Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.bosanska senzacija wrote:Nije to samo pasivni posjed lopte već nabijanje protivnika u njegov šesnaesterac i totalna dominacija nad protivnikom.ultima_palabra wrote:Treba mu dati trofej za najveci posjed lopte. Frajer u polufinalima LP sa superjakim Bayernom ima gol razliku 3-10.bosanska senzacija wrote:Pep Guardiola je za čitavo koplje najbolji trener u Evropi.
Natjerati jedan Arsenal da kući igra bunker je mogla samo njegova Barca a evo i sada Bayern.
Ta dva izgubljena polufinala, što je samo po sebi uspjeh, ne govore čitavu priču, a ona je da Guardioline ekipe u kontinuitetu graju najbolji fudbal u Evropi. Dugo sam mislio da je u Barci naletio na odličnu generaciju i Messija ali ovo što radi sa Bayernom je samo potvrda da je on napravio tu Barcu.
Da Bayern nije superjak i koliko njima Pep znači će se vidjeti tek nakon njegovog odlaska.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ketronsd1
#876 Re: Champions league 15/16
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#877 Re: Champions league 15/16
Gledajuci ovaj Bayern veceras, ja sam imao utisak da gledam Guardiolinu Barcu. Sve isto. Pa ljudi ni korner vise ne ubacuju, nego se pelja lopta. Bljak.
Zasluzeno, Bayern je imao posjed, imao je pasove na svojoj strani, Arsenal dao golove (plivanje Neuera u prazno
)....
Uglavnom, pokazali su da ce opet biti slauf kad dodje do ozbiljne faze
Zasluzeno, Bayern je imao posjed, imao je pasove na svojoj strani, Arsenal dao golove (plivanje Neuera u prazno
Uglavnom, pokazali su da ce opet biti slauf kad dodje do ozbiljne faze
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#878 Re: Champions league 15/16
Vizionar...
-
LSD
#879 Re: Champions league 15/16
Šta mi radi ovaj Leverkusen
pa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4
pa onda 4-4 za 3 minute
i još Chicharito na kraju promaši zicer za 5-4
stvarno covjek mora imati konjske živce da prati ovaj klub....yebo vas otac nenormalni...na apaurine ste me poslali
i još Chicharito na kraju promaši zicer za 5-4
stvarno covjek mora imati konjske živce da prati ovaj klub....yebo vas otac nenormalni...na apaurine ste me poslali
- Logovan
#880 Re: Champions league 15/16
Zaslužena pobjeda Arsenala. Trebali su u prvom poluvremenu povesti najmanje 2, 3:0 i tako riješiti pitanje pobjednika protiv Bayerna koji se samo dodaje.
Ubiše sa pasovima i posjedom, jebala ih igra njihova.
Chelsea će ispasti iz grupne faze.
Sjajna utakmica između Nijemaca i Italijana.
Chelsea će ispasti iz grupne faze.
-
bosanska senzacija
#881 Re: Champions league 15/16
Wenger je večeras imao sreće jer je Bayern čitavu utamicu bio bolji protivnik i ovo što je on uradio nije nikakva mudrost.ketronsd1 wrote: Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Od 5 utakmica Bayern bi Arsenala uzeo minimalno 3 puta, a taj isti Arsenal nije uopšte toliko igrački inferioran u odnosu na njih.
Jedina inferiornost u odnosu ove dvije ekipe je inferiornost Wengera naspram Guardiole.
Mislim da je Bayern u laganom padu forme što se odražava i na Njemačku reprezentaciju. Treba i to znati tempirati da se u krizu ne bi ušlo kad je najvažnije.
-
golman
#882 Re: Champions league 15/16
E Bayerna..
stvarno ove sezone ne vidim ekipu koja će dominirati
stvarno ove sezone ne vidim ekipu koja će dominirati
-
missko
#884 Re: Champions league 15/16
Eto sljedece kolo igraju opet Bayer i Arsenal pa cemo vidjet hoce ih uzet.bosanska senzacija wrote:Wenger je večeras imao sreće jer je Bayern čitavu utamicu bio bolji protivnik i ovo što je on uradio nije nikakva mudrost.ketronsd1 wrote: Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Od 5 utakmica Bayern bi Arsenala uzeo minimalno 3 puta, a taj isti Arsenal nije uopšte toliko igrački inferioran u odnosu na njih.
Jedina inferiornost u odnosu ove dvije ekipe je inferiornost Wengera naspram Guardiole.
Mislim da je Bayern u laganom padu forme što se odražava i na Njemačku reprezentaciju. Treba i to znati tempirati da se u krizu ne bi ušlo kad je najvažnije.
Jesi zaboravio inferiornost Bayernovih protivnika u BL naspram Arsenalovih u EPL
- Tito_i_Partija
#885 Re: Champions league 15/16
Dijete, mani se kladare, rec' cu te materi.LSD wrote:Šta mi radi ovaj Leverkusenpa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4
pa onda 4-4 za 3 minute
i još Chicharito na kraju promaši zicer za 5-4![]()
- Artest
#886 Re: Champions league 15/16
Preach, brother, preach...Lakat Jebić wrote:iz neozbiljne lige dolazi izvikana, neozbiljna ekipa... bayern je mensur peljto evropskog fudbala
- p206
#887 Re: Champions league 15/16
Mou opet krivi sudiju...da je meni uzimat milione na šuplju priču
prije je bio zanimljiv za ono "por que?" ali sad kad ni on ne vjeruje u ono što priča, samo ispada smiješan
prije je bio zanimljiv za ono "por que?" ali sad kad ni on ne vjeruje u ono što priča, samo ispada smiješan
-
missko
#888 Re: Champions league 15/16
Usput statistika.bosanska senzacija wrote:Wenger je večeras imao sreće jer je Bayern čitavu utamicu bio bolji protivnik i ovo što je on uradio nije nikakva mudrost.ketronsd1 wrote: Koji hebeni sesnasterac. Pa to i jest gdje ga je Arsene veceras totalno nadjebao.Nisu ni prismrdili sesnaestercu na neki izradjen nacin,bilo par nekih frljoka zahvaljujuci prije svega Sanchezu.A na drugoj strani Arsenal ih ubio kontrama i da je Teo i 20% dobar napadac kao sto je trkac veceras bi otisli sa petakom u D.
Zadnjih 5 utakmica Bayerna i Arsenala po 2 pobjede i jedan nerijesen mec.
-
todd_smith
#889 Re: Champions league 15/16
Naravno zato su se u finalu Evropskog fudbala nalazili 3 puta u zadnjih 5 godina. Slucajnost nema sta.Artest wrote:Preach, brother, preach...Lakat Jebić wrote:iz neozbiljne lige dolazi izvikana, neozbiljna ekipa... bayern je mensur peljto evropskog fudbala
- Artest
#890 Re: Champions league 15/16
Ihh, jos da je igro Veljbek, legla bi petica. 
-
LSD
#891 Re: Champions league 15/16
Vala imaš pravoTito_i_Partija wrote:Dijete, mani se kladare, rec' cu te materi.LSD wrote:Šta mi radi ovaj Leverkusenpa to je zlocin....2-0, pa onda nenormalan down i preokret Rome za 2-4
pa onda 4-4 za 3 minute
i još Chicharito na kraju promaši zicer za 5-4![]()
moram se kutarisati tog zla i okrenuti se kibletu
- Lakat Jebić
#892 Re: Champions league 15/16
ja bih samo da napomenem da su ta finala dolazila u doba najjaceg klopovog dortmunda, a samo titula lp-a je dosla protiv te ekipe, tako da to ni u najmanjem ne umanjuje istinitost moje tvrdnje.
odnosno da razlozim, posto ce se neko uhvatit koda gledam. bajern ne moze osvojit lp jer nije u takmicarskoj formi. kad prestanu unakazavat svoje konkurente u ligi mogu se necemu nadat. dva polufinala zadnje dvije sezone nisu relevantna, jer su za bajern neuspjeh a i zrijeb ih je pomazao kako ja ne bih svoja jaja
odnosno da razlozim, posto ce se neko uhvatit koda gledam. bajern ne moze osvojit lp jer nije u takmicarskoj formi. kad prestanu unakazavat svoje konkurente u ligi mogu se necemu nadat. dva polufinala zadnje dvije sezone nisu relevantna, jer su za bajern neuspjeh a i zrijeb ih je pomazao kako ja ne bih svoja jaja
Last edited by Lakat Jebić on 21/10/2015 00:27, edited 1 time in total.
-
LSD
#893 Re: Champions league 15/16
https://en.wikipedia.org/wiki/2002_UEFA ... ague_Final
Hans Jorg Butt, Lucio, Ramelow, Schneider, Ballack, Basturk, Oliver Neuville, Berbatov, Anel Džaka i neponovljivi Ulf Kirsten
na klupi trenerksi otac Toppmoller
to je bila najjaca švapska ekipa
ali ih onaj firaun Zinedin pokara
Hans Jorg Butt, Lucio, Ramelow, Schneider, Ballack, Basturk, Oliver Neuville, Berbatov, Anel Džaka i neponovljivi Ulf Kirsten
na klupi trenerksi otac Toppmoller
to je bila najjaca švapska ekipa
Last edited by LSD on 21/10/2015 00:25, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#894 Re: Champions league 15/16
I inter dodje do finala i uze u doba nikad gore Serije A. I Chelsea uze LP sa nikad gorom ekipom.
I jedna od najjacih ekipa u historiji kluba AC Milana izgubi od Liverpoola nakon 3-0.
Logika ti na nivou djeteta majke mi
I jedna od najjacih ekipa u historiji kluba AC Milana izgubi od Liverpoola nakon 3-0.
Logika ti na nivou djeteta majke mi
- Lakat Jebić
#895 Re: Champions league 15/16
editovao sam, radi tebe, znao sam da ces ti fulit poentu
-
todd_smith
#896 Re: Champions league 15/16
Ko je po tebi onda odlicna ekipa ili glavni favorit?
Barca koja primi golove od bilo koga ko im osuta po golu? Real koji zna igrati samo ako je Ronaldo raspolozen? O engleskim klubovima da ne pricamo.
Mislim reci da su ovakvi onakvi hajde, ali da su neozbiljan klub u Evropskom takmicenju, e jebi ga vala.
Barca koja primi golove od bilo koga ko im osuta po golu? Real koji zna igrati samo ako je Ronaldo raspolozen? O engleskim klubovima da ne pricamo.
Mislim reci da su ovakvi onakvi hajde, ali da su neozbiljan klub u Evropskom takmicenju, e jebi ga vala.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#897 Re: Champions league 15/16
Manchester United.
- Logovan
#898 Re: Champions league 15/16
Velkoski wrote:Manchester United.
- Lakat Jebić
#899 Re: Champions league 15/16
neozbiljan klub jer nisu nikad u takmicarskoj formi.a nisu jer u domacem prvenstvu igraju trening utakmice. ozbiljnije utakmice u evropi redovno gube. najvece evropske uspjehe ostvarili u doba kad nisu bili dominantni u bundesligi. ili ako hoces najuspjesnija godina im je bila na kraju jednog ciklusa gdje je bvb dominirao njemackim fudbalom. igrao se takmicarski fudbal i u minhenu. ovo je pattern. tvoji primjeri su incidenti. ne mogu prostije napisat. laku noc
-
todd_smith
#900 Re: Champions league 15/16
volim kad ovako udjem na klix i od srca se nasmijemLogovan wrote:Velkoski wrote:Manchester United.Red je da nakon 7 godina konačno osvoje LP.