Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vješalica

#876 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kr0 0ss wrote:

Ne. Zbog posla i obaveza koje imam nemam vremena da se brinem o njemu.
zato imaš vremena pisati stvari po forumu koje realno nemaju veze sa zdravim razumom
vješalica

#877 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kr0 0ss wrote: OVAJ GRAD NE PRIPADA SAMO LJUDIMA.
po toj analogiji ja bih imala pravo u životinjski rezervat otići i srušiti ga radi toga jer ne pripada samo životinjama

gradu ne pripada nered koji je nastao zbog štetočina koje su se raskotile uz pomoć dogzšit udruženja i nekakvih blesača
Edin H.

#878 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Edin H. »

Rascististe li te cuke da dijaspora moze doci i s rahatom uzivati? :wink:
Nanananana

#879 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Ne znam sto se uopste raspravljate sa njim, vidite da ga ovi iz Av-Mau dobro placaju da ih brani po forumu. :-)
Niemand

#880 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Niemand »

'naci, nisam mjesecima procitala bolji post od ovog "ovaj grad ne pripada samo ljudima". :D :lol:
radiša

#881 Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

kr0 0ss wrote: Molim te reči mi samo gdje ti vidiš u gradu divlje životinje?
A šta su za tebe pitome životinje?
Kako gdje vidim pa ti kao da ne pratis desavanja u medijima zadnjih godina i kolko ima ugriza pasa lutalica?Kako da komuniciram sa nekim ko nije informisan?Nema smisla,potrebe...
muha_sa

#882 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by muha_sa »

Niemand wrote:'naci, nisam mjesecima procitala bolji post od ovog "ovaj grad ne pripada samo ljudima". :D :lol:
:lol: :lol:
shbc

#883 Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by shbc »

kr0 0ss wrote:
Nanananana wrote:Oglasio se i nas "heroj"
Image

Image
E moji glupi stranci :-)
kr0 0ss wrote: Da li će se problemi riješiti kada se poubijaju svi psi ovog grada?
Šta će onda drugo biti na redu?
Mačke, vrane, komarci ....

Traba li ovaj grad sterilisati i ne dozvoliti nikakvom živom biću da ovdje živi osim ljudi?

Ponavljam: za narušavanje ravnoteže su ljudi krivi a ne životinje.
Macke o kojima ti pricas su poubijane od strane tih istih dzukela koje branis, i nije ni cudo odakle ovoliki misevi i pacovi.
Ne nisu! Ima ih djuture. Mačke su se prilagodile ovom gradu isto kao i golubovi. :-) samo što ih ti ne vidiš... Jer izbegavaju svaki kontakt sa ljudima
Zanimljivo kako su macke pocele da izbjegavaju kontakt sa ljudima u isto vrijeme kada su poceli da se stvaraju copori pasa po ulicama. Neko bi rekao da je to dvoje povezano. Ali to su zlobnici. Samo slucajnost jel' de :D
smjesko071

#884 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by smjesko071 »

muha_sa wrote:
Niemand wrote:'naci, nisam mjesecima procitala bolji post od ovog "ovaj grad ne pripada samo ljudima". :D :lol:
:lol: :lol:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
irac300

#885 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by irac300 »

Lik vas trola jbt, još se raspravljate s njim. :D
isx

#886 Problem pasa lutalica vol 2

Post by isx »

uglavnomja wrote:
broj dva wrote:
L u c i f e r wrote:Moje je skromno misljenje da ne treba zakljucavati teme, vec banovati one koji krse pravila foruma.

Narocito zato jer neki radikalni dzukeloljupci i krse da bi tema bila zakljucana.

On topic: postoje samo 3 rjesenja ovog problema: eutanazija, uspavljivanje i eliminacija.
I kazniti osobe koje se ne brinu o svojim psima, u sto obavezno pripada i udomacivanje novorodjeni psica. Ako nisi u stanju sterilizirati svog ljubimca ili alternativno naci dom novorodjenim psima nemas sta raditi sa psom, drzi papigu ili zlatnu ribicu...
kazniti i one sto ih hrane, i to na istim mjestima redovno pa se formiraju tertorijalno nastrojeni copori divljih zivotinja.
Uvijek cu nahranit gladnu i nemocnu zivotinju. Da mi je vidjet kako ces me kaznit.
L u c i f e r

#887 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by L u c i f e r »

Neki ljudi fakat nisu za grada
S4mpion

#888 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by S4mpion »

Pse definitivno treba ukloniti s ulica, međutim, nije uredu da životinje skapavaju od gladi i žeđi, ako već mora umrijet, neka barem bude brzo i bez patnje.
Naslovnica

#889 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

isx wrote:quote="uglavnomja"]
broj dva wrote:
L u c i f e r wrote:Moje je skromno misljenje da ne treba zakljucavati teme, vec banovati one koji krse pravila foruma.

Narocito zato jer neki radikalni dzukeloljupci i krse da bi tema bila zakljucana.

On topic: postoje samo 3 rjesenja ovog problema: eutanazija, uspavljivanje i eliminacija.
I kazniti osobe koje se ne brinu o svojim psima, u sto obavezno pripada i udomacivanje novorodjeni psica. Ako nisi u stanju sterilizirati svog ljubimca ili alternativno naci dom novorodjenim psima nemas sta raditi sa psom, drzi papigu ili zlatnu ribicu...
kazniti i one sto ih hrane, i to na istim mjestima redovno pa se formiraju tertorijalno nastrojeni copori divljih zivotinja.
Uvijek cu nahranit gladnu i nemocnu zivotinju. Da mi je vidjet kako ces me kaznit.[/quote]
Džukele ma Alipašinom su sve samo ne gladne i nemoćne.
Zakonom je zabranjeno hraniti životinje na javnim površinama (pa i golubove koliko kontam). Mislim da je kazna iznosila 400 KM, možda griješim?
kr0 0ss

#890 Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

AmirBaa wrote:
kr0 0ss wrote:
benjen wrote:Ako ih sve poubijas definitivno nece sve biti isto narednog mjeseca.
A vala nikome normalnom ovo stanje nije u redu.
Svako ziv je ugrozen.od djece do odraslih.
Podrzavam maksimalno akciju ciscenja svih pasa bez nadzora vlasnika sa ulica na bilo koji nacin,human ili neki drugi,volim pse i zivotinje opcenito ali nakon iskustva sa napadom copora na mene tokom voznje biciklom ove lutalice mogu lansirat na Mjesec ako je potrebno.
Isto tako ovi "samaricani" koji bi sprecavali sluzbe da rade posao bi trebali biti sankcionisani po dzepu i to zestoko.
Paščadi je i prije bilo i bice ih uvijek. Ne možeš ih istrijebiti.
Čovjek ga je stvorio da mu bude prijatelj, da mu služi, da mu pomaže u lovu, da ga čuva. ...
Što se tiče tog problema treba nešto preuzeti ali ubijanje nije pravo rešenje!

1000x sam prošao pored njih i nikad mi nije dlaka sa glave falila. Uopšte nisu bili agresivni niti su imali neko ineresovanje da me ozlede.

Prije nekoliko dana sam sjedio na klupi i nisam ni primjetio kada je veliki prandavi Rundo koji je odnekud došao, legao pored klupe ...
Ja sam mu samo rekao: gdje si Rundo :-) njega uopšte nije zanimalo :-) nastavio je da se izležava ... ja sam nastavio dalje da telefoniram i to je to :-)
Da sam se pokazao agresivnim ili da sam počeo da mrškam i sl. možda bi drugačije bilo. Ovo je živa istina!

Ja ne znam zašto za vama trče ili vas grizu? Tu nešto ne štima :-(
nema veze sto si troll i sto moderacija suti ali evo http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo ... /160717038 hoces li tako i ovim ljudima objasnjavati kako je moguce da su njih ujeli a tebe nisu ?
Već po 2x me vredjaš. Pročitaj pravila ovog foruma!

To što ti pišeš ja sam to već pročitao.
Ja komentarišem ovdje sa mog trenutnog stanja gledišta.
Ako nisam ništa loše do sad dozivio moram li sad ovdje nešto da izmišljam i lažem kako su me klali i ujedali po uluci?
AmirBaa

#891 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by AmirBaa »

Pa kakve veze ima tvoje "trenutno stanje gledista" :lol: :lol: :lol: mozda je sa mog trenutnog stanja gledista zemlja ravna ploca ali eto ispade da nije :lol: :lol:
kr0 0ss

#892 Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

tito dragi ...

sta ti znaci "prije vise godina"? prije vise godina, decenija ili stoljeca????? :D :D

pricamo o sarajevu, centru grada recimo i ono uz miljacku do ilidze ... nemoj dijelova gdje koza pase pod rucnom, to svakako nije grad.

cuj kamere krive hahahahaha

dalje, vezano za cezara milana: on sredjuje samo rasne pse, pse koji imaju urodjene karakteristike, pse koji su imali vlasnika koji ga je "upustio, pokvario, razmazio ..."

i sam cezar je ostao izujedan i posramljen pred nekim talijanskim scenetom maloo vecim od macke. i tad je rekao-. za ulicare ne vrijede "pseca" pravila.

kad se vec gadjate cezarom, bio bi red da mu znate opus. a ne ono 3 epizode ssssssssss ssssss ssss i cuko k'o maca :-)

a za ove kokosi sa fb :zzzz: :run:[/quote]

Ovo se vrti već 5 godina.
Danas sam u gradu mogao vidjeti samo dva usamljena psa.
Trebam li lagati i pisati nešto što nije tačno?

Ovdje neki izvrću stvari i pokušavaju napraviti problem još veći nego što jeste :-(
kr0 0ss

#893 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

KB9 wrote:za sve se ima vremena ako se ima volje

ti samo ides linijom manjeg otpora kojom stetis svim drugim ljudima
Zašto bih ja drugima štetio?
Niko se ne treba slagati sa mojim mišljenjem. A niti ja nekog pokušavam da preokrenem na moju stranu....
Moraš sam da dodješ u grad da bi se uvjerio da ne lažem :-)
kr0 0ss

#894 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Montana wrote:
kr0 0ss wrote: Da li ti imas svog psa?
Uzmi dan slobodno,neplaćeno, i idi pred parlament u sarajevo,protestiraj,da se krene...evo ti tabla,ponesi:

Image
Vrlo rado! Šta je sad tu loše?
Meni je drago kada narod štrajkuje ... kada prikupe ono malo snage i izdaju na ulicu
Ja tu ne vidim nista loše
Montana

#895 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Montana »

kr0 0ss wrote: Vrlo rado! Šta je sad tu loše?
Meni je drago kada narod štrajkuje ... kada prikupe ono malo snage i izdaju na ulicu
Pa šta sam ja loše reko,to je samo moje mišljenje,moj stav,spotako te.
Last edited by Montana on 19/07/2016 23:59, edited 1 time in total.
kr0 0ss

#896 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

uglavnomja wrote:
kr0 0ss wrote:
shiny wrote: Da li ti imas svog psa?

[emoji38] [emoji38] [emoji38]

klasika [emoji106]

ne daju mu/joj mama i tata da ima zivotinju :D dok je pod njihovim krovom.

ali bi da odredjuje kako ce drugi zivjeti. :-)
Nije tačno! Mogu ga imati kada hoću.
ali trenutno iz poslovnih razloga nije moguće.
Ne želim da se pas osjeća usamljen ili da je po čitav dan u sobi jer ja nisam tu da ga izvedem u šetnju.
Psa imati je velika odgovornost! Ovdje većina vas to ne kapira a ja vam ne mogu to objasniti kada vi to ne želite da vam neko objasni već želite čuti ono što vi želite :-)

Imam akvarijum i terarijum i tu ima mnogo posla.
_turpija_

#897 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by _turpija_ »

kr0 0ss wrote:
Montana wrote:
kr0 0ss wrote: Da li ti imas svog psa?
Uzmi dan slobodno,neplaćeno, i idi pred parlament u sarajevo,protestiraj,da se krene...evo ti tabla,ponesi:

Image
Vrlo rado! Šta je sad tu loše?
De sine dragi bujrum na Alifakovac ili stani na sehercehajin most sad ili oko 2 sata pa da vidis sto ti je usamljen copor od 15 cuka :-) :-) I kako nece nista... Pa da vidis kako se lijepa slika nosi u svijet, kad turisti prolaze, a ono te usamljene, tuzne okice krenu na njih... Svaku noc gledam kako napadaju ljude, samo nece ako je veca grupa ljudi... Malo ima po medijima koliko ima slucajeva...
kr0 0ss

#898 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

vješalica wrote:
kr0 0ss wrote:

zato imaš vremena pisati stvari po forumu koje realno nemaju veze sa zdravim razumom
Oprosti ali nisam dovoljno inteligentan da shvatim šta je pisac time htio da kaže?
radiša

#899 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

kr0 0ss wrote:
vješalica wrote:
kr0 0ss wrote:

Oprosti ali nisam dovoljno inteligentan da shvatim šta je pisac time htio da kaže?
Pisac htio da kaze da imas vremena copor pasa da izvedes sa obzirom kolko pises na forumu.Du ju andrstend nau?
kr0 0ss

#900 Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

vješalica wrote:
kr0 0ss wrote: OVAJ GRAD NE PRIPADA SAMO LJUDIMA.
po toj analogiji ja bih imala pravo u životinjski rezervat otići i srušiti ga radi toga jer ne pripada samo životinjama

gradu ne pripada nered koji je nastao zbog štetočina koje su se raskotile uz pomoć dogzšit udruženja i nekakvih blesača
Pa sto mene kriviš? Ja nemam nista sa tim. Ovdje iznosim samo svoje misljenje.
Post Reply