Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Warashii

#876 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Warashii »

It_is_a_Leclerc wrote:
Warashii wrote:Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
Ja sam ovdje prestao čitati. Sorry. Bilo ko ko "osuđuje", pa kaže "ali" je za mene jednak kao i oni koji kažu da osuđuju Srebrenicu, ali zašto niko ne govori o srpskim žrtvama.
Možda. To je tvoje mišljenje a ja znam sto ja znam a to je da postoje stvari koje se smiju i koje ne smiju.
dječak sa šibicama

#877 Re: Terorizam u Parizu!

Post by dječak sa šibicama »

The BEN10 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nadjose se, dezurni branitelji bosnjackih interesa, analiticari, nepogresivi detektori salonskih cetnika.

Samo im profesor Mahmutovic nedostaje.
Na kojeg Mahmutovića misliš?
Image

profesor Mehemdovic, moje izvinjenje.

ako ne znas o cemu je rijec, vrati se par stranica ranije... doticni profesor i musliman sa pivom u ruci, izvrijedja reisa Kavazovica.
avetinja

#878 Re: Terorizam u Parizu!

Post by avetinja »

Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
kobac40

#879 Re: Terorizam u Parizu!

Post by kobac40 »

Not My Idea wrote:
dječak sa šibicama wrote:
KatarinaKosaca wrote: U tvom postu iznad. Još je boldirano svi. Maloprije si tvrdio da si to govorio za sve imigrante. Ne vidim Mexikance da si spomenuo, samo muslimane :D
Jedino je do mene što sam riječ "govno" pobrkala sa "karina".. znala sam da je nešto vulgarno. Ko laže, ko je šovinista, islamofob i mrzitelj, zaključiće onaj ko čita.. dokaz je iznad tebe.
Halo, gdje sam ja napisao SVI MUSLIMANI SU TERORISTICKA GOVNA????

Jesi ti pismena?

Lazes, ukratko, u namjeri da dezurne lovce na vjestice sa foruma, usmjeris na moju adresu. Tipicno, podlo, kako samo ti znas.
katarina, morala sam se logovat zbog tvojih lazi.
djecak definitivno ima svojih bisera, ali ovo sto si ti sad slagala je nevjerovatno. dobro ti je rekao, sram i stid neka te bude.
boga ti,nemoj me citirat, nemam se namjeru ponovo logovat da ti repliciram. tebi se nema sta rec, tebi i glasovima u tvojoj glavi. strasno.

...................Katarina
djecak definitivno ima svojih bisera, ali ovo sto si ti sad slagala je nevjerovatno. dobro ti je rekao, sram i stid neka te bude.
i skini se covjeku sa .... i ostalima
Last edited by kobac40 on 08/01/2015 15:15, edited 1 time in total.
Idemedosumom

#880 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Idemedosumom »

avetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
Nemoj govorit ALI, ubićete leclerc :D
uglavnomja

#881 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

malo cinjenica za salonce ---

francuska je dala najvise vojnika u unporofor
najvise poginulih vojnika unprofora su francuzi
francuzi su drzali aerdorm i plavi put i omogucavali da stigne koliko toliko umantirane pomoci
francuzi su obezbjedjivali saobracajnice i zastitu od snajpera
prvi konvoj koji je dosao u sarajevo zima 92.-93. je bio iz strassbourga, zvao se Alsace Sarajevo
pa opet jedan konvoj koji je dosao mislim krajem 94. :? ne sjecam se, kad je bila totalna blokada grada jedan duzi period.
prve humanitarne i socijalne rganizacije koje su stigle u sarajevo su bile iz francuske, opet iz strassbourga
masa raznih francuskih nvo koji su pomagale u ratu i poslije rata, plus pojedinci
ti isti unproforci su davali hranu gradjanima koliko su smjeli i mogli, jer imaju neke zabrane vezano za petljanje sa domicilnim stanovnistvom

itd ...

uloga francuza u opstanku sarajeva i sarajlija je nemjerljiva,, i to znaju svi koji su proveli rat u gradu, a ne u minkenu ili stkholmu.
Ripicipi

#882 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Ripicipi »

Idemedosumom wrote:
avetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
Jos samo da eksplodirate
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#883 Re: Terorizam u Parizu!

Post by KatarinaKosaca »

kobac40 wrote:i skini se covjeku sa .... i ostalima
Hu iz ju? I koga ti i gdje tjeraš?
O'zone
Globalni moderator

#884 Re: Terorizam u Parizu!

Post by O'zone »

Nešto mi nije jasno.

Kažu da je onaj osamnestogodišnjak bio njihov vozač i ja opet sad pregledah snimak i opet vidim dva tipa koja izlaze sa Vozačkog i suvozačkog mjesta ubiju policajca i vrate se u vozilo opet kao VOZAČ i suvozač startaju vozilo i bježe.

Meni bi opet bilo logično ako imaš vozača da jedan uskače npr na zadnje sjedište a drugi na suvozačko jer vozač je u autu cijelo vrijeme.

Nešto tipa ovog mada je ovo zajebancija

Imal možda negdje i jedan snimak ili fotografija koja pokazuje ili nazire treću osobu izuzev izjava očevidaca?
OldMayor

#885 Re: Terorizam u Parizu!

Post by OldMayor »

Ja bih ove ljude uporedio sa onima koji su spaljeni na lomaci od strane crkve, koji su stoljecima protjerivani. Vidimo ko je pobjedio. Zemlja nije ravna, niti se sunce okrece oko iste, a svakim danom otkrivamo nove stvari. ;-)

Oni su veoma dobro znali da ce kad tad doci ovaj dan, ali ih je bolio qrac. To su i sami izjavljivali.

Novinarstvo ne smije da preza od bilo cega, ako se novinari boje slobode govora (kao kod nas npr.) onda je sve otislo u qrac, sta ce tek onda obicni jado.
Last edited by OldMayor on 08/01/2015 15:17, edited 2 times in total.
avetinja

#886 Re: Terorizam u Parizu!

Post by avetinja »

Ripicipi wrote:
Idemedosumom wrote:
Jos samo da eksplodirate
Dođi da se uhvatimo za ruke. :lol:
Havatar

#887 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Havatar »

Ripicipi wrote:
Idemedosumom wrote:
Jos samo da eksplodirate
I poslije katarina laze :zzzz:
kobac40

#888 Re: Terorizam u Parizu!

Post by kobac40 »

KatarinaKosaca wrote:
kobac40 wrote:i skini se covjeku sa .... i ostalima
Hu iz ju? I koga ti i gdje tjeraš?
Ostani...ako ti pricinjava zadovoljstvo.
Cherry-Cherry

#889 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Cherry-Cherry »

KatarinaKosaca wrote:
Cherry-Cherry wrote:.....

Lažljivice.
Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijela :D Sami padate. Domunđavate se pp, pa onda sami padnete :lol: :lol: I hvala ti što si izvukla svoj post, da se ne mučim :kiss:
:lol: :lol:
Nema na čemu, pokazala sam da si lažljivica, al to cijeli forum zna od prije. :)
Samo se ti izvlači i pravi pametna, kao da te niko nije provalio. ;-)
avetinja

#890 Re: Terorizam u Parizu!

Post by avetinja »

OldMayor wrote:
Ja bih ove ljude uporedio sa onima koji su spaljeni na lomaci od strane crkve, koji su stoljecima protjerivani. Vidimo ko je pobjedio. Zemlja nije ravna, niti se sunce okrece oko iste, a hvala bogu svakim danom otkrivamo nove stvari. ;-)

Oni su veoma dobro znali da ce kad tad doci ovaj dan, ali ih je bolio qrac. To su i sami izjavljivali.

Novinarstvo ne smije da preza od bilo cega, ako se novinari boje slobode govora (kao kod nas npr.) onda je sve otislo u qrac, sta ce tek onda obicni jado.
Pa, oni se nisu bojali, ali su ostali bez glave. Ja samo kažem da se ipak treba birati šta će se objaviti javnosti. Pa, šta misliš da je neko smio nešto loše napisati protiv Tita u njegovo doba, ili sada protiv Kim Jong Una? Tog bi progut'o mrak prije, nego što klikne mišem na tastaturi.
dječak sa šibicama

#891 Re: Terorizam u Parizu!

Post by dječak sa šibicama »

Cuj ove domundjavamo se na pp :lol:

pa pa paranoja.
MyTao

#892 Re: Terorizam u Parizu!

Post by MyTao »

Cherry-Cherry wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Lažljivice.
Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijela :D Sami padate. Domunđavate se pp, pa onda sami padnete :lol: :lol: I hvala ti što si izvukla svoj post, da se ne mučim :kiss:
Nema na čemu, pokazala sam da si lažljivica, al to cijeli forum zna od prije. :)

Girlllllll fightttttttttt!!!!!
uzgajivac

#893 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uzgajivac »

Cherry-Cherry wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Lažljivice.
do kad vi radite?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#894 Re: Terorizam u Parizu!

Post by KatarinaKosaca »

Cherry-Cherry wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Lažljivice.
Vidiš, ja ne kvalificiram ljude, ne sakrivam se iza foruma niti cijelog foruma, ne dozivam i sazivam podršku preko pp :D , samo citiram. Ko je pismen, vidi i čita. Tu svoje šta se zna ili ne, ne igra.... kad se nema argumenta, kad se guši , davi u vlastitim govnima, onda se poteže lažljivica, pa još negira očit islamofoban post i tvoj i oni od @dječak sa šibicama. Hajd, sad zovnite još raje preko pp :lol: :lol: ako imaju gumicu neka ponesu, da izbrišu postove, tako ćete dokazati nešto.
vee-jay

#895 Re: Terorizam u Parizu!

Post by vee-jay »

Warashii wrote:Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
gdje se niko ne smije sprdati sa pederima?
Cherry-Cherry

#896 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Cherry-Cherry »

dječak sa šibicama wrote:Cuj ove domundjavamo se na pp :lol:

pa pa paranoja.
Pusti budalu.
Pismonosa

#897 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 04/02/2021 12:24, edited 1 time in total.
stakasa

#898 Re: Terorizam u Parizu!

Post by stakasa »

Cherry-Cherry wrote:
dječak sa šibicama wrote:Cuj ove domundjavamo se na pp :lol:

pa pa paranoja.
Pusti budalu.
Meni samo nije jasno kako ti nisi trajno banirana
Akibh

#899 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Akibh »

Cherry-Cherry wrote: :lol: :lol:
Nisi ni ti provaljena poslije onih kristalnih noci od sinoc ... :roll:
skafiskafsnjak

#900 Re: Terorizam u Parizu!

Post by skafiskafsnjak »

Kavazovic nije samo Reisu-l-ulema nego je i politicar magistar :D
Post Reply