dao sinu tri miliJona da se drogira... IZDAJNICI

Ma nista to ne znaci. Sjetimo se slika Gusinjske Bune u februaru 2014, kada se medju "gladnima" nadje aktivistica SBB-a koja je na fejsbuku ostavljale slike sa krstarenja, a tu su bili i neki uplakani kulturni radnici iz NS...Officer Crabtree wrote:jao samo uporediti ove slike i one iz izlazaka nightlife![]()
![]()
![]()
![]()
sirotinja brate, puščano meso na protestima
Jesam ja nesto propustio ili krivo skontao?Alfons Kauders wrote:I ti i kolega 155mm pretjerujete, a istina je vjerovatno negdje izmedju.Kikibombona wrote:Ja ne znam da li tebi treba crtati ili sta?155_mm wrote:nego gdje nam je onaj sto tvrdi da SPC nema nikakav uticaj na politicki zivot srba. alllo ba i termolelektrane imaju svoju krsnu slavu.![]()
![]()
![]()
u 21. vijeku se termoelektrane osvestavaju kod jednog europskog naroda.![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao sam da SPC nema kontrolu nad srpskom pilitikom, da ne mogu nista narediti, da su samo folklor koji politika uzima kako bi stekla odredjenu popularnost kod naroda. Dokaz tome je SDS-ov samar prvom covjeku SPC. Isto tako bi ga odjebao SNSD da su uloge obrnute. SPC ne moze nista narediti politici, izvrsiti bilo kakav pritisak. Komotno bi se moglo reci da se SPC dovela u poltronski polozaj u odnosu na srpsku vlast. Oni su tu da pruzaju podrsku, doprinose popularnosti kod naroda, a politika uzvraca sa nesto love kroz institucije i ispod stola. Politika diktira pravila igre a ne crkva.
SPC nema snagu da naredi ili zaprijeti Vucicu, Dodiku, Bosicu ili nekome cetvrtom. To je poenta.
A to sto uzimaju krsne slave i slicno je dio etno-religijskog folklora, koji se upraznjava sa ciljem zapisavanja i profilisanja kod naroda, nikako i niposto zbog bilo kakvog pritiska SPC.
SPC je priljepak srpske politike, servis u sluzbi politike. Politika dominira, ima apsolutnu moc i kontrolu.
Uostalom, danas cemo da vidimo koliku moc zaista imaju crkva i Srbija... A koliko se meni cini, i Srbija i crkva su 100% iza naseg Inseminatora. Nek se jebu Ivanic, Mithat, Cavoglu i onaj mali Adem, nek se jebu i nek crknu od muke dok svrsavaju!
Ma nema sanse. Ovo nisu nemiri, vec stranacki skupovi, a stranacki vojnici drze do discipline.mO k3 wrote:Ako se ne poganjaju malo danas , kao onda 2001 kada nisu dali da se kamen temeljeac postavi onda ih yebi...
Alfons Kauders wrote:Ma nista to ne znaci. Sjetimo se slika Gusinjske Bune u februaru 2014, kada se medju "gladnima" nadje aktivistica SBB-a koja je na fejsbuku ostavljale slike sa krstarenja, a tu su bili i neki uplakani kulturni radnici iz NS...Officer Crabtree wrote:jao samo uporediti ove slike i one iz izlazaka nightlife![]()
![]()
![]()
![]()
Dokle ti je stigla specijalna jedinica obrijanih vehabije??Alfons Kauders wrote:Ma nema sanse. Ovo nisu nemiri, vec stranacki skupovi, a stranacki vojnici drze do discipline.mO k3 wrote:Ako se ne poganjaju malo danas , kao onda 2001 kada nisu dali da se kamen temeljeac postavi onda ih yebi...
Ni na jednoj ni na drugoj strani nece biti ni 20% obicnog naroda. Sve su to stranacki ljudi...
undefined007 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
11:40 Na Trg Krajine su stigli Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Nebojša Radmanović, a okupljeni su ih pozdravili aplauzom. Procjenjuje se da je na mitingu vlasti oko 10.000 ljudi.
Banja Luka: U autobus pokušao unijeti 41 letvu, policiji rekao da mu trebaju "za fajta"pici wrote:
prodajem letve na komat il na metar, preko pika nick sve za prdCenika, cijena sitnica, na svaku petu dobiva se jedna besplatna plus vodic kroz banjaluku...
klavirdžija wrote:S balvana spali na letve...
Hipsteru stari, legendo, šahu, najmoćniji, idolu moj.Alfons Kauders wrote:Ma nista to ne znaci. Sjetimo se slika Gusinjske Bune u februaru 2014, kada se medju "gladnima" nadje aktivistica SBB-a koja je na fejsbuku ostavljale slike sa krstarenja, a tu su bili i neki uplakani kulturni radnici iz NS...Officer Crabtree wrote:jao samo uporediti ove slike i one iz izlazaka nightlife![]()
![]()
![]()
![]()