvena" Tuzla, a ne ići okolo sa nekakvim smogom.
On je i maglu uguro u dim.....naravno da ima i dima a li ima i magle i sve to u jedan kos trpa
howdy

#880 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

plain vanilla wrote:
Alfons Kauders wrote:
Haman wrote:A zar neko u Tuzli smije slikati smog u gradu. Pa tamo jos uvijek vladaju komunisti koji sebe nazivaju socijaldemokratima. Iz tog razloga fotografija je posudjena od Kineza koji su ipak tolerantniji od tuzlanske vlasti.
Smijem te ja slikati s mog, ako insistiras... :izet:
:mrgreen:
mozda voli i samog jogurta?
howdy

#881 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Haman wrote:Slazem se Tyka, ja stvarno ne razumijem Tuzlake. Kako mogu zivjeti u ovakvom dimu a hvaliti gradonacelnika koji nista ne cini ili nedovoljno cini da to sprijeci, cime svojim necinjnjem ubija svoje gradjane koji ga obozavaju. Normalno ili ne????????????? Znam ja dobro Tuzlu i zbog toga sve ovo i govorim.

Image

cudi me da vi kriticari ne kritikujete gradonacelnika lukavca koji je po proslogodisnjim analizama bio zagadjeniji od pekinga. ah da, gradonacelnik je bio iz SDA.....
Haman

#882 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Haman »

Image

Kao sto vidis naslov je " Jasmin Imamovic gradonacelnik Tuzle". Dakle pisemo o Jasminu gradonacelniku Tuzle ili dozivotnom gradonacelnikom u skladu sa komunistickom ideologijom.

Ti otvori naslov o gradonacelniku Lukavca i ljudi ce pisati ako sta imaju a sigurno je da imaju. Cudo jedno kako su ljudi zaljubljeni u tuzlanskog gradonacelnika. U predizbornim aktivnostima rece " Tuzla nikad nece biti Banovici". Vece u manje ne moze sto je poznato logicko pravilo. Da se Tuzla ne razvija neradnih 50 godine Banovici je nece stici, ili ona " ako crveni ne pobijede Tuzla gubi multieticnost". Tuzla je bila multieticna u osmanskom, austrougarskom vaktu, pa u vaktu KSHS. Dakle, multieticnost Tuzle nije izum crvenih kako oni tvrde.

Evo kako je to izgledalo za Vrijeme Austrougarske

Godina 1879. ……….1885 ……….1895………1910
————————————————————————————————————————————
Muslimani………3918…………5171……….5984………5859
Pravoslaci………..947…………1072……….1447………1974
Katolici……………237…………..795……….2358………3877
Jevreji………………17…………..134………..360………..269
Ostali…………………0……………17…………78……….....292
=========================================================================

STRUKTURA STANOVNISTVA BANJA LUKE
——————————————————————————————————————————
Muslimani………..6474……….6879……….7524……….6588
Pravoslavci………1839……….2334……….2775……….3694
Katolici……………1006………1887………..2882……….3930
Jevreji………………187………..327…………336……….. 421
Ostali…………………..0…………o…………….36………....160
========================================================================
Last edited by Haman on 10/11/2016 21:12, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#883 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Haman wrote:Kao sto vidis naslov je " Jasmin Imamovic gradonacelnik Tuzle". Dakle pisemo o Jasminu gradonacelniku Tuzle ili dozivotnom gradonacelnikom u skladu sa komunistickom ideologijom.

Ti otvori naslov o gradonacelniku Lukavca i ljudi ce pisati ako sta imaju a sigurno je da imaju. Cudo jedno kako su ljudi zaljubljeni u tuzlanskog gradonacelnika. U predizbornim aktivnostima rece " Tuzla nikad nece biti Banovici". Vece u manje ne moze sto je poznato logicko pravilo. Da se Tuzla ne razvija neradnih 50 godine Banovici je nece stici, ili ona " ako crveni ne pobijede Tuzla gubi multieticnost". Tuzla je bila multieticna u osmanskom, austrougarskom vaktu, pa u vaktu KSHS. Dakle, multieticnost Tuzle nije izum crvenih kako oni tvrde.

kakve sad veze ima Banja Luka? :?
aratet

#884 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

Demografski je i Mostar multietican grad, Stolac isto, a svi znamo da to nisu jer zive jedni pored drugih, a ne jedni s drugima.
Mohamad Sissoko

#885 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Kao sto vidis naslov je " Jasmin Imamovic gradonacelnik Tuzle". Dakle pisemo o Jasminu gradonacelniku Tuzle ili dozivotnom gradonacelnikom u skladu sa komunistickom ideologijom.

Problem kod sdpovaca je sto im istorija pocinje 45-te a znamo i zasto, to su vecinom latentni komunisti koji se danas skrivaju iza ideje socijaldemokratije jer im je ideologija draga srcu otisla na smetljiste istorije.
Haman

#886 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Haman »

Tebi izgleda sve smeta. Hocu da kazem da multieticnost nije rezultat politike crvenih kako oni tvrde a ti vjerujes, nego je to bio tradicionalni nacin zivota naroda u BiH. Iz tog razloga sam prezentirao podatke i za Banja Luku, a ti pogledaj za Sarajevo i bilo koji drgi grad u BiH pa se uvjeri i ne bdu slijepa pratilac onih koji ne govore istinu.

Tako i za dim gospodjo ili gospodjice. Dim u Kini ili u Tuzli je slican, jer je stetan za ljude i okolinu, posebno onaj koji nastaje od zapaljene plastike i gume, a ti ga udises svaki dan i po svoj prilici si postala ovisnik o njemu. Iz tog razloga branis onoga ko odobrava tvoje trovanje. Zagadjivanje okoline na nacin kako se to cini u Tuzli vjerovatno je krivicno djelo. Onaj ko ne poduzima mjre da to sprijeci a ovlasten je,takodje cini krivicno djelo , jer i jedan i drugi unistavaju zdravlje ljudi.

Citav svijet se bori kako da sprijeci zagadjivanje okoline, samo u Tuzli rade suprotno i tako ce raditi dok ih ljubitelji dima od plastike i gume podrzavaju.
Last edited by Haman on 10/11/2016 21:36, edited 1 time in total.
howdy

#887 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Haman wrote:Tebi izgleda sve smeta. Hocu da kazem da multieticnost nije rezultat politike crvenih kako oni tvrde a ti vjerujes, nego je to bio tradicionalni nacin zivota naroda u BiH. Iz tog razloga sam prezentirao podatke i za Banja Luku, a ti pogledaj za Sarajevo i bilo koji drgi grad u BiH pa se uvjeri i ne bdu slijepa pratilac onih koji ne govore istinu.

Tako i za dim gospodjo ili gospodjice. Dim u Kini ili u Tuzli je slican, jer je stetan za ljude i okolinu, posebno onaj koji nastaje od zapaljene plastike i gume, a ti ga udises svaki dan i po svoj prilici si postala ovisnik o njemu. Iz tog razloga branis onoga ko odobrava tvoje trovanje. Zagadjivanje okoline na nacin kako se to cini u Tuzli vjerovatno je krivicno djelo. Onaj ko ne poduzima mjre da to sprijeci a ovlasten je,takodje cini krivicno djelo , jer i jedan i drugi unistavaju zdravlje ljudi.
Poredjenje Pekinga i Tuzle je ok a Lukavca i Pekinga nije? :D
GeeTnT

#888 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

Da se mene pita najvise bi volio da na svakom pedlju BiH vidim Tuzlu....pa makar bila i u smogu. Hoce li biti crvena ili u duginim bojama je nedostizno za bilo koji grad, opcinu i selo u cijeloj BiH..
howdy

#889 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Mohamad Sissoko wrote:

Problem kod sdpovaca je sto im istorija pocinje 45-te a znamo i zasto, to su vecinom latentni komunisti koji se danas skrivaju iza ideje socijaldemokratije jer im je ideologija draga srcu otisla na smetljiste istorije.
Problem kod SDA-aOvaca je sto im istorija pocinje od 1990 i da su to vecinom kriminalci i kvazinacionalisti koji se danas skrivaju iza ideje demokratije i ''hrabro'' (Fadil Novalic) prodaju ono sto je mrska ideologija gradila i izgradila od 1945 i koji ce u dogledno vrijeme na smetljiste istorije. Poyy.
dale cooper

#890 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by dale cooper »

Joj ovih zelenih karinaša...ko ih ne zna. :-) :mrgreen: Brinu se za smog u Tuzli, a kurcom ne mrdaju godinama
za smog u Sarajevu ili Zenici. :D
howdy

#891 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

dale cooper wrote:Joj ovih zelenih karinaša...ko ih ne zna. :-) :mrgreen: Brinu se za smog u Tuzli, a kurcom ne mrdaju godinama
za smog u Sarajevu ili Zenici. :D
:lol:

U Lukavcu vazdusna banja zadnje 4 godine jer nacelnik je bio iz SDA......

:D
MikroBelaj

#892 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Dignem temu,tek onako,a neki se upale ko kutnjak :lol:

Zivio Tit. ovaj Jasmin Imamovic,dole zelena bratija ..long live Tuzla :D

ps: Kad apse ove iz Bonovica :D
Haman

#893 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Haman »

Prijatelju moj, ti ne razumijes procitano. Po tvom misljnju ja sam trebao navesti sve gradove koji su zagadjeni. Ja cudna svijeta Boze dragi. Usput da ti kazem da nisam stranacki obojen. Meni onakvi kao sto je Nermin Niksic pa i Jamin Imamovic ne mogub biti vodje, ne moze to biti ni B. Izetbegovic ni nastavnik crtanja Radoncic. Ja mislim svojom glavom, meni tudja ne treba. Ja nisam niciji slijepi sljedbenik. Kazem ono sto mislim, a svoje misljenje branim argumentima.
Lukavac nikad nije bio vazdusna banja. On je bio zagadjen gradic prije nego sto si se ti rodio. Nego ako si iz Lukavca popi svako jutro jdnu casu Petrak vode da procistis glo od zagadjenosti. Eto vas novi gradonacelnik je dosao na vlast pricajuci price kako ce smanjiti zagadjenost Lukavca. "Malo morgen" sto rece S. Milosevic. Sve ste prodali dzaba i oni vam sad diktiraju uslove. Udisat ces ti dim u Lukavcu do smrti bez obzira ko bio na vlasti. Sa Tuzlom vec nije tako. Tuzla ima priliku da bude cist grad, samo treba imato strucan tim koji ce na tome raditi, a to moze napraviti jer je univerzitetski grad.
howdy

#894 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Haman wrote:Prijatelju moj, ti ne razumijes procitano. Po tvom misljnju ja sam trebao navesti sve gradove koji su zagadjeni. Ja cudna svijeta Boze dragi. Usput da ti kazem da nisam stranacki obojen. Meni onakvi kao sto je Nermin Niksic pa i Jamin Imamovic ne mogub biti vodje, ne moze to biti ni B. Izetbegovic ni nastavnik crtanja Radoncic. Ja mislim svojom glavom, meni tudja ne treba. Ja nisam niciji slijepi sljedbenik. Kazem ono sto mislim, a svoje misljenje branim argumentima.
Lukavac nikad nije bio vazdusna banja. On je bio zagadjen gradic prije nego sto si se ti rodio. Nego ako si iz Lukavca popi svako jutro jdnu casu Petrak vode da procistis glo od zagadjenosti. Eto vas novi gradonacelnik je dosao na vlast pricajuci price kako ce smanjiti zagadjenost Lukavca. "Malo morgen" sto rece S. Milosevic. Sve ste prodali dzaba i oni vam sad diktiraju uslove. Udisat ces ti dim u Lukavcu do smrti bez obzira ko bio na vlasti. Sa Tuzlom vec nije tako. Tuzla ima priliku da bude cist grad, samo treba imato strucan tim koji ce na tome raditi, a to moze napraviti jer je univerzitetski grad.
:lol:
Mohamad Sissoko

#895 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Tuzlanski komunisti jos uvijek zive u nekom hladnom ratu pa im sva slika crno-bijela, ako nisi za sdp onda si za sda.Nema druge, trece :D
howdy

#896 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Mohamad Sissoko wrote:Tuzlanski komunisti jos uvijek zive u nekom hladnom ratu pa im sva slika crno-bijela, ako nisi za sdp onda si za sda.Nema druge, trece :D
Primjetno je da si ti neopredijeljen :D
GeeTnT

#897 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

MikroBelaj wrote:Dignem temu,tek onako,a neki se upale ko kutnjak :lol:

...krema B0novica vise nece biti problem Tuzle, Kuko ih seli u Seher....
Mohamad Sissoko

#898 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

howdy wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Tuzlanski komunisti jos uvijek zive u nekom hladnom ratu pa im sva slika crno-bijela, ako nisi za sdp onda si za sda.Nema druge, trece :D
Primjetno je da si ti neopredijeljen :D
Ne, ja sam tacno opredjeljen a to je antisdp fasisti tipa Jasko borac protiv muslimana i najezde imaginarnih Arapa :mrgreen:
howdy

#899 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

GeeTnT wrote:
MikroBelaj wrote:Dignem temu,tek onako,a neki se upale ko kutnjak :lol:

...krema B0novica vise nece biti problem Tuzle, Kuko ih seli u Seher....
treba pripazit da im ne pokisne glooova
markantan

#900 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by markantan »

živio partijski drug Džasmin
doživotni predcednik, zajebat će i Fidel Castra i Kim Janga... Tuzla ostaje oaza komunizma i komunjara uz Kubu i Sjevernu Koreju da prkose kapitlizmu i pevaju pesmice da ce Amerika i Englesk posttat zemlja proleterska, jednog lijepog dana
preostali srbi, hrvati, mješanci, Bosanci, kurci, palci... u komunističkoj oazi mogu dalje biti mirni pod zaštitom komunjara i prdit priče o multi, kulti, bratstvu-jedinstvu i ostlim sranjima, ali samo n većinskim bošnjačkim prostorima dok u Banja Luku ili zapadni Mostar ne smiju ni prisrmrdit
Post Reply