Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#876 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

almir90 wrote:Da li ste kad nekoga otkantale, jer vam nije bio privlačan ili zbog nekog drugog razloga? A da ga sretnete nakon 3-5 godina i da pomislite da bi tada mogle biti u vezi, naravno da je u međuvremenu doživio promjenu, zbog čega više nije odbojan.
Ne, zato što ne otkantavam ljude na osnovu samo površnih dojmova. Ako sam nekog otkantala, čak i da ga poznajem veoma kratko, znači da smo nekompatibilni za vezu (karakterno mislim), a to će se vrlo teško promijeniti u sljedeće 3-4 godine. Za 10-15 možda da... :D
Euridika
Globalna šefica

#877 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

situacija11 wrote:Ovako zelio sam zaprositi svoju djevojku u Srebreniku na tvrdjavi sto ima,a to bi bilo za dva mjeseca,to mi je zasad opcija. Da li je to dobra ideja i zelio sam uz prsten i buket ruza jos uzeti,a ne znam da li bi jos sta trebao uraditi, ako imate kakav savjet slobodno :) LP
Zavisi od nje, ti je poznaješ, znaš šta bi joj se moglo svidjeti. Inače, lokacija je lijepa sama po sebi, mada po mom mišljenju bitniji ste vi i tvoja namjera da je zaprosiš i pokažeš joj da je ona tebi posebna, nego sama lokacija.

Sretno! :)
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#878 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

Euridika wrote:
situacija11 wrote:Ovako zelio sam zaprositi svoju djevojku u Srebreniku na tvrdjavi sto ima,a to bi bilo za dva mjeseca,to mi je zasad opcija. Da li je to dobra ideja i zelio sam uz prsten i buket ruza jos uzeti,a ne znam da li bi jos sta trebao uraditi, ako imate kakav savjet slobodno :) LP
Zavisi od nje, ti je poznaješ, znaš šta bi joj se moglo svidjeti. Inače, lokacija je lijepa sama po sebi, mada po mom mišljenju bitniji ste vi i tvoja namjera da je zaprosiš i pokažeš joj da je ona tebi posebna, nego sama lokacija.

Sretno! :)
Sretno = El-Fatiha :lol:
Euridika
Globalna šefica

#879 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

heat wrote:Sretno = El-Fatiha :lol:
Pa nećemo čovjeku odmah prisjesti na muku... :lol: :lol:

Hajmo mi na kafu, pa ćemo o ovom uživo... :thumbup:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#880 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Jimmy McNulty »

pukepuke wrote: Ja mislim da nas ima nekoliko ovdje koji navijamo da si nađeš curu :-D
Hahaha, ja sam udana, pa ništa od muvanja ali kad sam bila slobodna, online muvanje mi je bilo skroz OK, šta smeta. Upoznala jednog sjajnog muškarca tako.
Hvala na lijepim željama :thumbup: isto tako drago mi je vidjet da ste otvorenog uma i da vam nije bauk to preko neta. :kiss:
Klitemnestraaa wrote:@jimmy: Stavi sliku pa cemo ti reci hoce li ti odgovoriti. :lol: :lol:
Mislim da moj problem nije u mom izgledu nego psihi i da me to uveliko spriječava da nađem djevojku. Ako već insistiraš nije problem poslati sliku na pp, čisto da otklonimo jedan mit. :)
Capajebo

#881 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Capajebo »

Ako si mi kad kakav zulum nanio @situacija11 ja ti halalim... :mrgreen:
annoy

#882 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Šta holivudski filmovi učiniše od ljubavnih odnosa :-)
Klitemnestraaa

#883 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

@jimmy: Evo i ja navijam. Ma nije problem, javi se pa vidi, ako ne probaš i ne znaš. Samo se nemoj tek tako 'ej' javiti, nego ako ti se sviđa raspitaj se malo i proguglaj čime se bavi i te stvari i u startu znaš da imaš zajedničku temu za probiti led. Ja sam tako public shareovala postove stranice organizacije u kojoj sam i onda me dodaju i pitaju za info i moram im odgovoriti i talo započne razgovor.

A za te probleme, ukucaj actualized.org i ima videa na temu ženske psihologije. Ima svakakvih ustvari, meni je jaaakooo pomoglo u ličnom usavršavanju i preporučujem ih svima.
Capajebo

#884 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Capajebo »

'ta ti navijas, javi se covjeku :-) :lol:
Il' daj mu isaret da se on tebi javi :lol:
Sve navijaju, al' za neku drugu :-) :-) :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#885 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Je li istina da osjetite kad smo frisko omastili brk i da smo tad najprivlacniji :per:
situacija11

#886 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by situacija11 »

,,,,
Last edited by situacija11 on 06/07/2016 23:38, edited 1 time in total.
annoy

#887 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:Je li istina da osjetite kad smo frisko omastili brk i da smo tad najprivlacniji :per:
Postoje trenutci kad je muškarac više privlačan al to sasvim sigurno nije kad bih pretpostavila da je netom umočio u neku drugu :D
Nego recimo kad prebaci motiku preko ramena, ili mi popravi kompjuter :plete:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#888 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: Postoje trenutci kad je muškarac više privlačan al to sasvim sigurno nije kad bih pretpostavila da je netom umočio u neku drugu :D
Nego recimo kad prebaci motiku preko ramena, ili mi popravi kompjuter :plete:
Ah pa dobro to, to su instinktivni trenuci jer reagujes na sposbnog muzijaka :wink:

Nego primijetio sam da mi se tako, dvaput godisnje, vise djevojaka na ulici osmjehuje, jedna mi je cak ponudila mjesto u tramvaju, pa posmislih :stidljiva:

Salu nastranu, postoji vjerovanje u ovo, cak mnogi muski casopisi to navode kao dokazanu cinjenicu.
annoy

#889 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Pa moguce da nakon seksa neki muskarci valjda dobiju nekakav boost u samopouzdanju i "zrace" drugacije, mozda onda i privlacnije zenskom oku. Al nema sanse da sad na nekom "prepoznam" sto posto da je samopouzdan i da zraci jer je negdje umocio, a jos manje bi me ta cinjenica sama po sebi nesto posebno privukla
Euridika
Globalna šefica

#890 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:Je li istina da osjetite kad smo frisko omastili brk i da smo tad najprivlacniji :per:
Kad friško umočite, kleberite se k'o da ste dobili na lotu, a osmijeh je vrlo privlačan... :D :D ... što će ga reći, bitan je osmijeh i stav, a njega možete imati uvijek (ili skoro uvijek).

Inače, složila bih s Annoy, da znam da je muškarac netom prije bio s drugom, ne bi mi bio privlačan. :oops:
Klitemnestraaa

#891 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

situacija11 wrote:E ovako, cura nije komplikovana niti puno izbirljiva.Voli romantiku ali ne i pretjeranu. Mislio sam otići pred večer kad bude zalazak sunca i nesto smisliti jer mi je daleko,a kad bude baš noć onda bi mozda i skontala,a cak mislim da i nebi isla 'razgledat' tvrdjavu u po noći iako je to stvarno jedna lijepa ideja. Svakako da podsjetim ,da sam prvi put planirao tad i otići gore ,a i nadam se da je lijepo i prikladno mjesto za to.Mozda neko ima i bolju ideju,pa neka predlozi :)
Nemojte ljudi tako ,treba malo i podrske :-D
Obavezno idi prije da ispitas teren, ne znas u kakvom je stanju tvrdjava, mozda npr nesto rekonstruiraju pa ti busilica pokvari romantiku. :D Pobrini se samo da ne bude ljudi okolo, to je najgore kad nemas privatnosti. Napisi tekst i nauci napamet jer ces biti sav munjen i zbunjen u tom trenutku.
A ne bi bilo lose da joj kazes npr u subotu cu doci po tebe tad i tad, iznenadjenje i nek je kopka nek se misli citavu sedmicu sta li je, onda ce biti vise uzbudjena.
djevojka bez imena

#892 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

Ljudi su komplikovana bica :-?
heat

#893 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

situacija11 wrote:E ovako, cura nije komplikovana niti puno izbirljiva.Voli romantiku ali ne i pretjeranu. Mislio sam otići pred večer kad bude zalazak sunca i nesto smisliti jer mi je daleko,a kad bude baš noć onda bi mozda i skontala,a cak mislim da i nebi isla 'razgledat' tvrdjavu u po noći iako je to stvarno jedna lijepa ideja. Svakako da podsjetim ,da sam prvi put planirao tad i otići gore ,a i nadam se da je lijepo i prikladno mjesto za to.Mozda neko ima i bolju ideju,pa neka predlozi :)
Nemojte ljudi tako ,treba malo i podrske :-D
ne cini to :lol: :lol:
pukepuke

#894 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Nisam primijetila...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#895 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Velkoski »

a jesi l' čula? :mrgreen: sve zavisi s kim je bio :lol:
esmasaric

#896 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by esmasaric »

Mislim da su muškarci koji redovno omaščuju brkove privlačniji jer zrače energijom ili većom razinom testosterona. Ali nije samo do masčenja, uz te muškarce obično ide šarm, ljubaznost, izgled, bonton itd. Malo ih je, ali postoje.

Da je muškarac privlačan jer je netom nakon čina sretan i dobro raspoložen. Pa, ne mora značiti. Nećemo vas sada analizirati, mi smo te koje zahtjevaju komplikaciju.
heat

#897 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

jeste li se ovako rukovali sa svekrom ili svekrvom nakon udaje ? :mrgreen:
Image
Euridika
Globalna šefica

#898 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

heat wrote:jeste li se ovako rukovali sa svekrom ili svekrvom nakon udaje ? :mrgreen:
Image
A ja plahe snahe, snažna, može izvuć drva iz šume... :lol: :lol:

A ja nisam... nemam svekra... :( ... Svekrvu samo zagrlila... :)
pukepuke

#899 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

_BataZiv_0809 wrote:Nego primijetio sam da mi se tako, dvaput godisnje, vise djevojaka na ulici osmjehuje, jedna mi je cak ponudila mjesto u tramvaju, pa posmislih :stidljiva:
Bato, pa zar samo dvaput godišnje :D?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#900 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Nego primijetio sam da mi se tako, dvaput godisnje, vise djevojaka na ulici osmjehuje, jedna mi je cak ponudila mjesto u tramvaju, pa posmislih :stidljiva:
Bato, pa zar samo dvaput godišnje :D?
Ove godine rjedje :plete: :D
Post Reply