UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ketronsd1

#876 Re: Champions league 15/16

Post by ketronsd1 »

bosanska senzacija wrote:
ultima_palabra wrote:
bosanska senzacija wrote:Pep Guardiola je za čitavo koplje najbolji trener u Evropi.

Natjerati jedan Arsenal da kući igra bunker je mogla samo njegova Barca a evo i sada Bayern.
Treba mu dati trofej za najveci posjed lopte. Frajer u polufinalima LP sa superjakim Bayernom ima gol razliku 3-10.
Nije to samo pasivni posjed lopte već nabijanje protivnika u njegov šesnaesterac i totalna dominacija nad protivnikom.

Ta dva izgubljena polufinala, što je samo po sebi uspjeh, ne govore čitavu priču, a ona je da Guardioline ekipe u kontinuitetu graju najbolji fudbal u Evropi. Dugo sam mislio da je u Barci naletio na odličnu generaciju i Messija ali ovo što radi sa Bayernom je samo potvrda da je on napravio tu Barcu.

Da Bayern nije superjak i koliko njima Pep znači će se vidjeti tek nakon njegovog odlaska.
Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Tomahawk11
Globalni moderator

#877 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Gledajuci ovaj Bayern veceras, ja sam imao utisak da gledam Guardiolinu Barcu. Sve isto. Pa ljudi ni korner vise ne ubacuju, nego se pelja lopta. Bljak. :mrgreen:
Zasluzeno, Bayern je imao posjed, imao je pasove na svojoj strani, Arsenal dao golove (plivanje Neuera u prazno :-) )....
Uglavnom, pokazali su da ce opet biti slauf kad dodje do ozbiljne faze 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#878 Re: Champions league 15/16

Post by Velkoski »

Vizionar...
LSD

#879 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Šta mi radi ovaj Leverkusen :zid: pa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4 :facepalm: pa onda 4-4 za 3 minute
i još Chicharito na kraju promaši zicer za 5-4 :shock:

stvarno covjek mora imati konjske živce da prati ovaj klub....yebo vas otac nenormalni...na apaurine ste me poslali
Logovan

#880 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Zaslužena pobjeda Arsenala. Trebali su u prvom poluvremenu povesti najmanje 2, 3:0 i tako riješiti pitanje pobjednika protiv Bayerna koji se samo dodaje. :oops: Ubiše sa pasovima i posjedom, jebala ih igra njihova.

Chelsea će ispasti iz grupne faze. :D Sjajna utakmica između Nijemaca i Italijana.
bosanska senzacija

#881 Re: Champions league 15/16

Post by bosanska senzacija »

ketronsd1 wrote: Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Wenger je večeras imao sreće jer je Bayern čitavu utamicu bio bolji protivnik i ovo što je on uradio nije nikakva mudrost.

Od 5 utakmica Bayern bi Arsenala uzeo minimalno 3 puta, a taj isti Arsenal nije uopšte toliko igrački inferioran u odnosu na njih.

Jedina inferiornost u odnosu ove dvije ekipe je inferiornost Wengera naspram Guardiole.

Mislim da je Bayern u laganom padu forme što se odražava i na Njemačku reprezentaciju. Treba i to znati tempirati da se u krizu ne bi ušlo kad je najvažnije.
golman

#882 Re: Champions league 15/16

Post by golman »

E Bayerna.. :-)

stvarno ove sezone ne vidim ekipu koja će dominirati
bosanska senzacija

#883 Re: Champions league 15/16

Post by bosanska senzacija »

.
missko

#884 Re: Champions league 15/16

Post by missko »

ketronsd1 wrote: Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Wenger je večeras imao sreće jer je Bayern čitavu utamicu bio bolji protivnik i ovo što je on uradio nije nikakva mudrost.

Od 5 utakmica Bayern bi Arsenala uzeo minimalno 3 puta, a taj isti Arsenal nije uopšte toliko igrački inferioran u odnosu na njih.

Jedina inferiornost u odnosu ove dvije ekipe je inferiornost Wengera naspram Guardiole.

Mislim da je Bayern u laganom padu forme što se odražava i na Njemačku reprezentaciju. Treba i to znati tempirati da se u krizu ne bi ušlo kad je najvažnije.
Eto sljedece kolo igraju opet Bayer i Arsenal pa cemo vidjet hoce ih uzet.
Jesi zaboravio inferiornost Bayernovih protivnika u BL naspram Arsenalovih u EPL
Tito_i_Partija

#885 Re: Champions league 15/16

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:Šta mi radi ovaj Leverkusen :zid: pa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4 :facepalm: pa onda 4-4 za 3 minute

stvarno covjek mora imati konjske živce da prati ovaj klub....yebo vas otac nenormalni...na apaurine ste me poslali
Dijete, mani se kladare, rec' cu te materi. :-D
Artest

#886 Re: Champions league 15/16

Post by Artest »

Lakat Jebić wrote:iz neozbiljne lige dolazi izvikana, neozbiljna ekipa... bayern je mensur peljto evropskog fudbala
Preach, brother, preach...
p206

#887 Re: Champions league 15/16

Post by p206 »

Mou opet krivi sudiju...da je meni uzimat milione na šuplju priču

prije je bio zanimljiv za ono "por que?" ali sad kad ni on ne vjeruje u ono što priča, samo ispada smiješan
missko

#888 Re: Champions league 15/16

Post by missko »

Usput statistika.
Zadnjih 5 utakmica Bayerna i Arsenala po 2 pobjede i jedan nerijesen mec.
todd_smith

#889 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Artest wrote:
Lakat Jebić wrote:iz neozbiljne lige dolazi izvikana, neozbiljna ekipa... bayern je mensur peljto evropskog fudbala
Preach, brother, preach...
Naravno zato su se u finalu Evropskog fudbala nalazili 3 puta u zadnjih 5 godina. Slucajnost nema sta.
Artest

#890 Re: Champions league 15/16

Post by Artest »

Ihh, jos da je igro Veljbek, legla bi petica. :maca:
LSD

#891 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
LSD wrote:Šta mi radi ovaj Leverkusen :zid: pa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4 :facepalm: pa onda 4-4 za 3 minute

Dijete, mani se kladare, rec' cu te materi. :-D
Vala imaš pravo

moram se kutarisati tog zla i okrenuti se kibletu
Lakat Jebić

#892 Re: Champions league 15/16

Post by Lakat Jebić »

ja bih samo da napomenem da su ta finala dolazila u doba najjaceg klopovog dortmunda, a samo titula lp-a je dosla protiv te ekipe, tako da to ni u najmanjem ne umanjuje istinitost moje tvrdnje.

odnosno da razlozim, posto ce se neko uhvatit koda gledam. bajern ne moze osvojit lp jer nije u takmicarskoj formi. kad prestanu unakazavat svoje konkurente u ligi mogu se necemu nadat. dva polufinala zadnje dvije sezone nisu relevantna, jer su za bajern neuspjeh a i zrijeb ih je pomazao kako ja ne bih svoja jaja
Last edited by Lakat Jebić on 21/10/2015 00:27, edited 1 time in total.
LSD

#893 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

https://en.wikipedia.org/wiki/2002_UEFA ... ague_Final

Hans Jorg Butt, Lucio, Ramelow, Schneider, Ballack, Basturk, Oliver Neuville, Berbatov, Anel Džaka i neponovljivi Ulf Kirsten :thumbup:
na klupi trenerksi otac Toppmoller

to je bila najjaca švapska ekipa :nargila: ali ih onaj firaun Zinedin pokara
Last edited by LSD on 21/10/2015 00:25, edited 1 time in total.
todd_smith

#894 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

I inter dodje do finala i uze u doba nikad gore Serije A. I Chelsea uze LP sa nikad gorom ekipom.

I jedna od najjacih ekipa u historiji kluba AC Milana izgubi od Liverpoola nakon 3-0.

Logika ti na nivou djeteta majke mi :mrgreen:
Lakat Jebić

#895 Re: Champions league 15/16

Post by Lakat Jebić »

editovao sam, radi tebe, znao sam da ces ti fulit poentu
todd_smith

#896 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Ko je po tebi onda odlicna ekipa ili glavni favorit?

Barca koja primi golove od bilo koga ko im osuta po golu? Real koji zna igrati samo ako je Ronaldo raspolozen? O engleskim klubovima da ne pricamo.

Mislim reci da su ovakvi onakvi hajde, ali da su neozbiljan klub u Evropskom takmicenju, e jebi ga vala.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#897 Re: Champions league 15/16

Post by Velkoski »

Manchester United.
Logovan

#898 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Manchester United.
:thumbup: Red je da nakon 7 godina konačno osvoje LP.
Lakat Jebić

#899 Re: Champions league 15/16

Post by Lakat Jebić »

neozbiljan klub jer nisu nikad u takmicarskoj formi.a nisu jer u domacem prvenstvu igraju trening utakmice. ozbiljnije utakmice u evropi redovno gube. najvece evropske uspjehe ostvarili u doba kad nisu bili dominantni u bundesligi. ili ako hoces najuspjesnija godina im je bila na kraju jednog ciklusa gdje je bvb dominirao njemackim fudbalom. igrao se takmicarski fudbal i u minhenu. ovo je pattern. tvoji primjeri su incidenti. ne mogu prostije napisat. laku noc
todd_smith

#900 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
Velkoski wrote:Manchester United.
:thumbup: Red je da nakon 7 godina konačno osvoje LP.
volim kad ovako udjem na klix i od srca se nasmijem :mrgreen:
Post Reply