Možda. To je tvoje mišljenje a ja znam sto ja znam a to je da postoje stvari koje se smiju i koje ne smiju.It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam ovdje prestao čitati. Sorry. Bilo ko ko "osuđuje", pa kaže "ali" je za mene jednak kao i oni koji kažu da osuđuju Srebrenicu, ali zašto niko ne govori o srpskim žrtvama.Warashii wrote:Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
Terorizam u Parizu!
- Warashii
#876 Re: Terorizam u Parizu!
- dječak sa šibicama
#877 Re: Terorizam u Parizu!
The BEN10 wrote:Na kojeg Mahmutovića misliš?dječak sa šibicama wrote:Nadjose se, dezurni branitelji bosnjackih interesa, analiticari, nepogresivi detektori salonskih cetnika.
Samo im profesor Mahmutovic nedostaje.

profesor Mehemdovic, moje izvinjenje.
ako ne znas o cemu je rijec, vrati se par stranica ranije... doticni profesor i musliman sa pivom u ruci, izvrijedja reisa Kavazovica.
- avetinja
#878 Re: Terorizam u Parizu!
Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
-
kobac40
#879 Re: Terorizam u Parizu!
Not My Idea wrote:katarina, morala sam se logovat zbog tvojih lazi.dječak sa šibicama wrote:Halo, gdje sam ja napisao SVI MUSLIMANI SU TERORISTICKA GOVNA????KatarinaKosaca wrote: U tvom postu iznad. Još je boldirano svi. Maloprije si tvrdio da si to govorio za sve imigrante. Ne vidim Mexikance da si spomenuo, samo muslimane![]()
Jedino je do mene što sam riječ "govno" pobrkala sa "karina".. znala sam da je nešto vulgarno. Ko laže, ko je šovinista, islamofob i mrzitelj, zaključiće onaj ko čita.. dokaz je iznad tebe.
Jesi ti pismena?
Lazes, ukratko, u namjeri da dezurne lovce na vjestice sa foruma, usmjeris na moju adresu. Tipicno, podlo, kako samo ti znas.
djecak definitivno ima svojih bisera, ali ovo sto si ti sad slagala je nevjerovatno. dobro ti je rekao, sram i stid neka te bude.
boga ti,nemoj me citirat, nemam se namjeru ponovo logovat da ti repliciram. tebi se nema sta rec, tebi i glasovima u tvojoj glavi. strasno.
...................Katarina
i skini se covjeku sa .... i ostalimadjecak definitivno ima svojih bisera, ali ovo sto si ti sad slagala je nevjerovatno. dobro ti je rekao, sram i stid neka te bude.
Last edited by kobac40 on 08/01/2015 15:15, edited 1 time in total.
- Idemedosumom
#880 Re: Terorizam u Parizu!
Nemoj govorit ALI, ubićete leclercavetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
- uglavnomja
#881 Re: Terorizam u Parizu!
malo cinjenica za salonce ---
francuska je dala najvise vojnika u unporofor
najvise poginulih vojnika unprofora su francuzi
francuzi su drzali aerdorm i plavi put i omogucavali da stigne koliko toliko umantirane pomoci
francuzi su obezbjedjivali saobracajnice i zastitu od snajpera
prvi konvoj koji je dosao u sarajevo zima 92.-93. je bio iz strassbourga, zvao se Alsace Sarajevo
pa opet jedan konvoj koji je dosao mislim krajem 94.
ne sjecam se, kad je bila totalna blokada grada jedan duzi period.
prve humanitarne i socijalne rganizacije koje su stigle u sarajevo su bile iz francuske, opet iz strassbourga
masa raznih francuskih nvo koji su pomagale u ratu i poslije rata, plus pojedinci
ti isti unproforci su davali hranu gradjanima koliko su smjeli i mogli, jer imaju neke zabrane vezano za petljanje sa domicilnim stanovnistvom
itd ...
uloga francuza u opstanku sarajeva i sarajlija je nemjerljiva,, i to znaju svi koji su proveli rat u gradu, a ne u minkenu ili stkholmu.
francuska je dala najvise vojnika u unporofor
najvise poginulih vojnika unprofora su francuzi
francuzi su drzali aerdorm i plavi put i omogucavali da stigne koliko toliko umantirane pomoci
francuzi su obezbjedjivali saobracajnice i zastitu od snajpera
prvi konvoj koji je dosao u sarajevo zima 92.-93. je bio iz strassbourga, zvao se Alsace Sarajevo
pa opet jedan konvoj koji je dosao mislim krajem 94.
prve humanitarne i socijalne rganizacije koje su stigle u sarajevo su bile iz francuske, opet iz strassbourga
masa raznih francuskih nvo koji su pomagale u ratu i poslije rata, plus pojedinci
ti isti unproforci su davali hranu gradjanima koliko su smjeli i mogli, jer imaju neke zabrane vezano za petljanje sa domicilnim stanovnistvom
itd ...
uloga francuza u opstanku sarajeva i sarajlija je nemjerljiva,, i to znaju svi koji su proveli rat u gradu, a ne u minkenu ili stkholmu.
-
Ripicipi
#882 Re: Terorizam u Parizu!
Jos samo da eksplodirateIdemedosumom wrote:Nemoj govorit ALI, ubićete leclercavetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#883 Re: Terorizam u Parizu!
Hu iz ju? I koga ti i gdje tjeraš?kobac40 wrote:i skini se covjeku sa .... i ostalima
- O'zone
- Globalni moderator
#884 Re: Terorizam u Parizu!
Nešto mi nije jasno.
Kažu da je onaj osamnestogodišnjak bio njihov vozač i ja opet sad pregledah snimak i opet vidim dva tipa koja izlaze sa Vozačkog i suvozačkog mjesta ubiju policajca i vrate se u vozilo opet kao VOZAČ i suvozač startaju vozilo i bježe.
Meni bi opet bilo logično ako imaš vozača da jedan uskače npr na zadnje sjedište a drugi na suvozačko jer vozač je u autu cijelo vrijeme.
Nešto tipa ovog mada je ovo zajebancija
Imal možda negdje i jedan snimak ili fotografija koja pokazuje ili nazire treću osobu izuzev izjava očevidaca?
Kažu da je onaj osamnestogodišnjak bio njihov vozač i ja opet sad pregledah snimak i opet vidim dva tipa koja izlaze sa Vozačkog i suvozačkog mjesta ubiju policajca i vrate se u vozilo opet kao VOZAČ i suvozač startaju vozilo i bježe.
Meni bi opet bilo logično ako imaš vozača da jedan uskače npr na zadnje sjedište a drugi na suvozačko jer vozač je u autu cijelo vrijeme.
Nešto tipa ovog mada je ovo zajebancija
Imal možda negdje i jedan snimak ili fotografija koja pokazuje ili nazire treću osobu izuzev izjava očevidaca?
- OldMayor
#885 Re: Terorizam u Parizu!
Ja bih ove ljude uporedio sa onima koji su spaljeni na lomaci od strane crkve, koji su stoljecima protjerivani. Vidimo ko je pobjedio. Zemlja nije ravna, niti se sunce okrece oko iste, a svakim danom otkrivamo nove stvari.avetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
Oni su veoma dobro znali da ce kad tad doci ovaj dan, ali ih je bolio qrac. To su i sami izjavljivali.
Novinarstvo ne smije da preza od bilo cega, ako se novinari boje slobode govora (kao kod nas npr.) onda je sve otislo u qrac, sta ce tek onda obicni jado.
Last edited by OldMayor on 08/01/2015 15:17, edited 2 times in total.
- avetinja
#886 Re: Terorizam u Parizu!
Dođi da se uhvatimo za ruke.Ripicipi wrote:Jos samo da eksplodirateIdemedosumom wrote:Nemoj govorit ALI, ubićete leclercavetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
- Havatar
#887 Re: Terorizam u Parizu!
I poslije katarina lazeRipicipi wrote:Jos samo da eksplodirateIdemedosumom wrote:Nemoj govorit ALI, ubićete leclercavetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.
-
kobac40
#888 Re: Terorizam u Parizu!
Ostani...ako ti pricinjava zadovoljstvo.KatarinaKosaca wrote:Hu iz ju? I koga ti i gdje tjeraš?kobac40 wrote:i skini se covjeku sa .... i ostalima
- Cherry-Cherry
#889 Re: Terorizam u Parizu!
KatarinaKosaca wrote:Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijelaCherry-Cherry wrote:.....
Lažljivice.Sami padate. Domunđavate se pp, pa onda sami padnete
![]()
I hvala ti što si izvukla svoj post, da se ne mučim
Nema na čemu, pokazala sam da si lažljivica, al to cijeli forum zna od prije.
Samo se ti izvlači i pravi pametna, kao da te niko nije provalio.
- avetinja
#890 Re: Terorizam u Parizu!
Pa, oni se nisu bojali, ali su ostali bez glave. Ja samo kažem da se ipak treba birati šta će se objaviti javnosti. Pa, šta misliš da je neko smio nešto loše napisati protiv Tita u njegovo doba, ili sada protiv Kim Jong Una? Tog bi progut'o mrak prije, nego što klikne mišem na tastaturi.OldMayor wrote:Ja bih ove ljude uporedio sa onima koji su spaljeni na lomaci od strane crkve, koji su stoljecima protjerivani. Vidimo ko je pobjedio. Zemlja nije ravna, niti se sunce okrece oko iste, a hvala bogu svakim danom otkrivamo nove stvari.avetinja wrote:Žao mi je ljudi, ali sami su krivi. Ne kaže se džaba "Ne diraj u osinje gnijezdo". Ja ne znam gdje je pamet bila onome ko dopušta da to izlazi u javnost. Pa, znaju sa čime se igraju. Sam pao, sam se ubio.![]()
Oni su veoma dobro znali da ce kad tad doci ovaj dan, ali ih je bolio qrac. To su i sami izjavljivali.
Novinarstvo ne smije da preza od bilo cega, ako se novinari boje slobode govora (kao kod nas npr.) onda je sve otislo u qrac, sta ce tek onda obicni jado.
- dječak sa šibicama
#891 Re: Terorizam u Parizu!
Cuj ove domundjavamo se na pp
pa pa paranoja.
pa pa paranoja.
- MyTao
#892 Re: Terorizam u Parizu!
Cherry-Cherry wrote:KatarinaKosaca wrote:Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijelaCherry-Cherry wrote:.....
![]()
![]()
![]()
Nema na čemu, pokazala sam da si lažljivica, al to cijeli forum zna od prije.![]()
Girlllllll fightttttttttt!!!!!
-
uzgajivac
#893 Re: Terorizam u Parizu!
do kad vi radite?Cherry-Cherry wrote:KatarinaKosaca wrote:Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijelaCherry-Cherry wrote:.....
![]()
![]()
![]()
Nema na čemu, pokazala sam da si lažljivica, al to cijeli forum zna od prije.![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#894 Re: Terorizam u Parizu!
Vidiš, ja ne kvalificiram ljude, ne sakrivam se iza foruma niti cijelog foruma, ne dozivam i sazivam podršku preko ppCherry-Cherry wrote:KatarinaKosaca wrote:Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijelaCherry-Cherry wrote:.....
![]()
![]()
![]()
- vee-jay
#895 Re: Terorizam u Parizu!
gdje se niko ne smije sprdati sa pederima?Warashii wrote:Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
- Cherry-Cherry
#896 Re: Terorizam u Parizu!
Pusti budalu.dječak sa šibicama wrote:Cuj ove domundjavamo se na pp![]()
pa pa paranoja.
- Pismonosa
#897 Re: Terorizam u Parizu!
...
Last edited by Pismonosa on 04/02/2021 12:24, edited 1 time in total.
- stakasa
#898 Re: Terorizam u Parizu!
Meni samo nije jasno kako ti nisi trajno baniranaCherry-Cherry wrote:Pusti budalu.dječak sa šibicama wrote:Cuj ove domundjavamo se na pp![]()
pa pa paranoja.
-
Akibh
#899 Re: Terorizam u Parizu!
Nisi ni ti provaljena poslije onih kristalnih noci od sinoc ...Cherry-Cherry wrote:![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#900 Re: Terorizam u Parizu!
Kavazovic nije samo Reisu-l-ulema nego je i politicar magistar