Only_4Kids wrote:Opetja033 wrote:
Dusa draga, sada znamo u cemu je problem.
Seres k'o foka. Niti znas cime se bavim niti znas kojeg "ranga" su moji poslovi sa strancima. Bilo kako bilo, ko god ima bilo kakvog dodira sa strancima u poslu zna da je jedini problem u BiH birokratija. Ti ili veze sa zivotom nemas ili ti stari trosi na ljubavnice a vadi se na mrske teroriste po Gornjoj Maoci. Treceg nema.

Drugaciji oblik odgovora i nisam ocekivao od nekoga ko je nepismen ,a kamoli da pomislim da je inzinjer ili akademski obrazovana licnost. Samo ovako brzinski da te pitam , "a da no ti radis?". Ta birokratija i ulaganja ,izgradnje i pokretanja procesa izgradnje proizvodne infrastrukture upravo i jesu problem. Samo si ti glup ko kurac, i krajnje nepismen, nedorecen i samom sebi kontradiktoran. Tvoji opusi pokusaja uvreda su epohalni ,a da ne ne izrazim ono kao sto to raja kaze "seres i glup si". Uostalom , ne ostavljas prostora da nesto drugo covjek i pomisli ,nego da odokativno procijeni (po tvojim postovima na forumima ovog klixa) da si poprilican supporter ovih nasih iz Maoce. Nadam se da ce ti jedan od njihovih samoproglasenih sejhova koji imaju po 4 osnovne, a lazu da imaju fakultete uskoro poslat pozivnicu za kakvo ratiste i da ce se smanjiti broj nepotrebnih potrosaca kisika.
Za tebe sam ocito Nijaz Hastor licno, jer si u tolikoj mjeri ogranicen da birokratske procedure u BiH povezujes sa nekim fantomskim strahom stranaca od terorista u BiH. Naravno posto si provaljen sa tom retardiranom pricom sada pokusavas da stvari predstavis drugacijim, da ispadne kako si i ciljao na birokratiju. Nisi, Donalde Trumpu, govorio o "birokratiji i ulaganju, izgradnji i pokretanju izgradnje proizvodne infrastrukture" nego o tome da ti tata nece moci kupiti nove patike jer strani investitori prezaju od terorista u BiH.
Znaci ne samo da si ogranicen kao balkon, nego si i lazov. Sto se tice "adano", jebem ja onog od nas dvojice koji ima vise sandzacke krvi.
Meni dobro ovdje gdje jesam, nabijem na kurac i te sejhove i tebe (zbog ove price o mom smaknucu). Ako imas muda mangupe posalji pp pa se sam potrudi da rijesis problem izmedju mene i kisika. Ali naravno, ti si mali tatin mis koji je sjeban jer mu tatica nije kupio nove NIKE patike pa su mu zlocestie bradonje iz Maoce krive zbog toga i svoje frustracije smije samo izbacivati samo po forumima. Sve dok je anoniman, u svojoj maloj, mracnoj sobici. Digni guzicu i uradi nesto od svog pateticnog zivota za pocetak. Nemoj glumiti mangupa po internetu, ispadas samo patetican. Jos jednom: nabijem na kurac i te sejhove koje spominjes i iskompleksirane debile poput tebe. Iskompleksirane debile kojima nemaju snage da se suoce sa svojim zivotnim promasajima i nesposobnoscu pa su im svi ostali krivi.
Iskljucujem se iz ove rasprave i prepucavanja sa tobom. Od sada ako imas sta da kazes, bujrum na pp. Stojim ti na raspolaganju.