Masakar u Parizu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
House

#876 Re: Masakar u Parizu

Post by House »

šta prodala? donirala :D :-)
Nomo

#877 Re: Masakar u Parizu

Post by Nomo »

Freamon Lester wrote:
Ovo ako je tacno najebali smo... :(

:lol: najebali su onda i talijani jer su ubice vozile fiat , najebali su i ameri jer su teroristi imali leviske i starke a najebali su i srbi jer su jeli leskovacku muckalicu 8)
ps konjic pravi milion metaka na dan i prodaje ih po cijelom svijetu kao coca colu ili kurtone , tako da ne pricaj gluposti
dale cooper

#878 Re: Masakar u Parizu

Post by dale cooper »

detroit-mercy wrote: Pa to ti je ista ona argumentacija ko kad bi reako pa i Tito je slao na Goli Otok ili trijebio emigraciju po Zapadu. Nekima je izgleda tesko razdvojiti neke stvari. Sto je najgore, zapanjuje me taj pokusa opravdavanja cina time sto si eto ko uvrijedio necija osjecanja :-) .
Ma generalno mi je opravdavanje jednog zločina drugim debilno.
L u c i f e r

#879 Re: Masakar u Parizu

Post by L u c i f e r »

pirpa wrote:licno ne vjerujem da su napadaci muslimani i ako govore ALLAHU EKBER
moguce da su unajmljeni bivsi pripadnici legije stranaca od strane muslimana za ovaj zadatak .

volio bi da ih sto prije ufate i da se sazna tko su i kome pripadaju.
ovako je proslo skoro 10h od zlocina i sve su manje sanse za njihovo privodzenje a mozda su vec i pobjegli iz zemlje .
Den Haag -- Nekadašnji portparol Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Milovan Milutinović danas je pred sudom u Hagu, svjedočeći u odbranu generala Ratka Mladića, izjavio da su, tokom rata u BiH, "muslimanske vlasti u Sarajevu pucale na sopstveni narod da bi optužile Srbe".
kopijas34

#880 Re: Masakar u Parizu

Post by kopijas34 »

E cuj ti Marka... To vam je iz Bosne; "Muslim Bosnia". A babo mu nosi metak isti takav u sebi garant. :lol:
sinuhe

#881 Re: Masakar u Parizu

Post by sinuhe »

Metak proizveden 1986.
LSD

#882 Re: Masakar u Parizu

Post by LSD »

Nomo wrote:
Freamon Lester wrote:
Ovo ako je tacno najebali smo... :(

:lol: najebali su onda i talijani jer su ubice vozile fiat , najebali su i ameri jer su teroristi imali leviske i starke a najebali su i srbi jer su jeli leskovacku muckalicu 8)
ps konjic pravi milion metaka na dan i prodaje ih po cijelom svijetu kao coca colu ili kurtone , tako da ne pricaj gluposti
Neka bolan, ako je Freamon Lester rekao da smo najebali...onda smo najebali i nikako drugacije

spremimo se na francusku osvetu
Freamon Lester

#883 Re: Masakar u Parizu

Post by Freamon Lester »

Francuski mediji javljaju da je policija identificirala napadače na redakciju satiričkog lista Charlie Hebdo. Sva trojica napadača navodno su francuski državljani, od kojih dvojica braće.

Napadači su u dobi od 18 do 34 godine, a imena im nisu objavljena.
HAVANA

#884 Re: Masakar u Parizu

Post by HAVANA »

Jebo li mu sirija mater u picku.Bio i vratio se.

http://www.gva.be/cnt/dmf20150107_01461 ... rlie-hebdo
Freamon Lester

#885 Re: Masakar u Parizu

Post by Freamon Lester »

LSD wrote:
Neka bolan, ako je Freamon Lester rekao da smo najebali...onda smo najebali i nikako drugacije

Nisam ti ja kriv sto si spor u razmisljanju kao i tvoje kolege sljedbenici te ne mozete shvatiti kako se ovo moze spinovati. Neka tri kvazistrucnjaka na tv-u kazu da je MOGUCE da je ovo prosvercano iz BiH onda smo najebali. O tome govorim, a ne o logici. A kao sto vidis Marko vec vodi kampanju na twitteru da pokaze odakle dolazi municija.

A sad nastavi svoju retoriku relativiziranja terorizma. :izet:
O'zone
Globalni moderator

#886 Re: Masakar u Parizu

Post by O'zone »

Fino je slušati France 24 i za razliku od ovdje vidjeti kako ljudi razdvajaju Islam i teroriste...

Francuska Policija i vojska plus pomoć od obavještajnih službi USA, Njemačke i Britanije i ova im trojica još bježe. Policija poziva stanovništvo da im pomogne čak je otvoren i "hot line" za dojave
detroit-mercy

#887 Re: Masakar u Parizu

Post by detroit-mercy »

KatarinaKosaca wrote:
Umalo popisivac wrote:Pa ETA i IRA, kao sto sam vec pisao je ubijala i katolike, protestante, krscane opcenito. Oni nisu ubijali iz vjerskih, vec politickih razloga. Ubijali su prvenstveno duznosnike vlasti, a civili su bili vise kolateralna zrtva. Pa ne znam kakve veze tu imaju katolicki svecenici.
Onoliko koliko na primjer katolički svećenici Baskijci nikada nisu osudili terorizam. A , imami kao trebaju. Ma, daj, smiješni ste i providni.. :D
Jebiga, pa i Kurdi kad porokaju po Turskoj niko ne trazi od Kurda da se nekome izvinjavaju a niti Kurdi tvrde da to rade u ime cijelog islamskog svijeta. Problem bradonja je da oni tvrde da nasutupaju i ime svih onih koji imaju vezu sa islamom. Mada iskreno, i ja licno ne mislim nikome da se pravdam niti vidim razloga da se pravdam jer ovoj e bio individualni cin budala sa kojima ja nemam nikakve veze. Ono sto je zabrinjavajuce je gomila onih koji opravdavaju ovaj cin pod paskom povrrede osjecanja. Jer sta je sljedece sto ce povrijediti osjecanja nekgo idiota cinjenica da se necija kcerka udaje u 27 svojom voljom umjesto da je familija utusi nekom starkelji u 13toj godini ili mozda kako se obukla i sl stvari. Zar se nevidi kako daleko su ovi u stanju da ide, samo ako im se i malo dozvoli. I drugi problem je pasivnost muslimansko svijeta ili cak neka vrsta letargije spram ovakvih pojava, jer da su muslimani malo aktiviniji ne bi se ta posast sirlila Bliskim Istokom kao kuga.
VjecitiStudent

#888 Re: Masakar u Parizu

Post by VjecitiStudent »

sinuhe wrote:Metak proizveden 1986.
Komunistička zavjera
area51

#889 Re: Masakar u Parizu

Post by area51 »

House wrote:
05. 01. 2015

Zaokret iz Pariza, predsjednik Hollande: "Sankcije prema Rusiji moraju prestati"

07.01.2015

Pariz: U napadu na redakciju magazina ubijeno 12 osoba, najmanje 10 ranjeno
:thumbup:
Nomo

#890 Re: Masakar u Parizu

Post by Nomo »

kopijas34 wrote:https://pbs.twimg.com/profile_images/53 ... wGxxV.jpeg

Marko Popovic ih obavjestuje da smo im mi metke napravili :D
ne razumijem , ko je marko :?
LSD

#891 Re: Masakar u Parizu

Post by LSD »

Freamon Lester wrote:
LSD wrote:

Nisam ti ja kriv sto si spor u razmisljanju kao i tvoje kolege sljedbenici te ne mozete shvatiti kako se ovo moze spinovati. Neka tri kvazistrucnjaka na tv-u kazu da je MOGUCE da je ovo prosvercano iz BiH onda smo najebali. O tome govorim, a ne o logici. A kao sto vidis Marko vec vodi kampanju na twitteru da pokaze odakle dolazi municija.

možda si upravo ti taj Marko ;-) who knows... tukneš mi na takav profil

nikad u životu ja nisam relativizirao ni podržavao teror, niti cu....bezveze se služiš lažima i utjerivanjem drugih u laži
Freamon Lester

#892 Re: Masakar u Parizu

Post by Freamon Lester »

LSD wrote: možda si upravo ti taj Marko ;-) who knows... tukneš mi na takav profil

nikad u životu ja nisam relativizirao teror, niti cu....bezveze se služiš lažima i utjerivanjem drugih u laži
Marko te napravio. Na to mi tukne.
BHCluster

#893 Re: Masakar u Parizu

Post by BHCluster »

Image
VjecitiStudent

#894 Re: Masakar u Parizu

Post by VjecitiStudent »

Freamon Lester wrote:
LSD wrote:

Do sada su za ta djela hvatani isključivo Srbi i to iz Srbije. Igmanove municije garant još uvijek ima širom ex-Yu.

https://reportingproject.net/occrp/inde ... -smugglers
House

#895 Re: Masakar u Parizu

Post by House »

BHCluster wrote:Image

:D
jasko_ba

#896 Re: Masakar u Parizu

Post by jasko_ba »

Umjetnici cijelog svijeta pružaju podršku: Svi smo mi Charlie Hebdo. Komentari na tu vijest
Image
:lol:
Last edited by jasko_ba on 07/01/2015 21:49, edited 2 times in total.
L u c i f e r

#897 Re: Masakar u Parizu

Post by L u c i f e r »

Image

:kakoste:
Freamon Lester

#898 Re: Masakar u Parizu

Post by Freamon Lester »

VjecitiStudent wrote: Do sada su za ta djela hvatani isključivo Srbi i to iz Srbije. Igmanove municije garant još uvijek ima širom ex-Yu.

https://reportingproject.net/occrp/inde ... -smugglers
Ma ako icega ima na ovom prostoru to je municije iza rata. Problem je sto ovaj nece da shvati da je ovo lako spinovat nama na kosti vec krene suplju pucati. O tome govorim.
don vito

#899 Re: Masakar u Parizu

Post by don vito »

HAVANA wrote:Jebo li mu sirija mater u picku.Bio i vratio se.

http://www.gva.be/cnt/dmf20150107_01461 ... rlie-hebdo
Sad ce prica islamista kako su Francuzi cinili zlocine nad Alzircima i da je ovo logican odgovor. A frajeri rodjeni i citav zivot proveli u Francuskoj, velika vjerovatnoca da su potomci onih koji su sluzili francuskim kolonizatorima pa ih ovi ih pokupili u Francusku pri povlacenju. A na kraju umjesto knjige, nauke i posla u jednoj od najrazvijenijih zemalja Evrope momcine odabrale ISIL. Onda se sa ratista vratili u Francusku iako im je francuski pasos pruzio mogucnost da zive u skoro svakoj nekjafirskoj zemlji, od Pakistana do Alzira.
detroit-mercy

#900 Re: Masakar u Parizu

Post by detroit-mercy »

Havatar wrote:I inace ismijavanje i ne spada pod humor nego je to verbalna agresija koja ima za cilj da nekog izvrgne ruglu , da ga ponizi da bi sebe uzvisio i da ga napravi nizim od sebe , nekim nad kim je dominantniji i to je uvijek neprijateljsko ponasanje i sama tvrdnja da muslimani ne smiju da budu uvrijedjeni dokazuje da ta dehumanizacija daje rezultat posto ne postoji nijedan razlog zbog cega ne bi smeli da budu uvrijedjeni osim ako neko ne misli da oni nemaju nikakva prava i da trebaju da budu zadovoljni sto im drugi dozvoljavaju da udisu vazduh.
Hos rec, ubij, zakolji :mrgreen: .
Jebig ne valja da mlada ostane uvrijedjena a da makar malo ne zarafala ili prospe kome crijeva. Koja je sljedeca uvreda za muslimane, kad vide trebu u sorcu na biciklu, odmah joj prosuti mozak jer jebiga provocira po tvojoj logici :-) .
Locked