Hahaha. Nevjerovatno je koliko se sa rastom Donalda Trumpa osilila ova sorta ljudi koji nisu dovoljno postigli u zivotu pa su kivni na sve i svakoga. Ono kao kad moze on, mogu i ja, jel tako?

To ono, liberalna elita nam decenijama govori da smo ljudski sljam, ko su oni, a ko smo mi, i ja vrijedim ko i oni.

Vidim frajer iznad satra se, al bas satra, da nam fino natenane opise svaki svoj kompleks do u detalje. Prica liku o maloj cuni a iz posta u post trkelja o potrebi da se posjeduje oruzje

. Kaze "mnogi bi voljeli biti kao ja" i onda se cudi sto ga neko podbada o tome sta radi i gdje radi. Pa "jaro" iz svakog posta ti ispada neki bijes, zavist i patnja. Kontradikcija i hipokrizija iza svake druge recenice. Pronasao sebe u opstem ludilu sredovjecnog bijelog covjeka u Americi. Obama, crnci, imigranti i liberali hoce da ti uzmu muskost, ukradu oruzje, posalju u geto, hoce robom da te pocine ej!
Nevjerovatno koliko ste se poceli kurcit. Pricas o rednecima. Ti si "jaro" slika i prilika tog redneka. Nije to zanimanje ili geografska odrednica, to je "jaro" stanje svijesti.
Mogu mislit koja patnja kad otvoris TV ono crnac predsjednik. BU! Zena prvi favorit za novog predsjednika. BU! Gejevi se ljube na ulicama. BU! Crnci protestuju na ulicama. BU!
Spremas li shelter kakav? Jesi napravio kontejner? Jesi skupio zalihe? Kupio radio prijemnik? Imas li aluminijsku kapicu na glavi? Nerviraju li te susjedi? Svako bi volio da bude kao ti. Cuj ti pameti jbt. Ima li ko ovdje ko hoce da bude kao ti? Evo nek se javi.
Inace na ovoj temi, a pogotovo na onoj drugoj, pun kurac otvorenih rasista. Ne da tukne, vec vonja rasisticki smrad. A ovaj iznad u tome predvodi. Frajer otvoreno bljuje rasisticke gadosti, postavlja neke rasisticke slikice i izgleda to normalno. Takvi kao ti izumiru - shvati to! Djaba Trump. Djaba sto ste glasni. Djaba se koprcate, sve vas je manje.
Znaci frajer nije dovoljno postigao u zivotu, konstantno ga strah da je na gubitku, i zna da je puska, tj. sila, najbolji nacin da se taj gubitak anulira. Klasicna prica od kad je svijeta i vijeka. Ne moze to "jaro", djaba kofrcenje. Brzo dodje otrijeznjenje. Tvojim mozgom ce uvijek neko kvalitetno manipulisati.
Hajmo sad opet "njanjanjanja". Spremicu kokice.