Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje si ti u tom postu pročitao da sam ja vagao i donosio ocjene o kvalitetu lige u kojoj Džanan igra? Gdje sam glorifikovao tu ligu?
Kad već imaš potrebu da pljuješ po momku, barem se nakači na neki post gdje će to izgledati da ima malo smisla.
A što se tiče Muse, moje neko lično mišljenje je da neće napraviti začajniju karijeru tamo, ali da bi mogao biti epizodista sa manjom minutažom u tako nekoj osrednjoj ili lošijoj ekipi kao što je Brooklyn.
I nemoj me hljebati opet citirati. Odgovorit ću ti 'nako ko @Logovan
tuzlak1212 wrote:nisu svjesni gdje igra,
svako normalan je pobjegao s ove teme
ne, svatko normalan je otjeran sa ove teme od tipova koji priželjkuju da se Musa popišan vrati u Evropu i da onda, oni, a motivi su im različiti, urliču...jesam vam rekao.......i budu tako sretni....
normalni prate Džananov košarkaški put, raduju se njegovim koševima i nadaju se da će uspjeti.....
neće biti kraj svijeta......ni prvi ni zadnji.....
ali je naprosto zadivljujuće koliko ljudi mu jednostavno želi da ne uspije u NBA.....
Odlično primijećeno,za susjede i razumijem ali i iz njegovog naroda.
To je kad momka u sportu gledas kroz dnevnopoliticke probleme u drzavi cuj iz njegovog naroda..
A po meni je prerano otisao. Mozda bude 10minutni igrac gore ali bolje da igra euroligu. Ima masa dobrih evropljana koji otisli gore pa skontali da je zajeb nakon godinu dvije i sad uzimaju lovu i igraju sto je bitnije euroligu
bingov buraz wrote:
Odlično primijećeno,za susjede i razumijem ali i iz njegovog naroda.
To je kad momka u sportu gledas kroz dnevnopoliticke probleme u drzavi cuj iz njegovog naroda..
A po meni je prerano otisao. Mozda bude 10minutni igrac gore ali bolje da igra euroligu. Ima masa dobrih evropljana koji otisli gore pa skontali da je zajeb nakon godinu dvije i sad uzimaju lovu i igraju sto je bitnije euroligu
Bla bla truć...
Ja ga gledam kao zemljaka,da je pekar, ljekar il' apotekar isto bi želio da uspije.
Dnevni politiku vidim svakodnevno u komentarima na sportskim stranicama gdje ispod članaka o njemu dominiraju prekodrinci i domaći koji se tako osjećaju.90% ih je za povratiti,ako ne vjeruješ nalijepiću.
Ono, kao, samo ga jedna strana gleda i komentariše kroz dnevno političke probleme u državi Svi ostali što ga svakodnevno pljuju to rade isključivo iz humanih razloga, jer mu žele da se razvije kao pravi čovek, drug i sportista Sad ćemo se praviti budale i povjerovat u to
neće biti kraj svijeta......ni prvi ni zadnji.....
naravno da nece bit kraj svijeta nit to znaci da je los ako ne uspije u nba
znaci samo da nije dobar onoliko koliko pojedinci zele prikazat uzdizuci ga u nebesa jer je nas
Koliko je on dobar, vrijeme će pokazati......možda jeste, možda nije, ja to ne znam a ni ti ne znaš. I to u ovoj priči nije ni bitno.
Bitno je da li on ima od tebe podršku ili nema. Da li se raduješ njeogovim koševima ili ne raduješ.
Od tebe očito nema jer ti je važnije da se pokaže da si ti u pravu, utješna stvar je da nisi jedini. Nažalost, mnogo ih je...........iskreno govoreći, začuđujuće mnogo
Na stranu sad ta prica ali meni je najveca ironija zivota kad procitam da mu prosjecan komentator na kliksu ili sportsportu(mislim na portale) napisu da je propao.
Decko je pokazao petlju i muda. Mozda i nije najpametniji potez napravio ali ko to zna? I ako ne uspije u NBA sigurno nece propasti vise nego ovi sto ga pljuju. Uvijek ce moci mahnuti neku pinku i igrati u Europi.
tuzlak1212 wrote:nisu svjesni gdje igra,
svako normalan je pobjegao s ove teme
A i nije ti neka analogija.
Ne bilo ti primjenjeno, isto kad u birtiju dođu dvojica-trojica galamdžija i kabadahija, pa zbog njihovg agresivnog ponašanja pošten svijet napusti lokal.