Jesi ti procitao sta sam napisao? Ne kontam. Upozoravam na slijedecu utakmicu, nisam Belgije ni spomenuo.dezurni_ucenik wrote:Standardno nase - tudjim neuspjesima pravdajmo nase poraze.noiserr wrote:Hajmo se sada skoncentrisati na Andorru, nece ni oni biti laki, vidi ovaj kiks:
Netherlands 0 - 1 Iceland
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- noiserr
#876 Re: BiH - Belgija 03-09-15
-
Fudo387
#877 Re: BiH - Belgija 03-09-15
I kazu sudija nije siljio za njih, bila su bar dva starta na njemu za zutog, a onaj s ledja i za crveni.It_is_a_Leclerc wrote:Eno Džeko završio u gipsu na rukama. Divno.
Sada smo osuđeni na Vedada Postača.
-
oridjidji
#878 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Visci je mjesto u vezi. Igrac je koji ima trk i ima sut. Kad ga spakujes uz liniju, ne ocekuj cuda uz jacu odbranu protivnika. Izraelu je spakovao golove mogao je. Nocas nije, zna se i zbog cega. Nocas bi bio korisniji da je kojim slucajem bio iza napadaca, a ne uz liniju. Tacno nam je jedan igrac falio kome bi se dodala prva da potrci i prenese loptu na njihovu polovinu. To je Besic u nekoliko navrata dobro uradio.It_is_a_Leclerc wrote:Medunjanin je prevara od igrača.
Kao i Višća - upgrade-ovana verzija onog nesretnog Vrška.
Treba to konačno reći.
-
north
#879 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pa dobro, Andora je slijedeća, još kući....ako njih ne možemo dobiti bez Džeke, ona uputiti zahtjev UEFI da nas oslobode igranja preostalih utakmica..It_is_a_Leclerc wrote:Eno Džeko završio u gipsu na rukama. Divno.
- MOSALJOZE
#880 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Protiv Andore
Bajic-Hodzic-Visca
Bajic-Hodzic-Visca
-
tap3ah75
#881 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ko je crnac koji je u sjedio u kadru sa Tinom Sušićem?
I odakle Tino kad čini mi se nije bio ni rezeva?
I naravno .... ima li iko muda bar jednu utakmicu ostaviti Pjanića na klupi????
I odakle Tino kad čini mi se nije bio ni rezeva?
I naravno .... ima li iko muda bar jednu utakmicu ostaviti Pjanića na klupi????
- Idemedosumom
#882 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Kad pogledam u kakvim su govnima Turska, Holandija, Srbija davno otpisana... A za nas je baraž još uvijek moguć 
- Baltazar_khan
#883 Re: BiH - Belgija 03-09-15
kakvi sve retardi rade na duplom sportu. pazi naslova
Code: Select all
http://sportsport.ba/magazin/lukaku-je-li-to-cisti-kolumbijski-kokain/170775-
oridjidji
#884 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Naredna je Andora. Izmjesati tim. Staviti u igru malo mladjarije, malo iskusnih. Steta sto nije u tim pozvao jos par imena. Mali Hodza za klupe bi bio dobar, mozda i Hadzica iz Osasune, kad vec moze Hajrovic, moze i on da se proba protiv Andore.
Nocas nije mogao braniti Seha, niti igrati Ancic, Vrancic i Djuric. Narednu vec bi im se trebala dati prilika.
Nocas nije mogao braniti Seha, niti igrati Ancic, Vrancic i Djuric. Narednu vec bi im se trebala dati prilika.
-
oridjidji
#885 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Moguc vec od naredne utakmice ako Belgija drmne Izraela.Idemedosumom wrote:Kad pogledam u kakvim su govnima Turska, Holandija, Srbija davno otpisana... A za nas je baraž još uvijek moguć
- MOSALJOZE
#886 Re: BiH - Belgija 03-09-15
http://m.klix.ba/sport/nogomet/asmir-be ... /150903133
Konacno da neko prizna da smo izgubili od bolje repke.
Konacno da neko prizna da smo izgubili od bolje repke.
-
dezurni_ucenik
#887 Re: BiH - Belgija 03-09-15
To ti je isto ko kad nam je Portugal uvalio sest golova, pa sljedeci dan po portalima debili pisali "de objavite onu sliku Ronalda kad place da se ismijemo"Baltazar_khan wrote:kakvi sve retardi rade na duplom sportu. pazi naslova![]()
Code: Select all
http://sportsport.ba/magazin/lukaku-je-li-to-cisti-kolumbijski-kokain/170775
-
Tipicoti
#888 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Eh sad odoh na miru spavati, Dnevni Avaz nam daje jos nadu za Francusku.
-
Patriotska_Liga
#889 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ma kakav kiks, ljudi igraju i pobjeđuju sve redom uz jedan tričavi poraz na gostovanju u Češkoj (i tad su vodili). Ovo je neuporedivo manje iznenađenje nego da Andora otkine bod bilo kome u našoj grupi. Island je danas za Andoru Njemačka lično. Ljudi imaju 18 bodova, a ovi dali 3 gola, valjda ti to nešto govori. Holandija meda ne može, da i Turska nije odron već bi se mogli pozdraviti i sa baražom, ovako će u međusobnom susretu odlučiti ko će u baraž.noiserr wrote:Hajmo se sada skoncentrisati na Andorru, nece ni oni biti laki, vidi ovaj kiks:
Netherlands 0 - 1 Iceland
Ne živi se od stare slave, i mi smo mislili da će se grupa sama proć', a sad nam trebaju tri pobjede i poklapanje ostalih rezulata da bismo vidjeli baraž. Tako su i Turci i Belgijanci mislili prije 6 godina, Rumuni prije četiri, Grci prije dvije al' onda smo mi igrali i njihova uloga favorita nije ama baš ništa značila.
S Andorom ćemo lako bez ikakve sumnje, s Kiprom teže ali opet mislim da možemo izaći na kraj ali Vels igra fudbal i to je naš veliki problem jer mi ne igramo ništa. Nadam se nekoj kilavoj pobjedi, nešto na guranje i na ho-ruk ali nisam nikakav optimista.
-
Zastozato
#890 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Protiv Kipra nismo smjeli izgubiti. Dobro se sjecam te utakmice, Vrsajevica i Susica koji su igrali umjesto Mujdze i Medunjanina iako su ova dvojica bili medju najboljim u prijateljskoj protiv Lihtejstajna. Prvo polulvrijeme smo vodili 3:0 dok su njih dvojica bili na terenu.Tino je cak bio postedjen na onom losem terenu u Tuzli, jedino on nije igrao. Susic je poslije Lihtejstajna izjavio da su svi podbacili, ukljucujuci i prvu postavu. To je vec mirisalo na to da ce ubaciti svoje Hajdukovce. Salihovic takodje nije igrao protiv Kipra, a u prvih 11 se nasao Prcic. Prva utakmica kao starter u kvalifikacijama, to je bio cisti promasaj. Tu utakmicu da je igrala tada nasa prva postava sa Salihovicem, Medunjaninom i Mujdzom mi bismo razvalili Kipar. Onda su se desile one povrede, a tvrdoglavi Susic odbija da pozove Djurica protiv Izraela koji pred sami mec postize pogodak, te izjavljuje da je Susic na potezu da ga pozove, a ovaj odgovara da nece pozvati igrace samo zato sto postizu golove, a onda bez pravog spica nismo imali nikakvih sansi.
Mesa je itekako pogrijesio sto nije pozvao Stilica. Nadam se da ce sad shvatiti koliko nam on moze pomoci vec protiv Velsa i Kipra, te ga pozvati da igra na poziciji gdje je igrao Pjanic, a Miralema vratiti da igra na svojoj prirodnoj poziciji centralnog veznog.
Ako uzmemo u obzir da vecina nasih igraca je u losoj formi ili uopce ne igraju u svojim klubovima onda mozemo reci da smo mi veceras odigrali sasvim solidno.
Recept je u tome da igra Stilic umjesto Medunjanina koji odavno nije igrao u svom klubu. Mesa je na potezu. Nadam se da nece biti tvrdoglav kao sto je Susic bio.
Imamo jos uvijek sanse jer ne vjerujem da Izrael moze osvojiti vise od jednog boda protiv Velsa i Belgije. Naravno, mi moramo dobit sva tri meca do kraja.
Mesa je itekako pogrijesio sto nije pozvao Stilica. Nadam se da ce sad shvatiti koliko nam on moze pomoci vec protiv Velsa i Kipra, te ga pozvati da igra na poziciji gdje je igrao Pjanic, a Miralema vratiti da igra na svojoj prirodnoj poziciji centralnog veznog.
Ako uzmemo u obzir da vecina nasih igraca je u losoj formi ili uopce ne igraju u svojim klubovima onda mozemo reci da smo mi veceras odigrali sasvim solidno.
Recept je u tome da igra Stilic umjesto Medunjanina koji odavno nije igrao u svom klubu. Mesa je na potezu. Nadam se da nece biti tvrdoglav kao sto je Susic bio.
Imamo jos uvijek sanse jer ne vjerujem da Izrael moze osvojiti vise od jednog boda protiv Velsa i Belgije. Naravno, mi moramo dobit sva tri meca do kraja.
-
todd_smith
#891 Re: BiH - Belgija 03-09-15
razumijem ja sve, ali izbaci njega i onda ce biti prpa guzi da traze novogfuneral blues wrote:Jbg kad nemamo boljeg.todd_smith wrote:
lik vise ne igra zbog povreda nego sto igra, jebi ga, ne moze se u reprezentaciji vracati u formu za Frajburg
ovako isti slucaj sa napadacem, imamo Hodzica, imamo Djurica, imamo Bajica...ok nisu sad svjetske sile ali jbga kad nemaju oni mjesta jer "igra" Ibisevic jer ono "nemamo bolju zamjenu za Edina"
Zajebi ti to
Medunjanin, Spahic, Ibisevic, Vranjes, Mujdza...
Apsolutno nebitni igraci za repku vise
Sto ce nam Hodzici, Cimiroti, Kvesici i picke materine ako ih necemo koristiti? Hodzic igra u Ligi Prvaka evo, nema izgovora da ne dobije sansu. Cak i ovo "neka ga sa mladom repkom" ne pije vode, vise bi Ara napravio nego Hajrovic vcrs
-
Paul F.
#892 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Obojica su odlični treneri. Ali i protivnici imaju svoje.poostar wrote:aha...pape je bio selektor 4 godine a mesa 10 mjeseci.....tipican zakljucak za mosnju koji navija za jedan od mikimaus klubova (sarajevo ili zeljo)1946--1987 wrote:Pape je za sir alex fergusona nula, ali je za mesu bazdarevica sir alex ferguson
-
Paul F.
#893 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Gdje ? Šta ? Kost slomljena ? Ovakvih stvari se jedino i bojim.It_is_a_Leclerc wrote:Eno Džeko završio u gipsu na rukama. Divno.
-
todd_smith
#894 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Edin je trpao i sakom i kapom u Wolfsu sa zamotanom glavom, nije mu nista
-
Ammaar
#895 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Zbog cega Mesa ne zove Mahmutovica???? Momak je trenutno klasa za Ibisevica, plus ne sumnjam u to da bi dao maksimum da se nametne, siguran sam da bi on i Dzeku u napadu bili ubitacni.
-
Paul F.
#896 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ma dobro što je trpo nego kako je njemu sad ?
-
Ali_G
#897 Re: BiH - Belgija 03-09-15
De Bruyne-Hazard-Lukaku vs Lulic-Visca-Dzeko. I onda se cudimo sto nismo izvukli povoljan rezultat. Da ne bude zabune ne prigovaram Edinu nista.
Tome jos dodati malog princa kojem izgleda niko ne zna naci pravu poziciju.
Mislim da su ove kvalifikacije propale, taman da i dohvatimo baraz. Fino se zahvaliti pojedinim igracima i pozivati igrace na pozicijama koje nam trebaju, a dosta ih je takvih
Mislim da su ove kvalifikacije propale, taman da i dohvatimo baraz. Fino se zahvaliti pojedinim igracima i pozivati igrace na pozicijama koje nam trebaju, a dosta ih je takvih
-
oridjidji
#898 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ne znam zasto nikada niko nije pozvao ovoga momka u reprezentaciju, prosle godine je u sekundi sicao golove za Zaragosu, a tek mu je 23. Momak je veznjak. Rijec je o Eldinu Hadzicu. Mogao bi biti dobar zalog za buducnost, a vjerovatno zasluzuje vise da mu se posvetimo od nekih igraca koji se vuku u reprezentaciji. Pogledajte samo nacin na koji daje ovaj momak golove.
Moje je misljenje odavno da on treba dobiti priliku u reprezentaciji, barem u prijateljskim utakmicama i utakmicama kvalifikacija sa slabijim repkama. Stilic i Mahmutovic su odavno trebali biti na klupi repke. Sta bi sa Cocom i Zukanovicem za ovaj mec?
Moje je misljenje odavno da on treba dobiti priliku u reprezentaciji, barem u prijateljskim utakmicama i utakmicama kvalifikacija sa slabijim repkama. Stilic i Mahmutovic su odavno trebali biti na klupi repke. Sta bi sa Cocom i Zukanovicem za ovaj mec?
-
LSD
#899 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Zašto samo preko njih trojice mjeriš kite sa belgijancimaAli_G wrote:De Bruyne-Hazard-Lukaku vs Lulic-Visca-Dzeko. I onda se cudimo sto nismo izvukli povoljan rezultat. Da ne bude zabune ne prigovaram Edinu nista.
pogledaj širu sliku i citav sastav Belgije (pocetnih 11 + klupa) i nas....razlika drasticna....jacu su u svakoj liniji, a i pojedinacno na svakoj poziciji....jedino možda Lukaku nije kvalitetniji od Džeke, sve ostalo je debelo na strani Belgije što se tice kvalitete.
Naša odbrana je dosta lošija od njihove (samo pogledati naše i njihove stopere)....sredina nam je klasu slabija od njihove....ljudi imaju Hazarda i De Bruynea koji mogu namagarčiti svaku odbranu na svijetu , mi takvu klasu nikad nismo imali od samostalnosti države.
-
oridjidji
#900 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Belgija se nije mogla dobiti sa Vranjesom u timu. Realno tandem Spaha-Ognjen je previse spor i manjkav za ovakav napad Belgije. Zar to nismo mogli zakljuciti iz nekih drugih utakmica?LSD wrote:Zašto samo na njima trojici mjeriš kite sa belgijancimaAli_G wrote:De Bruyne-Hazard-Lukaku vs Lulic-Visca-Dzeko. I onda se cudimo sto nismo izvukli povoljan rezultat. Da ne bude zabune ne prigovaram Edinu nista.
Mislim da su ove kvalifikacije propale, taman da i dohvatimo baraz. Fino se zahvaliti pojedinim igracima i pozivati igrace na pozicijama koje nam trebaju, a dosta ih je takvihnije fer jbg
![]()
pogledaj širu sliku i citav sastav Belgije (pocetnih 11 + klupa) i nas....razlika drasticna....jacu su u svakoj liniji, a i pojedinacno na svakoj poziciji....jedino možda Lukaku nije kvalitetniji od Džeke, sve ostalo je debelo na strani Belgije što se tice kvalitete.
Naša odbrana je dosta lošija od njihove (samo pogledati naše i njihove stopere)....sredina nam je klasu slabija od njihove....ljudi imaju Hazarda i De Bruynea koji mogu namagarčiti svaku odbranu na svijetu , mi takvu klasu nikad nismo imali od samostalnosti države.
Nasi nisu pokidali u sredini, oni jesu. Imaju imena za to, ali imali su i vise zelje. U cijeloj utakmici su bili bolji. Malo su pali u drugom. Mi smo u drugom dosta bolje izgledali, ali ne dovoljno dobri da bi uzeli bod ili preokrenuli.
Ipak Belgija nije Izrael.