I fino smo se istorokalidale cooper wrote:I ovdje isto.Bloo wrote:jbg bilo je hladno i neprivlacno vanka
Nothing lost, zumthing gained
Moderator: _BataZiv_0809
I fino smo se istorokalidale cooper wrote:I ovdje isto.Bloo wrote:jbg bilo je hladno i neprivlacno vanka
dobijem twitcheve od određene muzikedale cooper wrote:Dobro, utvrdili smo da ti baš i ne podnosiš elektroniku.![]()
Ali ne znaš šta propuštaš, ima momenat u onoj gore pjesmi oko 8 minuta gdje krautovsku repeticiju ritma
naruše dva tri kaskadna rifa. Premoćno. Kao da po glatkom jezeru od tečnog metala baciš kamenčić da odskoči.
Ma ovu je elektronska limunada.Bloo wrote:dobijem twitcheve od određene muzikedale cooper wrote:Dobro, utvrdili smo da ti baš i ne podnosiš elektroniku.![]()
Ali ne znaš šta propuštaš, ima momenat u onoj gore pjesmi oko 8 minuta gdje krautovsku repeticiju ritma
naruše dva tri kaskadna rifa. Premoćno. Kao da po glatkom jezeru od tečnog metala baciš kamenčić da odskoči.
ovo mi je npr slusljivo od toga što ja zovem elektronika
ko jack torrencedale cooper wrote:
Ma ovu je elektronska limunada.Kakve twitcheve?
Ja vjerovatno imam mnogo takve muzike.Bloo wrote:ko jack torrencedale cooper wrote:
Ma ovu je elektronska limunada.Kakve twitcheve?
![]()
jednostavno određena muzika mi toliko ne legne da se osjećam neugodno
ne bude to meni samo od elektronike (kao što si primjetio za mene šriok pojam), već i od turbo folka nekog, gangi, gusli itddale cooper wrote:
Ja vjerovatno imam mnogo takve muzike.
all puns intendeddale cooper wrote:OK.
Da si i za Ena rekla da ne valja bio bih zabrinut.Bloo wrote:all puns intendeddale cooper wrote:OK.
![]()
Brian Eno nije bio los imho![]()
Ja sam open mindedako valja, slušam