Nop nazalostho oponopono wrote:insomnia78 wrote:Joj fakat vise i ovo svrsavanje po Dzoniju, k'o da je bog za elektrotehniku i kompjutere
Da se razumijemo poslusam Azru i danas i imam skoro sve njihovo al eto
...je li imaš ploče?
...kakvo loženje na Džonija bolan ne bio pu pu...
Popularne stvari koje ne kontam
- insomnia78
#876 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- ruzavjetrova
#877 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sta ce zene u kladionicama
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#878 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam što se sikirate oko stvari koje ne kontate
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#879 Re: Popularne stvari koje ne kontam
smisao života velikog broja muškaracaJimmy McNulty wrote:Ne kontam zašto narod toliko igra onaj posrani bingo po kladionicama.
prođe dan
-
mudrac2
#880 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam šta će bilo ko u kladioniciruzavjetrova wrote:Ne kontam sta ce zene u kladionicama
- ruzavjetrova
#881 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mudrac2 wrote:ne kontam šta će bilo ko u kladioniciruzavjetrova wrote:Ne kontam sta ce zene u kladionicama
Da. Ali zene osobito.
- Laertes
#882 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam bule full stopsaibaba wrote:ne kontam bule koje se sminkaju kao indijanci ...
I ne dirajte mi Johana
- ruzavjetrova
#883 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poplavu kulinarskih emisija na svim tv stanicama koje postoje
- Bambi_na_kofeinu
#884 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Visoka koncentracija muškaraca?ruzavjetrova wrote:Da. Ali zene osobito.
Nešto slično muškarcima na koncertu Nine Badrić.
Meni je misterija to što ja zapravo volim gledati kulinarske emisije a životu nisam skuhala ništa što sam vidjela na tv-u.
Misterija mi je i zašto Džejmi Oliver preko svega stavlja bar pola litra maslinovog ulja.
- ruzavjetrova
#885 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bambi_na_kofeinu wrote:Visoka koncentracija muškaraca?ruzavjetrova wrote:Da. Ali zene osobito.
Meni je misterija to što ja zapravo volim gledati kulinarske emisije a životu nisam skuhala ništa što sam vidjela na tv-u.
Misterija mi je i zašto Džejmi Oliver preko svega stavlja bar pola litra maslinovog ulja.
Ni ja. A sad pratim nekog turcina na 24 kitchen,ne kontam ni sebe sto gledam kad nista od toga necu skuhati a ni zapamtiti kako se kuha
- Bambi_na_kofeinu
#886 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Onaj art of taste, tako nekako, odličan je, čuda pravi s patlidžanimaruzavjetrova wrote:
Ni ja. A sad pratim nekog turcina na 24 kitchen,ne kontam ni sebe sto gledam kad nista od toga necu skuhati a ni zapamtiti kako se kuha
Ma ne zapamtim ni sastojke, od pinjola do ružine vodice...
- ruzavjetrova
#887 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bambi_na_kofeinu wrote:Onaj art of taste, tako nekako, odličan je, čuda pravi s patlidžanimaruzavjetrova wrote:
Ma ne zapamtim ni sastojke, od pinjola do ružine vodice...
Juce ili prekjuce pravio je zele od muskatne tikve,pa kolac od tikve,a ja tikvu ne volim nikako ali njegove delicije bih mogla
-
kakavdanakneiskustvu
#888 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam desetine stranica na facebooku o mamama,maminim princezama,maminim ljubavima,maminim princevima,mamin kutak,mama jedini prijatelj bez interesa,cemu sve to?
- Cherry-Cherry
#889 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
Ja volim brzu, masnu i nezdravu hranu.
-
Nomo
#890 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zato sto on dobiva lovu od proizvodjaca tog ulja . ni stevo karapandza ne koristi vegetu privatno ali javno da jer od njih dobiva lovu .Bambi_na_kofeinu wrote:Visoka koncentracija muškaraca?ruzavjetrova wrote:Da. Ali zene osobito.
ps maslinovo ulje je zdravo i ukusno i mozes politi sa njim skoro sve kao i sa parmezanom
-
mudrac2
#891 Re: Popularne stvari koje ne kontam
evo ja se furam na zdravu hranu ali nikog ne navraćam. čak šta više podržavam svakoga u onome što voli. Evo recimo tebi nudim sve one masnoće koje ja skinem sa mesa, džaba + kožicu sa piletine gratisCherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
- Bambi_na_kofeinu
#892 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma mene zbunjuju količine koje koristi, bukvalno okupa namirnice u ulju, ja da onako spremam hranu imala bih 200 kg.Nomo wrote:
zato sto on dobiva lovu od proizvodjaca tog ulja . ni stevo karapandza ne koristi vegetu privatno ali javno da jer od njih dobiva lovu .
ps maslinovo ulje je zdravo i ukusno i mozes politi sa njim skoro sve kao i sa parmezanom
-
bull21
#893 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat, još kad mi uzme truniti kako on stane u pantole broj 32, kako mu je život super jer ima 81 kilu i 128 grama. Ne znam šta treba uraditi da takvog čovjeka natjeraš da prestane da drobi o sebi i svojoj superiornosti. Đaba što mu jedno 100 puta namiguješ i pokušavaš i suptilno i otvoreno reći, "Dobro, skont'o sam, lijepo ti je, bolji si od mene." - jok. To ne prestaje da drobi o tome kako je pojeo 5 jaja za doručak, kako je kaknuo jutros i vidio da ima 200 grama manje, kako on vježba 25 sati svaki dan da bi ostao u formi... pa jebote, gdje mene nađe!?Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
- Cherry-Cherry
#894 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I slatko mi ostavi.mudrac2 wrote:evo ja se furam na zdravu hranu ali nikog ne navraćam. čak šta više podržavam svakoga u onome što voli. Evo recimo tebi nudim sve one masnoće koje ja skinem sa mesa, džaba + kožicu sa piletine gratisCherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
Ja im počnem pričati o hamburgerima i ćevapima, picama i sladoledu... Tačno vidiš, kako bi voljeli to da jedu i izležavaju se ispred tv-a, al ne mogu to da kažu, da ne pogaze svoje principe...bull21 wrote:Fakat, još kad mi uzme truniti kako on stane u pantole broj 32, kako mu je život super jer ima 81 kilu i 128 grama. Ne znam šta treba uraditi da takvog čovjeka natjeraš da prestane da drobi o sebi i svojoj superiornosti. Đaba što mu jedno 100 puta namiguješ i pokušavaš i suptilno i otvoreno reći, "Dobro, skont'o sam, lijepo ti je, bolji si od mene." - jok. To ne prestaje da drobi o tome kako je pojeo 5 jaja za doručak, kako je kaknuo jutros i vidio da ima 200 grama manje, kako on vježba 25 sati svaki dan da bi ostao u formi... pa jebote, gdje mene nađe!?Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
- annoy
#895 Re: Popularne stvari koje ne kontam
opsjednutost squatovima, guzicama i općenito vježbanje isključivo zbog fizičkog izgleda
- ruzavjetrova
#896 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kozica je njamimudrac2 wrote:evo ja se furam na zdravu hranu ali nikog ne navraćam. čak šta više podržavam svakoga u onome što voli. Evo recimo tebi nudim sve one masnoće koje ja skinem sa mesa, džaba + kožicu sa piletine gratisCherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji se furaju na zdravu ishranu, pa zobaju zrnevlje. I još smoriše druge ljude, kako bi ih preorjentisali na njihov način ishrane.
-
bull21
#897 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno ne kontam mržnju koja je prisutna na ovom forumu
Zašto?
Zašto?
- Logovan
#898 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato što su ljubomorni.bull21 wrote:Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno ne kontam mržnju koja je prisutna na ovom forumu![]()
Zašto?
- ruzavjetrova
#899 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bull21 wrote:Još jedna stvar koju ne kontam jeste ova mržnja prema Sarajevu i ljudima iz Sarajeva. Posebno na mržnju koja je prisutna na ovom forumu![]()
Zašto?
Cula sam da na fb postoji grupa:Svi koji mrzimo Sarajevo. Ne znam dali je istina ali ako jeste onda smo mi u potpunoj socio-psiholoskoj dubiozi
- annoy
#900 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kao da za mržnju treba neki racionalan razlog