Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#876 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

ho oponopono wrote:
insomnia78 wrote:Joj fakat vise i ovo svrsavanje po Dzoniju, k'o da je bog za elektrotehniku i kompjutere
Da se razumijemo poslusam Azru i danas i imam skoro sve njihovo al eto

...je li imaš ploče?Image

...kakvo loženje na Džonija bolan ne bio pu pu... 8-)
Nop nazalost
ruzavjetrova

#877 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

Ne kontam sta ce zene u kladionicama
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#878 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by japin_mutapi »

ja ne kontam što se sikirate oko stvari koje ne kontate
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#879 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Faruk »

Jimmy McNulty wrote:Ne kontam zašto narod toliko igra onaj posrani bingo po kladionicama.
smisao života velikog broja muškaraca :D
prođe dan
mudrac2

#880 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

ruzavjetrova wrote:Ne kontam sta ce zene u kladionicama
ne kontam šta će bilo ko u kladionici
ruzavjetrova

#881 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

mudrac2 wrote:
ruzavjetrova wrote:Ne kontam sta ce zene u kladionicama
ne kontam šta će bilo ko u kladionici

Da. Ali zene osobito.
Laertes

#882 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laertes »

saibaba wrote:ne kontam bule koje se sminkaju kao indijanci ...
ne kontam bule full stop

I ne dirajte mi Johana :evil:
ruzavjetrova

#883 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

Poplavu kulinarskih emisija na svim tv stanicama koje postoje
Bambi_na_kofeinu

#884 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bambi_na_kofeinu »

ruzavjetrova wrote:Da. Ali zene osobito.
Visoka koncentracija muškaraca?
Nešto slično muškarcima na koncertu Nine Badrić.

Meni je misterija to što ja zapravo volim gledati kulinarske emisije a životu nisam skuhala ništa što sam vidjela na tv-u.
Misterija mi je i zašto Džejmi Oliver preko svega stavlja bar pola litra maslinovog ulja.
ruzavjetrova

#885 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

Bambi_na_kofeinu wrote:

Meni je misterija to što ja zapravo volim gledati kulinarske emisije a životu nisam skuhala ništa što sam vidjela na tv-u.
Misterija mi je i zašto Džejmi Oliver preko svega stavlja bar pola litra maslinovog ulja.

Ni ja. A sad pratim nekog turcina na 24 kitchen,ne kontam ni sebe sto gledam kad nista od toga necu skuhati a ni zapamtiti kako se kuha
Bambi_na_kofeinu

#886 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ruzavjetrova wrote:

Ni ja. A sad pratim nekog turcina na 24 kitchen,ne kontam ni sebe sto gledam kad nista od toga necu skuhati a ni zapamtiti kako se kuha
Onaj art of taste, tako nekako, odličan je, čuda pravi s patlidžanima :D
Ma ne zapamtim ni sastojke, od pinjola do ružine vodice...
ruzavjetrova

#887 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

Bambi_na_kofeinu wrote:
ruzavjetrova wrote:

Onaj art of taste, tako nekako, odličan je, čuda pravi s patlidžanima :D
Ma ne zapamtim ni sastojke, od pinjola do ružine vodice...

Juce ili prekjuce pravio je zele od muskatne tikve,pa kolac od tikve,a ja tikvu ne volim nikako ali njegove delicije bih mogla :bih:
kakavdanakneiskustvu

#888 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ne kontam desetine stranica na facebooku o mamama,maminim princezama,maminim ljubavima,maminim princevima,mamin kutak,mama jedini prijatelj bez interesa,cemu sve to?
Cherry-Cherry

#889 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
Ja volim brzu, masnu i nezdravu hranu. :)
Nomo

#890 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nomo »

Bambi_na_kofeinu wrote:

zato sto on dobiva lovu od proizvodjaca tog ulja . ni stevo karapandza ne koristi vegetu privatno ali javno da jer od njih dobiva lovu .
ps maslinovo ulje je zdravo i ukusno i mozes politi sa njim skoro sve kao i sa parmezanom
mudrac2

#891 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
evo ja se furam na zdravu hranu ali nikog ne navraćam. čak šta više podržavam svakoga u onome što voli. Evo recimo tebi nudim sve one masnoće koje ja skinem sa mesa, džaba + kožicu sa piletine gratis :D
Bambi_na_kofeinu

#892 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Nomo wrote:
zato sto on dobiva lovu od proizvodjaca tog ulja . ni stevo karapandza ne koristi vegetu privatno ali javno da jer od njih dobiva lovu .
ps maslinovo ulje je zdravo i ukusno i mozes politi sa njim skoro sve kao i sa parmezanom
Ma mene zbunjuju količine koje koristi, bukvalno okupa namirnice u ulju, ja da onako spremam hranu imala bih 200 kg.
bull21

#893 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bull21 »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
Fakat, još kad mi uzme truniti kako on stane u pantole broj 32, kako mu je život super jer ima 81 kilu i 128 grama. Ne znam šta treba uraditi da takvog čovjeka natjeraš da prestane da drobi o sebi i svojoj superiornosti. Đaba što mu jedno 100 puta namiguješ i pokušavaš i suptilno i otvoreno reći, "Dobro, skont'o sam, lijepo ti je, bolji si od mene." - jok. To ne prestaje da drobi o tome kako je pojeo 5 jaja za doručak, kako je kaknuo jutros i vidio da ima 200 grama manje, kako on vježba 25 sati svaki dan da bi ostao u formi... pa jebote, gdje mene nađe!? :lol:
Cherry-Cherry

#894 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

mudrac2 wrote:
evo ja se furam na zdravu hranu ali nikog ne navraćam. čak šta više podržavam svakoga u onome što voli. Evo recimo tebi nudim sve one masnoće koje ja skinem sa mesa, džaba + kožicu sa piletine gratis :D
I slatko mi ostavi. :mrgreen:

bull21 wrote:
Fakat, još kad mi uzme truniti kako on stane u pantole broj 32, kako mu je život super jer ima 81 kilu i 128 grama. Ne znam šta treba uraditi da takvog čovjeka natjeraš da prestane da drobi o sebi i svojoj superiornosti. Đaba što mu jedno 100 puta namiguješ i pokušavaš i suptilno i otvoreno reći, "Dobro, skont'o sam, lijepo ti je, bolji si od mene." - jok. To ne prestaje da drobi o tome kako je pojeo 5 jaja za doručak, kako je kaknuo jutros i vidio da ima 200 grama manje, kako on vježba 25 sati svaki dan da bi ostao u formi... pa jebote, gdje mene nađe!? :lol:
Ja im počnem pričati o hamburgerima i ćevapima, picama i sladoledu... Tačno vidiš, kako bi voljeli to da jedu i izležavaju se ispred tv-a, al ne mogu to da kažu, da ne pogaze svoje principe... :mrgreen: Al vidiš, kako im "ah" krene... :mrgreen: I jedu se od muke u sebi. :mrgreen: Jer svako normalan više voli ćevape od jabuke i zobenih pahuljica. :mrgreen:
annoy

#895 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

opsjednutost squatovima, guzicama i općenito vježbanje isključivo zbog fizičkog izgleda
ruzavjetrova

#896 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

mudrac2 wrote:
Kozica je njami :-D
bull21

#897 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bull21 »

Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno ne kontam mržnju koja je prisutna na ovom forumu :(
Zašto?
Logovan

#898 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

bull21 wrote:Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno ne kontam mržnju koja je prisutna na ovom forumu :(
Zašto?
Zato što su ljubomorni.
ruzavjetrova

#899 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ruzavjetrova »

bull21 wrote:Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno na mržnju koja je prisutna na ovom forumu :(
Zašto?

Cula sam da na fb postoji grupa:Svi koji mrzimo Sarajevo. Ne znam dali je istina ali ako jeste onda smo mi u potpunoj socio-psiholoskoj dubiozi :(
annoy

#900 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Kao da za mržnju treba neki racionalan razlog :D
Post Reply